Delphin Be Grand Resort 5*– Atsauksmes

36
Novērtējums 7.810
№14 viesnīcas reitingā Antālija
8.8 Numurs
8.7 apkalpošana
9.1 Tīrība
8.6 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca tika atklāta 2002. gadā, pēdējais remonts tika veikts 2016. gadā (viesnīca tika pilnībā renovēta). Tas sastāv no galvenās ēkas un četriem 9 stāvu blokiem. Ērtības labad ir 19 lifti (7 no tiem ir panorāmas). Viesnīcā ir pārdomāta infrastruktūra, plaša teritorija, daudzi mājīgi stūrīši. Plaši numuri. Laba animācija, vakara šovi. Viesnīca ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар Hotline_Karina
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca Delphin Be Grand Resort 5 * ir bijusī Rixos Lares viesnī ca. 2016.  gadā tika veikta pilnī ga renovā cija, un tagad viesnī ca lepojas ar mā jī giem, svaigiem numuriem, skaistu teritoriju un restorā niem. Teritorijā.9 peldbaseini, no kuriem viens ir apsildā ms, pieauguš o un bē rnu akvaparks, atrakciju parks, bē rnu klubs. … Tomēr ▾ Viesnī ca Delphin Be Grand Resort 5 * ir bijusī Rixos Lares viesnī ca. 2016.  gadā tika veikta pilnī ga renovā cija, un tagad viesnī ca lepojas ar mā jī giem, svaigiem numuriem, skaistu teritoriju un restorā niem.
Teritorijā.9 peldbaseini, no kuriem viens ir apsildā ms, pieauguš o un bē rnu akvaparks, atrakciju parks, bē rnu klubs. Ir aktī va animā cija, tostarp vakara š ovi, dzī vā mū zika un dienas sporta programmas.
Istabu kategorijas ir ļ oti daž ā das, ir izvē le daž ā dam viesu skaitam. Š ajā sarakstā ir iekļ auti romantiski numuri un divu lī meņ u Ģ imene, divstā vu karaliski apartamenti ar saunu utt.
Viesnī ca darbojas saskaņ ā ar Ultra All Inclusive sistē mu, kvalitatī vu pā rtiku un daudziem restorā niem un bā riem. Ir 6 a la carte restorā ni: RISTORANT RUGIANO (itā ļ u virtuve), JAIPO (meksikā ņ u virtuve), SAKURA (Tā lo Austrumu virtuve), ATALANTES RESTAURANT (grieķ u virtuve), SULTAN RESTAURANT (turku virtuve), MERMAID RESTAURANT (gaļ as un zivju restorā ns) . Uzturē š anā s laikā katra restorā na apmeklē jums 1 reizi pē c iepriekš ē ja pieraksta ir bez maksas. Restorā nā ir pieejama arī bē rnu ē dienkarte un konservē ti ē dieni.
Wi-Fi ir bezmaksas visā un telpā s. Tenisa cienī tā jiem ir 6 tenisa korti.
Smilš u un oļ u pludmale ar maigu ieeju jū rā ir lieliski piemē rota peldē š anai ar bē rniem. Ir arī piestā tne.
Kopē jais iespaids - laba 5 zvaigž ņ u viesnī ca, iespē jams, labā kā no visā m Delphin viesnī cā m.
Hot Line ceļ ojumu aģ entū ra, www. hot. com. ua +38(044)599-46-30, +38(050)346-4599, +38(067)462-9242
аватар tolkach
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vienī gais, kas man nepatika, bija bē rnu animā cija. viņ a nav. pā rē jais ir vienkā rš i lieliski … Tomēr ▾ Vienī gais, kas man nepatika, bija bē rnu animā cija. viņ a nav. pā rē jais ir vienkā rš i lieliski
аватар agolovenko
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Bija konferencē . Braucā m kā uz brī vdienu, tā pē c gaidas bija priecī gas, ī paš i ne tik sen bijā m Rixos Truskavecā , tur viss bija vienkā rš i ļ oti super. Un š eit, Larā , spriediet paš i. Personā ls ir ļ oti lē ns, nepieklā jī gs. … Tomēr ▾ Bija konferencē . Braucā m kā uz brī vdienu, tā pē c gaidas bija priecī gas, ī paš i ne tik sen bijā m Rixos Truskavecā , tur viss bija vienkā rš i ļ oti super.
