Victoria Hotel 2*– Atsauksmes

14
Novērtējums 5.410
№7 viesnīcas reitingā Parīze
6.5 Numurs
6.0 apkalpošana
6.0 Tīrība
6.0 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Viesnīca Victoria atrodas Sēnas kreisajā krastā, netālu no Latīņu kvartāla, pastaigas attālumā no daudziem veikaliem un Garnjē operas, 50 metru attālumā no metro stacijas Grands Boulevards. 64 istabas, 7 stāvi.Vairāk →
аватар velliya_
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ aujiet man sā kt ar to, ka viesnī ca ir ļ oti ē rta. Mē s izstaigā jā m lielā ko daļ u apskates vietu. Bet, lai ietaupī tu laiku un bū tu vairā k laika, viņ i sā ka braukt ar metro. Metro atrodas tepat aiz stū ra, ļ oti ē rti. … Tomēr ▾ Ļ aujiet man sā kt ar to, ka viesnī ca ir ļ oti ē rta. Mē s izstaigā jā m lielā ko daļ u apskates vietu. Bet, lai ietaupī tu laiku un bū tu vairā k laika, viņ i sā ka braukt ar metro. Metro atrodas tepat aiz stū ra, ļ oti ē rti. Apkā rt ir daudz kafejnī cu. Ļ oti garš ī gi suš i viesnī cas priekš ā . Pretī ir lielveikals, kurā var iegā dā ties gatavus salā tus, no kuriem izvē lē ties, kā arī grilē tus kartupeļ us ar vistu. Pretī izejai no Arkas atrodas arī slavenais restorā ns Bouillon Chartier.
Mē s ļ oti ā tri iekā rtojā mies. Darbinieks reģ istratū rā runā krieviski. Numuri ir mazi un nav gaisa kondicionē š anas. Bet mē s neredzē jā m nevienu gaisa kondicionē tā ju ē kā visā Parī zē . Telpas visur mazas, š ī ir Parī ze : ) Mē s bijā m tam gatavi. Nedaudz krampjos. Bet tas mū s nemaz netraucē ja. Protams, gribē tos kā du ietilpī gā ku skapi, kurā varē tu izlikt lietas. Bet tie visi ir sī kumi. Atnā cā m uz viesnī cu tikai nakš ņ ot un bijā m laimī gi! Ir seifs, bez maksas. Ir duš as ž eleja un roku ziepes. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Gulta sniegbalta, ciete.
Dzelzs tika lietots katru dienu. Atseviš ķ ā saimniecī bas telpā . Kopumā nekā du problē mu.
Brokastis ir diezgan labas. Tē ja, kafija, sula. Kruasā ni. Jogurti. Graudaugi ar pienu. Mē s ē dā m no rī ta. Pietiks pusdienā m.
Apkalpoš ana viesnī cā ir ļ oti vienmē rī ga. Visi ir pieklā jī gi. Uz pieprasī jumiem tiek atbildē ts ļ oti ā tri. Duš as noteka aizsē rē jusi, salabota tajā paš ā dienā .
Mū su iespaidi bija ļ ooooti labi gan no viesnī cas, gan no Parī zes kopumā !
Es ļ oti iesaku š o viesnī cu!
