Akra Kemer 5*– Atsauksmes

63
Novērtējums 8.010
№29 viesnīcas reitingā Kemera
8.0 Numurs
8.1 apkalpošana
8.3 Tīrība
9.3 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā, netālu no kūrortpilsētas Kemeras centra. Atvērts 2003. gadā, pēdējo reizi renovēts 2018. gadā. Sastāv no vienas 6 stāvu ēkas. Stilīga viesnīca ar mājīgiem plašiem numuriem. Maza kompakta platība. Piemērots jauniešiem un ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар lady.alshawa
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Labrī t! Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 01.08. lī dz 12.08. 22g, 1069. kab. Barut tī klā š ī nav pirmā reize, iepriekš bijā m Sidē , kur patika. Š ogad izvē lē jā mies Kemeru. Mē s bijā m apsē duš ies gandrī z tiklī dz ieradā mies pulksten 14:00. … Tomēr ▾ Labrī t! Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 01.08. lī dz 12.08. 22g, 1069. kab. Barut tī klā š ī nav pirmā reize, iepriekš bijā m Sidē , kur patika. Š ogad izvē lē jā mies Kemeru. Mē s bijā m apsē duš ies gandrī z tiklī dz ieradā mies pulksten 14:00. Bet š eit ir interesanti: viņ i nepavada viesus uz istabu, viņ i iedod karti un paš i meklē . Mums iedeva istabiņ u bez balkona, nebija kur mantas ž ā vē t, ar skatu uz kaimiņ u viesnī cu. Istabā ir viss nepiecieš amais. Bet pati istaba apnikusi, ar nolobī tā m tapetē m, fē ns bez stiprinā jumiem, nav ē rti lietot. Tī rī š ana ir viduvē ja: pelnutrauks netika izņ emts visas 12 dienas, no vā rda vispā r.
Ē diens, jā , izcils, tač u notika nepatī kams atgadī jums: pagatavotā traukā uzgā ju š ķ ī vja fragmentu. Labi, ka nenoriju un nesalauzu zobu! Tika izteikta prasī ba, par ko mums atvainoš anā s veidā atsū tī ja pudeli vī na, vietē jā saldē jumā tika ieķ erts arī plastmasas gabals. Algol importē ts un vietē jais pā rpilnī bā , nekā du problē mu.
Zivju restorā ns A La Carte: Es nesaprotu brī niš ķ ī gā s atsauksmes. Ē dieni ir tā di paš i kā galvenajā restorā nā (vakardienas gatavoš ana), viesmī ļ i steidzas un nezina, kurš ko pasū tī jis. Vī nu sarakstā iekļ autais alkohols tiek apmaksā ts.
Pludmale un jū ra ir labas. Sauļ oš anā s krē slu bija pietiekami daudz, vienmē r varē ja atrast kā du brī vu.
Pasū tī jā m fotogrā fa pakalpojumus: vienu fotogrā fiju dā vanā , bet gandrī z puse no mū su fotosesijas bildē m pazuda. Sī kums, bet ne patī kams. Galu galā iespaidu veido sī kumi, vai ne?
Animā cija un izklaide lieliska. Apmeklē tā jiem ar bē rniem arī viss nodroš inā ts, lī dz atseviš ķ ai ē dienreizei bē rnam.
Viesnī cas gids Pegas Lidija: vienī gais mē rķ is ir pā rdot vairā k ekskursiju, nav draudzī gs, nekad, garā mejot, nesasveicinā jā s. Sī kums?
Izbraucot, koferi mums netika atnesti pirms pā rsē š anā s. Vī rs pats nesa. Atkal sī kums?
Tā tad, kopsavilkums: man nebija nodoma rakstī t negatī vu atsauksmi.
Mē s ar vī ru vienmē r mierī gi atpū š amies, neizvirzā m bezgalī gas pretenzijas, nesabojā jam atvaļ inā jumu. Pā rskatā ir vienkā rš i norā dī ti fakti. Tas kā dam palī dzē s orientē ties viesnī cas izvē lē , jo cena š eit ir diezgan augsta. Jā , un, ja viesnī ca sevi pozicionē kā premium klasi, viss iepriekš minē tais, ko es uzskaitī ju, ir vienkā rš i nepieņ emami. Viedoklis sastā v no sī kumiem!
Ну, как бы балкон.
аватар aly3132
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
