Mercure Resort Sanur 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 8.010
№1 viesnīcas reitingā Sanura
7.7 Numurs
8.3 apkalpošana
6.0 Tīrība
8.3 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Mercure Resort Sanur 4 * atrodas Sanuras krastā. Viesnīca tika atvērta 2004. gadā. Kūrortviesnīca Mercure Sanur atrodas 20 minūšu brauciena attālumā no Bali Starptautiskās lidostas. Šī viesnīca ir piemērota gan ģimenes brīvdienām, gan biznesa tikšanām.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m. Sanurā ir ekstrē mā kais, tā pē c tirgotā jiem un kafejnī cā m praktiski nav garlaicī gi. Atmosfē ra ir svē tlaime un miers. Pludmale lieliska, teritorija skaista un kopta, baseinos var peldē ties vismaz visu diennakti. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m. Sanurā ir ekstrē mā kais, tā pē c tirgotā jiem un kafejnī cā m praktiski nav garlaicī gi. Atmosfē ra ir svē tlaime un miers. Pludmale lieliska, teritorija skaista un kopta, baseinos var peldē ties vismaz visu diennakti. Darbinieki ir tik pieklā jī gi, ka š ķ iet, ka viņ i tevi ir gaidī juš i visu mū ž u un beidzot tu esi ieradies. Pā rē jais notika, es negribē ju iet prom. Vienī gā muš a bija gide Katerina no Pegasus. Neko ī sti nevarē ju paskaidrot ne par viesnī cu, ne par ekskursijā m, ne par transportu. Dienā , pareizā k sakot, izlidoš anas naktī viņ a nebrī dinā ja, ka lidojums kavē jas par 4.5 stundā m, un 4 no rī ta (vai naktī ) gā jā m ar bagā ž u no istabiņ as uz reģ istratū ru, lasi viņ as piezī mi. ar labas nakts vē lē jumiem atgriezā s mū su istabā uz istabu. Rezultā tā viņ a pat necienī jā s atvainoties, bet tikai teica: - Saki paldies, ka nesē dē ji lidostā . Par Katerinu, ceru, nebū s atmiņ as, bet labā kie iespaidi par Bali. Ī sā k sakot: Bali ir PARADĪ ZE!!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар nozzle170
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bija apmē ram. Bali no 03/02/13 lī dz 03/16/13 Man ļ oti patika viesnī ca. Numuri ir brī niš ķ ī gi, plaš i un brī niš ķ ī gs balkons, kas patiesī bā bija lielā ko daļ u laika. Internets darbojā s nevainojami. Viņ i labi baroja. … Tomēr ▾ Bija apmē ram. Bali no 03/02/13 lī dz 03/16/13 Man ļ oti patika viesnī ca. Numuri ir brī niš ķ ī gi, plaš i un brī niš ķ ī gs balkons, kas patiesī bā bija lielā ko daļ u laika. Internets darbojā s nevainojami. Viņ i labi baroja. Viesnī cas teritorija ir neslavē jama. Visas ekskursijas ar krievvalodī gajiem vietē jiem iedzī votā jiem, kas bija daudz interesantā k un izzinoš ā k nekā caur ekskursiju. operators. Svē tki bija ļ oti patī kami un neaizmirstami.
аватар U-125
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ceļ ojuma datumi: 31.02. 2011-15.02. 2011 Tū ristiem, kuri apmeklē s Mercury sanur un jā Bali, gribu piebilst faktus, kurus nevarē ju atņ emt internetā , lai atvieglotu uzturē š anos. 1. Lidojums. Alus ir pazudis no Jekata Dutika. Pavisam. Netā lu tiek pā rdots Tuborg par 90 r / banka. … Tomēr ▾ Ceļ ojuma datumi: 31.02. 2011-15.02. 2011
Tū ristiem, kuri apmeklē s Mercury sanur un jā Bali, gribu piebilst faktus, kurus nevarē ju atņ emt internetā , lai atvieglotu uzturē š anos.
1. Lidojums. Alus ir pazudis no Jekata Dutika. Pavisam. Netā lu tiek pā rdots Tuborg par 90 r / banka. Konjaki un citi joprojā m ir klā t.
Jā , ziemeļ u vē jš kavē jas, jā , no Ē katas jā lido 12 stundas, un jā - vietu skaits Boeingā (sē dvietas) ir 300, nevis 240, ir neē rti sē dē t, ceļ i atpū š as. Atnā cā m reģ istrā cijas sā kumā - vietas prasiet lī dz 28. rindai, kur sē dvietu izvietojums ir 2+3+2, un tad - 2+4+2. Sē dvietu skaits tur un aizmugurē ir vienā ds. Jū s atkal lidosit kopā ar saviem ceļ a biedriem.
2. Ieraš anā s. Deklarā cijas aizpildī š ana. Angļ u valodas zinā š anas tā dā lī menī , lai kompetenti no pases pā rrakstī tu pilnu vā rdu un dzimš anas valsti)). Ir vietē jie palī gi - no 10 dolā riem). 25 dolā ri-kasē , pasu kontrole, kurā NESKATĀ S ko tu rakstī ji. Bagā ž as izņ emš ana. Porteri tracinā s - mē ģ ina apkrā pt tū ristu - par to ir daudz rakstī ts - tē lo garlaikotu seju un lē nā m vā c savu bagā ž u. Ne vairā k kā litra stiprā alkohola ieveš ana vienā č ekā tiek kontrolē ta pirms doš anā s uz siltummaiņ u. Un viņ iem ir vienalga, kur tas pirkts, aizzī mogots vai nē . Tomē r viņ i man ticē ja pē c goda vā rda, ka man ir litrs - lai gan tas bija vairā k)))
Lidostas valū tas maiņ as punktā kurss ir nedaudz zemā ks nekā Zirklē un K pie Hardis. Bet noteikti samainiet 100 USD. Starp citu, mē s neatradā m apmainī tā ju tuvā k par Hardis. Kurss ir 8880 pret 8350 viesnī cā (pret dolā ru). Hardis ir vienī gais iepirkš anā s centrs Sanurā .
3. Pegasus gide - Irina - Labi darī ts. pozitī vs ceļ vedis. Atklā ts un godī gs. Reģ istrē š anā s nav ilga - depozī ts 200 dolā ru apmē rā . Istaba trī sstā vu ē kā.2. stā vā - bez ž urkā m, ar fumitoksu un no mitruma č ī kstoš ā m durvī m. Bet normā la skaņ as izolā cija (viesnī cai) un ļ oti ē rtas 2 gultas 1.2 metru platumā . Pē c mū su lū guma mū s (2 pā rus) bez š aubā m ievietoja vienā stā vā . Nu jā , ir nelielas pretenzijas - piemē ram, tualetes pods nav pieskrū vē ts pie grī das. Nu ko? Vai man š ī iemesla dē ļ jā maina numurs? Aizsē rē jusi izlietne tika nekavē joties iztī rī ta pē c tam, kad es tajā atstā ju peldoš as laivas attē lu))). No dzī vā m radī bā m es reiz redzē ju kā du vannā - no miegainī bas nesapratu - naktī ieslē dzu gaismu - tas aizbē ga...mazs melns.... ))).
4. Ē diens. Brokastis viesnī cā . Kā citur - prot ē st "viss iekļ auts". Nevajag jau pirmajā dienā piedzerties no visa, kas tiek pasniegts, un tad rakstī t, ka nebija ko ē st. . . Ap 40 daž ā du ē dienu, mē rč u, augļ u un uzkodu. Gatavojiet 6 veidu KOMPOTUS!!! ! ! Es tos atš ķ aidī ju ar ū deni - saldo saldo))). Ē diens ā rpus viesnī cas - pa labi gar krastu, otrs WARUNG (visu vietē jo kafejnī cu nosaukums, kas strā dā bez nodokļ iem) ir lē tā kais, bet pē c muš ā m sulā viņ i devā s uz treš o.