Un š eit, Larā , spriediet paš i. Personā ls ir ļ oti lē ns, nepieklā jī gs. Viņ i pirmajā dienā atstā ja dzeramnaudu 3 USD, izkaisī ja istabu ar rož u ziedlapiņ ā m, bet nā kamajā dienā.5 USD, tā pē c pat gulta netika iztī rī ta. Mini bā rs netiek regulā ri papildinā ts. Istabā s ir nevis vanna, bet duš a. Ā rā baseins netiek apsildī ts, lai gan cilvē ki peldē jā s tuvē jā Titā nikā . Smilš ainā pludmale ir liela, tā pē c droš i vien š ķ iet, ka tualete ir tā lu. Teritorija liela, aprī kota. Bet tā s visas ir standarta lietas, bet tas, kas ir vienkā rš i š ausmī gi, ir PĀ RTIKA! ! ! Gaļ as nebija vispā r! Brokastī s ir rinda pē c desā m. Bija veseli metri siera, olī vu, rullī š u, bet nebija ko ē st - nebija ne tī teņ u, ne dā rgo sieru. Nav gatavu salā tu, gurķ u, tomā tu un vispā r maz svaigu dā rzeņ u. Pusdienā s un vakariņ ā s zupas biezenī , grilē ta vista, jū ras veltes un zivis nav. Kas atrodas uz galdiem, viņ i pat nesteidzā s to skaisti sakā rtot. Olu kultenis nav cepts un rinda stā v aiz tā . Pulverveida sulas, kafija ir vienkā rš i š ausmī ga. Un vietē jais alkohols ir tikai dzī vī bai bī stams produkts, atš ķ aidī ts etiķ is un aromatizē ts alkohols (es runā ju ar zinā š anā m par š o lietu, jo biju alkohola konferencē ). Protams, jū s nepazudī sit no bada, bet jū s negū sit baudu no ē diena. Ī sā k sakot, ja jū s vienkā rš i dodaties ar vī rieš u grupu vai sievietē m, kuras zaudē svaru, tad tas ir brī niš ķ ī gi, bet ģ imenē m ar bē rniem es vienkā rš i nesaprotu, ar ko viņ us tur pabarot ? ! Protams, jā atzī mē , ka Antā lijas tuvums ir lielisks gan lidostas, gan iepirkš anā s ziņ ā , gan vienkā rš i pastaigā joties - ar automaš ī nu lī dz Antā lijas centram 20-25 minū tes, ar taksi 60 USD maksā.3 stundas. Antā lijā un doties uz priekš u un atpakaļ .
аватар verbizk
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vienī gais viesnī cas trū kums ir tas, ka pē c Rixos Lares es vienkā rš i nevaru iedomā ties, kur jū s varat tā atpū sties - darbinieki ne tikai izpildī ja jū su pieprasī jumus, bet arī tos paredzē ja, un darba kvalitā te ir vienkā rš i lieliska. … Tomēr ▾ Vienī gais viesnī cas trū kums ir tas, ka pē c Rixos Lares es vienkā rš i nevaru iedomā ties, kur jū s varat tā atpū sties - darbinieki ne tikai izpildī ja jū su pieprasī jumus, bet arī tos paredzē ja, un darba kvalitā te ir vienkā rš i lieliska.
аватар potemkina1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lai atstā tu vī rus, bē rnus, podus un biroja krē slus likteņ a ž ē lastī bā , mē s ar draugiem devā mies ilgu laiku. Vasarā , protams, nevienam tas neizdevā s, bet novembrī visas meitenes beidzot varē ja tikt ā rā . Novembris nav tas labā kais laiks atpū tai. … Tomēr ▾ Lai atstā tu vī rus, bē rnus, podus un biroja krē slus likteņ a ž ē lastī bā , mē s ar draugiem devā mies ilgu laiku. Vasarā , protams, nevienam tas neizdevā s, bet novembrī visas meitenes beidzot varē ja tikt ā rā .
Novembris nav tas labā kais laiks atpū tai. . . izņ emot varbū t Ē ģ ipti vai Taizemi, bet pirmajā - nebeidzamas revolū cijas, bet otrajā , pirmkā rt, tā lu, otrkā rt - atkal plū di. Gandrī z izmisumā kaut kur braukt, bet gudri cilvē ki ieteica vienam tū roperatoram, kuram vienmē r ir lieli piedā vā jumi Turcijā ar individuā lu, tā teikt, pieeju. Vienī gā s tū res nosaukums mums neko neteica, tač u mē s nolē mā m riskē t. Un nav ž ē l!
Rezultā tā viņ i mums piedā vā ja Antā liju, jo zemajā sezonā cenas attiecī gi tiek samazinā tas uz pusi. Tas ir, stilī gā kajos pieciniekos varat droš i atpū sties par vasaras trī s rubļ u cenu. Nu nav jū ras, protams, temperatū ras dē ļ , bet....SPA, veikali, diskotē kas, turku garš a un kultū ras pieminekļ i galu galā nav pazuduš i, un nebū s š ī mū ž ī gā vasaras tū ristu pū ļ a. . Tā spriež ot, izvē lē jā mies RIXOS LARES 5 * - staigā t - tā staigā t
Un ziniet, par 700 USD no personas uz nedē ļ u mē s dabū jā m VISU! Krā š ņ i numuriņ i, super pieklā jī ga un uzmanī ga apkalpoš ana (gulbji uz gultā m ar rož u ziedlapiņ ā m, ziedi reģ istratū rā ierodoties un pat š ampanietis (! ), vienkā rš i nesaprotams ē diens (viss, ko sirds kā ro), a la carte - bez vā rdiem. Godī gi sakot , man iepriekš pat nebija aizdomas, ka Turcijas viesnī cas var bū t tā das, lai gan es gā ju uz piecī š iem, bet acī mredzot ne uz tiem piecniekiem, kas jums nepiecieš ami .
Izpildī jā m atpū tas programmu visiem 100! Brī niš ķ ī gā kais spa: hammam, putu masā ž a un skrubji, eļ ļ as masā ž a - vispā r brī nums, gā jā m gandrī z katru dienu. Veikali: atseviš ķ a cieņ a - zemā s sezonas dē ļ ir vienkā rš i satriecoš as atlaides un, protams, diskotē kas.
