Levi Hotel Spa 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.710
8.0 Numurs
9.5 apkalpošana
9.5 Tīrība
9.0 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
Viesnīca Spa Hotel Levi atrodas tikai 5 minūšu pastaigas attālumā no Levi slēpošanas trasēm, un distanču slēpošanas trases sākas tieši pie viesnīcas. Viesnīca tika rekonstruēta 2002. gadā un sastāv no 9 atsevišķām ēkām, kas celtas no masīvbaļķiem. Ounas ēka ar superior numuriem ir savienota ar gaiteni ar akvaparku un izklaides kompleksu. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар AlekseevaSveta
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki. Janvā rī kopā ar mā su lidoju uz Levi Spa viesnī cu brī niš ķ ī gajā sniegotajā Somijā . Esmu ā rkā rtī gi pateicī ga saviem vecā kiem par š o Jaungada dā vanu. Izlidojā m 4. janvā rī . Un vē l, paldies tpg par labu brauciena organizē š anu, palī dzī bu, pastā vī gu saziņ u ar mums, padomiem un padomiem. … Tomēr ▾ Sveiki. Janvā rī kopā ar mā su lidoju uz Levi Spa viesnī cu brī niš ķ ī gajā sniegotajā Somijā . Esmu ā rkā rtī gi pateicī ga saviem vecā kiem par š o Jaungada dā vanu. Izlidojā m 4. janvā rī . Un vē l, paldies tpg par labu brauciena organizē š anu, palī dzī bu, pastā vī gu saziņ u ar mums, padomiem un padomiem. Viesnī ca ir š ika, skaisti baseini, skaista teritorija, akvaparks, tuvums daž ā das grū tī bas pakā pes nogā zē m. To visu ieskauj sniegoti mež i. Gaiss ir tik tī rs, ka aizrauj elpu. Apkalpoš ana viesnī cā visaugstā kajā lī menī , ļ oti taktisks un izpalī dzī gs personā ls. Man patika reģ istratū ras personā ls, uzmanī gs un pieklā jī gs pret viesiem, vienmē r gatavs palī dzē t. Rezervē ts standarta numurs ar piekļ uvi spa un ū dens atrakciju parkam. Nemaz nenož ē loju! ! Ir tik forš i, ka viesnī cā ir izklaides zona ar baseiniem, slidkalniņ iem. Tā kā slē poš ana mums ā tri kļ uva garlaicī ga, tad akvaparks viesnī cā bija milzī gs pluss! ! Mū su istaba bija diezgan plaš a, bet silta un mā jī ga. Divas gultas, neliels galds un krē sli pie loga, TV, tē jkanna, ledusskapis, fē ns, gludeklis, seifs. . Viss ir diezgan jauns un darbojas. . Vannas istaba ir maza, un tajā ir vanna un duš a. Kosmē tika un tī ri dvieļ i tiek regulā ri papildinā ti. Tī rī š ana tika veikta regulā ri un efektī vi. Ē dieni restorā nā ir ļ oti sā tī gi un kvalitatī vi, tiek pasniegta briež a gaļ a, lā č a gaļ a, daudz ogu (brū klenes, mellenes utt. ). Garš ī gu zivju gatavoš ana. Vairā ki garnī ri, no kuriem izvē lē ties. Nepietiek konditorejas izstrā dā jumu un saldumu. Viesnī cā ir daudz izklaides, mē s izmantojā m spa pakalpojumus, devā mies uz masā ž u, baudī jā m akvaparku, peldbaseinus un, protams, slē pojā m. Kopumā tā s bija labā kā s brī vdienas manā mū ž ā ! ! Ja vē lies kaut ko savā dzī vē atkā rtot, tad š ī s ir tieš i piecas dienas Levi Spa Hotel ! !
аватар j8qsyxhb
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca tika ā tri reģ istrē ta. Tiesa, viņ i sā kotnē ji paredzē juš i, ka apmetī sies jaunā ē kā , jo caur to var nokļ ū t baseinā un restorā nā , neizejot ā rā , kas ziemā ir ļ oti ē rti. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika ā tri reģ istrē ta. Tiesa, viņ i sā kotnē ji paredzē juš i, ka apmetī sies jaunā ē kā , jo caur to var nokļ ū t baseinā un restorā nā , neizejot ā rā , kas ziemā ir ļ oti ē rti. Bet mē s bijā m apmetuš ies parastā ē kā . Man patika istaba, bē rnu istaba bija tumš a, t. i. , bez loga. Mums istabā bija balkons, no kura spraugā m tas pū ta, tā pē c istabā nebija karsts un auksts arī . Par tī rī š anu varu teikt tikai vienu - tā s tika negodī gi iztī rī tas. Gulta mū su uzturē š anā s laikā netika mainī ta ne mums, ne bē