No plusiem: Tī rī ba, ļ oti gā dī gs personā ls, garš ī gi ē dieni, liels Eiropas dzē rienu klā sts, skaista teritorija. . . nu, patiesī bā viss ir kā rtī bā , izņ emot pludmali. Mī nusi: Š odien mums ir 4. atpū tas diena, vakar viesnī cā bija daudz jaunu tū ristu, un arī kopē jais tū ristu skaits ir pieaudzis. … Tomēr ▾ No plusiem:
Tī rī ba, ļ oti gā dī gs personā ls, garš ī gi ē dieni, liels Eiropas dzē rienu klā sts, skaista teritorija. . . nu, patiesī bā viss ir kā rtī bā , izņ emot pludmali.
Mī nusi:
Š odien mums ir 4. atpū tas diena, vakar viesnī cā bija daudz jaunu tū ristu, un arī kopē jais tū ristu skaits ir pieaudzis. Negaidot nekā das izmaiņ as atpū tas komfortā , 8.30 ieradā mies pludmalē un konstatē jā m, ka mums nav vietas. Pilns ar sauļ oš anā s krē sliem, ko aizņ em dvieļ i, somas, č ī bas, peldkostī mi un ū dens pudeles, bet patiesī bā cilvē ku nav. Vē rš oties pie pludmales darbiniekiem, lai atrisinā tu š o problē mu, viņ i dzirdē ja atbildi, ka viņ iem nav tiesī bu aiztikt viesu personī gā s mantas. Mē s nepadevā mies un devā mies meklē t vietu tā lā k, bet tā s nebija. Pē c tam notika saziņ a ar viesu stafeti - ir tikai viena atbilde, pludmalē ir maksimā lais sauļ oš anā s krē slu un lietussargu skaits, mē s neko nevaram darī t ar cilvē kiem. Mē s ar vī ru esam š okā . Lī dz dvieļ u lī menim pludmalē.6 no rī ta ar akmeņ iem acī mredzot nenolaidī simies, bū s jā sē ž bā rā uz krē sliem.
Secinā jums ir tikai viens - Barut Kemer Collection nevar tikt galā ar pakalpojumu, kad viesnī ca ir noslogota par vairā k nekā.50%.
Ž ē l gan. Mē s to noteikti negaidī jā m no š ā da lī meņ a viesnī cas.
Ja ir vē l kā di jautā jumi par viesnī cu, rakstiet, ar prieku atbildē š u.
Зона у пляжа 18+. Свободных мест нет Пляж со стороны Hilton Зона пляжа со стороны Orange Country Понтон Понтон Понтон Понтон
аватар Avramenko4
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Noteikti labā kā viesnī ca Turcijā . Neskatoties uz pandē miju un attiecī gi nelielo tū ristu skaitu, apkalpoš anas lī menis joprojā m ir visaugstā kajā lī menī . uzņ emš ana. Mū s laipni sagaidī ja un piedā vā ja izvē lē ties no vairā kiem numuriem. … Tomēr ▾ Noteikti labā kā viesnī ca Turcijā . Neskatoties uz pandē miju un attiecī gi nelielo tū ristu skaitu, apkalpoš anas lī menis joprojā m ir visaugstā kajā lī menī .
uzņ emš ana. Mū s laipni sagaidī ja un piedā vā ja izvē lē ties no vairā kiem numuriem. Darbs ir ļ oti skaidrs, ā trs un uzmanī gs.
Viesu attiecī bas. Meitenes ir profesionā las. Turpat tiek izpildī tas jebkuras vē lmes, sā kot no spilvenu izvē les lī dz pat telpas uzkopš anas laika izvē lei. Katru dienu viņ i interesē jā s par mū su vē lmē m un iespaidiem, bet tajā paš ā laikā pieklā jī gi un neuzkrī toš i. Liels paldies Svetlanai un visai komandai Emres Bora vadī bā .
Istaba. Istabas pē c lielas rekonstrukcijas. Interesants dizains un ē rts telpas plā nojums. Mini bā ra tī rī š ana un papildinā š ana efektī vi un katru dienu.
