Sokos Hotel Kuusamo 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.710
8.5 Numurs
9.0 apkalpošana
8.5 Tīrība
9.0 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
Sokos Hotel Kuusamo ir mājīga un ērta viesnīca, kas atrodas lieliskā vietā, plašo mežonīgo ziemeļu neskartās dabas vidū un tajā pašā laikā dinamiskās un dzīvīgās Kuusamo pilsētas centrā. Viesnīcas piedāvātie augsta līmeņa pakalpojumi piesaista gan uzņēmējus, kas plāno konferences, gan vienkārši atpūtniekus.Vairāk →
аватар info_vilenatravel
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atrodas Kusaamo centrā , jaunā ē kā - ļ oti labas, lielas un tī ras telpas. Visas istabas bez balkoniem! Ekonomiskā s telpas bez remonta (ļ oti vecas). Ļ oti labi superior numuriņ i jaunbū vē (tiem ir balkons), tajos ir sauna, halā ti, tē jkanna. … Tomēr ▾ Atrodas Kusaamo centrā , jaunā ē kā - ļ oti labas, lielas un tī ras telpas. Visas istabas bez balkoniem! Ekonomiskā s telpas bez remonta (ļ oti vecas). Ļ oti labi superior numuriņ i jaunbū vē (tiem ir balkons), tajos ir sauna, halā ti, tē jkanna. Bezmaksas pirts viesnī cā ir atvē rta ikvienam no 17:00 lī dz 21:00, bet sestdienā s un svē tdienā s un valsts svē tku dienā s no 07:00 lī dz 10:00.
аватар telnyuk
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
… Tomēr ▾
Деревня Санты Рануа зоопарк любимчик зоопарка Рануа отель Сокос Новогодняя сказка
аватар didi29
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Dzī vojā m un sagaidī jā m Jauno 2008. gadu š ajā viesnī cā . Nav ko baidī ties, normā ls eiropietis 4 * - nav ko sū dzē ties, bet nav arī ko apbrī not. Atbilstoš i numuriem: gultas veļ a, dvieļ i mainī ti. Bet, lū k, kas dī vaini: visu nedē ļ u NEKAD! ! ! nav noņ emts! Prasī ja, kas par lietu – netika galā , pā rā k liels tū ristu pieplū dums! Kā ! Vannasistabā grī da ir apsildā ma - nu ļ oti patī kami pie -27C. … Tomēr ▾ Dzī vojā m un sagaidī jā m Jauno 2008. gadu š ajā viesnī cā . Nav ko baidī ties, normā ls eiropietis 4 * - nav ko sū dzē ties, bet nav arī ko apbrī not. Atbilstoš i numuriem: gultas veļ a, dvieļ i mainī ti. Bet, lū k, kas dī vaini: visu nedē ļ u NEKAD! ! ! nav noņ emts! Prasī ja, kas par lietu – netika galā , pā rā k liels tū ristu pieplū dums! Kā ! Vannasistabā grī da ir apsildā ma - nu ļ oti patī kami pie -27C.
Ē diens: bijā m rezervē juš i puspansiju (zviedru galds) - ē diens pilnī gi normā ls, brī ž iem ļ oti vienmē rī gs! Maz desertu. Bet augļ u pietiek. Restorā ns ir mā jī gs un spā nisks.
Reģ istratū rā strā dā ļ oti patī kama un inteliģ enta meitene Taņ a, runā krieviski, bet pati ir somiete, lai arī ne pē c temperamenta, pā rā k "dzī va". : ) Ir peldbaseins, pirtis, bet uz tā m negā jā m. Viesnī cā ir slē pju un slidu noma. Jā , tur ir skaists dabiskais ledus, distanč u slē poš ana un biljards, ko aizņ em bē rni. Bē rniem - bē rni. telpa. No izklaides - viss!
Smē ķ ē t ir atļ auts tikai ā rā un ī paš ā telpā . Tā di nesmē ķ ē tā ji kā es bija sajū smā ! Telpas aprī kotas ar dū mu detektoriem. Vairā kas reizes ieradā s ugunsdzē sē ji, acī mredzot krieviem bija š aubas. : )
ī si sakot, viss.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Sokos Hotel Kuusamo - это уютный и комфортабельный отель, расположенный в идеальном месте посреди девственной природы необъятных просторов дикого Севера и, в то же время, в самом центре динамичного и оживленного города Куусамо. Предлагаемые отелем услуги высокого уровня привлекают как деловых людей, планирующих проведение конференций, так и просто отдыхающих.

Atrašanās vieta В центре Куусамо, в 7 км от аэропорта. До горнолыжных склонов Рука - 25 км .
Viesnīcā

ресторан, 4 бара ночной клуб, закрытый бассейн, 5 саун, тренажерный зал, мини-гольф, игровая комната для детей, прокат лыжного инвентаря, теннис, VIP -сауна,

Telpu apraksts

В гостинице 84 двухместных номера.

Istabās

ванная комната или душ, телевизор, телефон, мини-бар

Adrese Kirkkotie 23, 93600 Kuusamo, Finland
Tālruņi: +358 20 1234 693,
+358 10 7633 620
FAQ