Mē s kaut kā netikā m lī dz sporta zā lei, starp citu, milzī ga. Bet viņ i apmeklē ja 7D kinoteā tri (labā k vienu reizi redzē t, nekā pateikt tū kstoti).
Vispā r sapratu, kā pē c vā cieš i un citi eiropieš i visu ziemu pavada Turcijā . Jo tieš i š ajā sezonā par parastu naudu var iegū t maksimumu, un pā rē jais bū s vienkā rš i krā š ņ s. Kaut vai bez atklā tas jū ras, bet ar siltu ū deni tī rā baseinā 
аватар votvam
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Turcijā esmu bijis daudzkā rt, maijā , jū lijā , martā , bet pē dē jos trī s gadus dodu priekš roku oktobrim. Ticiet man, nav labā ka gadalaika, lai apmeklē tu Turciju! Pirmkā rt: nav karsts, gaisa temperatū ra no 25 lī dz 27 grā diem, ū dens - 24-26. … Tomēr ▾ Turcijā esmu bijis daudzkā rt, maijā , jū lijā , martā , bet pē dē jos trī s gadus dodu priekš roku oktobrim. Ticiet man, nav labā ka gadalaika, lai apmeklē tu Turciju! Pirmkā rt: nav karsts, gaisa temperatū ra no 25 lī dz 27 grā diem, ū dens - 24-26. Nav tā nogurdinoš ā vasaras karstuma un mitruma, saule maiga, jū ra maiga. Otrkā rt: atpū tnieku ir maz, neviens nespiež as rindā s pē c ē diena, un neviens neņ em sauļ oš anā s krē slus 7 no rī ta! Treš kā rt: cenas ir daudz zemā kas nekā sezonā , piemē ram, nedē ļ a Rixos 2 + 1 mums izmaksā ja 2000 USD. Runā jot par to paš u Rixos, viesnī ca ir ideā li piemē rota oktobrim. Neskatoties uz to, ka istabu skaits ir nedaudz novecojis, viesnī cai klā jas labi. Apkalpoš ana laba, ē diens izcils. Ū dens baseinā ir auksts, ne visiem, bet vai to vajag? Blakus silta jū ra un minimā ls cilvē ku skaits pludmalē . Starp viesnī cu un pludmali stiepjas grezns zā liens ar sauļ oš anā s krē sliem, kurā ir ļ oti patī kami sauļ oties pē c peldes jū rā , kamē r kā jas ir tī ras, bez kaitī gā m smiltī m. Ikvienam iesaku rudens Turciju, ī paš i Laras un Kundu piekrasti, tā atrodas netā lu no lidostas, un, ja vē laties apmeklē t Antā liju, tad vienmē r jū su rī cī bā ir taksometrs vai nomas automaš ī na. Lai jaukas brī vdienas! Ceļ ojumos galvenais ir labs garastā voklis, smaids, kungi!
аватар Limarchik
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā s atpū tusies no 09.10. 2011. lī dz 19.10. 2011 ar sievu un 2 gadus vecu bē rnu. Viesnī cā ieradā mies vē lu vakarā , jo pē rkona negaisa dē ļ lidmaš ī na nevarē ja nosē sties Antā lijā un apmē ram 5 stundas pavadī jā m Bodrumas lidostā , gaidot labvē lī gus laikapstā kļ us, galu galā Antā lijā nolaidā mies ap 4:30 (jau 10. … Tomēr ▾ Viesnī cā s atpū tusies no 09.10. 2011. lī dz 19.10. 2011 ar sievu un 2 gadus vecu bē rnu. Viesnī cā ieradā mies vē lu vakarā , jo pē rkona negaisa dē ļ lidmaš ī na nevarē ja nosē sties Antā lijā un apmē ram 5 stundas pavadī jā m Bodrumas lidostā , gaidot labvē lī gus laikapstā kļ us, galu galā Antā lijā nolaidā mies ap 4:30 (jau 10.09. 2011. ) viesncas bija ap 5:00 apmetas uz 5 mintem. Istaba aizgaja uz tornī ti, kad uzgā ja uz istabu gultiņ a jau bija. Viņ i apmetā s uzlabotā luksusa numurā ar skatu uz galveno ieeju, Titā nika asti un daļ ē ji uz jū ru, lai gan viņ i rezervē ja standarta (skats uz sauszemes). Viņ i nemaksā ja papildus tikai par mū su ieraš anos, citu istabu nebija, principā mē s neapvainojā mies. No rī ta prasī ja bē rnam podiņ u un mums peldmē teļ us: kamē r brokastī jā m, visu atnesa uz istabu. Viņ i arī lū dza papildinā t mini bā ru un iztī rī t to lī dz 13:00, jo pa dienu mums guļ bē rns. Mū su lū gums tika izpildī ts visā pā rē jā laikā . Tī rī ja kvalitatī vi un vienā di neatkarī gi no tā , atstā ja dzeramnaudu vai nē . Mini bā rā : 2 sulas (0.2 ml), 2 alus (0.