Restorā ns. Barutas virtuve ir atseviš ķ a mā kslas forma! Varam droš i teikt, ka viņ iem ir Eiropas virtuves lī menis. Bufetes daudzveidī ba ir diezgan liela: liellopu gaļ a, jē ra gaļ a, vistas gaļ a, zivis, jū ras veltes, kā arī daudzi salā ti, uzkodas un augļ i. Jū s vienmē r varat izvē lē ties ē dienus gan grilē tus, gan tvaicē tus, gan ceptus. Deserts! Uzreiz skaidrs, ka tos gatavojuš i konditorejas meistari. Siera kū ka, tiramisu, sarkanais samts, esterhaize, profiteroles, macaroons, creme brulee un citi tradicionā lie deserti. Vē los arī atzī mē t, ka, ja jums ir personī gas vē lmes virtuvei, tad tā s tiks izpildī tas ar prieku. Piemē ram, lū dzā m bē rnam gatavot picu tikai ar sieru un bez citā m piedevā m. Liels paldies š efpavā ram Ethem Zeynel par visu restorā nu, tostarp gardē ž u A’la karte restorā nu, labi saskaņ oto darbu.
bā rs. Alkoholiskie dzē rieni importē ti, laba kvalitā te. Kokteiļ i tiek gatavoti profesionā li.
Animā cija. Neskatoties uz to, ka atpū tnieku bija maz, animā cijas komanda strā dā ja ar pilnu atdevi. Visi sporta un izklaides pasā kumi notika dienas laikā . Nika un Taisons - puiš i, jū s esat SUPER! Š ova programmas bija divas reizes nedē ļ ā . Karaoke, diskotē ka (pateicoties DJ Fatih, viņ š vienmē r spē lē ja mū ziku pē c mū su pieprasī juma, kā arī citi atpū tnieki), futbols uz lielā ekrā na. Esmu sajū smā , vai drī zā k mans mazdē ls, no bē rnu animā cijas, vienmē r aizraujoš ā m aktivitā tē m un spē lē m, ieraugot Fatifu un Olju, bē rni ar lielu prieku skrē ja uz mini klubu. Paldies Apolly par lielisko animā cijas komandu!
Pā rē jie bija ļ oti apmierinā ti. Noteikti nā ksim vē l un vē l.
Liels paldies ģ enerā lmenedž erim Asim Burakam par visas komandas lielisko darbu.
аватар Svetlana109014
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Braucu jau piekto vai sesto reizi, precī zi neatceros. Š oreiz devos ar ģ imeni: ar meitu un znotu. Jauka viesnī ca, lielisks ē diens, viesnī ca tieš ā m maza, bet ļ oti mā jī ga. Mū su tautieš u praktiski nav, ļ oti skaista arhitektū ra. … Tomēr ▾ Braucu jau piekto vai sesto reizi, precī zi neatceros. Š oreiz devos ar ģ imeni: ar meitu un znotu. Jauka viesnī ca, lielisks ē diens, viesnī ca tieš ā m maza, bet ļ oti mā jī ga. Mū su tautieš u praktiski nav, ļ oti skaista arhitektū ra. Vienmē r draudzī gs personā ls, kurš ir gatavs jums palī dzē t, viņ i saprot krievu valodu. Virtuve ir lieliska, restorā ni ir garš ī gi. Š o viesnī cu varu tikai ieteikt visiem. Tī rī š ana katru dienu. Mē s tikko bijā m septī tajā s debesī s. Š ī viesnī ca liek atgriezties atkal un atkal.
аватар Aleksej612874
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums viesnī cā viss patika, istabiņ a tika uzkopta katru dienu. Rajons normā ls, skaists, kopts, laba pludmale, viss patika. Uz vietas bija restorā ni un veikali. Atbraucā m, uzreiz iedeva atslē gas, aizveda uz istabā m, viss kā rtī bā . Apkalpoš ana š ajā viesnī cā bija laba, tā pē c man patika pilnī gi viss. … Tomēr ▾ Mums viesnī cā viss patika, istabiņ a tika uzkopta katru dienu. Rajons normā ls, skaists, kopts, laba pludmale, viss patika. Uz vietas bija restorā ni un veikali. Atbraucā m, uzreiz iedeva atslē gas, aizveda uz istabā m, viss kā rtī bā . Apkalpoš ana š ajā viesnī cā bija laba, tā pē c man patika pilnī gi viss. Viesnī ca 10+.
аватар marivana4
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viss iespaidoja. No rī ta lidojā m uz Antā liju un 10 jau bijā m viesnī cā . Nā cā s mazliet pagaidī t reģ istratū rā . Nu, nav kritisks. Zviedrs ir daž ā du ē dienu pā rpilnī ba katrai gaumei. Ņ em un pusdieno)) Un tad zaudē t svaru Karpatos)) Kā dā bā rā uz ielas alkohols ir nedaudz atš ķ aidī ts. … Tomēr ▾ Viss iespaidoja. No rī ta lidojā m uz Antā liju un 10 jau bijā m viesnī cā . Nā cā s mazliet pagaidī t reģ istratū rā . Nu, nav kritisks.
