Andante Hotel 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 8.310
№14 viesnīcas reitingā Prāga
8.2 Numurs
8.3 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.5 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Viesnīcas ēka celta 1938. gadā kā dzīvojamā ēka, un pēc pilnīgas renovācijas 1995. gadā jaunie īpašnieki ēku pārveidoja par viesnīcu. Tā piedāvā bezvadu interneta pieslēgumu un bufetes tipa brokastis. Pastaigas attālumā atrodas daudzas apskates vietas, piemēram, Vāclava laukums, Vecpilsētas laukums, Nacionālais muzejs, Lucernas iepirkšanās galerija.Vairāk →
аватар Diana_Maraeva783
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Dzī vojā m Prā gā Andante 3 * viesnī cā . Izvē loties pievē rsu uzmanī bu vietai, neplā nojā m dzī vot pilī . Galvenais ir tī rī ba, atraš anā s vieta, komforts. Centrs pā ris minū š u attā lumā , istabiņ a maza, bet mā jī ga. … Tomēr ▾ Dzī vojā m Prā gā Andante 3 * viesnī cā . Izvē loties pievē rsu uzmanī bu vietai, neplā nojā m dzī vot pilī . Galvenais ir tī rī ba, atraš anā s vieta, komforts. Centrs pā ris minū š u attā lumā , istabiņ a maza, bet mā jī ga. Brokastis iekļ autas, bufete, diezgan garš ī gi, svaigi produkti, ir daž ā dī ba. Istabā ir TV, bet mē s neskatī jā mies, mini bā rs. Vanna-tualete tī ra. Iesaku viesnī cu.
аватар Polanskaya1955
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ļ oti skaista Prā gas pilsē ta, ē rti, ka viesnī ca atrodas blakus Vā clava laukumam, visur var tikt ar kā jā m. , jo ī paš i tā pē c, ka viss griež as ap š o jomu. Trī s dienas pē c kā rtas vietē jie iedzī votā ji protestē ja pret bezdarbu un par valdī bas demisiju. … Tomēr ▾ Ļ oti skaista Prā gas pilsē ta, ē rti, ka viesnī ca atrodas blakus Vā clava laukumam, visur var tikt ar kā jā m. , jo ī paš i tā pē c, ka viss griež as ap š o jomu. Trī s dienas pē c kā rtas vietē jie iedzī votā ji protestē ja pret bezdarbu un par valdī bas demisiju. Policija apsargā ja demonstrantus, viss mierī gi, bez slaktiņ iem. brī niš ķ ī gs zoodā rzs, tikai prieks visiem bē rniem. (un arī pieauguš ajiem) Attieksme pret tū ristiem ir draudzī ga, daudzviet runā krieviski, arī restorā nos ē dienkarte ir krievu valodā . Ja esat atbraucis uz daž ā m dienā m, noteikti piesakiet ekskursiju "Vakara Prā ga" ar laivu braucienu. Tikai neē diet neko iepriekš , jo ē diens uz kuģ a ir brī niš ķ ī gs, noteikti apmeklē jiet zoodā rzu (jā brauc ar metro), blakus Sv. Vā clava piemineklim ir restorā ns, kurā ir alus un citi dzē rieni. piegā dā s jums ar mini dzelzceļ u. Lieliski! Bē rni var bū t aizņ emti ar zī mē š anu, un viņ iem ļ oti patī k dzelzceļ š . Pastaiga pa Kā rļ a tiltu prasī s daudz laika, jo tur ir ļ oti skaisti. Mums nebija laika reģ istrē ties Karlovi Varos un tā pē c nesaņ ē mā m. Vakarā dodieties uz ē rģ eļ koncertu. Tagad jau tur silts pavasaris! Viesnī ca ļ oti pieticī ga, brokastis arī pieticī gas, bet badā nenomirsi. Vakarā jū s varat lū gt tē jkannu istabā . Tī ri, ja atstā j dzeramnaudu, nomainī s veļ u. Mū s nomainī ja pē c 2 dienā m, un kopā bijā m 4. Š ampū ns, ziepes, TV ar 2 programmā m. Bez volā niem, bet tuvu centram. ES iesaku. Neparasta pilsē ta, iesaku apmeklē t, bet ilgā k par 5 dienā m tur nav ko darī t. Informatī vs, nav paredzē ts iepirkties.