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Nesen no Parī zes, un es gribu doties vē lreiz. Viesnī ca š ai kategorijai ir normā la. Mani iekā rtoja pirmajā (nulles) stā vā un es biju satraukts, istabiņ a likā s sī ciņ a un neomulī ga, bet tad pieradu. Tev darbojā s, daudz kanā lu, viss ir franč u valodā , bet Maskavā viss arī krieviski. … Tomēr ▾ Nesen no Parī zes, un es gribu doties vē lreiz. Viesnī ca š ai kategorijai ir normā la. Mani iekā rtoja pirmajā (nulles) stā vā un es biju satraukts, istabiņ a likā s sī ciņ a un neomulī ga, bet tad pieradu. Tev darbojā s, daudz kanā lu, viss ir franč u valodā , bet Maskavā viss arī krieviski. Fē ns pie reģ istratū ras, depozī ts 10 eiro. Istaba tika tī rī ta katru dienu, nav pretenziju, personā ls pieklā jī gs. Brokastis normā las. Galvenais ir atraš anā s vieta viesnī ca 10 minū tes lī dz operai un metro blakus. eiro un pirms gulē tieš anas varē ju pavakariņ ot istabiņ ā . Pusdienas kafejnī cā.15-25eiro. Visas ekskursijas interesantas, laiks silts, franč i jautri un simpā tisks. Nedē ļ as laikā visus apskates objektus nav iespē jams apskatī t, bū s jā brauc vē lreiz.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atraš anā s vieta lieliska. Visu laiku staigā jā m. Istaba tika izremontē ta. Veļ a mainī ta 2x nedē ļ ā , dvieļ i katru dienu. Viss ļ oti tī rs. Grī da bija slikti mazgā ta. … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta lieliska. Visu laiku staigā jā m. Istaba tika izremontē ta. Veļ a mainī ta 2x nedē ļ ā , dvieļ i katru dienu. Viss ļ oti tī rs. Grī da bija slikti mazgā ta.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Sergey_zp
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Piekrī tu iepriekš ē jā m atsauksmē m - atraš anā s vieta tieš ā m laba. Lai gan ir arī labā ki. Ja vien nav ē rtas transporta apmaiņ as vietas - metro atrodas netā lu. Jā , uz Grand Opera un Galeri -15-20 minū tes, bet kad tas ir katru dienu……. … Tomēr ▾ Piekrī tu iepriekš ē jā m atsauksmē m - atraš anā s vieta tieš ā m laba. Lai gan ir arī labā ki. Ja vien nav ē rtas transporta apmaiņ as vietas - metro atrodas netā lu. Jā , uz Grand Opera un Galeri -15-20 minū tes, bet kad tas ir katru dienu……. un ar bē rniem……tā vairs nav. Starp citu, nokļ ū t no Mulenrū ž as nav grū ti - pa taisnu slī pu ceļ u - 20-25 minū tes.
Pa logiem vienkā rš i nav skata - lai gan uz netī ro pagalmu (arī pa netī rajiem logiem) var skatī ties vai nu uz tuvē jā s ē kas logiem! Tiklī dz iegriezā mies kvartā lā , acī s iekrita ne mazums atkritumu. Tieš ā m netī rs! Sliktā k redzē ts tikai Kairā . Bezpajumtnieki stulbi guļ blakus viesnī cai (lai gan tika novē roti daudz tā lā k). Norē ķ inā ties TIKAI pē c 14, lai gan telpas bija brī vas, bet apkopē jas pā rā k aizņ emtas! Darbinieki ir melnā dainie un vjetnamieš i.
Atbrauca no rī ta. Kad mums palū dza atvē rt bagā ž as glabā tuvi, to atvē ra tikai no treš ā atgā dinā juma……. un tad mū su priekš ā pavē rā s istaba (nu, apmē ram 6 kvadrā tmetri) – pilna ar mantā m! ! ! Uz manu apmulsuš o jautā jumu un kur es varu likt lietas - kalpone izlikā s "Tu manē jo nesaproti" un pamā ja ar roku uz ielas pusi. Starp citu, viņ i kaut kā reģ istratū rā runā angliski un viss....ar pā rē jiem ž estiem. 14:00 mums beidzot iedeva atslē gas. Un atkal vilš anā s. Istabas, maigi izsakoties, nesmarž oja ī paš i patī kami. Istabas ir mazas un neē rtas. Duš as gaisma ir ļ oti vā ja, nav matu ž ā vē tā ja. Renovā cija nav veikta ļ oti ilgu laiku. Santehnika tek. Ir televizors, bet bez krievu valodas kanā liem, lai gan franč u runa ir kā mū zika, jū s to dzirdē sit!
Brokastis ir atseviš ķ s stā sts. Ne pā rā k tī rs pagrabs (nobruž ā ti griesti un sienas), kurā novietoti galdi. Pasniedz - kruasā ni, jogurts, ievā rī jums (č etri veidi pē c izvē les), sviests, kausē tais siers, tē ja, kafija un protams UPI (kur bez tā ). Kruasā ns - viens vienai personai. Neviens cilvē ks - nav kruasā ns. Lai gan bagetes ņ em tik, cik gribi. Tu sē di, ē d, un strā dnieki un darbinieki iet tev garā m š urpu turpu. . Kā jau minē ts, aizejoš ajiem agrā s brokastis nav, iespē jams, brokastis netiek nodroš inā tas. Lai arī pieteicā s, mē ģ inā ja paņ emt, tā teikt, sausu zemi.