Zviedrs ir daž ā du ē dienu pā rpilnī ba katrai gaumei. Ņ em un pusdieno)) Un tad zaudē t svaru Karpatos)) Kā dā bā rā uz ielas alkohols ir nedaudz atš ķ aidī ts. Un kokteiļ i ir garš ī gi. Peldbaseinu jū ras sauļ oš anā s krē sli. . . Ak jā , istabas ir š auras un dvieļ i nolietoti. Nu, es atradu vainu)) Es iesaku š o viesnī cu
аватар SvetaTat.
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š is bija mū su pirmais lidojums uz Turciju. Baruts izvē lē jā s pē c vē rtē juma un piemē rotā ko atpū tu ar bē rniem. Viesnī cā ieradā mies 12.00, uzreiz tika iedotas istabiņ as atslē gas un aicinā tas uz vakariņ ā m. … Tomēr ▾ Š is bija mū su pirmais lidojums uz Turciju. Baruts izvē lē jā s pē c vē rtē juma un piemē rotā ko atpū tu ar bē rniem. Viesnī cā ieradā mies 12.00, uzreiz tika iedotas istabiņ as atslē gas un aicinā tas uz vakariņ ā m. Vē lā k izrā dī jā s, ka istabiņ a č etrā m personā m ir par mazu un mū s pā rcē la uz citu ar skatu uz Apelsī nu. Skats uz Apelsī nu ir skaists, it ī paš i vakarā . Tas ir nedaudz dzirdams lī dz pusnaktij, bet nav kritisks. Uz ielas ir tā ds karstums, ka logus atvē rt ir nereā li. Telpā biezie aizkari labi pasargā no Apelsī na gaismas un apgaismojuma.
Istaba ir ļ oti ē rta, mē beles un aprī kojums ir mū sdienī gs.
Tī rī š ana istabā katru dienu, pastā vī ga dvieļ u maiņ a, gultas veļ a (tī ra un sniegbalta) biež i mainī ta. Kosmē tika un mini bā rs tiek regulā ri papildinā ti.
Ē diens ir ļ oti daž ā ds, no PP lī dz ā trā m ē dinā š anai, kurš ir pieradis pie visa.
Ē dienkartē ir daudz zivju, gaļ as ē dienu, dā rzeņ u, mē rč u, marinē tu gurķ u un uzkodu.
Daudz desertu no panna cotta lī dz smagā m saldumu š ķ irnē m.
Galvenajā restorā nā un citos bā ros viss ir tī rs, glī ts, kopts.
Bā rs vestibilā un ā rpusē . Labas kvalitā tes alkohols, daudz alkoholisko un bezalkoholisko kokteiļ u.
Kopumā es neredzē ju cilvē kus, kas cieš no bada viesnī cas teritorijā )))
Animā cija ir vairā k orientē ta uz mazuļ iem un pusmū ž a cilvē kiem. Bet pa dienu daudz sportisku aktivitā š u.
Visā viesnī cā ir mini wi-fi trauki, signā ls pā rsvarā labs, bet pie mū su 2101. numura š ķ ī vja vietā bija izlī duš i vadi, tā pē c wi-fi istabā gandrī z nebija.
Pludmale tiek pastā vī gi uzkopta, ū dens un sulas ledusskapī ir brī vi pieejami. Mazie oļ i, tī rī ba, ē rti sauļ oš anā s krē sli.
Ir 4 baseini: relaksā cija klusuma cienī tā jiem, ar slidkalniņ iem, aktī vs lielais baseins un ļ oti seklais baseins bē rniem.
Visi baseini tiek regulā ri tī rī ti, ū dens dzidrs, nesmird pē c hlora.
Kopumā personā la darbs ir teicams. Var redzē t, kā viņ i cenš as un nogurst, bet vienmē r ir draudzī gi un atsaucī gi.
No vē lmē m: nedaudz vairā k animā cijas pusaudž iem un stabils wi-fi.
Vē lreiz paldies par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m, mē s ceram atgriezties))
аватар valerii54