аватар 23122005
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man ļ oti patika Andante viesnī ca, lieliska atraš anā s vieta, kas atrodas pastaigas attā lumā no Pulvervā rtiem (tikš anā s vieta ar gidu) 15 min. pastaiga, 5 min. uz Vā clava laukumu un visiem iepirkš anā s centriem, transports tika izmantots tikai braukš anai uz zooloģ isko dā rzu un Trojas pili, bezmaksas internets 1 stā vā , brokastis no 7 no rī ta, diezgan pieklā jī gi - olu kultenis, cepts speķ is, desiņ as, š ķ iņ ķ is, sk desa , 2 veidu siers, 2 veidu bulciņ as, maize, musli ar pienu, 2 veidu dzē rieni, sviests, ievā rī jums, medus, pastē te, augļ i (banā ni, kivi, ā boli), Pickwick tē jas maisiņ i, kafija no termosa, nebija ļ oti patī k garš a, bet mē s ē dā m tik daudz, bija pietiekami. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika Andante viesnī ca, lieliska atraš anā s vieta, kas atrodas pastaigas attā lumā no Pulvervā rtiem (tikš anā s vieta ar gidu) 15 min. pastaiga, 5 min. uz Vā clava laukumu un visiem iepirkš anā s centriem, transports tika izmantots tikai braukš anai uz zooloģ isko dā rzu un Trojas pili, bezmaksas internets 1 stā vā , brokastis no 7 no rī ta, diezgan pieklā jī gi - olu kultenis, cepts speķ is, desiņ as, š ķ iņ ķ is, sk desa , 2 veidu siers, 2 veidu bulciņ as, maize, musli ar pienu, 2 veidu dzē rieni, sviests, ievā rī jums, medus, pastē te, augļ i (banā ni, kivi, ā boli), Pickwick tē jas maisiņ i, kafija no termosa, nebija ļ oti patī k garš a, bet mē s ē dā m tik daudz, bija pietiekami. Istabas ir mazas, 12 metri istaba (mums bija divvietī ga istaba), istabā s ir viena divguļ amā gulta, 2 naktsgaldiņ i, televizors pie sienas, skapis, galds un 2 krē sli, spogulis, ledusskapis, nevis dzī voklis protams, bet nenā kam sē dē t istabā , veļ a un dvieļ i tika nomainī ti pē c 3 dienā m, ir duš as ž elejas š ampū ns, fē na istabā nebija, reģ istratū rā personā ls runā krieviski, ļ oti ē rti , protams. Sausā s brokastis iedeva lī dzi, kad bija agrā s ekskursijas, arī sakrā ja labas somas, sā tī gas, vispā r viss patika, nekā du pretenziju.
аватар Landriya
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca man ļ oti patika, mā jī ga, mā jī ga, viss nepiecieš amais ir: ledusskapis, TV, liels spogulis ar galdiņ u, divi naktsskapī š i. Vannā ir ziepes un ž eleja, lai gan daudzā s 3 zvaigž ņ u viesnī cā s nav ir š is. … Tomēr ▾ Viesnī ca man ļ oti patika, mā jī ga, mā jī ga, viss nepiecieš amais ir: ledusskapis, TV, liels spogulis ar galdiņ u, divi naktsskapī š i. Vannā ir ziepes un ž eleja, lai gan daudzā s 3 zvaigž ņ u viesnī cā s nav ir š is. Vā roš a balta veļ a un dvieļ i, biež i mainī ti. Mums bija ē rta mī ksta gulta, gulē jā m kā mazuļ i, tikai galva pieskā rā s spilvenam. Duš as apkure ir lieliska lieta. Personā ls ir draudzī gs un izpalī dzī gs, daudzi saprot krievu valodu, tie, kas nesaprot angļ u valodā vā rdu minimumu un viņ i visu saprot. Iesaku iet lejā brokastī s lī dz 7 no rī ta kamē r neviena nav, savā dā k lī dz astoņ iem tā ds bars, ka nav kur apsē sties. ) Ir bezmaksas internets, vestibilā dators, bezmaksas bezvadu internets. Netā lu no Vā clava laukuma, 15 minū tes lē ni lī dz Poorokhovas vā rtiem, netā lu no metro un trolejbusa pieturas, uz stū ra ir diennakts mini tirgus, pretī viesnī cai Cafe (ar ļ oti lē niem viesmī ļ iem, ja nesteidzaties gaidī si savu pasū tī jumu 1.5h, tad var iet, strū dele tur garš ī ga))) Nā koš reiz paliksim š eit.