rniem. Visi dvieļ i ir nomainī ti. bet liekas ka paņ emti no citas telpas, jo uz diviem dvieļ iem bija svaigas asiņ u pē das!!!! ! ! Es to nekavē joties aizvedu atpakaļ uz apkopē jiem, viņ i to nomainī ja bez vā rda, viņ i pat neatvainojā s !!! ! ! un pati istabas uzkopš ana bija virspusē ja, ar slotu slaucī ja atkritumus un kur redzē ja! No gultas apakš as nekas netika izslaucī ts. pā ris reizes no rī ta bijā m uz restorā nu, jo bez putras tur neko nevarē jā m ē st. visi dā rzeņ i, likā s kā vakar, daž i nebija svaigi. reiz gā ja vakariņ ā s par maksu! Jā , ir ko ē st! katrai gaumei un izvē lei. pē c tam viņ i sā ka iet uz veikalu un pirkt tur pā rtikas preces un ē st istabā . tā kā katru vakaru vakariņ ā s izmest 2000r nav izdevī gi !! ! vispā r somi ir mantkā rī gi š ajā ziņ ā !! ! bet baseinā , spē ļ u istabā . tā kā bijā m ar bē rniem, gā jā m biež i. bet ir arī mī nuss. baseinā bija tik daudz balinā tā ja, ka bē rns no turienes nā ca pie manis viss ar plankumiem un pū tī tē m. Jā , un manas rokas visas ir klā tas ar brū cē m. vispā r, ja brauc tur atpū sties, tad tikai uz trī s dienā m, ne vairā k ! ! !
аватар puma.
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es vē los pateikties visiem, kas raksta atsauksmes, viņ i man personī gi palī dz izvē lē ties kū rortu un viesnī cu. No Kijevas ar "vē ja rozi" lidojā m kā das 4 stundas. Pirmais prieks bija sniega č ī kstē š ana zem kā jā m, arī sniega bumbas neizdevā s uztaisī t, sniegs ir ļ oti sauss. … Tomēr ▾ Es vē los pateikties visiem, kas raksta atsauksmes, viņ i man personī gi palī dz izvē lē ties kū rortu un viesnī cu.
No Kijevas ar "vē ja rozi" lidojā m kā das 4 stundas.
Pirmais prieks bija sniega č ī kstē š ana zem kā jā m, arī sniega bumbas neizdevā s uztaisī t, sniegs ir ļ oti sauss.
Viesnī cā nokļ uvā m ā tri, kā di 14 km.
nokā rtots nekavē joties. viesnī ca sastā v no 9 atseviš ķ ā m ē kā m no koka karkasa, netā lu no mež a.
Otrajā dienā mē ģ inā jā m atrast auto nomas punktu, bet Levi nav, tuvā kais ir lidostā , nā cā s ņ emt auto caur mū su tū risma firmu, kas bija par 30% dā rgā ka. ņ emt navigatoru)
2. dienā devā mies meklē t tē va Frosta vasarnī cu, bet, kā izrā dī jā s, viņ š tur bija pē c grafika, pē c pieprasī juma.
Tas pats notika, kad devā mies uz suņ u fermu, bet paspē jā m pierakstī ties nā kamajā dienā . Pierakstī ties uz apskates objektu apskati patstā vī gi var infocentrā , atrodas pā ri š osejai pretī viesnī cai, tur atradā m arī sniega motociklu nomas biroju, blakus infocentram. Braucā mies ar sniega motocikliem. ļ oti aizraujoš i, vairā kas reizes redzē jā m mež a briež us, pienā ca tuvu, nebaidā s no cilvē kiem, nebaidā s no tehnoloģ ijā m. Visur ir krieviski runā još s personā ls, tā pē c ar valodu problē mu nebija.
Braucā m uz Rovā ni pie Ziemassvē tku vecī š a, mums ļ oti patika, ieradā mies agri pirms grupu ieraš anā s, tā pē c nebija drū zmē š anā s. brauca 2 stundas, apmē ram 170 km no Levi.
Mē s iemā cī jā mies slē pot, š ajā periodā daudzi krievu puiš i strā dā par instruktoriem, visi ir ļ oti uzmanī gi,
Mē s un bē rni nebaidī jā mies.
Viesnī ca ļ oti laba, siltas, tī ras brokastis labas, ļ oti skaisti iekā rtota, apkalpoš ana pieklā jī gā lī menī .
Visas 7 dienas nebeidzā m brī nī ties un apbrī not sniegotā s taigas ainavu, kas atrodas ap š o nelielo slē poš anas kū rortu polā rajā lokā .
Kas attiecas uz salu, tad maksimums bija -20, nesaldē jā m jo pirms brauciena izlasī jā m kaudzi saitu, kā pareizi ģ ē rbties, kā du apģ ē rbu vilkt.
Svē tki bija veiksmī gi, un es novē lu jums to paš u.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Slēpošanas reģions Levi
Novērtējums 10.0
Somija, Levijs
Atpūta, Daba