Vē l viens moments - pē dē jā dienā vienā no mū su istabā m nolū za durvju rokturis (mē le netika nospiesta). Tū lī t izdarī š u rezervā ciju – viņ i ar to rī kojā s uzmanī gi. Tas notika vakarā . Protams, vē rsā s pie reģ istratū ras. Un te mū s gaidī ja ziņ a - izrā dā s, MĒ S to salauzā m. Ierē dnis piecē lā s, paskatī jā s uz durvī m - pasludinā ja minē to spriedumu (turklā t uzreiz aizmirsa angļ u valodu, tikai franč u valodā , jo lī dzi bija elektroniskais tulks) un grasī jā s doties prom! Pē c jautā juma - kā tikt iekš ā istabā - jau angliski pateica, ka tas nav viņ a darbs, rī t nā kš ot remontē tā js. Kā ! Vispā r viņ i kaut kā atvē ra.... 30 minū tē s.
Tiem, kas nevē las maksā t par vienu sviestmaizi - 7 eiro (lai gan blakus arkai pie viesnī cas ir iespē jams un lē tā k - makaroni par 3 eiro). Visā Parī zē ir Monaprix veikalu ķ ē de, mū su lielveikalu analogs. Tur un lē tā k un liela izvē le (ieskaitot sieru un vī nu). Tuvā kais no tiem, ar kuriem saskā rā mies - no Lielā s operas uz leju, apmē ram pirms otrā , treš ā pagrieziena aiz rue de Kazanova (labajā pusē ).
Metro biļ etes uzreiz pē rk 10gab.
Spriedums - ja jau esi nokļ uvis š ajā viesnī cā , neesi pā rā k sarū gtinā ts, tajā pavadi tikai nakti. Bet, ja ir izvē le, labā k uzreiz meklē t citu. Starp citu, mū su draugi palika 1. rajonā (diemž ē l aizmirsu viesnī cas nosaukumu), skats uz Eifeļ a torni, tī rī ba utt. - cenas starpī ba 40 eiro par numuru.
Mē s esam š ajā viesnī cā vairā k nekā pē du.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Lai nesabojā tu Parī zes iespaidu, jums nevajadzē tu palikt š ajā viesnī cā . Tam nepiecieš ama renovā cija un laba tī rī š ana. Tū rists ierodas vienā no pasaules skaistā kajā m pilsē tā m un, izejot no viesnī cas, nonā k piegruž otā un nobruž ā tā pagalmā , kura slaucī š ana nemaksā , tač u neviens ar to nesteidzas. … Tomēr ▾ Lai nesabojā tu Parī zes iespaidu, jums nevajadzē tu palikt š ajā viesnī cā . Tam nepiecieš ama renovā cija un laba tī rī š ana. Tū rists ierodas vienā no pasaules skaistā kajā m pilsē tā m un, izejot no viesnī cas, nonā k piegruž otā un nobruž ā tā pagalmā , kura slaucī š ana nemaksā , tač u neviens ar to nesteidzas. Turklā t, kas pats nepatī kamā kais, š ajā pagalmā nemitī gi rosā s daž as puskriminā las tumš ā dainas personī bas, kas naktī s trokš ņ o, izklaidē jas un kā rto lietas pilnā balsī . Rodas iespaids, ka tu atrodies nevis Parī zē , bet gan Hā rlemā . Kaimiņ u ielā s ir viesnī cas** un pat tajā paš ā kvartā lā , bet nekā tā da nav. visas š ī s mā jas tika uzceltas. Problē ma ir tā , ka "Viktorijā " arī š ī s istabiņ as ir nobruž ā tas un izmiruš as, un tā dā vidē tomē r negribas bū t atvaļ inā jumā . Un istabenes normā li uzkopj, un veļ u maina, bet viesnī cā nē . glā bt viņ u labo darbu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atbraucā m ar dē lu (viņ am 25) uz viesnī cu, jo vieta tai piestā vē ja. Viesnī ca niecī ga, viena gulta un viena sega diviem, mazi spilventiņ i (putuplasta gumija), pē c pierunā š anas iedeva vē l vienu par diviem : -) ). Lai dotos uz tualeti urinē t (durvis ir deguna priekš ā ), ir nepiecieš ams otrs cilvē ks, kurš uzkā pj uz gultas ar kā jā m vai iziet no