аватар tat15
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
No Vā clava laukuma 3-5 minū tes, lī dz 22. tramvajam (gā jā m uz Pr. Gradu) un citiem marš rutiem 7 minū tes. Tuvumā arī divas centrā lā s metro stacijas (ja brauc uz zooloģ isko dā rzu vai uz strū klakā m)! Un tā staigā t-staigā t. … Tomēr ▾ No Vā clava laukuma 3-5 minū tes, lī dz 22. tramvajam (gā jā m uz Pr. Gradu) un citiem marš rutiem 7 minū tes. Tuvumā arī divas centrā lā s metro stacijas (ja brauc uz zooloģ isko dā rzu vai uz strū klakā m)! Un tā staigā t-staigā t. . . No plusiem: wi-fi visur, t. sk. numuriņ i, labas (protams, vienmuļ as) brokastis, draudzī gs personā ls. No mī nusiem - notiek kaimiņ mā jas fasā des remonts, bet darbi un troksnis sā kas 10:00, viņ i viņ u pieķ ē ra reti, parasti lī dz š im brī dim jū s atstā jat viesnī cu. Un agrī najos pā rskatos aprakstī tais santehnikas troksnis (automā tiskā skaloš ana un piespiedu ventilā cijas sistē ma). No rī ta, labi, bet naktī jū s pā rsteidzat. . . Netā lu no viesnī cas (15 metri) ir divi pā rtikas veikali 24 stundas, cenas normā las. Netā lu atrodas apmainī tā ji pret Opletalovu, kafejnī ca Ferdinanda Opletalova 24, Alus darī tavas mā jas otrā pusē un virkne citu iestā ž u (ļ oti centrā ) - grieķ u, meksikā ņ u, ķ ī nieš u, veģ etā rie, sporta, erotiskie...Tajā paš ā laikā automaš ī nas pa ielu brauc reti un tramvaja nav, tas ir, tas ir diezgan kluss (centrā lajam reģ ionam). Netā lu (uz Ž itnaja ielas) ir patī kami puķ u veikali, suvenī ru veikaliņ i. Krievus viesnī cā nesatikā m. ES iesaku.
аватар nganko
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labas kvalitā tes klusa viesnī ca. Vaclavka tieš ā m ir 5 minū tes ar kā jā m (lī dz zirgam), nedaudz vairā k lī dz Mustek metro stacijai. Izvē loties viesnī cu, viens no argumentiem par labu tai bija Vā clava laukuma tuvums, kā rezultā tā iespē ja nedaudz ietaupī t uz transportu, jo. … Tomēr ▾ Labas kvalitā tes klusa viesnī ca. Vaclavka tieš ā m ir 5 minū tes ar kā jā m (lī dz zirgam), nedaudz vairā k lī dz Mustek metro stacijai. Izvē loties viesnī cu, viens no argumentiem par labu tai bija Vā clava laukuma tuvums, kā rezultā tā iespē ja nedaudz ietaupī t uz transportu, jo. gidi parasti ieceļ sanā ksmes pie Vā clava. Bet! Mū su gide izrā dī jā s ne parasta dā ma, un viņ a sarunā ja tikš anos netā lu no Malostranska metro stacijas. Tas ir otrpus Vltavai, pa lī kumotajā m ielā m jā staigā.25-30 minū tes ā trā solī . Bet vai mē s nenā cā m š eit staigā t? Š eit viņ i gā ja. Viņ i izmantoja metro tikai vakarā , kad viņ u kā jas atteicā s paklausī t. Un tā , fakts, ka viesnī ca atrodas centrā , ir liela priekš rocī ba. Piemē ram, labā kie apmainī tā ji atrodas Opletalova un Politichkih veznu (Politiskie upuri) ielu stū rī . Tā tad, ja jū s atstā jat viesnī cu un dodieties pa Ve Smechkah ielu (uz kuras atrodas viesnī ca) Vatslavkas virzienā , tad š ķ ē rsojiet laukumu, tad tieš i pretī Ve Smechkah caur Vaclavku sā kas Opletalova iela! Apmainī tā ji strā dā no 8-00. Iedomā jieties, cik ē rti bija samainī t naudu pirms ekskursijā m!