33 ml), 2 minerā lū deņ i (katrs 0.33 ml; labs Borjomi tips) 1 Nestea ledus tē ja (0.33 ml), 2 Nestle gaiš ie ū deņ i (katrs 0.5 ml). Sulas bija pieejamas arī bē rnu klubiņ ā (sulas labas, bez cukura).
Patika bē rnu klubiņ š , teritorija diezgan liela (daļ a teritorijas ir saulē , daļ a koku ē nā ), daudz š ū poles, slidkalniņ i utt. Interesanta programma dienai, katru reizi kaut kas jauns diena. Pat mū su 2 gadus vecajam doķ im bija interese ik pa laikam uz turieni aizbraukt. Arī bē rnu diskotē ka ir interesanta, bet domā ta lielā kiem bē rniem, lai gan tur lē kā ja mū su 2 gadī gā meita, bet reizē m stā vē ja stuporā , jo kustī bas bija ļ oti ā tras. Minidiskotē kas noslē gumā tika izdalī ts Chupa-Chups un balons.
Istaba bija liela kā viss torņ os (torņ os nav standartu, tie visi ir tikai starp tornī š iem) viss kas bija norā dī ts istabā bija mini bā rs, 22 collu LCD televizors, mini mū zikas centrs viss darbojā s pareizi mini bā rā varē ja uztaisī t ledu (bija speciā la veidne) bija arī seifs, bet mē s to neizmantojā m. Duš as kabī ne ir liela un ē rta, ir divas duš as skavas bē rnam un pieauguš ajam, kas arī ir ļ oti ē rti. Balkons ir liels un dziļ š (bet tas ir arī tikai torņ os). Apgaismojums ziņ kā rī gs: nav centrā lā s lampas, bet daudz mazo, galu galā nav iespē jams izveidot parasto pilno telpas apgaismojumu, man personī gi patika; sieva sū dzē jā s, ka pirms vakariņ ā m nav iespē jams uzklā t kosmē tiku.
Titā nika radī tais troksnis netraucē ja. Lai gan tas bija kaut kur pirms 23:30, tad diskotē ka pā rcē lā s vai nu uz pludmali vai iekš telpā m un mū zika bija gandrī z nedzirdama. Bet mē s to uztveram viegli.
Kam interesē , var aizvē rt balkonu (nekad nebū s trokš ņ a) un ieslē gt kondicionieri (strā dā lieliski; pū š istabas centrā , nevis gultā , lai var mierī gi gulē t un neuztraukties par bē rns)
Teritorija ir galvenais viesnī cas pluss, jo tā tieš ā m ir liela un viesnī ca tika uzcelta nacionā lā parka teritorijā , un š is parks bū vniecī bas laikā praktiski netika traucē ts. Viesnī cas teritorijā ir daudz interesantu skuju koku (netā lu no skujkoku alejas ir unikā ls skujkoku aromā ts) un lapu koki, gan ļ oti augsti, gan zemi, ir arī krū mi, palmas un kaktusi. Neskatoties uz to, ka bijā m oktobra vidū , ziedu bija diezgan daudz. Gandrī z visa viesnī cas teritorija ir tā sauktā Relaksā cijas zona - zā liens, kas mijas ar kokiem, krū miem, kur var nolikt sauļ oš anā s krē slu zem sava iecienī tā auga vai vienkā rš i saulē . Vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, lai gan viesnī ca bija pilnī bā rezervē ta.
Ir laukumi mini futbolam un profesionā lais futbola laukums ar apgaismojumu (oktobra beigā s viesnī cā sā k ierasties futbola komandas uz treniņ nometnē m). Ir tenisa korti, š autriņ u laukums, fitnesa zona.
Pludmale ir liela. Vietas vienmē r pietika, pat tad, kad pē c 3 mā koņ ainā m dienā m visi viesnī cas iemī tnieki steidzā s uz pludmali, solā riju pietika visiem. Salmu lietussargi patieš ā m, kā viņ i rakstī ja iepriekš atsauksmē s, nedod daudz, bet, kas attiecas uz mani, pietiekami daudz ē nas. Ja jū s atpū š aties oktobrī , tas ir tikai pluss. Kas mī l ē nu, var izmitinā t Relax Zone koku ē nā no turienes lī dz pludmalei no 5 vai vairā k metriem, atkarī bā no tā , kur jums patī k. Pludmalē pie bā ra varē ja palū gt riekstus (sā ļ ais sortiments: mandeles, lazdu rieksti, zemesrieksti, pistā cijas, mī ksti sausie zirņ i. ) Smiltis, lai arī neglī tā krā sā (kā citur Turcijā ), ir ļ oti mī kstas. Ū dens vienmē r bija silts pat vē tras laikā vai pē c tā s.
Ieeja jū rā ir maiga (nelieli oļ i, lai gan tā varē ja bū t smilš aina, un smiltis tika izskalotas 9. un 10. oktobrī vē tras laikā , es nedomā ju spriest). Kaut kur, sasniedzot ¼ no mola, viņ š vairs nestā vē ja, bet aizpeldē ja kaut kur lī dz tā s vidum un atrada zem sevis smilš ainu dibenu (kā
var tikai smiltis, kas tika izskalotas no krasta) un tā lī dz mola beigā m, ū dens ir nedaudz augstā ks par vidukli (uz š ī krī ta ir jautri ķ ert viļ ņ us), tā lā k dziļ ā k. Pludmalē bija 2 volejbola laukumi.