Labajā pusē , izejot no viesnī cas, Varung MAMA-Puta - ALI ī paš nieks - piedā vā s gan pī ļ u, gan omā ru, gan č ū sku asinis un.... Nu, pajautā viņ am paš am, vai tev ir vajadzī gas kā das frills. Arī nav dā rgs warung. Ē diens no 20 lī dz 50 kilorupijā m. Alus no 21 lī dz 25 kilorupijā m (ar mū su naudu 21 * 3 = 63 rubļ i). 21 in hardis, 25 in mame put. Viskijs un brendijs hardisā.110 krupiji/litrā - minimums. Augļ i Hardis ir nabadzī gi, labā k tos ņ emt pa labi pludmales galā vai pa ceļ am.
Noteikti iemā cieties angļ u valodas vā rdus, piemē ram: nū deles, rī si, kartupeļ i, garneles, kalmā ri, vista, cū ka, govs, jū ras veltes, cepta. Redzē jā m bildi - krieviete Vasja, oversize, savā ca VISUS balieš us Varungā un stulbi atkā rtoja: VAI IR GAĻ A?
Es to atkā rtoju 5 reizes krievu valodā . Pē c tam viņ u aizveda uz virtuvi, piemē ram: izvē lies ko ē st tavu gaļ u ? ? ? pameta vī lies. Ē dienu fotogrā fijas ir tikai 3. Varungā pa labi pludmalē , bet nosaukumi neatbilst ē dienkartei)). Pa kreisi arī pilns ar kafejnī cā m. Bet tie ir viesnī cas numuriņ i, tur cenas augstā kas un "balieš u PVN" ir 10-17% no cenas. Taizemē visu ē dienu izvē le kopumā ir bagā tā ka.
Pat Dž imbarā nā - omā rs bija vē l sliktā ks par garnelē m, un mī dijas vienkā rš i neē da, š ķ iet, ka tā s bija ar smiltī m (((.
Normā ls Eiropas un citi ē dieni kafejnī cā s apmē ram 300 - 400 metrus pa labi no viesnī cas. Tur ir daudz eiropieš u, dzied dž eza un rokgrupas, katra diena savā dā ka, spriež ot pē c ē dienkartes, var paņ emt steiku par 50 kilorupijā m - sanā ks normā las vakariņ as.
5. Ekskursijas. Man ļ oti patika viss, kas saistī ts ar dabu Bali. Tempļ i, kalnā un pie jū ras, vulkā ns ar ezeru, piekraste, mež i. . . Braucā m ar vietē jo gidu – Madi. Viņ am ir š oferis un Toyota Avasta vē l 5 sē dvietā m. Stā sta daudz, interesanti. Viņ š ļ oti pieklā jī gi runā krieviski. . Tomē r viņ š pats nevarē ja ierasties uz otro ekskursiju (man ir aizdomas par Bali triku) - viņ š mū s sū tī ja ar š oferi, jo viņ a angļ u valoda ļ ā va mums sazinā ties. Divreiz lē tā k. Un diezgan droš i. Lieliski sastā da marš rutu ar visā m jū su vē lmē m. Aizej vismaz uz lē tā ko veikalu, pat samaini naudu, pat nopē rc augļ us....Neej uz Baronga danci - 8 dolā ri ir baigais nieks.
6. Masā ž a. Atkal, pē c Madijas ieteikuma, sieva tika nosū tī ta uz Kutu, kur viņ a tika spī dzinā ta 2.5 stundas par 60 USD. Atbrauca apmierinā ts. Es pirmo reizi devos uz pludmali pie visdā rgā kā s balietes - viņ u sauc Ayu - 75 kiloruppes. Var kaulē ties, bet es sveru vairā k par 100 kg. Un viņ š ir izvē lī gs pret masā ž ā m, tā pē c nekaulē jā s. Es reiz devos uz Mama-puti, tur ir 50 kilorupijas un gaisa kondicionieris, bet meitene sver 50 kilogramus - viņ a zaudē Aju. Uz manu jautā jumu Aju, vai tu masē savu vī ru mā jā s? Viņ a stā stī ja, ka viņ as vī rs strā dā par refleksologu. Tā ir tā da balieš u ģ imene!
7. Apakš ē jā lī nija. Bali mums š ķ ita labā kā valsts, kur var lidot no Ekb bez pā rsē š anā s.
Gaisa temperatū ra, mitrums, lietus - viss ir kaut kā pielā gots ē rtai atpū tai. Naktī s daž reiz vienkā rš i gulē ju ar atvē rtu balkonu bez gaisa kondicionē š anas. Atmosfē ra brī niš ķ ī ga, visur zaļ umi, tī ri pat viesnī cā , pat ciematā . Putni dzied visā s balsī s! Viesnī cā vā veres lē kā pa zariem, citā pa teritoriju staigā monitoru ķ irzakas...
Vietē jie iedzī votā ji ir apmierinā ti ar tū ristiem, viņ i vē l nav izlutinā ti, kā Pataijā .
Okeā ns lī cī vienmē r ir mierī gs. Vislabā k vienkā rš ai peldei, protams, ir Nusa Dua - tur ir dziļ ā k un smiltis baltā kas. Es paņ ē mu spuras - tā s nebija noderī gas! Es joprojā m peldē ju ar masku, smilš ainā s pludmales nav interesantas. Tiklī dz sā kas vē jš , jū ru piepilda sē rfotā ji ar izpletņ iem. Krastā lido ar izpletni aiz laivas + ir standarta izklaides. Vispā r š ī ir pirmā valsts, kur 15 - un atpū tas dienas man likā s MAZ!! ! ! Vitā lijs.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ceļ ojuma datumi: 31.02. 2011-15.02. 2011. gads Tā kā recenzija (2 lappuses zemā k, pē c manas), kuru zemā k rakstī jusi meitene un nozagusi es bez viņ as atļ aujas (lai autors man piedod))) - ir saprotamā ks nezinā tā jam, iesaku sā kt ar to. … Tomēr ▾ Ceļ ojuma datumi: 31.02. 2011-15.02. 2011. gads
Tā kā recenzija (2 lappuses zemā k, pē c manas), kuru zemā k rakstī jusi meitene un nozagusi es bez viņ as atļ aujas (lai autors man piedod))) - ir saprotamā ks nezinā tā jam, iesaku sā kt ar to.
+ Tū ristiem, kuri apmeklē s Mercury sanur, un pat Bali, vē los piebilst faktus, kurus nevarē ju atskaitī t internetā , lai atvieglotu uzturē š anos.
1. Lidojums. Alus ir pazudis no Jekata Dutika. Pavisam. Netā lu tiek pā rdots Tuborg par 90 r / banka. Konjaki un citi joprojā m ir klā t.
Jā , ziemeļ u vē jš kavē jas, jā , no Ē katas jā lido 12 stundas, un jā - vietu skaits Boeingā (sē dvietas) ir 300, nevis 240, ir neē rti sē dē t, ceļ i atpū š as. Atnā cā m reģ istrā cijas sā kumā - vietas prasiet lī dz 28. rindai, kur sē dvietu izvietojums ir 2+3+2, un tad - 2+4+2. Sē dvietu skaits tur un aizmugurē ir vienā ds. Jū s atkal lidosit kopā ar saviem ceļ a biedriem.
2. Ieraš anā s. Deklarā cijas aizpildī š ana. Angļ u valodas zinā š anas tā dā lī menī , lai kompetenti no pases pā rrakstī tu pilnu vā rdu un dzimš anas valsti)).
Ir vietē jie palī gi - no 10 dolā riem). 25 dolā ri - kasē , pasu kontrole, kurā NESKATĀ S, ko tu rakstī ji. Bagā ž as saņ emš ana. Porteri tracinā s - mē ģ ina apkrā pt tū ristu - par š o ir daudz rakstī ts - tē lo garlaikotu seju un lē nā m vā c savu bagā ž u. Ne vairā k kā litra stiprā alkohola ieveš ana vienā č ekā tiek kontrolē ta pirms doš anā s uz siltummaiņ u. Un viņ iem ir vienalga, kur tas pirkts, aizzī mogots vai nē . Tomē r viņ i man ticē ja pē c goda vā rda, ka man ir litrs - lai gan tas bija vairā k)))
Lidostas valū tas maiņ as punktā kurss ir nedaudz zemā ks nekā Zirklē un K pie Hardis. Bet noteikti samainiet 100 USD. Starp citu, mē s neatradā m apmainī tā ju tuvā k par Hardis. Kurss ir 8880 pret 8350 viesnī cā (pret dolā ru). Hardis ir vienī gais iepirkš anā s centrs Sanurā.