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Virtuve ir daudzveidī ga un garš ī ga! Plaš s ē dienu klā sts katrai gaumei, arī vā rī ti dā rzeņ i. Svaigi spiesta apelsī nu sula visu dienu. Lielisks sausais vī ns pudelē s. Garda liellopa gaļ a: ungā ru gulaš s, antrekots, bā rbekjū uz iesmiem. … Tomēr ▾ Virtuve ir daudzveidī ga un garš ī ga! Plaš s ē dienu klā sts katrai gaumei, arī vā rī ti dā rzeņ i. Svaigi spiesta apelsī nu sula visu dienu. Lielisks sausais vī ns pudelē s. Garda liellopa gaļ a: ungā ru gulaš s, antrekots, bā rbekjū uz iesmiem. Jē ra kotletes un lulakebabs. Zivis gan veselas, gan pa daļ ā m, ieskaitot foreli, tunci, lasi. Gliemenes katru dienu, garneles periodiski, ieskaitot karaliskā s garneles, kā arī citas jū ras veltes.
Pludmale ir akmeņ aina, daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu pat pulksten 10:00. Jū rā no rī tiem biež i ir viļ ņ i, bet pē c 16-00 jū ra ir mierī ga un cilvē ku ir vairā k nekā no rī ta. Ledusskapjos pludmalē , ū dens pudelē s, iepakota sula un airā ns atseviš ķ os iepakojumos. Visi pā rē jie dzē rieni baseina bā rā pie baseina.
Viesnī cas personā ls ir ļ oti pretimnā koš s un draudzī gs. Numuri ir lieliski - moderni.
Noteikti mē ģ inā š u atgriezties š ajā viesnī cā
аватар lanovaya1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
9 reizes atpū ties Turcijā . Visu laiku esam bijuš i 5 zvaigž ņ u viesnī cā s. Bet Baruts Kemers uzvarē ja jau no pirmajā m uzturē š anā s minū tē m. Ā tra reģ istrē š anā s, ļ oti draudzī gs personā ls. … Tomēr ▾ 9 reizes atpū ties Turcijā . Visu laiku esam bijuš i 5 zvaigž ņ u viesnī cā s. Bet Baruts Kemers uzvarē ja jau no pirmajā m uzturē š anā s minū tē m. Ā tra reģ istrē š anā s, ļ oti draudzī gs personā ls. Redzams, ka viesnī ca ciena savus tū ristus. Lielisks numurs ar skatu uz jū ru un kalniem. Jauns, tī rs, mū sdienī gi mē belē ts. Vieta ir maza, bet mā jī ga un tī ra. Pludmale tiek pastā vī gi tī rī ta. Jū ra ir tī ra. Kad atkritumi tikko sā ka izskalot krastā , apkalpotā ji nekavē joties reaģ ē ja. Sā kā m makš ķ erē t ar tī klu. Un restorā ns.... Tas ir atseviš ķ s jautā jums. Tik gastronomisku daudzveidī bu nebiju redzē jis nekur citur. Viņ i pastā vī gi rū pē jas, lai trauki bū tu piepildī ti ar daudzveidī gu ē dienu un ap tiem bū tu tī rī ba. Ļ oti pieklā jī gs un uzmanī gs personā ls. Vā rdu sakot, emocijas mū s pā rņ ē ma katru dienu pā rē jā laikā . Viņ i zina, kā pā rsteigt tū ristus. Oho, es gribu š eit ierasties vairā k nekā vienu reizi. Ja runā jam par mī nusiem. Tad tie ir nedaudz noplucis dvieļ i un ļ oti skaļ a mū zika no Orange Hotel. Un viss ir SUPER.
аватар Kadema19681
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Palikā m 2 nedē ļ as, viesnī ca visiem patika. Vissvarī gā kais ir tas, ka jū s š eit nejū taties nevietā . Turcijā ne pirmo gadu vienmē r ņ emam personī go pā rskaitī jumu. Š oreiz sacī kš u braucē js tika pieķ erts, pē c lū guma braukt klusā k, atbildot tikai tsikal. … Tomēr ▾ Palikā m 2 nedē ļ as, viesnī ca visiem patika. Vissvarī gā kais ir tas, ka jū s š eit nejū taties nevietā . Turcijā ne pirmo gadu vienmē r ņ emam personī go pā rskaitī jumu. Š oreiz sacī kš u braucē js tika pieķ erts, pē c lū guma braukt klusā k, atbildot tikai tsikal. Tagad es rakstī š u par to, kas visvairā k sarū gtinā ja mū su atvaļ inā jumu ----- tas ir š ausmī gs tū risma operators Join Up. Lidojums tika pā rcelts 3 reizes, mums nozagtas 2 atpū tas dienas. Vē lamies atgriezties Barutā septembra beigā s, meklē jam citu operatoru un pā rvadā tā ju. Novē lē jumi viesnī cai, kā jau man, ē diens nav š im viesnī cas lī menim, ne š im novē rtē jumam.
Parādīt vairāk »


