Levi Star 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Dzīvoklis Levi Star atrodas Levi slēpošanas kūrorta centrā, 100 metru attālumā no viesnīcas Sirkantahti, 200 metru attālumā no trasēm un pacēlāja, blakus distanču slēpošanas trasei un 100 metru attālumā no veikala un restorāna. Dzīvokļi celti 2004. gadā. Katrs dzīvoklis ir ar atsevišķu ieeju un ir pilnībā aprīkots.Vairāk →
аватар yuliatyman
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jauno 2018. gadu svinē jā m Somijā kopā ar krusttē viem. Diemž ē l bija par vē lu sā kt meklē t piemē rotu variantu, tā pē c vienojā mies, ka ī rē sim Levi Star apartamentus paš ā Levi kū rorta centrā . Mums bija izbraukš ana 28. … Tomēr ▾ Jauno 2018. gadu svinē jā m Somijā kopā ar krusttē viem. Diemž ē l bija par vē lu sā kt meklē t piemē rotu variantu, tā pē c vienojā mies, ka ī rē sim Levi Star apartamentus paš ā Levi kū rorta centrā . Mums bija izbraukš ana 28. decembrī , atpū tā mies 5 dienas. Mē s lidojā m no T/O TPG. Ļ oti profesionā la ceļ ojuma organizā cija, visu momentu kontrole un ā tra reaģ ē š ana uz problē mā m ir cieņ as vē rta. Pā rvaldniece Yulichka mums vairā kkā rt zvanī ja, lai noskaidrotu, vai viss ir kā rtī bā un neaizmirsa mū s apsveikt svē tkos)) Tā tad, dzī vokļ i ir vienkā rš i krā š ņ i! ! Jaunbū ve, jaukas istabas. Plaš a, silta, laba atraš anā s vieta – tā s nav visas š ī s vietas priekš rocī bas. Mums bija tikai satriecoš i skaista guļ amistaba ar milzī gu gultu, viesistaba ar televizoru, pilnī bā aprī kota virtuve, liela vannas istaba un apsildā mā s grī das. . Viss gaumī gi iekā rtots, dā rgs, skaists. Š ie dzī vokļ i ir naudas vē rti! Visas mē beles ir masī vas, koka, tehnika darbojas. Ar karsto ū deni problē mu nebija. Vecgada vakarā ē dā m dzī voklī , kur gatavojā m. Pā rē jo laiku ē dā m centrā restorā nos un kafejnī cā s, kur gatavo gardus nacionā los ē dienus, pasniedz smarž ī gas karstā s zupas un svaigas smalkmaizī tes. Internets ķ er perfekti. Runā jot par izklaidi, protams, devā mies slē pot un vairā kas reizes apmeklē jā m Water World Spa. Ī paš u iespaidu atstā ja vietē jā s ainavas - ļ oti skaisti sniegoti ziloņ i, mež i. Un arī no vietē jo iedzī votā ju labā s dabas un viesmī lī bas tik lieliski atpū tā mies pirmo reizi mū ž ā . Ja man jautā , vai es vē los atgriezties š ajā vietā , mana atbilde ir NOTEIKTI JĀ ! ! Un es iesaku ikvienam apmeklē t Levi ciematu, jo ī paš i Levi Star greznajos apartamentos.


iemiesojums vlasova7
Interesē lētāki haskiji, brieži. dacha ciems Moroz
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 10 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Апартаменты Levi Star расположены в центре горнолыжного курорта Леви, в 100 м от отеля "Sirkantahti", в 200 м от склонов и подъемника, рядом с беговой лыжней и в 100 м от магазина и ресторана. Апартаменты построены в 2004 году. Каждый апартамент имеет отдельный вход и полностью оборудован.

Atrašanās vieta Ближайший аэропорт "Киттиля" - в 15 км, ближайшая железнодорожная станция "Колари" – 60 км.
Viesnīcā

Бассейн крытый в отеле Sirkantahti, лежаки у бассейна.

  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta
  • slēpju uzglabāšanas telpa
FAQ