3. Pegasus gide - Irina - Labi darī ts. pozitī vs ceļ vedis. Atklā ts un godī gs. Reģ istrē š anā s nav ilga - depozī ts 200 dolā ru apmē rā . Istaba trī sstā vu ē kā.2. stā vā - bez ž urkā m, ar fumitoksu un no mitruma č ī kstoš ā m durvī m.
Bet normā la skaņ as izolā cija (viesnī cai) un ļ oti ē rtas 2 gultas 1.2 metru platumā . Pē c mū su lū guma mū s (2 pā rus) bez š aubā m ievietoja vienā stā vā . Nu jā , ir nelielas pretenzijas - piemē ram, tualetes pods nav pieskrū vē ts pie grī das. Nu ko? Vai man š ī iemesla dē ļ jā maina numurs? Aizsē rē jusi izlietne tika nekavē joties iztī rī ta pē c tam, kad es tajā atstā ju peldoš as laivas attē lu))). Es reiz redzē ju vienu no dzī vajā m radī bā m vannā - no miegainī bas nesapratu - naktī ieslē dzu gaismu - tā aizbē ga ...mazs melns ....))).
4. Ē diens. Brokastis viesnī cā . Kā citur - prot ē st "viss iekļ auts". Nevajag jau pirmajā dienā piedzerties no visa, kas tiek pasniegts, un tad rakstī t, ka nebija ko ē st...Ap 40 daž ā du ē dienu, mē rč u, augļ u un uzkodu. Pagatavojiet 6 veidu KOMPOTUS!! ! ! ! Es tos atš ķ aidī ju ar ū deni - saldo saldo))). Ē diens ā rpus viesnī cas - pa labi gar krastu, otrs VARUNG (visu vietē jo kafejnī cu nosaukums, kas strā dā bez nodokļ iem) ir lē tā kais, bet pē c muš a sulā devā s uz treš o.
Labajā pusē , izejot no viesnī cas, Varung MAMA-Puta - ALI ī paš nieks - piedā vā s gan pī ļ u, gan omā ru, gan č ū sku asinis un ....Nu, pajautā viņ am paš am, vai tev ir vajadzī gas kā das frills. Arī nav dā rgs warung. Ē diens no 20 lī dz 50 kilorupijā m. Alus no 21 lī dz 25 kilorupijā m (ar mū su naudu 21 * 3 = 63 rubļ i). 21 in hardis, 25 in mame put. Viskijs un brendijs hardisā.110 krupi/litrā - minimums. Augļ i Hardis ir nabadzī gi, labā k tos ņ emt pa labi pludmales galā vai pa ceļ am.
Noteikti iemā cieties angļ u valodas vā rdus, piemē ram: nū deles, rī si, kartupeļ i, garneles, kalmā ri, vista, cū ka, govs, jū ras veltes, ceptas. Redzē jā m bildi - krieviete Vasja, oversize, savā ca VISUS balieš us Varungā un stulbi atkā rtoja: VAI IR GAĻ A?
Es to atkā rtoju 5 reizes krievu valodā . Pē c tam viņ u aizveda uz virtuvi, piemē ram: izvē lies, kā da ir tava gaļ a? ? ? pameta vī lies. Ē dienu fotogrā fijas ir tikai 3. Varungā pa labi pludmalē , bet nosaukumi neatbilst ē dienkartei)). Pa kreisi arī pilns ar kafejnī cā m. Bet tie ir viesnī cas numuriņ i, tur cenas augstā kas un "balieš u PVN" ir 10-17% no cenas.
Taizemē visu ē dienu izvē le kopumā ir bagā tā ka.
Pat Dž imbarā nā - omā rs bija vē l sliktā ks par garnelē m, un mī dijas vienkā rš i neē da, š ķ iet, ka tā s bija ar smiltī m (((.
Normā ls Eiropas un citi ē dieni kafejnī cā s apmē ram 300 - 400 metrus pa labi no viesnī cas. Tur ir daudz eiropieš u, dzied dž eza un rokgrupas, katra diena savā dā ka, spriež ot pē c ē dienkartes, var paņ emt steiku par 50 kilorupijā m - sanā ks normā las vakariņ as.
5. Ekskursijas. Man ļ oti patika viss, kas saistī ts ar dabu Bali. Tempļ i, kalnā un pie jū ras, vulkā ns ar ezeru, piekraste, mež i...Braucā m ar vietē jo gidu – Madi. Viņ am ir š oferis un Toyota Avasta vē l 5 sē dvietā m. Stā sta daudz, interesanti. Viņ š ļ oti pieklā jī gi runā krieviski. Iesaku, jo neviens no Pegaza tev nestā stī s ne par bē ru rituā liem, ne par pensijā m))). Tomē r viņ š pats nevarē ja ierasties uz otro ekskursiju (man ir aizdomas par Bali triku) - viņ š mū s sū tī ja ar š oferi, jo viņ a angļ u valoda ļ ā va mums sazinā ties. Divreiz lē tā k.
Un diezgan droš i. Lieliski sastā da marš rutu ar visā m jū su vē lmē m. Aizej vismaz uz lē tā ko veikalu, vismaz samaini naudu, vismaz nopē rc augļ us...Neejiet uz Baronga dejā m - 8 dolā ri ir atkritumu krava.
6. Masā ž a. Atkal, pē c Madijas ieteikuma, sieva tika nosū tī ta uz Kutu, kur viņ u 2.5 stundas mocī ja par 60 USD. Atbrauca apmierinā ts. Es pirmo reizi devos uz pludmali pie visdā rgā kā s balietes - viņ u sauc Ayu - 75 kiloruppes. Var kaulē ties, bet es sveru vairā k par 100 kg. Un viņ š ir izvē lī gs pret masā ž ā m, tā pē c nekaulē jā s. Reiz devos uz Mama-putu, tur ir 50 kiloruppas un gaisa kondicionieris, bet meitene sver 50 kilogramus - viņ a tieš i zaudē Aju. Uz manu jautā jumu Aju, vai tu masē savu vī ru mā jā s? Viņ a stā stī ja, ka viņ as vī rs strā dā par refleksologu. Tā ir tā da balieš u ģ imene!
7. Apakš ē jā lī nija. Bali mums š ķ ita labā kā valsts, kur var lidot no Ekb bez pā rsē š anā s.
Gaisa temperatū ra, mitrums, lietus - viss ir kaut kā pielā gots ē rtai atpū tai. Naktī s daž reiz vienkā rš i gulē ju ar atvē rtu balkonu bez gaisa kondicionē š anas. Atmosfē ra brī niš ķ ī ga, visur zaļ umi, tī ri pat viesnī cā , pat ciematā . Putni dzied visā s balsī s! Viesnī cā vā veres lē kā pa zariem, citā pa teritoriju staigā monitoru ķ irzakas ...
Vietē jie iedzī votā ji ir apmierinā ti ar tū ristiem, viņ i vē l nav izlutinā ti, kā Pataijā.
Okeā ns lī cī vienmē r ir mierī gs. Vislabā k vienkā rš ai peldei, protams, ir Nusa Dua - tur ir dziļ ā k un smiltis baltā kas. Es paņ ē mu spuras - tā s nebija noderī gas! Es joprojā m peldē ju ar masku, smilš ainā s pludmales nav interesantas. Tiklī dz sā kas vē jš , jū ru piepilda sē rfotā ji ar izpletņ iem. Krastā lido ar izpletni aiz laivas + ir standarta izklaides. Vispā r š ī ir pirmā valsts, kur 15 - un atpū tas dienas man likā s MAZ! ! ! ! Ja interesē kas konkrē ts - rakstiet uz 66@68. lv Vitā lijs.


Ceļ ojuma datumi: 01.02. 2011-14.02. 2011. gads
Atraš anā s vieta: Indonē zija - Bali - Sanur rajons - Mercure Resort
Rakstu š o atsauksmi nevis tā pē c, lai paustu savu apbrī nu par Bali salu vai sapludinā tu negatī vo, bet gan lai mē ģ inā tu izsvē rt visus plusus un mī nusus, kurus pamanī ju, izvē loties š o apmeš anā s vietu, kā arī lai brī dinā tu nā kamos Bali viesus par kā du lokā lo objektu skaitu, lai viņ iem bū tu mazā k nepatī kamu pā rsteigumu.