Ē ka ir pā rdomā ta, nekad nav bijis drū zmē š anā s pat sliktos laikapstā kļ os ne pie bā riem, ne hallē , ne vestibilā , ne slē gtajā baseinā . Liftu ir daudz, rindu nav, gandrī z vienmē r gā ja paš i. Visur tī rs, glī ts un skaists. Dī vā ni, atzveltnes krē sli, krē sli, bā ra letes ir ē rti. Bezmaksas bezvadu internets vislabā k bija vestibilā (Skype gā ja bez problē mā m), pie bā ra un ē damistabā ir diezgan slikti.
Ē damistaba ir plaš a ar lielu terasi (lietus laikā , kad terase bija slē gta, kā galvenais tika izmantots arī restorā ns Silk Road). Ar galdiem problē mu nebija. Pakalpojums nav lielisks, bet pieņ emams. Dzē rieni, tostarp alus un vī ns, netiek atš ķ aidī ti, kā tas ir daudzā s citā s viesnī cā s. Vī ns tika liets no baltā m pudelē m, man patika, man nepatī k sarkans, tā pē c pat nepamē ģ inā ju. Arī mana sieva saka labas lietas. Vē l ē damistabā piedā vā ja raki, š ampanieti (sievai patika, nemē ģ inā ju), konjaks, rozā vī ns, varbū t vē l kaut kas no alkohola...Svaigi atš ķ aidī ts ar ū deni no rī ta kaut kur 50/50. Ē diens kopumā labs, vietā m nedaudz pikants.
Tā tad, lū gums š efpavā riem, mazā k piparu un bū s lieliski. Jū s vienmē r varat pievienot piparus, bet gluž i pretē ji tas ir problemā tiski. Tač u nepietika ar asiem ē dieniem. Daudz mē rč u, kuras var pievienot ē dieniem papildus. Visi ļ oti garš ī gi.
Svaiga pā rtika netika novē rota.
Ar bē rna uzturu problē mu nebija.
Brokastī s vienmē r bija: piena putras, daž ā di jogurti, kuriem varē ja pievienot svaigus vai konservē tus augļ us vai ievā rī jumu, pankū kas, kurā m varē ja pievienot ievā rī jumu, riekstu vai š okolā des pastu, vā rī tas olas (3 un 5 minū tes), ceptas olas, olu kulteni. ar jebkuru pildī jumu pē c izvē les, vairā ku veidu š ķ iņ ķ is, hač apuri ar sieru vai gaļ u vai kartupeļ iem, tvaicē ti un sautē ti dā rzeņ i, olī vas, melnā s olī vas, daž ā di salā ti, musli, ž ā vē tas aprikozes, ž ā vē tas plū mes, desiņ as, zupa, svaigi dā rzeņ i, svaigi augļ i un daudz vairā k.
Pusdienā s un vakariņ ā s: 2 veidu zupas, bē rnu zupa, 2 veidu makaroni, kartupeļ i cepti vai biezenī (ļ oti garš ī gi), frī kartupeļ i, hač apuri ar sieru vai ar gaļ u vai kartupeļ iem, vā rī ta vista un zivis, daž ā di salā ti , tunč a konservi , tvaicē ti un sautē ti dā rzeņ i, cepta gaļ a (vai nu pī le, vai tī tars, vai jē ra gaļ a, vai cū kgaļ a), (mē rci varē tu liet atseviš ķ i), cepta zivs (lasis vai dorado), grilē ta vista, zivs fileja ar mē rci vai ceptas zivis, vai nu jū ras veltes vai dā rzeņ i vai vista ar sē nē m a la carte ar sieru, vai sautē tas vai jē ra gaļ as kotletes, daž ā di saldumi, svaigi dā rzeņ i, marinē ti dā rzeņ i, svaigi augļ i un daudz kas cits.
Mī dijas, garneles, colmar gredzeni bija, bet ne katru dienu.
Shawarma, suš i, Cē zara salā ti, jū ras velš u salā ti, neapstrā dā ts liellopu gaļ as tartā rs - reizi nedē ļ ā.
atklā ti sakot, bija skumja pieredze, apmeklē jot "a la carte" restorā nus citā s viesnī cā s. Un š eit ir viens vā rds - Lieliski! ! ! Pirmā viesnī ca, kur pē c "a la carte" negā jā m ē st galvenajā restorā nā . Ī paš s paldies š ī "a la carte" restorā na š efpavā riem, jo ​ ​ jū s to pagatavojat neaizmirstamu. Atmosfē ra restorā nā ir piemē rota: romantiska un relaksē još a.
Animā cija bija laba, bet bija tikai 3 reizes, jo pā rē jos vakaros mana meita aizgā ja gulē t pirms tā s sā kuma. Dienas animā cijā nepiedalī jā mies - nebija laika, jo atpū tā mies ar mazu bē rnu. Mē s gā jā m tikai uz bē rnu klubu. Man tur patika.