iemiesojums tanya-00000
Labdien, vai varat man pateikt, vai viesnīcā ir šampanietis?
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums dvoreczkiy1
Atpūtās pagājušajā gadā par 100t.r. tagad 180t.r.
10 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums kemergr
‹ Viesnīca Akra Kemer 5*
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен на самом берегу моря, недалеко от центра курортного города Кемер. Открыт в 2003 году, последняя реновация проведена в 2018 году. Состоит из одного 6-этажного корпуса. Стильный отель с уютными просторными номерами. Небольшая компактная территория. Подходит для молодежи и семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Отель находится в 600 м от центра Кемера, в 55 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Пляж протяженностью 150 м, прямо перед отелем, есть пирс. Пляжные полотенца — бесплатно. Relax Bar — бар на пляже, 10:00-18:00.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, room service: круглосуточно (платно), Wi-Fi бесплатно (на всей территории), 3 бара — лобби-бар, бар у бассейна, диско-бар, 5 конференц-залов (на 10-1000 чел.), гараж (бесплатно), автобус в центр города (платно), 2 открытых бассейна (1100 м2, глубина 1,40 м, и 432 м2, глубина 1,40 м, 08:00-19:00), крытый бассейн (210 м2), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно, магазины.

Главный ресторан Palmiye — турецкая и международная кухня, 720 чел., крытый, с террасой. Завтрак: 07:00-10:00 (шведский стол), поздний завтрак: 10:00 - 11:00 (шведский стол), обед: 12:30-14:30 (шведский стол), ужин: 19:00-21:30 (шведский стол);