1. Piegā de. Nord Wind Airlines nav ī paš i punktuā la. Mū su uzturē š anā s bija 14 dienas un 13 naktis. Lidojumam vajadzē ja pacelties 01.02. plkst. 21:45 pē c Novosibirskas laika. Un 01.02 skaitī ja dienas. Ierodoties lidostā , uz tablo redzē jā m izlidoš anu: viens no rī ta 02.02. Kamē r tā s tika pā rbaudī tas, uz tablo tika mainī ts laiks: 02:35. Ī si sakot, mē s izbraucā m pulksten 3:00. Mē s plā nojā m doties uz pludmali un izpē tī t 2. februā rī , bet nokļ uvā m viesnī cā.18:00. Pa š o laiku jau bija tumš s. Ī sā k sakot, mī nus 2 dienas no 14. Atpakaļ ceļ š ir tā das paš as muļ ķ ī bas. Izbraukš ana no viesnī cas bija paredzē ta 8:30 (no vakara infa uz tā feles bija jautra).
Esam jau sakrā mē juš i koferi, nu, lī dz pē dē jam istabu nenodevā m - un tad atnā k SMS no gida - izbraukš ana 10:30. Jauki, protams, papildus 2 stundas pagulē t pludmalē . Kā teica viesnī cas gids, Nord Wind kavē š anā s ir norma un regulā ra norma. Tad kā pē c gan uzreiz neizbraukt pulksten 14:00, nevis 12:00 ar 2 stundu kavē š anos?
2. Laikapstā kļ i. Februā ra sā kums ir lietus sezonas beigas. Internetā atsauksmes kā - nu, padomā jiet, vakarā vai naktī lī st...Patiesī bā , cik paveicies. Varbū t visu dienu, un, pē c vietē jo domā m, tas var ievilkties uz 2 dienā m, bet reti š im gadalaikam. Katrā ziņ ā bez pazaudē tā s dienas nepatī kams brī dis bija slapjie sauļ oš anā s krē slu matrač i no rī ta, nepiecieš amī ba paņ emt lī dzi lietussargu, ja ir aizdomas par lietu, mā koņ i debesī s gandrī z visu laiku. BET lietus ir silts (mā jā s nav sniegs un auksts). Principā lietus nav ī paš i kaitinoš as, laiks skaidrojā s jau otro nedē ļ u.
Tikai mū su Novosibirskas sacī kstē s bija 12 cilvē ki, arī Maskavā un Jekaterinburgā , ja ne vairā k.
Istabas viesnī cā (vismaz Superior trī sstā vu mā jiņ ā s) ir nobruž ā tas. Vispirms viņ i iedeva 332 (3. stā vs). Tumš as koka mē beles, č ī kst skapju durvis, nestrā dā još s kondicionieris, elektriskā lampa. Š ī ir puse no nepatikš anā m. Naktī vī rs pamodā s no minibā ra š alkoņ as. Kā ds iekoda lidmaš ī nas bulciņ ā , kas č aukstē ja plastmasas iepakojumā . No rī ta es iekā pu minibā rā , un izskrē ja ž urka. Pē c mū su lū guma nomainī ja istabiņ u pret mums (336 labā kas, gaiš as mē beles, viss strā dā , tuvā k jū rai), pā rliecinā ja, ka ž urka ir nogalinā ta, patiesī bā jau tajā paš ā dienā redzē jā m krū mos.
Ko es gribu teikt par š o. Nepatī kami, protams, dzī vot istabā , kur ž urka iet ē st (cik saprotu, viņ a nedzī voja 332. , tikai redzē ja, kur tika likts ē diens, un kad tū risti piestā j, tad ir kaut kas minibā rā , lai gū tu peļ ņ u no tū ristu naudas).
Bet š ī ir viesnī ca ar dzī vā m bū tnē m principā (gekoni uz sienā m, vietē jie balož i un skudras pludmalē , vā veres uz kokiem). Kā pē c personā lam bū tu jā rū pē jas, ka starp dzī vajā m radī bā m ir ž urka? Bū tī bā viņ i par to nedomā . Reiz patiesī bas viesnī ca tika apsmidzinā ta pret odiem.
Vienī gais veids, kā nokļ ū t no Sanuras uz Kutu, ir ar taksometru. Taksometri ir lē ti. BET jums nevajadzē tu ņ emt vē rā viesnī cas gida padomu un braukt ar taksometru ar skaitī tā ju (Blue Bird Taxi): viņ i cenš as vairā k uztī t uz skaitī tā ja. Jums vienkā rš i jā zina, kas ir kas. Taksometru tur ir daudz (dzī ves lī menis nav ī paš i augsts), konkurence mež onī ga. Uz Kutu godī gā cena ir 5.000 rū piju (150 rubļ u), 20-30 minū š u brauciens, ja nav sastrē gumu. Sastrē gumi sā kas ap pulksten 17:00 un lī dz vē lai naktij. Un ar skaitī tā ju viņ š sā k braukt pa apļ iem. Atkarī bā no nekaunī bas tas var uztī t lī dz 9.000-10.000. Kas ar mums notika. Jū s varat arī nokļ ū t Kutā ​ ​ bez maksas, izmantojot Bali Gallery kuponu (tas ir beznodokļ u maksā jums ā rpus lidostas).
Nozī me ir š ā da: jū s atnā kat, parā diet savu biļ eti un pasi, un jū s varat iegā dā ties, bet viņ i jums nedod preces uzreiz, un jū s varat tā s saņ emt lidostā pirms izlidoš anas. Te jau jā brauc ar taksi pē c skaitī tā ja, iepriekš uzrā dot kuponu (kuponu paņ ē mā m no viesnī cas gida). Un, lū k, mū s aizveda uz Kutu par 3.000 rū pijā m. Izkā p no taksometra, parā di kuponu veikala š veicaram, viņ š samaksā taksi, tu ej uz reģ istrā cijas zā li, un tad skaties, skaties (pirki tikai š ņ abja nodaļ ā - dā rgie zī moli, vietē jie arī ). Starp citu, ne velti dzē rumu pirka Galerijā - tad lidostā nebija lē to balantaju, tikai dā rgi, bet Bali galerijā Gordona dž ina nebija, bet lidostā bija. Tā pē c nepē rciet visus 2 litrus uz cilvē ku. Varbū t lidostā kaut ko redzē si, bet tur jau bū s “pā rplū de” : ). Pa Kutu ir diezgan normā li braukt par 20000-30000. Detalizē tā ku Kutas un Sanuras karti labā k atrast tī klā . Es tieš ā m nezinu, kur iet.
Bijā m Discovery Mall - liels veikals ar zī moliem un vietē jais (lī dz tam kartē var aiziet 40 minū tē s). Tur lejā (pirmajā stā vā ) ir daudz forš u Eiropas zī molu labu apģ ē rbu un apavu par diezgan saprā tī gu naudu. Bet man tas diemž ē l nederē ja.
Preces pirktas lielveikalā Hardis. Tur katru stundu no 9:00 lī dz 17:00 no viesnī cas bez maksas kursē dzeltenais atvē rtais tuk-tuk autobuss. Jā , un jū s varat ā tri aiziet lī dz tai 20-25 minū tē s. Pā ris reizes jā iet, jā izpē ta, un tad var pastaigā ties. Vidē jais č eks ir 15.000-20.000. Principā , tā pat kā pie mums, jū s varat iegā dā ties par tiem paš iem 450-600 rubļ iem. Iesaku iegā dā ties vietē jo jogurtu litru burkā s (pieejams ar pildvielu, pieejams bez) - apmē ram 5.000 rū piju.
4. Viesnī cas pludmale. Viesnī cas priekš ā ir koraļ ļ u rifs - tu ej tā lu un viss ir mazs. Piemē ram, man tas patī k - man nepatī k peldē t dziļ umā . Jū ra ir mierī ga: pie apvā rš ņ a var redzē t, kur beidzas rifs, un tur pret to lauž as augsti viļ ņ i. Uz rifa nav daudz koraļ ļ u, tā pē c ir atseviš ķ i oļ i.