Atklā tajos baseinos nepeldē jā mies, pietika ar jū ru. Vizuā li tas izskatā s labi un ir pietiekami liels. Akvaparks ir tik un tā . Dzeltenais slaids nav interesants (lē ns) un pat locī tavas ir jū tamas stipri. Varavī ksne arī nav nekas ī paš s, lai gan nav nekā du savienojumu. Slē gts - lī mes slaids. It ī paš i, ja ej pa dubulto apli un š ū pojas .
Kopumā ū dens atrakciju parks acī mredzami nav viesnī cas stiprā puse. Tam ir arī citas priekš rocī bas.
Viesnī cu iedzī votā ju skaits: apmē ram 70% vā cieš i (daudzi vecumā ), beļ ģ i, poļ i, franč i, holandieš i, daudzi turī gi turku iedzī votā ji (ī paš i nedē ļ as nogalē s). Krievvalodī go ne vairā k kā.15%. Reklamē ts iepriekš ē jos apskatos
nav redzē ti irā ņ i.
Netā lu esoš ā upe viesnī cas teritorijā neieplū st, nesmird, lai gan izskatā s netī ra. Ī sā k sakot, no viņ as nav nekā du neē rtī bu. Odi bija vakarā (kad saule rietē ja) pie bē rnu kluba, maz, bet kož stipri. Tā pē c ņ emiet moskī tu atbaidī š anas lī dzekli. Desmit 10 dienas istabā bija viens ods. Viņ š man iekoda un aizbē ga nezinā mā virzienā . Nekur vairs nebija odu.
Nobeigumā vē los pateikties visai Rixos Lares viesnī cas komandai par brī niš ķ ī gu un neaizmirstamu uzturē š anos, ā tru visu lū gumu izpildi, atsaucī bu, visu viesnī cas koncepcijā deklarē to un iekļ auto pakalpojumu kvalitatī vu izpildi, kā arī par labu attieksmi pret bē rniem.

Labprā t apmeklē tu viesnī cu vē lreiz (protams, ja beidzot pie ieejas parā dī sies Ukrainas karogs (jokoju)). Kaut arī katrā jokā ir daļ a patiesī bas, jo Ukraina ir tuvā kais kaimiņ š . Citā m viesnī cā m bija karogs.
аватар sanitas
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pā rē jais patika. Jau 4 reizes atpū š amies Turcijā . Ē dienu ir daudz. Ir arī diē tiskā ē dienkarte un bē rniem var pasū tī t jebko (ja vajag katru dienu kā du ē dienu, tad pagatavos, tikai paprasiet) Ē dienā ir daž ā das sarkanā s zivis, suš i, kalmā ri, mī dijas , garneles, katru dienu viss bija citā formā . … Tomēr ▾ Pā rē jais patika. Jau 4 reizes atpū š amies Turcijā . Ē dienu ir daudz. Ir arī diē tiskā ē dienkarte un bē rniem var pasū tī t jebko (ja vajag katru dienu kā du ē dienu, tad pagatavos, tikai paprasiet) Ē dienā ir daž ā das sarkanā s zivis, suš i, kalmā ri, mī dijas , garneles, katru dienu viss bija citā formā . Gaļ u sautē ja ar dā rzeņ iem un ceptiem steikiem, kebabiem. Salda jū ra jebkurai izvē lei. Augļ i milzī ga izvē le (vī ģ es, arbū zi, melones, ā boli, plū mes, persiki, nektarī ni, vī nogas, bumbieri). Mums nepietika 1. milzī gā sega atnesa vē l vienu. Mē s prasī jā m peldmē teļ us, un viņ i visu atnesa. zā les mums bija vajadzī gas, tā s tika pasū tī tas aptiekā un tika piegā dā tas 40 minū tē s. Atpū tas krē sli ir visur. Animā cija dienas laikā ir neuzbā zī ga, bet bagā ta (tā s netiks vilktas aiz rokā m). Vakara š ovi ir vienkā rš i super, pat to dē ļ ir vē rts iekļ ū t š ajā viesnī cā (todes, cirki, puiš i no Tibetas, chooper ģ itā rists un, protams, animatori ļ oti centā s. Riksosa Laras kundze bija super, visi labi dejoja, ir ļ oti spilgts pā ris, kas dejo kopā , labi darī ts Vadoš ais jautrs biedrs!! !
Visi ir ļ oti draudzī gi. Viesmī ļ u meitenes ir ļ oti uzmanī gas, smaida vestibilā un amfiteā trī .
аватар Podgoga
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir forš a, pozitī va un silta jū ra. No pā rē jiem bija vispozitī vā kie iespaidi, viss bija visaugstā kajā lī menī , neskatoties uz to, ka Turcijā vē l nav sezona - viss viesnī cas personā ls liks jums justies ē rti. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir forš a, pozitī va un silta jū ra. No pā rē jiem bija vispozitī vā kie iespaidi, viss bija visaugstā kajā lī menī , neskatoties uz to, ka Turcijā vē l nav sezona - viss viesnī cas personā ls liks jums justies ē rti.
Man bija parasta vienvietī ga istaba ar skatu uz jū ru un blakus esoš o Titā nika viesnī cu. Minibā rs katru dienu tiek papildinā ts bez maksas ar sulā m, minerā lū deni un tī ru ū deni. Vienī gais, ko ieteiktu neapmesties pirmajā stā vā , ja naktī gribas gulē t, diskotē kas mū zika ļ oti traucē s, dzirdamī ba augsta.