Kumsal Snack — снэк ресторан, обед: 12:30-16:00;

Pizzeria Snack — снэк ресторан, обед: 12:30-16:00;

Патиссерия — кофе и пирожные, 10:00-19:00;

4 A la Carte:

Asian — дальневосточная кухня;

Safran — турецкая кухня;

Ocean — морепродукты и рыбная кухня;

Olive — итальянская кухня.

A la Carte рестораны по резервации: одно бесплатное посещение каждого ресторана.

Лобби бар — круглосуточно;

Бар у бассейна — 10:00-00:00;

Relax Bar — бар на пляже, 10:00-18:00;

Night Club — диско-бар, 00:00-02:00.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский открытый бассейн с пресной водой без подогрева (55 м2), мини-клуб (4-12 лет), детская анимация (на русском языке), мини-дискотека (20:30-21:00), детский буфет. Программа отеля Bary Star «Всё для малышей» (бесплатно, по запросу) включает в себя: детскую кроватку, детскую коляску, радио-няню, переносное кресло, матрасик для пеленания, детскую ванночку, горшок/сиденье на унитаз, детский шампунь и мыло, губку, слюнявчик, подогреватель для бутылочек, салфетки для детей, чайник, молоко, детский стульчик для кормления. Детское питание и подгузники (можно приобрести в магазине отеля).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Библиотека, амфитеатр, кинотеатр (бесплатно), аквапарк с 3-мя водными горками, аквааэробика (бесплатно), водное поло (бесплатно), волейбол на пляже (бесплатно), 1 теннисный корт с тартановым покрытием (освещение, аренда ракеток и мячей — бесплатно), мини-гольф (бесплатно), бочче (бесплатно), уроки аэробики и танцев (бесплатно), стретчинг (бесплатно), стрельба из пневматической винтовки (бесплатно), дартс (бесплатно), игровая комната (платно), боулинг платно (2 дорожки), уроки подводного плавания (платно), уроки виндсерфинга (платно), безмоторные водные виды спорта (бесплатно), моторные водные виды спорта (платно), виндсерфинг бесплатно (с международной лицензией), массаж (платно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 360 номеров:

247 Superıor Room (из них 5 номеров для инвалидов, макс. 2+2 чел., 24–28 м2);

17 Superıor Room (без балкона, макс. 2+2 чел., 24–28 м2);

34 DBL 4 (макс. 2+2 чел.);

5 Deluxe Sea View Rooms;

18 двухкомнатных Deluxe Suite with Jacuzzi (гостиная, спальня с дверью, ванная с джакузи и душ, макс. 4 чел., 73–86 м2);

5 Family Suite;

34 двухкомнатных Penthouse suite (гардеробная, гостиная, спальня, ванная комната с душем, халат, тапочки, набор чая и кофе, макс. 2+2 чел., 56 м2).

Istabās

Ванна/душ, фен, косметические принадлежности, халат и тапочки, кондиционер (бесплатно), телевизор, телефон, Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно), мини-бар бесплатно (прохладительные напитки и пиво — ежедневное пополнение), набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), балкон или французский балкон. Уборка номера (ежедневно), смена постельного белья и полотенец (4 раза в неделю), room service: круглосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Atatürk Bulvarı Yeni Mahalle No:24 Kemer/Antalya
Tālruņi: +90 242 814 31 00
Tīmekļa vietne: Akra Kemer
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.