istabas. … Tomēr ▾ Atbraucā m ar dē lu (viņ am 25) uz viesnī cu, jo vieta tai piestā vē ja. Viesnī ca niecī ga, viena gulta un viena sega diviem, mazi spilventiņ i (putuplasta gumija), pē c pierunā š anas iedeva vē l vienu par diviem : -) ). Lai dotos uz tualeti urinē t (durvis ir deguna priekš ā ), ir nepiecieš ams otrs cilvē ks, kurš uzkā pj uz gultas ar kā jā m vai iziet no istabas. Un lai, piedodiet, kakā tu, vajag vienu kā ju iebā zt duš ā . Viesnī cā var nakš ņ ot tikai tad, kad esi kā rtī gi uztū cis vai noguris. Š ī viesnī ca absolū ti nav piemē rota mī ļ otā jiem - tajā nav ne smakas pē c romantikas. Nā kamreiz izvē lē š os viesnī cu tā lā k, bet lielā ku. Neesmu izlutinā ts cilvē ks, esmu redzē jis visus, bet, piedodiet, š ā das neē rtī bas piedzī voju pirmo reizi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ī ss. Atraš anā s vieta nav labā ka, ko lū gt. Tuvumā atrodas viss nepiecieš amais - veikali, metro un vē sturiski apskates objekti. Istabas ir ļ oti mazas. Ir viss - laba gulta, televizors, galds, krē sls un tī ra vannas istaba. Dvieļ i ir balti un tiek mainī ti katru dienu. … Tomēr ▾ Ī ss.
Atraš anā s vieta nav labā ka, ko lū gt. Tuvumā atrodas viss nepiecieš amais - veikali, metro un vē sturiski apskates objekti.
Istabas ir ļ oti mazas. Ir viss - laba gulta, televizors, galds, krē sls un tī ra vannas istaba. Dvieļ i ir balti un tiek mainī ti katru dienu. Arī gultas veļ a ir ļ oti tī ra un tiek mainī ta ik pē c trim dienā m. Tī rī ts katru dienu.
Ē dienreizes – nevis brokastis, bet viegla uzkoda. Bet viss ir ē dams.
Personā ls ir nopietns, runā nedaudz visā s valodā s. Nav slu un slupu.
Par savā m 2 zvaigznē m viesnī ca ir super!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izcila viesnī ca. Tī rī š ana, ikdienas uzkopš ana un dvieļ u maiņ a. Brokastis ir pieticī gas, bet galu galā nepietiks un pulksten 11-12 pē c brokastī m gribē sies kaut ko uzkost. Jū s varat ē st diezgan lē ti ķ ī nieš u restorā nā netā lu no Richelieu-Droit metro stacijas. … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca. Tī rī š ana, ikdienas uzkopš ana un dvieļ u maiņ a. Brokastis ir pieticī gas, bet galu galā nepietiks un pulksten 11-12 pē c brokastī m gribē sies kaut ko uzkost. Jū s varat ē st diezgan lē ti ķ ī nieš u restorā nā netā lu no Richelieu-Droit metro stacijas. 10 eiro robež ā s. Izmē ģ inā ju viņ u slavenā s pankū kas - pretī gi. Metro stacija "Grand Boulevard" piecā s minū tē s, 15 minū š u gā jienā var aiziet lī dz Operai. Apmeklē jiet Parī zi, tā ir cita pasaule, laipnu, nesarež ģ ī tu cilvē ku pasaule, skaista arhitektū ra un vienmē r labs garastā voklis!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Galvenā labā lieta š ajā viesnī cā ir atraš anā s vieta. Rajons mierī gs, ē stuves un kafejnī cas uz katra soļ a, lē tā k nekā paš ā centrā . Pretī veikalam, kur var nopirkt visā dus vī nus, jogurtus, sierus, augļ us. … Tomēr ▾ Galvenā labā lieta š ajā viesnī cā ir atraš anā s vieta. Rajons mierī gs, ē stuves un kafejnī cas uz katra soļ a, lē tā k nekā paš ā centrā . Pretī veikalam, kur var nopirkt visā dus vī nus, jogurtus, sierus, augļ us. 5 minū tes lī dz operai. 20 minū tes lī dz Luvrai. Kopumā viss ir pieejams.