Viesnī cas TERITORIJA pietiekami liela, zaļ a, alejas, visur celiņ i. Katrs atradī s sev vietu. Kas grib iet pensijā - bez pludmales un baseina izcirtumā ir arī sauļ oš anā s krē sli, kur aug koki un daž ā das puķ es, tur var gulē t pē c vakariņ ā m, palasī t grā matu utt. Un, ja vē laties socializē ties - pludmale un baseins ir jums.
Animatori - labi darī ts, viņ i nekad nepaies garā m, neļ aus jums garlaikoties - volejbols, loka š auš ana, aerobika, ū dens aerobika - dienas laikā . Un vakarā puiš i izklaidē jas Moonflower bā rā lī dz pulksten 23, pē c tam diskotē ka sā k darboties lī dz pulksten 2 naktī . Visu diennakti ir atvē rts arī vestibila bā rs, kurā katru vakaru mū ziķ is spē lē klavieres un var malkot gardu turku kafiju.
Mums ļ oti paveicā s ar laikapstā kļ iem, dienā.25-27 grā di, vakarā ap 15, patī kams vē sums. Daudzi jau peldas jū rā , bet ja esi ž ubī tes kā es, tad mums ir silts iekš telpu baseins. Kā arī var sasildī ties pirtī vai turku pirtī .
Viesnī cas APKALPO personā ls ļ oti pieklā jī gs, draudzī gs. Viesmī ļ i restorā nā vē rī gi, vienmē r interesē jas vai viss kā rtī bā , piedā vā dzē rienus bez atgā dinā jumiem. Sajū ti viesnī cas lī meni. Ē diens ir daudzveidī gs visā m gaumē m.
Divas reizes izgā ju ā rā no viesnī cas, uz iepirkš anā s centriem, kas ir pretī . . Principā var nopirkt kā dus mazus suvenī rus - saldumus, tē ju utt.
аватар idris
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Rixos Lares viesnī ca atrodas Antā lijas priekš pilsē tā (Lara ciems, Kundu) (lī dz centram ar autobusu 15 minū tes), netā lu no lidostas (uzskatu to par plusu laika ietaupī juma ziņ ā ). Ā rē ji tas atgā dina militā ro bā zi - trī s haki krā sas torņ us un nemaz nav tik augsts kā fotogrā fijā s. … Tomēr ▾ Rixos Lares viesnī ca atrodas Antā lijas priekš pilsē tā (Lara ciems, Kundu) (lī dz centram ar autobusu 15 minū tes), netā lu no lidostas (uzskatu to par plusu laika ietaupī juma ziņ ā ).
Ā rē ji tas atgā dina militā ro bā zi - trī s haki krā sas torņ us un nemaz nav tik augsts kā fotogrā fijā s. Iekš ā diezgan pieklā jī gi, skaisti stikla lifti, strū klaka, vakaros - pianists (brī niš ķ ī gi! ) vestibila bā rā.
Ē diens ir daudzveidī gs, bet svaigas sulas joprojā m nav! Ir 7-8 veidu sieri, milzī ga izvē le ar ievā rī jumiem, jogurtiem uc Atseviš ķ s galds ar zaļ umiem, no kura var pagatavot salā tus pē c savas vē lmes un lī dzī gi ar augļ iem - citrusaugļ us, ā bolus, bumbierus nomizo. un sagriež . Deserti - bez komentā riem, viss kā rtī bā!
-1 stā vā atrodas diskotē ka, sauna, turku pirts, baseins (apm. 15m).
Bā rā Moonflower pē c 21h. notiek daž ā di pasā kumi (karaoke, koncerti).
8. stā vā ir arī bā rs - ar skatu uz jū ru - pā rsteidzoš i, bet diemž ē l februā rī tas tika slē gts!
Teritorija nav ī paš i liela, iespaidī gs baseins, ir bē rnu baseins un slidkalniņ i.
Pludmale ir smilš aina, liela, mazi oļ i pie jū ras.
Salī dzinot ar blakus esoš ajā m viesnī cā m, Rixos izskatā s vairā k nekā pieticī gs.
Blakus atrodas Titā nika viesnī ca – izskatā s forš i, bet, manuprā t, ar nosaukumu viņ i aizgā ja par tā lu.
Ā rpus teritorijas (pie ieejas viesnī cā ) vienā pusē ir purvains apvidus (un zā lienā “ganā s” 2 tī tari, vistas, zosis), aiz tā s atrodas vairā ki veikali un tirdzniecī bas centrs. Visapkā rt tiek celtas pretenciozas viesnī cas-pils, tā pē c, drī z š o rajonu par priekš pilsē tu nedē vē s.
Par laikapstā kļ iem februā rī.
Pa dienu ir ap +20, silts un labs, bet tiklī dz saule noriet, paliek auksts.
Uz kokiem nogatavojuš ies apelsī ni un citroni.
Pludmalē ir pilnī gi iespē jams sauļ oties - ir sauļ oš anā s krē sli, dvieļ i, tē ja, kafija, ū dens.