Vē l viens pluss: krogu restorā ni pastaigas attā lumā . Piemē ram, vakaros mierī gi, nedomā jot, ka pē c patī kamas pasē dē š anas pie alus bū s jā kā pj metro vai jā kratā s tramvajā , vē rojot pieturas (pē cpusdienā vienreiz gā jā m garā m! ), Gā ja kā jā m. uz Pivovarsky Doom, At Flek, At Medved, Branichny Sklipek (so-so krogs), Staromestsky alus darī tava. Par krogiem nekomentē š u, par tiem ir daudz rakstī ts un izteiktais negatī vais ir patiesī ba, cits jautā jums, kā tu uz to reaģ ē : ar smaidu vai aizkaitinā mu. Alus darī tavas domē alum tieš ā m ir daž ā das garš as, bet nav garš ī gs, ļ auž u daudz, ē diens tik-tā , troksnis, dun un dū mi, uztvē rā m kā atrakciju, bet tur nebrauksim atkal. Fleka riktī gi resnie vā cieš i brē c ar savā m dziesmā m, Medveda ir trokš ņ aina un dū makaina, bet garš ī gi interesanta un alus labs utt.
Kas vē l par viesnī cu? Jā , Wi-Fi ir bezmaksas, internetu izmantojā m pilnī bā (paņ ē mā m lī dzi portatī vo datoru) un pļ ā pā jā m Skype. Vestibilā ir dators, bet tā kā mums bija savs, tad nebija vē lē š anā s izmantot vietē jo.
Kā ds no mū su grupas Andanti nosauca par "rū coš u tualeš u viesnī cu" - ne gluž i pareizi, ne jau tualetes rū c, bet gan piespiedu izplū de, kad tualetē tiek ieslē gta gaisma. Skaņ a ir salī dzinā ma ar lidmaš ī nu dzinē ju iedarbinā š anu. Bet mē s pret to izturē jā mies ar humoru: bet tualetē var radī t jebkā das skaņ as.
Ja smē ķ ē , tad nav nekā du problē mu: istabā un pat tualetē ir pelnu trauki. Ja nesmē ķ ē jat, tad kaut kā da neizdzē š ama dū maka smaka istabā traucē s, bet mē s, piemē ram, naktī atvē rā m logu.
Tomē r Ve Smechkah ielā ir kluss tikai no rī ta un pē cpusdienā : ir kabarē un citas iestā des, kas sniedz seksa pakalpojumus. Agri no rī ta var redzē t, kā meitenes un viņ u klientes dodas uz savā m mā jā m/viesnī cā m. Bet viņ i naktī s nekaunā s ar dziesmā m, tikai daž reiz ir trokš ņ aini, ja atnā kusi pusaudž u grupa. Bet tas nav pie viesnī cas un mums, kas pa dienu izbraucā m, bija vienalga, gulē jā m kā beigti.
Iztī ra, tas ir normā li, neteikš u ka neviena puteklī š a, bet ir tī rs, atkritumi tiek izmesti katru dienu, gultas saklā tas, dvieļ i tiek mainī ti reizi 2 dienā s, gultas veļ a, manuprā t , reizi 7 dienā s, bet dzī vojā m 4 naktis, tā pē c nevarē ja pā rbaudī t.
Jā , uz stū ra ir arī diennakts mini-tirdziņ š , tā pē c, ja kaut ko gribas naktī , tad minibā ru var nesabojā t, bet gan braukt uz turieni, uz blakus ē ku. Tikai brī dinā jums, tur ķ ī nieš i-korejieš i-vjetnamieš i ņ em nakts likmi (? Vai kas tas bija? ): + 10% no pirkuma cenas. Mē s nekaulē jā mies, bijā m ļ oti noguruš i, un tā laikam arī vajadzē ja bū t.
