Melia Paris Tour Eiffel 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.510
9.5 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.5 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
Mazā viesnīca atrodas klusā ielā, netālu no Elizejas laukiem un Eifeļa torņa, blakus Avenue Montaigne (augstās modes rajons). Pilnībā renovēts 2001. gadā.Vairāk →
аватар Oksandra
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tikko atbraucu no Parī zes un vē los padalī ties iespaidos par viesnī cu, kurā dzī vojā m. Iespaidi palika tikai pozitī vā kie. Protams, viss nav ideā li. Bet. Viesnī ca ir maza, ļ oti mā jī ga. Draudzī gs un draudzī gs personā ls (lai gan patiesī bā savā dā k nemaz nevar bū t). … Tomēr ▾ Tikko atbraucu no Parī zes un vē los padalī ties iespaidos par viesnī cu, kurā dzī vojā m. Iespaidi palika tikai pozitī vā kie. Protams, viss nav ideā li. Bet.
Viesnī ca ir maza, ļ oti mā jī ga. Draudzī gs un draudzī gs personā ls (lai gan patiesī bā savā dā k nemaz nevar bū t). Dzī vojā m standarta istabā . Interjers patī kams, nomierinoš ā s krā sā s. Ļ oti tī rs. Vienī gais trū kums bija vecā tipa mā jā m raksturī gā smaka, kas kopumā pazuda pē c 10 minū š u vē dinā š anas. Vē los atzī mē t istabenes darbu: gulta tika mainī ta KATRU DIENU! (Ko nevar teikt, piemē ram, par pieczvaigž ņ u viesnī cu Krasnopolsky Amsterdamā ) Vannas istaba vienmē r tī ra un katru dienu arī svaigi dvieļ i. Gardas un daudzveidī gas brokastis. Ī paš i patika smalkmaizī tes : -) Viesnī cā strā dā divas krieviski runā još as meitenes. Vienu sauc Lena. Viņ a mums ļ oti palī dzē ja it visā un mē s biež i vē rsā mies pie viņ as ar jautā jumiem gan par viesnī cu, gan par Parī zi kopumā . Viesnī cas vē rtē jums ir lielisks!
Стандартный номер отеля Ванная комната Прихожая Туалет
аватар sofikoN
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Parī zē bijā m tikai daž as dienas, bet iespaidi un atmiņ as gan par paš u pilsē tu, gan viesnī cu joprojā m "silts garajos ziemas vakaros" : ) Vispā r, ja raksti - daž as kliš ejas un veidnes uzkā pj uz klaviatū ras. Bet, tā tas ir! Lī dz brī dim, kad pati to apmeklē ju, man likā s, ka visi stā sti par Parī zi ir banā ls stereotips. … Tomēr ▾ Parī zē bijā m tikai daž as dienas, bet iespaidi un atmiņ as gan par paš u pilsē tu, gan viesnī cu joprojā m "silts garajos ziemas vakaros" : )
Vispā r, ja raksti - daž as kliš ejas un veidnes uzkā pj uz klaviatū ras. Bet, tā tas ir! Lī dz brī dim, kad pati to apmeklē ju, man likā s, ka visi stā sti par Parī zi ir banā ls stereotips. Tagad viņ a ir š ī s pilsē tas ieslodzī tā...
Par viesnī cu. Tā atrodas paš ā Parī zes centrā , starp Elizejas laukiem un Sē nu, un caur to - Eifeļ a tornis, protams : ) Mā ja ir veca, uzreiz rada romantisku noskaņ u. Nav ļ oti liels, lai gan tas vairā k rada pā rdomā tu iekā rtojumu iespaidu. Interjers, kā jau man, ir ļ oti klasisks, bet ne stī vs, bet mā jī gs. Brī niš ķ ī ga zā le ar kamī nu, brī niš ķ ī ga ē damzā le, skaists pagalms.
Brokastī s bija garš ī gi svaigi konditorejas izstrā dā jumi (nezinā ju, vai viņ i paš i cepa vai atnesa).
Dež uranti ir vē rī gi, nav dalī juma cilvē ku pakā pē s.
Istabā s ir labas, masī vas mē beles, visi vannas istabas piederumi ir pilnī bā klā t.
Ļ oti jauka viesnī ca, ļ oti Parī zes, ļ oti romantiska. ES iesaku!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Eifeļa tornis
Novērtējums 9.9
Francija, Parīze
Arhitektūra, Stats
Dievmātes katedrāle
Novērtējums 9.3
Francija, Parīze
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Luvra
Novērtējums 8.8
Francija, Parīze
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Небольшой отель находится на тихой улочке, недалеко от Елисейских Полей и Эйфелевой башни рядом с авеню Монтень (квартал высокой моды). Полностью обновлен в 2001 году.

Atrašanās vieta Рядом с метро Alma Marceau.
Viesnīcā

Зал для завтраков (завтрак - буфет), бар, конференц-зал, по заказу - обслуживание в номерах, химчистка.

Telpu apraksts

64 номера категорий: Double Standard, Double superior, Double luxe, Junior suite, Suite.

Istabās

Кондиционер, телефон, спутниковое телевидение, сейф, мини-бар, ванная комната, фен.

Adrese 35 Rue Jean Goujon Paris 75008
Tālruņi: (33) 1 5 39 36 300
Tīmekļa vietne: Melia Paris Tour Eiffel
FAQ