Istaba ir maza. Viņ i paņ ē ma trī svietī gu - treš o gultu noņ em tā , it kā tas bū tu skapis. Tajā paš ā laikā viņ ai ir lauzta kā ja un uz tā s var gulē t, tikai balstoties ar puskrē slu-pusgaldu. Es neiesaku š o gultu cilvē kiem, kas ir smagā ki par mani. Labā k ej cī nī ties.
Ir viena nedaudz krieviski runā još a administratore, kas ir labi. Pastā stī ja, kur samainī t lielo rē ķ inu, kuru nevienā veikalā nepieņ ē ma, tieš i pie viesnī cas izejas, krieviski runā još s apmainī tā js.
Brokastis ir garlaicī gas. Viņ i saka, ka kā dreiz bija olas un desas? Tagad tā s nav. Ir tikai tē ja-kafija-kakao, sula (manai gaumei, ne svaigi spiesta), confiture-sviests-kausē tais siers un bagete ar kruasā nu. Viena diena ir lieliska. Divi nav nekas. Treš ajā gribu gaudot. Veikalā paņ ē mā m desas š ķ ē les - kļ uva vieglā k)))) Tajā paš ā laikā virs kruasā niem karā jas zī me, piemē ram, "viens cilvē ks ir vienā ds ar vienu kruasā nu, viens cilvē ks nav vienā ds ar diviem kruasā niem". Nu, kas mē s esam? Mē s katrs paņ ē mā m trī s bagetes)))) Es gribu kaut ko ē st.
Pē dē jā dienā izbraucā m 6.30, brokastis mums neiedeva. Tomē r mē s to ī sti nelū dzā m. Sapratu. Bet atmaksā jā s? Jā bū t!
Kopumā viesnī ca ir C klases. Izņ emot atraš anā s vietu. Tas ir piecinieks
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Tik mazu istabiņ u nebiju redzē jusi, pateicoties Parī zei, arī š eit tā izrā dī jā s oriģ inā la. Kopā ar tualeti un vannas istabu un koridoru - aptuveni 10 kv. m. Tā pat kā mana virtuve. Tiesa, es joprojā m nevaru iedomā ties, kā tualete ar vannu un koridoru var iekļ auties manā virtuvē . … Tomēr ▾ Tik mazu istabiņ u nebiju redzē jusi, pateicoties Parī zei, arī š eit tā izrā dī jā s oriģ inā la. Kopā ar tualeti un vannas istabu un koridoru - aptuveni 10 kv. m. Tā pat kā mana virtuve. Tiesa, es joprojā m nevaru iedomā ties, kā tualete ar vannu un koridoru var iekļ auties manā virtuvē . Labi darī ts franč u valoda. Gandrī z visu telpas platī bu aizņ em liela gulta - jū s brī vi guļ at blakus (nevis viens uz otra). Starp gultu un sienā m 30 cm brī vas vietas. Pie kā jas š aurs galds pieguļ gultai, attā lums starp gultu un galdu ir tieš i tā ds, lai novietotu krē slu. Nu tiek cauri - kaut kā , neskaitā s. Labi pā rdomā ts par tualetes durvī m. Tas atrodas pretī gultai. No rī ta nolaidu kā jas uz grī das un, izmantojot tualetes durvju rokturi, var piecelties no gultas, pē c vakardienas noguruma, kad ķ ermenis vē l ir slims. Nu, naktī vē lams neiet uz tualeti, bū s skaļ š . Dzī vojā m pirmajā stā vā , 125. istabiņ ā (reā li š is ir otrais stā vs) - ir balkona durvis, bet balkona nav. Tā vietā ir paredzē ta restī te, lai neizkristu (to es sapratu). Nekas, ē rti, no rī ta atver balkona durvis, apguļ as uz restē m un ar to pilnī gi pietiek, lai justos kā uz balkona. Naktī ir kluss, balkona durvis glā bj, ī paš i, kad pagalmam brauc motocikli. Pagalmā akustika laba, bet istabā kluss. Kopumā bija kluss, izņ emot piektdienu, kad pē c nedē ļ as darba jaunatne atslā ba lī dz pat pulksten 4 no rī ta. Š eit balkona durvis neglā ba.