Ē diens. 3 veidu maizes un bulciņ as + 1 kā da veida saldā bulciņ a vai virtulis, 2 veidu aknu pastē tes-pakas, 3-4 veidu ievā rī jums + 1 š okolā des rieksts, 1 veids kausē tais siers iepakojumā (trijstū ris), sviests. Nā kamie 2 veidu sagriezta siera, 1 veida š ķ iņ ķ a un 1 veida kū pinā tas desas, svaigu dā rzeņ u salā ti (gurķ i, tomā ti, bulgā ru pipari), termosi ar verdoš u ū deni un kafiju, kastī te ar daž ā da veida Pickwick tē jā m (melnā , zaļ š , Earl Grey un augļ i). Brazieris ar ceptā m olā m, desiņ ā m un bekonu, keč upu, sinepē m. Sauso brokastu cienī tā jiem ir 3 veidu musli, 1 pā rslu un 1 š okolā des bumbiņ a, piena krū ze, sulas automā ts (greipfrū tu, apelsī nu, ā bolu un, š ķ iet, tikai ū dens), bet sulas stipri atš ķ aida ar š is pats ū dens vai atš ķ aidī ts no koncentrā ta, ne es sapratu, ka viņ i mū s neinteresē . Par tē ju jū s saprotat, kafija arī nav no svaigi maltā m pupiņ ā m kafijas automā tā , bet tā m ir tā da vienī ba, tvaiki-piliens, kā agrā k, ar krū zi. Bet tas ir labā k nekā š ķ ī stoš s, tā pē c tas ir labi. Ir arī.3-4 jogurta veidi un augļ u paplā te: apelsī ni, ā boli, banā ni un kivi. Ir arī tosteris, kurš vē las, var pats uzcept grauzdiņ us. Kopumā bijā m diezgan apmierinā ti un apmierinā ti. Vienī gais apstā klis: iesaku ierasties brokastī s agri, 7-15.7-30. Jo arī mū su tautieš i nekļ ū dā s, viņ i ceļ as ne vē lā k kā tu un ar labu apetī ti : -). Š eit viesnī cā dzī vojoš ie eiropieš i pievelkas lī dz pulksten 9:00 un pat brokasto tikai kafiju ar bulciņ u ar sviestu vai sieru, viņ iem pietiek, jo uz š o laiku (pē c mums, krieviem! ) Tas ir viss, kas palicis, hee - hei.
Personā ls ir prā tī gs un draudzī gs: vairā k nekā puse darbinieku ir krievi (vai ukraiņ i? ), Un č ehi, ja viņ i nevarē s kaut ko pateikt, viņ i varē s jū s precī zi saprast un, ja nepiecieš ams, mē ģ inā t palī dzē t.
Ceru, ka es tevi nenobiedē ju, runā jot par vietā m uz ielas un atš ķ aidī tā m sulā m brokastī s, jo tas ir muļ ķ ī bas: ja tu nedzer sulu un ieej viesnī cā vakarā no otras puses un no otras ielas ( mē s, piemē ram, biež i gā jā m nevis no Vā clava, bet no Ž itna ielas), tad jū s neko nepamanī sit!
Vispā r mums patika, neredzu iemeslu skatī ties uz citu viesnī cu, izņ emot ziņ kā rī bas pē c. Galvenais nezaudē t humora izjū tu, tu esi atvaļ inā jumā !


iemiesojums natpro05
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums Lazzi
Sveiki, lūdzu, pasakiet man, kāds ir labākais maršruts ar sabiedrisko transportu, kā nokļūt no Ruzyne lidostas uz šo viesnīcu?...Vai vismaz viesnīcai tuvāko transporta pieturu nosaukumus - metro, tramvajs, autobuss?
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
iemiesojums 23122005
braucam ar Amigo, Zlata Prāgas tūre, cik ilgā laikā tūroperatoram lidostā noformē dokumentus?(izlidošana no Vnukovo 11-35)? Vai ceļojumu rīkotājs ir uzticams?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vallenšteina pils
Novērtējums 10.0
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Stats
Svētā Vīta katedrāle
Novērtējums 9.9
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Kārļa tilts
Novērtējums 8.8
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Здание отеля было построено в 1938 году как жилой дом, а после полной реконструкции в 1995 году новые владельцы перестроили здание под гостиницу. К услугам гостей беспроводной доступ в Интернет и завтрак, который подаётся в форме шведского стола. Многие достопримечательности, такие как: Вацлавская площадь, Староместская площадь, Народный музей, Торговая галерея Луцерна находятся в пешей доступности.

Atrašanās vieta Отель находится на тихой улице в самом центре Праги, всего в нескольких шагах от Вацлавской площади и в нескольких минутах ходьбы от всех основных достопримечательностей города.
Viesnīcā
  • restorāns
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Telpu apraksts

В отеле 32 номера.

Istabās

кондиционер, балкон/терраса, ванная комната, душ, фен, телевизор, спутниковое/кабельное ТВ, телефон

Adrese Ve Smeckach 4, 110 00, Praha 1, Czech Republic
FAQ
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).