Tiesa, ar to grē ko arī ievestie pensionā ri.
Pludmalē bū tī bā visi sauļ oš anā s krē sli atrodas zem kokiem. Es stingri neiesaku jaunpienā cē jiem tos vilkt saulē - sadedziniet vienu vai divus.
5. Vietē jā virtuve. Ē dnī cā ē dienu sortiments brokastī s gandrī z nemainī jā s visā pā rē jā laikā . Bez gaļ as (izņ emot ceptu bekonu). Mē renas brokastis. Tieš i pensionā riem. Vairā ku veidu nū deles, sautē ti dā rzeņ i, rī si, 3 veidu pankū kas, grauzdiņ i, 2 veidu sulas (ā bolu, mango, apelsī nu, ananā su - daž i no tiem), piens un minerā lū dens, ievā rī jumi, sasmalcinā ti dā rzeņ i, kompoti, vietē jais jogurts ( Iesaku ), augļ i (arbū zs, melone, ananā si, papaija, vietē jie atkritumi - man nekas no š ī nepatika - principā taizemieš u augļ i nelī dzinā s, ananā ss ir mazs un skā bs, mango ir zaļ š un kā ziepes, vienī gais lieta, ko es nopirku un ē du, bija rambutā ni un mangostā ns). Ē dā m blakus esoš ajā kafejnī cā (Warung) - Mama Putu, jo tā ir par pieņ emamu cenu un tuvu.
Ja nepā rē d, tad par 10.000-12.000 rū pijā m (aptuveni nogriež.000 un reizina ar 3, bū s rubļ os, t. i. , 300-350 rubļ i) var ē st normā li: steiku 4.000, zupu 1.000-, (sulas 2.000). ī sti svaigi ) 10000. Porcijas lielas. Restorā ni ir dā rgā ki, un ir papildus nodoklis (21% = 10% kā mums PVN + no 5 lī dz 11% par apkalpoš anu, piemē ram, dzeramnauda, ​ ​ bet obligā ti), tā tad sanā k 2-2.5 reizes dā rgā k. Tur ir vē rts doties, lai izmē ģ inā tu jebkuru eksotiku (omā ru, krabjus utt. ). Pekinas pī li ē du Kutā , ļ oti garš oja.
6. Ekskursijas. Mē s devā mies caur tū risma operatoru nirš anai, Marine Walk, raftingam pa Ayung upi, vietē jā zvejā . Internetā maigi rakstī ts: Bali tū risma nozare nav attī stī ta. Atklā ti sakot, tas ir izstrā dā ts kā sū di. Par naudu ne pā rā k forš as ekskursijas. Taizemē mē s iztē rē jā m daudz mazā k, lai pavadī tu daudz labā k. Kā rtī bā.
A. Nirš ana (115 USD + 65 USD snorkelē š ana). Uz Tulambenu braucā m 3 stundas pa š auriem kalnu ceļ iem. Jū ras slims. Atbraucā m – satraukums jū rā.
Iegremdē ts - ir dubļ i. Tulambenā tuvumā atrodas aktī vs vulkā ns, melnas vulkā niskas smiltis. Kad jū ra ir satraukta, ū dens ir dubļ ains kā purvs. Patiesī bā par š ā du naudu viņ i varē tu pā rskaitī t nirš anu. Nemaz nerunā jot par snorkelē š anu, kad mani nogā za vilnis. Turklā t vulkā ns izvirda ne tik sen, visi koraļ ļ i izvirduma laikā gā ja bojā , tagad tie tikai sā k ataugt. Ir 2 punkti - kuģ is (vī rs ienira, viņ š saka, ka bez PADI rā da tikai malu) un "koraļ ļ u dā rzs" (kur varē ja snorkelē t, ja jū ra bū tu mierī ga). Tie, kas ir niruš i divas reizes, saka, ka dā rzā ir labā k. Ī sā k sakot, laika un naudas izš ķ ieš ana.
B. Raftings pa Ajunas upi (65 USD no personas). Rafts 2.5 stundas. Tas bija ļ oti jautri. Laivā bijā m 4. Labā k ir iet caur Pegasu - attā lums ir lielā ks. Caur ielu aģ entū rā m ir 35$, bet tu brauc ar laivu 6 personā m (sarkanā s laivas no sludinā juma) kaut kur distances vidū (braucā m garā m, redzē jā m kur sā k plostē t).
Marš ruts nav bī stams. Vienī gais, par ko viņ i nebrī dina, ka kā pš ana un nolaiš anā s upē notiek pa ļ oti garā m kā pnē m. Neiesaku cilvē kiem ar aptaukoš anos un sirds slimniekiem. Kopumā tas ir tā vē rts.
B. Marine Walk (vai "podi" - 98 USD no personas). Tie nolaiž as 4 metru dziļ umā ķ iverē , kurā caur cauruli no pontona tiek pievadī ts gaiss. Mazliet baisi, bet forš i. Ļ oti iesaku tiem, kam tā pat kā man ir bail no nirš anas. Pē c tam var peldē t ar masku. Pē c tam viņ i atved uz Lembonganas salu, veic iepazī š anā s velobraucienu pa salu, pusdienas, brī vais laiks un dodas mā jā s. Ar laivu lī dz turienei 30-40 minū tes un atpakaļ . Labi ir arī tas, ka laiva atiet no Nusa Dua, t. i. , 30-40 minū š u brauciena attā lumā no Sanuras. Ī sā k sakot, nepā rslogojiet pā rē jos.
D. Makš ķ erē š ana Bali ($60 no personas par 4). Mē s braucā m cauri vietē jam operatoram gar Nusa Dua. Troļ ļ oš ana. Mums nebija daudz cerī bu uz lomu, tā pē c mē s nebijā m ī paš i sarū gtinā ti.
Vī rieš i no viesnī cas brauca no pludmales, tā pē c pā rē jie lamā ja. Vispirms, braucot, uz 2 makš ķ erē m uzā ķ ē jā m mā kslī go kalmā ru, pē c tam viņ i to nomainī ja pret zivi ar ā ķ iem (man patī k makš ķ erē t, bet es nesaprotu rī kus). Spriež ot pē c jū rnieka sejas izteiksmes, mums nekas nespī dē ja. Brauciet stundu, vē l vienu. Un es palū dzu kapteinim doties makš ķ erē t koraļ ļ us. Mē s tur noķ ē rā m daž as koraļ ļ u zivis. Viņ i zvejoja garneles. BET (crooks) spininga ā ķ is bija tik liels, ka paš i noķ ē ra tikai 2 zivis (viena izrā dī jā s ļ oti mantkā rī ga un pieķ ē rā s garnelei, tā pē c vī rs to izvilka, un jau uz klā ja viņ a atkā rā s no garnele, es noķ ē ru otro - ā ķ is viņ ai nejauš i aizķ ē rā s pē c astes). Zivis vienkā rš i apē da visu ē smu. Atlikuš ā s 4 zivis noķ ē ra jū rnieks (uzmanī gi ieskatoties, saprata, ka viņ a spiningam ā ķ is ir mazā ks). Peldē jā mies koraļ ļ os. Jā , un mā jā s (man un Vasjai, mū su kompanjonam, bija slikta dū š a). Tā tad pietiek ar 4 stundā m š ā du atkritumu.
Man radā s aizdomas, ka lielā kā daļ a fotogrā fiju par veiksmī gu makš ķ erē š anu Bali ir montā ž a - it kā cilvē ks ar vienu roku tur barakudu vai mahi-mahi, bet tas ir patieš ā m smags. Laikam viņ š noķ ē ra koraļ ļ u zivi, un velns zina, kas tur bija uzzī mē ts : ).
Ar ekskursijā m kopumā situā cija ir š ā da: Bali, tā pat kā Turcijā vai Taizemē , nav organizē ta tū risma (lielo uzņ ē mumu izpratnē , kas pā rvadā autobusus vai mikroautobusus). Visas š ī s ekskursijas (izņ emot Pegasovski un pat tā s, ar kurā m apakš lī gumi slē dz vietē jie, kuri ir godī gā ki) ir sevis sodī š ana. Puisim ir maš ī na, tā pē c viņ š pasludina sevi par gidu. Ar visiem no tā izrietoš ajiem apstā kļ iem.