Istabā augstu virs galda plakanā ekrā na televizors. Arī labi darī ts (es domā ju francū ž us) - paskaties uz televizoru no apakš as uz augš u. Tā s visas ir kaut kā neparastas, savdabī gas. Piemē ram, ir televizors, bet raidī jumu skatī š anai gandrī z nav. Bija noregulē ti 10 kanā li, bet tajos tika rā dī tas trī s programmas, turklā t visas franč u valodā . Kā dā tā lā Tunisijā varē ja skatī ties mū su otro kanā lu. Atcerieties savu dzimteni. Un š eit viss ir stingri - piemē ram: "Ko tu atnā ci? Skaties TV? " Nu, pats televizors acī mredzot ir paredzē ts interjeram.
Par brokastī m. Lieliski. Atkal es to negaidī ju. Kad galds pilns, bet nav ko ē st. Nē , viss, kas atrodas uz galda, ir ē dams, ņ emiet to, ko sauc par "es negribu". Mums nebija olu. Iespē jams, kā dreiz š eit bija desas, bet tad tā s pazuda, š ogad no ē dienkartes izkrita olas, un nā kamgad, iespē jams, pazudī s arī jogurti. Viss kā rtī bā , cilvē ki dzī vo. Š eit vienā recenzijā (autors Lesja) ir rakstī ts, ka kruasā ni ir milzī gi. Acī mredzot pati Lesja ir niecī ga, un salī dzinā jumā ar viņ u tie viņ ai š ķ ita lieli. Bet cik tas ir gaisī gs. Salī dzinā jumam, ja paņ em rokā un sadrupina bumbiņ ā , tad tā pat nevilks pie galda tenisa bumbiņ as. Pat tik mazs siera gabaliņ š , ko viņ i tur dod, nosegs to "kā bullis Eiropā ". Bet atkal ir labi, es vispā r runā ju par brokastī m, neesmu ī paš i tievs cilvē ks, kā pē c to slē pt, pat ar neapbruņ otu aci var redzē t, ka man daž viet ir liekie kilogrami. Es izmantoju š o iespē ju un lī dz nedē ļ as beigā m biju samazinā jis savus izmē rus par diviem caurumiem uz jostas. Atkal labi. Mans vecais caurums ir pilnī gi vaļ ī gs.
Istaba bija tī ra, labi uzkopta, vienmē r svaigi dvieļ i. Otrajā dienā kaut kas nogā ja greizi. Bet mē s esam pieredzē juš i cilvē ki, ā tri sapratā m, ka viens eiro uz galda visu sakā rtos. Un tā arī notika. Viss ā tri vien atguvā s – no galda tika noņ emti ne tikai eiro, bet tajā paš ā laikā tie ieņ ē ma visu istabu.
Kopumā viesnī ca man patika. Ja man izdosies vē lreiz apmeklē t Parī zi, es doš os (katram gadī jumam) uz to paš u viesnī cu.
Š eit bū tu jā liek atzī mes, un es jau grasī jos likt, bet mani apturē ja doma: vai nu es lieku atzī mes viņ iem, vai arī sev.....
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Eifeļa tornis
Novērtējums 9.9
Francija, Parīze
Arhitektūra, Stats
Dievmātes katedrāle
Novērtējums 9.3
Francija, Parīze
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Luvra
Novērtējums 8.8
Francija, Parīze
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель Victoria расположен на левом берегу Сены, недалеко от Латинского квартала, за несколько минут ходьбы до многих магазинов и до Opera Garnier, в 50 метрах от станции метро Grands Boulevards.
64 номера, 7 этажей.

Atrašanās vieta 15,9 км от аэропорта «Орли», 22,3 км от аэропорта «Шарль де Голль».
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, терраса, гараж, хранение багажа, торговый автомат с закусками и напитками

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • nesmēķētāju numuri
Telpu apraksts

В отеле 106 одно-, двух- и трехместных номеров, декорированных в стиле Луи-XVI/

Istabās

Кондиционер, телефон, телевизор, мини-бар, рабочий стол, бесплатные туалетные принадлежности, отделанная мрамором ванная комната, фен, бесплатный Wi-fi.

Adrese 2 bis Cité Bergère, 9-й округ: Опера, 75009 Париж, Франция
Tālruņi: 33 1 47 70 20 01
Tīmekļa vietne: Victoria Hotel
FAQ