Des Trois Poussins 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
9.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Šī 3 zvaigžņu viesnīca pieder pie pirmās klases tūristu viesnīcām. Tas tiek piedāvāts viesiem, kuri vēlas atrast ērtu viesnīcu lieliskā vietā ar labu servisu. Viesnīca tika pārbaudīta 1999. gada augustā.Vairāk →
аватар andrey2007
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sapulcē jos ar draugu uz maija brī vdienā m Parī zē . Pirms tam es tur nekad nebiju bijis, bet jau sen sapņ oju bū t š ajā pasakainajā pilsē tā. Pirms tam kopā ar Ņ evas tū risma aģ entū ru braucā m uz Prā gu, kas atstā ja labu iespaidu uz tū res organizē š anu. … Tomēr ▾ Sapulcē jos ar draugu uz maija brī vdienā m Parī zē . Pirms tam es tur nekad nebiju bijis, bet jau sen sapņ oju bū t š ajā pasakainajā pilsē tā.
Pirms tam kopā ar Ņ evas tū risma aģ entū ru braucā m uz Prā gu, kas atstā ja labu iespaidu uz tū res organizē š anu. Viņ i nolē ma atkal doties uz Franciju no Ņ evas. Bet uz maija brī vdienā m vauč erus sā ka pirkt gaismas ā trumā , un, kad bijā m gatavi nest uzņ ē mumam dokumentus un naudu, izrā dī jā s, ka vē lamie taloni vairs nav pieejami. Š oks! Es gribē ju par katru cenu nopirkt nedē ļ as biļ eti ne vairā k kā.1000 eiro, un tie, kas palika, bija daudz dā rgā ki.

Sā ku zvanī t visā m tū risma aģ entū rā m, kas piedā vā brī vdienas Parī zē maijā . Pa ceļ am es lasī ju atsauksmes par firmā m internetā . Un tagad es uzdū ros ceļ ojumu aģ entū ras "Vertical World" tī klam (tas galvenokā rt nodarbojas ar slē poš anas tū rē m). Un cena ir piemē rota, un programma ir laba.
Internetā nav nevienas atsauksmes par uzņ ē mumu, un tas ir kaitinoš i. Bet mē s izlemjam un nā kamajā dienā dodamies uz turieni pirkt biļ etes. Paņ ē mā m Parī zi + Fontenblo un Versaļ as pilis (nedē ļ as tū re, 3 zvaigž ņ u viesnī ca, brokastis, transfē rs no un uz lidostu, lidojums ar Air France, piecas ekskursijas, ekskursijas cena ap 3.000 rubļ u). Mē s ierodamies mā jā s un sā kam pē tī t tū ristu atsauksmes par Franciju un jo ī paš i par Parī zi. Un te atkal neliels š oks: atsauksmju gandrī z nav (un tā du, kas ir, ir maz). Kad braucā m uz Prā gu, tad, pā rlasot tū ristu atsauksmes, Č ehijā ieradā mies sagatavoti un gudri: zinā jā m, kur, ko un cik daudz. Kur paē st, kur aiziet utt. . Un tad - pilnī gs bubulis!

Sā kā m meklē t atsauksmes par viesnī cu (tai ir ļ oti neparasts nosaukums "3 poussins" - "Trī s cā ļ i") - atsauksmes nav, ir tikai viesnī cas apraksts. Biļ etes nopirktas, nauda iztē rē ta, atpakaļ ceļ a nav...
Un tad nā ca ilgi gaidī tais 29. aprī lis. 19.30 no Š eremetjevo-2 pacē lā s lidmaš ī na Airbus, kurā atradā s mans draugs un es.
Savā di, ka stjuartes runā tikai franč u un angļ u valodā (lai gan regulā ri lido uz Maskavu). Mē s runā jam ļ oti slikti (vai drī zā k neglī ti) gan franč u, gan angļ u valodā . Tā pē c lī dzi paņ ē mā m frā zi un detalizē tu Parī zes karti.

Ē dieni uz kuģ a ir tik un tā , lai gan lidojuma laiks ir 3.5 stundas. Ierodoties mū s sagaidī ja transfē ra kompā nijas pā rstā vis un pa ceļ am deva vē rtī gus norā dī jumus: kur braukt un kur nē . Mū su viesnī ca atrodas Parī zes 9. apgabalā netā lu no Lielā s operas (rajons ar labu stā vokli). Viesnī ca ir neliela, atrodas klusā Clausel ielā , 3 minū š u gā jiena attā lumā no metro stacijas "St. Dž ordž s". Ļ oti mā jī ga viesnī ca. Istaba bija divvietī ga, un tajā bija diezgan brī va vieta. Izlasot daudz atsauksmju par Parī zes viesnī cā m, mū sos ir stingri iedzī vojusies doma, ka visas istabas ir š auras. Bet nē ! Telpā vietas pietika. Vannas istabā : duš a, tualete un izlietne.
Bija pat neliela virtuvī te: ledusskapis, izlietne un neliela plī ts. Visur tī rs un kā rtī gs. Dvieļ i tika mainī ti un tī rī ti istabā katru dienu. Viens trū kums: televizoram nav neviena krievu kanā la.