7. Muļ ķ i. Atseviš ķ i es pieskarš os jautā jumam par komunikā cijas vietē jo garš u. Sā kumā tas mani traucē ja un kaitinā ja. Tad es sapratu, ka balieš i ir tā di pē c dabas. Tū rista maldinā š ana ir norma. Jebkurā gadī jumā personī gā saziņ ā viņ i uzvedas labā k nekā arā bi un turki.
Mū s vē l nekur nav veduš i, bet jau mē ģ ina apmā nī t un celt cenu, bet kas bū s, kad tieš ā m aizvedī s. Jū s varat redzē t Bali patieš ā m lē ti, ja iepriekš izlasiet visus apskates objektus un izveidojat marš rutu. Jū s varat noķ ert un kaulē ties jebkuru taksometra vadī tā ju, kurš runā angliski. Var atrast arī krievvalodī go - tagad daudzi mā cā s krievu valodu (izdevī gi). Par 40 USD (tas ir apmē ram 5-8 stundas) viņ š jū s aizvedī s pa vē lamo marš rutu. Jums tikai jā seko kartei. Un nekā dā gadī jumā nedodiet naudu avansā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ oti laba viesnī ca, lai arī nedaudz veca, bet viss darbojas labi, tualetes piederumu ir vairā k nekā pieciniekos. Skaista, zaļ a, kopta teritorija ar vā verē m, putniem, neparastiem ziediem. Paliku pie savas studentes meitas. kad viņ i uzzinā ja, ka mē s no Krievijas bijā m ļ oti pā rsteigti un mē ģ inā ja uzdot vairā k jautā jumu. … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca, lai arī nedaudz veca, bet viss darbojas labi, tualetes piederumu ir vairā k nekā pieciniekos. Skaista, zaļ a, kopta teritorija ar vā verē m, putniem, neparastiem ziediem. Paliku pie savas studentes meitas. kad viņ i uzzinā ja, ka mē s no Krievijas bijā m ļ oti pā rsteigti un mē ģ inā ja uzdot vairā k jautā jumu. Pieklā jī gs, draudzī gs personā ls. Krievu ir maz, tā pē c arī bez angļ u valodas pamatzinā š anā m bū s diezgan grū ti, krieviski neviens nerunā . Ē diens ir normā ls, it ī paš i visu veidu bulciņ u un pankū ku/mazgaļ as cienī tā jiem, ar gaļ u Bali tā parasti ir saspringta. / brokastis diezgan labas, jebkurā gadī jumā izsalcis nepaliksi. Pā rsvarā vā cieš i, japā ņ i, ir arī franč i, briti. Izklaides nav, tā pē c iesaku tikai tiem, kas vē las relaksē još u atpū tu Indijas okeā na krastā . Starp citu, pludmale ir diezgan tī ra, bē gums ir labā ks nekā Nusa Dua un Kuta. Ja vē lies aktī vu atpū tu, sazinies ar “pludmales puikā m” un viņ i tev pieliks laivu, ū densmotociklu, izpletni, iemā cī s sē rfot utt. . par saprā tī gu cenu / starp citu, jā kaulē jas /, masā ž a pludmalē tikai 7.000 rū pijas. Gultas un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, pludmalē ir labi sauļ oš anā s krē sli, pludmales dvieļ i ir bez maksas un mainā s vismaz katru stundu, 2 diezgan lieli, skaisti baseini. Mums ļ oti patika uzturē š anā s – negribē jā m braukt prom. Lū gums visiem krievu tū ristiem, uzvedieties paš i. tevi vē rtē pē c tavas valsts un pret tevi izturē sies labi, vismaz Bali.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар likos1971
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Tā tad 10/04/09 devā s uz Bali. Diemž ē l viesnī cu izvē le aprobež ojā s tikai ar vienu. Mū su tū roperatori neko citu apstiprinā t nevarē ja. (Raugoties uz priekš u, ir vē rts atzī mē t, ka principā vietas bija visā s pā rē jā s Sanuras viesnī cā s) Sanura tika izvē lē ta, jo Bali galvenajā m nirš anas vietā m bija vistuvā k. … Tomēr ▾ Tā tad 10/04/09 devā s uz Bali. Diemž ē l viesnī cu izvē le aprobež ojā s tikai ar vienu. Mū su tū roperatori neko citu apstiprinā t nevarē ja. (Raugoties uz priekš u, ir vē rts atzī mē t, ka principā vietas bija visā s pā rē jā s Sanuras viesnī cā s) Sanura tika izvē lē ta, jo Bali galvenajā m nirš anas vietā m bija vistuvā k. (Amed, Tulamben un Lembongan arī bija diezgan viegli nokļ ū t) Tas ir, plā nojot ceļ ojumu, man bija jā apvieno divi nosacī jumi, nirš ana man un atpū ta manai sievai. Sanurs tika izvē lē ts kā kompromiss. Tā tad lidojums - tieš ais Transaero. Ko lai saka - apkalpoš ana, kā vienmē r, nav uzbā zī ga. Priecē tikai viena lieta, lidojuma laikā viņ i caur pirkstiem skatī jā s uz bagā ž nieku ar nirš anas ekipē jumu, kuru es paņ ē mu uz klā ja. 13 kg mugursoma tika nosvē rta, bet nekas netika teikts. Atceļ ā bija liekais svars 10 kg, man bija jā maksā.220 dolā ri, lai gan mugursoma ar aprī kojumu vispā r netika nosvē rta))) Nu, pats lidojums, es varu teikt vienu lietu,
Ja ne sievas nevē lē š anā s veikt transplantā ciju, viņ š lidotu pa Kataras vai Singapū ras lī nijā m. Ierodoties Denpasā ras lidosta mū s sagaidī ja ar karstumu, smacī bu istabā un mež onī gu rindu muitā...Vienlaicī gi ieradā s 4 reisi, no Krievijas, Japā nas, Ķ ī nas un vē l no kurienes. 40 dolā ri par diviem atrisinā ja problē mu. Jauns balietis ar kaut kā du ž etonu piedā vā ja par 100 dolā riem atrisinā t problē mu par stā vē š anu rindā . Vienojā mies par 40))) Es paņ ē mu pases, izgā ju muitā , aizbraucu, atgriezos pē c 5 minū tē m ar vī zā m un apzī mogotā m pasē m. Bagā ž a jau gaidī ja, somas mutē , tikš anā s ar tikš anā s ballī ti, un nu jau ripojam maš ī nā uz viesnī cu. Nakš ņ oš ana ir uzreiz viesnī cā , 100 dolā ru depozī ts, nez kā pē c netika ripinā ta neviena kredī tkarte, nā cā s atstā t skaidru naudu, jā saka, ka visu laiku nekad nevarē ja norē ķ inā ties ar kredī tkartē m, acī mredzot valsts ir riskanto sarakstā un tiek bloķ ē ta apmaksa ar bankas pā rskaitī jumu ,
Bankomā tu kartes tika apkalpotas bez problē mā m. Skaidru naudu var izņ emt. Tā pē c, ceļ ojot, pā rbaudiet bankā s, vai jū su kredī tkartes tur darbosies vai nē .
Izmitinā š ana un istaba. Labi. 117. istaba viesnī cas centrā pirmajā stā vā . Tī rs, viss strā dā , istabiņ a nav izmirusi, balkona vietā - pagalms tropiskā s veģ etā cijas ieskauts - lieliski. Tī rī š ana istabā , bez sū dzī bā m, 15-30 tika tī rī ta katru dienu. Starp citu, ir iespē ja uzkopt istabu no rī ta. Ierodoties mums jautā ja, kad jums bū tu ē rtā k sakopt. Č ī bas peldmē teļ i, tē ja, kafija, ledusskapis, seifs istabā , viss darbojas, viss tiek uzraudzī ts. Viesnī cas teritorija. Nav liels, zaļ š , lai gan mē s to visu apbraucā m tikai pē dē jā dienā . Un tā viņ i devā s no istabas uz ē damistabu un baseinu, pludmali un vestibilu) Baseins pludmalē ir norma, manuprā t, ļ oti silts ū dens. Otrs baseins dā rzā ir lielā ks un dziļ ā ks, tur viņ i peldē jā s tikai pē dē jā dienā . Viesnī cas pludmale un jū ra. Pludmale laba, visi sauļ oš anā s krē sli zem palmā m, nav lietussargu.