Jū rā apmē ram 15-16 grā di ...bet daž i peldas - Amatierim))))
Vē ja dē ļ piekrastē ir auksts.
Vispā r ir ļ oti neparasti sauļ oties pludmalē vai braukt ar jahtu, kamē r pie apvā rš ņ a ir sniegotas kalnu virsotnes, un tas ir Turcijā!

Secinā jums: nav sū dzī bu, viss ir lieliski.
P. S Noteikti pastaigā jieties gar Antā lijas piekrasti, tur paveras ļ oti skaisti skati un brī niš ķ ī gs ū denskritums!
Parādīt vairāk »


iemiesojums ballitristica
Nāk vecāki vecāki. Sakiet, vai lidmašīnas traucē un vai animācija viesnīcā ir trokšņaina? Vai naktī istabās dzirdat?
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums Amirkhanyan
Mne vzyat
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
iemiesojums nevrolog-yeisk
Netālu no Rixos Lares upe ietek jūrā. Vai tas kaut kā ietekmē piekrastes ūdens "caurspīdīgumu" pie viesnīcas?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kaleiču vecpilsēta
Novērtējums 9.5
Turcija, Antālija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Antālijas akvārijs
Novērtējums 9.3
Turcija, Antālija
Daba, Izklaide

Отель был открыт в 2002 году, последняя реновация проводилась в 2016 году (отель был полностью отремонтирован). Состоит из основного здания и четырех 9-этажных блоков. Для удобства имеется 19 лифтов (7 из них панорамные). В отеле хорошо продумана инфраструктура, большая территория, много уютных уголков. Просторные номера. Хорошая анимация, вечерние шоу. Отель для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Отель находится в 10 км от аэропорта Анталии, в 15 км от центра г. Анталия, в 5 км от г. Лара.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы 450 м. Вход в море: песчано-галечный. Душ, кабины для переодевания, бар на пляже бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, экскурсионное бюро, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi (бесплатно, в лобби и номерах), room service (с 00:00 до 06:00 бесплатно, с 06:00 до 00:00 платно), 4 конференц-зала (2 конференц-зала площадью 80 м2, 2 конференц-зала площадью 75 м2), 1 банкетный зал разделенный на 3 зоны, площадью 1500 м2 (рассчитан на 1500 человек), магазины.

7 открытых бассейнов: большой открытый бассейн 1 690 м2, открытый бассейн 1050 м2, полуолимпийский бассейн 1 490 м2, открытый бассейн с подогревом 800 м2, активити-бассейн 930 м2, Aqua tower бассейн 1 007 м2 — 7 водных горок для детей (бесплатно), бассейн с горками, 323 м2 — 9 водных горок для взрослых (бесплатно), 1 крытый бассейн 312 м2, у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца (бесплатно).

8 ресторанов: 1 основной ресторан (1 из 7 залов для детей), 7 a la carte: итальянский, мексиканский, дальневосточный, греческий, османский, рыбный, мясной — по предварительной записи, за время проживания посещение каждого ресторана 1 раз — бесплатно, 15 баров, 1 кондитерская. Диетическое меню (бесплатно), вегетарианское питание (бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Spray Action (бассейн для детей, с анимацией и развлечениями) 262 м2 (бесплатно), 7 водных горок для детей (бесплатно) в Aqua tower бассейне, 1 крытый детский бассейн 15 м2, парк динозавров (бесплатно), луна-парк бесплатно, детский клуб (4–12 лет), специальные игровые комнаты, настольный футбол, Playstation (для возрастной категории 13-17 лет, платно), детский кинотеатр, мини-диско, детские коляски (под депозит, по резервации).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Бесплатно: анимационные программы (дневные анимационные спортивные программы, игры в бассейне, вечером — скетчи, вечерние шоу программы, живая музыка (в определенные дни), Be Fit (зона, пилатес, бодибилдинг, кардио, растяжка), водная гимнастика, гимнастика, степ, дартс, бочче, 6 теннисных кортов с грунтовым и травяным покрытием, теннисное снаряжение (залог), освещение теннисного корта (по бронированию), каноэ, виндсерфинг (при наличии лицензии), 9 водных горок, кинотеатр. Платно: игровой зал, косметический салон, молочная ванна Клеопатры, джакузи (в спа-салоне), пилинг, антистрессовые процедуры, уроки тенниса (по предварительной записи), компьютерные игры, моторные водные виды спорта (парашют, курсы подводного плавания, банан, водные мотоциклы).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • sērfošanu  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 853 номера.

Istabās

Центральный кондиционер (работает в определенные часы), LCD-телевизор, сейф (бесплатно), Wi-Fi (бесплатно), телефон (платно), мини-бар бесплатно (прохладительные напитки, вода, пиво — пополняется ежедневно), электрический чайник и набор для приготовления чая/кофе, ванная комната, фен (бесплатно), туалетные принадлежности, балкон. Уборка номера: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю, смена полотенец: ежедневно, room service (с 00:00 до 06:00 бесплатно, с 06:00 до 00:00 платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
Adrese Lara Tourism Center, Kemerağzı, Lara, Antalya, 07110 Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 320 09 00
Fax: +90 242 320 09 10
Tīmekļa vietne: Delphin Be Grand Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.