Pretenzijas tū risma aģ entū rai "Vertical World" - ne viena vien! Tieš i otrā di, cieņ u! Tač u saimnieks (mums tas bija uzņ ē mums Lot & Visit) nestrā dā ja ī paš i labi. Maskavā izdotā programma bija neprecī za, un uzņ ē mē jai kompā nijai bija jā nosū ta mums uz viesnī cu precī za tū res programma. Nav nosū tī ts. Viņ i viņ iem zvanī ja no mobilā , tikai pē c tam tika nosū tī ta mū su programma. Bet viņ ai bija arī neprecizitā tes. Ī sā k sakot, ne reizi vien sazvanī jā mies ar menedž eri Zoju kā savu "labā ko draugu", un tas arī viss - no Maskavas mobilā.
Izņ emot to, mē s izbaudī jā m mū su brī vdienas. Es uzreiz iemī lē jos Parī zē . Eifeļ a tornis un Monmartra ir kļ uvuš as par manā m iecienī tā kajā m vietā m. Bez š aubā m, es tur braukš u vē lreiz.

Atseviš ķ i vē los pakavē ties pie Eifeļ a torņ a apmeklē juma.
Apmeklē tā jiem tas atvē rts no 9.00 lī dz 24.00. Ja atnā ksi vē lu vakarā , tad nokļ ū si milzī gā rindā un stā vē si (tā pat kā mē s) pie biļ eš u kases pē c biļ etē m apmē ram 2 stundas. Labā kais apmeklē juma laiks ir no rī ta, kad lielā kā daļ a tū ristu tikai mostas. Vakarā , apmē ram no pulksten 21 (mazliet satumst) tornis sā k mirgot no gaismā m, tas tā dara katras stundas pirmā s desmit minū tes. Izrā de ir lieliska, noteikti noskatieties.

Tagad par to, kā pā rvietoties Parī zē . Vienkā rš ā kais veids ir metro. Parī zes metro praksē nav tik briesmī gs, kā izskatā s kartē . Tur viss ir pavisam vienkā rš i, lai gan ir daudz neē rtā k nekā Maskavā , tač u to var pā rdzī vot. Ja plā nojat Francijas galvaspilsē tā pavadī t ne vairā k kā nedē ļ u, tad iegā dā jieties neierobež otu ceļ ojuma karti. To sauc Carte Orange. Tam noteikti ir nepiecieš ams jū su fotoattē ls. Ir ceļ ojuma karte uz nedē ļ u - 16 eiro (uzziņ ai: viens brauciens ar metro tev izmaksā s 1 eiro 20 centus).
Bet paturiet prā tā : Parī zes metro ir zonas, un metro ir apvienots ar tā saukto RER ā trgaitas metro. Karte ir derī ga 1. un 2. zonā . Ja plā nojat ceļ ot uz citu zonu, jums bū s jā iegā dā jas biļ ete uz š ī m zonā m. Starp citu, š ī pati caurlaide ir derī ga arī autobusos, bet mē s tos neizmantojā m. Pā rgā jieniem jums noteikti bū s nepiecieš ama detalizē ta Parī zes karte, kurā parā dī tas ielas. Parī zē jū s vienkā rš i nevarat iztikt bez š ā das kartes - apmaldieties. Karti var iegā dā ties Maskavas grā matnī cā s.

Mums Parī zē bija lielas problē mas ar pā rtiku. Reti restorā ni piedā vā ē dienkartes krievu valodā , tā pē c ir labi, ja zini vai nu franč u, vai angļ u valodu. Vidē jais rē ķ ins restorā nā vienam cilvē kam ir aptuveni 20 eiro.

Un vē l viena lieta: brī vdienā s lielā kā daļ a veikalu, dī vainā kā rtā , nestrā dā . Tā da pati problē ma ir ar restorā niem.
Turklā t pē c pulksten 23:00 jū s diez vai atradī sit restorā nu vai kafejnī cu ar funkcionē još u virtuvi. Labā k vakariņ ot agri.
Mē s ceram, ka mū su pā rskats jums palī dzē s. Lai veiksmī gs ceļ ojums un izbaudi atvaļ inā jumu!
Фото номера Фото номера в отеле


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Eifeļa tornis
Novērtējums 9.9
Francija, Parīze
Arhitektūra, Stats
Dievmātes katedrāle
Novērtējums 9.3
Francija, Parīze
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Luvra
Novērtējums 8.8
Francija, Parīze
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Этот трехзвездочный отель относится к туристическим отелям первого класса. Он предлагается гостям, желающим найти комфортабельный отель в отличном месте с хорошим обслуживанием. Отель был осмотрен в августе 1999 года.

Atrašanās vieta Расположен в 21 км от аэропорта CDG, 1 км до вокзала GARE DU NORD/DE L`EST, 2 мин до метро SAINT GEORGES, 2 мин до остановки автобуса, 5 км до выставки CNIT LA DEFENSE.
FAQ