Bet tie nav vajadzī gi. Ebb un flow, tā pat kā citviet Bali pilnmē ness un jaunmē ness maksimums, skatiet grafiku. Ū dens jū rā nav tik netī rs, bet tī ru arī nevar nosaukt. Paisuma laikā ir skaidrs, kad paisums ir augsts, nevis strū klaka. Pludmales tiek tī rī tas katru dienu, tač u negaidiet, ka Seiš elu salu pludmale bū s tī ra. Ļ oti jauka pludmale Nusa Lembongan (sala netā lu no Bali 45 minū tes ar ā trlaivu pa okeā na viļ ņ iem))). Baltas smiltis, kristā la ū dens, bet, ja tu tur dzī vo, tad nedari tur pilnī gi neko. Tač u es uz š ejieni nelidoju uz pludmali, un attiecī gi daž as neē rtī bas neizraisī ja ne man, ne manas sievas negatī vas reakcijas) Kad jū ra atkā pā s, varē ja vai nu bā rā dzert kokteiļ us, vai peldē ties baseinā . Jā saka, mums Ļ OTI paveicā s ar vizī tes laiku, viesnī cā NAV cilvē ku Kopumā...jā , un mē s tur bijā m vienī gie krievi))) Bet dienu pirms izlidoš anas viesnī ca jau bija pilna, pē dē jo divu dienu laikā pieaudzis cilvē ku, kā arī tautieš u...
Lī dz ar to nebija problē mu ar vietā m pludmalē , baseina tuvumā . Ekskursijas. Principā nav nekā ī paš a, ko redzē t...Bartran ezers, Tirtagangas pils, Tanah Lot templis, ū denskritumi, raftings ir pelnī juš i uzmanī bu. Pie tū roperatora varat aizpildī t aptauju, pā rē jo pats. Tū roperatora nodroš inā tā automaš ī na uz 9 stundā m maksā.75 dolā rus. Ar vietē jiem var vienoties lē tā k, tač u ņ emiet vē rā , ka, pirmkā rt, viņ am nebū s tiesī bas, ka viņ š jū s aizvedī s, kur jums jā iet, un ka viņ š jums negrū dī s suvenī rus. Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka š ā ds autovadī tā js, ierodoties kā dā interesē još ā vietā , paziņ os visiem tirgotā jiem, ka esat viņ a klients, un attiecī gi cenas zī me jums uzlē ks, jo tirgotā jiem š is pā rvadā tā js bū s jā atgriež . Tā pē c izvē lieties. Š oferim no ceļ ojumu aģ entū ras ir vē l viena priekš rocī ba, viņ š NORMĀ LI saprot angļ u valodu))) Un ir arī sava veida garantija, ka viņ i nemē ģ inā s jū s apkrā pt)) Viņ i ir normā li. ) Izī rē automaš ī nu vai velosipē du,
Kā stā sta vietē jais gids, viņ š to š eit novē rojis pirmo reizi. Neņ ē ma naudu. Nirš anas vietā organizē ja ekskursiju. Sava veida kompensā cija par iztē rē to laiku. Diversificē ts nā kamajā dienā , tajā paš ā vietā , viss bija OK. Atlikuš ais nirš anas laiks galvenajā s vietā s, Yu 4.  datumā . 4-ka par to, ka Manta Point vietā vietē jais gids nedaudz apmaldī jā s un veda grupu nepareizā virzienā , plus ilgi bija nepiecieš ams izkā pt no laivas. Rezultā tā grupas grī da 20 minū tes plī voja sē rfoš anā . Vispā r tajā laikā manta starus atš ķ irī bā no citiem neredzē ja. Kas kā rtē jo reizi apliecinā ja, ka ar mū sē jiem tur nirt ir labā k. Mierī gai nirš anai iesaku Crystal Beach. Viegls dreifs 17-12 metru dziļ umā , 50 minū tes, pie gandrī z 100 bā ru izejas, tie, kas dodas nirš anai, sapratī s, cik viegli ir š ī vieta, pilnī ga atpū ta) Turpretim ir vē l viens safari vietne tajā . dziļ ums 24-30 metri 40 - 45 minū tes. Vienā nirš anas reizē satikā m trī s mantarajas, mola-molu, mā su haizivi, bruņ urupuč us. . . Forš i.
Pie ieejas ir spē cī ga lejupejoš a strā va. lī dz 23 metriem, tad mierī gs dreifs gar sienu. Vē l viena bagā tī ba ir nirš ana ar vietē jiem klubiem. Viņ i tik un tā savā c grupu, t. i. , lī dz nirš anas brī dim var nirt jau 10-15 reizes, un kā ds veic pirmo ienirš anu Bali un nav niris, kā rezultā tā nirš ana var tikt pā rtraukta iesā cē ja dē ļ . jau 30 - 35 minū tē s. Kauns kā pt ar vairā k nekā pusi aizsē rē juš u balonu. Cienī jamie ū denslī dē ji, to paš u nebū tu slikti domā t par kolē ģ iem.
Š eit ir tā da atpū ta. Patika, apmierinā ts. Iespaidu masa. Vai es ieš u vē lreiz, es nezinu. Apkā rtnē joprojā m ir Komodo. Varbū t es vē l apmeklē š u Bali, bet es vienkā rš i neieš u, joprojā m ir daudz vietu, kur ir vē rts mē rcē t spuras.
Bū s jautā jumi - rakstiet. Es atbildē š u visiem
аватар Natalya20
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
• Atpū tā s laika posmā no 16.09. 2008 lī dz 27.09. 2008. • Lidojums: mē s lidojā m ar Transaero – mē s ar vī ru bijā m nosē dinā ti daž ā dā s vietā s daž ā dos lidmaš ī nas galos, lai gan mū s lū dza sē dinā t kopā . … Tomēr ▾ • Atpū tā s laika posmā no 16.09. 2008 lī dz 27.09. 2008.
• Lidojums: mē s lidojā m ar Transaero – mē s ar vī ru bijā m nosē dinā ti daž ā dā s vietā s daž ā dos lidmaš ī nas galos, lai gan mū s lū dza sē dinā t kopā . Mums bija jā paceļ as 23.00, un pacē lā s 02.30. Lidmaš ī nā vietu pietika un mums ļ oti paveicā s, samainī jā mies vietā m ar citu pā ri, un beigā s 1 vieta bija brī va. Lidmaš ī na ir ļ oti netī ra. Mums ļ oti paveicā s, ka dabū jā m segu un 1 strā dā još u televizoru, lai gan arī tur nebija ko skatī ties, visu lidojumu rā dī ja vienu un to paš u koncertu un zemū dens medī bu. Ē diens bija pretī gs! ! ! Lidojums bija bez degvielas uzpildes tieš i Maskava-Denpasā ra, kopā lidoja 12.5 stundas.