Спа-отель Levi расположен всего в 5 минутах ходьбы от лыжных склонов курорта Леви, а трассы для беговых лыж начинаются прямо от дверей отеля. Отель реконструирован в 2002 году, состоит из 9 отдельных зданий, сложенных из прочных цельных бревен. Корпус «Оунас» с номерами повышенной комфортности соединен коридором с аквапарком и развлекательным комплексом. Отель отлично подходит для отдыха с детьми.

Atrašanās vieta 12,3 км до аэропорта Киттиля, 95,6 км до аэропорта Паяла.
Viesnīcā

Главный ресторан Levitunturi на 400 мест, ресторан Taika, ресторан-бистро Spa Bistro Miella, караоке-бар на 80 мест, лобби-бар Luppo, 17 бассейнов с различной температурой воды, врач, услуги консьержа, хранение багажа, факс/ксерокопирование, миски для домашних животных.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Игровая комната с игрушками и надувным замком, 2 детских бассейна.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Ночное клубы Joiku и Seita, боулинг на 8 дорожек, верховая езда, поле для гольфа (в пределах 3 км), спа-центр Water World, живая музыка, лыжная школа, катание на лыжах.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
  • jogas nodarbības
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 203 номера: 24 стандартных номера 19 м², 18 улучшенных номеров 29 м² (6 могут быть объединены со смежным полулюксом, 125 семейных номеров 21-25 м² (6 для людей с ограниченными возможностями) с мини-кухней, 30 полулюксов 44 м², люксы 45 м² с мини-кухней, люксы 64 м² с электрическим камином и барной стойкой, семейные люксы 68 м² с мини-кухней и с электрическим камином.

Istabās

Отопление, телевизор, телефон, сейф, мини-холодильник, рабочий стол, сушильный шкаф, гладильное оборудование, чайник/кофеварка, ванная комната с душем, туалет, фен, бесплатный Wi-fi.

Adrese Levintie 1590, 99130 Леви, Финляндия
Tālruņi: +358 16 646 200, +358 16 646 301.
Tīmekļa vietne: Levi Hotel Spa
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, йогой. В отеле есть аквапарк или горки. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.