• Viesnī ca: Ierodoties viesnī cā iespaids bija diezgan normā ls. Ierodoties istabā , bijā m spiesti atstā t depozī tu USD 100 (lai gan es nesaprotu, kam tas bija paredzē ts, bet vairā k par to kā rtī bā ). Iekā rtojies istabiņ ā , viss kā rtī bā , istaba tā da pati kā bildē , protams, ļ oti nobruž ā tas mē beles, bet tomē r. Jau pirmajā dienā atklā jā m, ka tualetē saplī susi noteka, ū dens nemitī gi murkš ķ ē ja, duš a tek......Tikā m galā paš i, paš i darī jā m. Man likā s, ka istabā ir kaut kā da smaka, es to attiecinā ju uz viņ u vī raku (pareizā k sakot, smaku, plus liels mitrums), nebija iespē jams aizmigt! Kā vē lā k izrā dī jā s, mū su istabā , zem galda pie gultas rozetē un aiz garderobes, dzī voja 2 peles. Atradusi “mā jdzī vniekus”, skrē ju uz reģ istratū ru kā rtot, protams, ka viņ i man neticē ja un atsū tī ja savu darbinieku uz mū su istabu. Darbiniece atnā ca, apskatī ja un, peli neatradusi, grasī jā s iet prom, bet vī rs uzstā ja, lai viņ š telpu apskata sī kā k. Viesnī cas darbinieka klā tbū tnē viņ i pā rvietoja gultu un zem tā s atrada peļ u “dzī vī bas produktus” (no kurienes radā s dī vainā smaka). Pē c tam viesnī cas darbiniece ieteica izkaisī t istabā peļ u indi un rī t no rī ta doties uz reģ istratū ru! ! ! Tie. mums bija jā paliek istabā , ne tikai gulē t ar pelē m, bet arī ar indi. . . Normā li? ! Reģ istratū rā teica, ka ir jau vē ls (1 naktī ), un parunā sim rī t, tikai pē c skandā la mū s pā rcē la uz citu istabu. Mums iedeva lī dzvē rtī gu istabu, bet atvainoš anā s nebija!! ! ! Pā rvā cā s un aizmirsa par mums..... Nelieš i!!! ! ! Ko jū s varat teikt par telpu uzkopš anu? Nu tā kā zem viegli nobī dā mā s gultas atradā s "peļ u dzī ves aktivitā tes" produkti, laikam pretī gi! Tā dā paš ā veidā tika mazgā ta tualete un izlietne....Kas attiecas uz gultas veļ u un dvieļ iem, tie tika mainī ti ik pē c 3 dienā m. Lietotos dvieļ us tī rī ja katru dienu, bet jaunus nelika, tikai kā sū knē ja. Arī gultas veļ a tika mainī ta ik pē c 3 dienā m, bet š ķ iet, ka nebija mazgā ta, bet kā padomju laikos samitrinā ta ar ū deni un ž ā vē ta bez mazgā š anas! Pludmalē ļ oti bija jū tams bē gums, okeā ns gā ja tā lu, lī dz moliem varē ja aiziet kā jā m. Pats okeā ns bija diezgan netī rs (ž elejveidī gas aļ ģ es, jū ras ež i un citi iemī tnieki), arī smiltis krastā (daudz izsmē ķ u, plastmasas maisiņ i, pudeles, kannas utt. ), smiltis, kā arī baseinu, viņ i to reti tī ra!! ! ! Vienī gais, kas iepriecinā ja š ajā viesnī cā , bija ē diens brokastī s, laba bufete! Bet tad atkal, reiz tur pusdienojot, izvē loties ē dienus no ē dienkartes, mums atnesa zemiskas sviestmaizes un savī tu zivju kotleti, visi produkti tika izlietoti pē c brokastu pā rpalikumiem (to mē s zinā m droš i, jo mans vī rs ir š efpavā rs).
• Par valū tu Bali: iespē jams samainī t 1996 dolā rus un sī kas banknotes (1.5, 10.20), bet ar ļ oti zemu kursu.
• Restorā ni un kafejnī cas: Nacionā lais ē diens ir ļ oti pikants, tā pē c iesaku doties uz Eiropas restorā niem. Mē s atradā m ļ oti labu japā ņ u "Ryoshi" un itā ļ u "La Baccaroma", š ie brī niš ķ ī gie restorā ni atrodas netā lu no "Hardeis" lielveikala Sanurā , 10 minū š u brauciena attā lumā no viesnī cas. Netā lu no mū su viesnī cas atradā s restorā ns "Slavjanka", tā ī paš nieks ir krievs. Bet ē diens tur nav ī paš i labs, vienkā rš i bija patī kami redzē t ē dienkarti dzimtajā krievu valodā un ierastos ē dienu nosaukumus. Siļ ķ e nav siļ ķ e, kartupeļ u pankū kas nav kartupeļ u pankū kas, bet par majonē zi es vispā r klusē ju..... Personā ls runā tikai angliski, bet krievu mū ziku.
• Ekskursijas: Tū risma operatora ekskursiju vietā mē s nolī gā m savu gidu par 50 USD un izbraucā m cauri tā m paš ā m vietā m par daudz mazā ku naudu! No tū roperatora nopirkā m ekskursiju uz apm. Java par 350 USD vienai personai. Mū su gids bija krieviski runā još s, bet diemž ē l viņ š tikai lasī ja papī ru un nesniedza atbildes uz uzdotajiem jautā jumiem. nesapratu krievu valodu! Š eit ir angļ u valodā runā još s ceļ vedis jums! Mans ieteikums jums, ja vē laties apmeklē t Java, iegā dā jieties savas biļ etes un grā matu ar apskates vietā m. Noalgo taksometra vadī tā ju un brauc cik vien sirds kā ro! Biļ ete Denpasara - Dž akarta (Java) maksā.40$ - ekonomika, 50 - bizness (lidmaš ī nas ir ļ oti tī ras un pat ekonomiskajā klasē ir lieli ē rti ā das sē dekļ i, Krievijā tā dus neesmu redzē jis, lai gan lidoju diezgan biež i. ).
Mē s lidojā m atpakaļ caur Singapū ru, un tad es ļ oti nož ē loju, ka bijā m lidojuš i ar Transaero. Š oreiz mū s laicī gi iesē dinā ja lidmaš ī nā , bet mē s nosē dē jā m 1.5h gaidot nosē š anos!! ! ! Viss bū tu labi, bet lidmaš ī nā bija š ausmī gi karsts, dzinē ji darbojā s, bet nebija ventilā cijas un vismaz kaut kā da gaisa piekļ uve! Gaidī š anas laikā nedarbojā s gaisa kondicionieri. Papildus gaisa kondicionē š anas trū kumam un gaidī š anai tualetes nedarbojā s, un visā salonā bija jū tama smaka. Š ausmas!! ! ! Ē diens kā parasti bija briesmī gs. Lidojums ilga 2.5 stundas uz Singapū ru un 10.5 stundas uz Maskavu.
Ļ oti ilgu laiku es sapņ oju doties uz salu. Bali, bet gaidī ja ko debeš ķ ī gā ku. Ir zinā ma vilš anā s un zinā mas skumjas par Fr. Bali ierodoties aukstajā Maskavā......Daba tur tieš ā m ir ļ oti skaista, tomē r ļ oti netī ra. Iedzī votā ji ir vienkā rš i apbrī nojami draudzī gi; tur visu laiku gribas smaidī t… Ak, Bali…….
Par sevi izdarī ju vairā kus secinā jumus, ja lidoju kaut kur uz Ā ziju, tad tikai ar Singapū ras vai Taizemes aviokompā nijā m ! ! ! Un, ja es eju uz apmē ram. Bali, tad ne š ajā viesnī cā !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Mercure Resort Sanur 4* расположен на побережье Санур. Отель был открыт в 2004 году. Поездка от курортного отеля Mercure Sanur до международного аэропорта Бали занимает 20 минут. Этот отель подойдёт как для семейного отдыха, так и для бизнес-встреч.

Atrašanās vieta Расстояние до международного аэропорта Нгурах Рай составляет 15 км (20 минут езды).
Pludmales apraksts Собственная часть на общественном песчаном пляже находится через дорогу от отеля.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 открытых бассейна, терраса для загара, ресторан интернациональной кухни Pandawa, бар у бассейна Breeze, бар у бассейна Sahadewa, 4 конференц-зала (площадь 54-270 кв. м, общая вместимость до 225 человек), круглосуточная стойка регистрации, мини-маркет на территории.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Общий лаундж/гостиная с телевизором, освещаемый теннисный корт, бадминтон, дневные и вечерние развлекательные программы, оборудование для занятия водными видами спорта.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • sporta zāle
  • aerobika
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Категории номеров: Superior Room, Deluxe Room, Executive Room, Family Room.

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, фен, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, сейф, кондиционер, телевизор с плоским экраном, спутниковые каналы, электрический чайник, шкаф или гардероб.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • balkons/terase
Adrese Jalan Mertasari, 80228 Санур, Индонезия.
Tālruņi: +62 (0) 361 288 833
Tīmekļa vietne: Mercure Resort Sanur
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой, йогой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.