Holiday Club Saimaa 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 9.710
9.7 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
9.7 Infrastruktūra
Šī spa viesnīca atrodas Saimaa ezera krastā, Rauhas ciemā. Uzcelta 2011. gadā. Viesnīcas kopējā platība ir 25 000 m². Viesi var baudīt dažādas aktivitātes, tostarp ūdens atrakciju parku un ledus arēnu. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm ar bērniem un pāriem.Vairāk →
аватар mahony
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bijā m nedaudz samulsuš i par tū ristu atsauksmē m, bet atceroties, ka labā k visu redzē t paš iem, nevis uz kā du paļ auties, nolē mā m doties. Iespaidi vispozitī vā kie, laikapstā kļ i tomē r š ogad mū s pievī la - sniega nebija vispā r, bet viss pā rē jais bija visaugstā kajā lī menī . … Tomēr ▾ Bijā m nedaudz samulsuš i par tū ristu atsauksmē m, bet atceroties, ka labā k visu redzē t paš iem, nevis uz kā du paļ auties, nolē mā m doties. Iespaidi vispozitī vā kie, laikapstā kļ i tomē r š ogad mū s pievī la - sniega nebija vispā r, bet viss pā rē jais bija visaugstā kajā lī menī . Uzreiz iekā rtojies, istabiņ a 3 stā vā , ar lielu balkonu, un pati istaba nav maza. Ir viss nepiecieš amais: seifs, tē jkanna, ledusskapis, ventilators, televizors, viena divguļ amā gulta, viena vienguļ amā gulta + atzveltnes krē sls, liels televizors (lai gan ir tikai viens kanā ls krievu valodā ), ja vē laties, jū s varat iegā dā ties kanā lus pieauguš ajiem.
Istabu neaprakstī š u, viss nepiecieš amais ir klā t, ir jau 4 halā ti, bet č ī bas nedeva, nā cā s ņ emt lī dzi. Diezgan liels akvaparks, vietas pietiek visiem, lai gan viesnī ca bija pilnī bā noslogota, bet cilvē ki kaut kā uzsū cas pa kompleksu. Ir tikai divas bezmaksas pirtis, viena ģ ē rbtuvē s un viena uz jumta (melnā pirts). Saunas pasauli ņ ē mā m divas dienas pē c kā rtas, maksa 7 eiro no cilvē ka par visu dienu - mums ļ oti patika. Ir hammam, sausā pirts, slapjā pirts (kurā var ieliet ū deni), sā ls pirts (un tā atš ķ iras no turku - te ir silts, bet Turcijā auksts), sniega muca. , neliels baseins un sauļ oš anā s krē sli atpū tai.
Cilvē ku bija maz un varē ja apbraukt visu kā rtī bā , nolaisties uz SPA zonu un pē c vē lē š anā s atgriezties. Ir ū dens, var par papildus. maksa par sulu un dzē rienu iegā di. Pē rkot biļ eti, uzreiz paņ ē mā m puspansiju, tā pē c nebija problē mu ar ē š anu, pietika ar visu, gaļ a, zivis, dā rzeņ i, augļ i, tē ja, kafija, sulas. Knapi piecē lā s no galda, lai gan pā rē š anā s ir kaitī ga. Ja vē laties, atkal par papildus samaksu. maksu, varat apmeklē t vai nu sporta bā ru, vai picē riju, vai liellopu gaļ as restorā nu. Cilvē ki sē dē ja picē rijā .
Apmeklē jā m masā ž as salonu, cenas daž ā das, paņ ē ma klasisko masā ž u, ko nenož ē loja, tieš ā m ir profesionā ļ i savā jomā un neviens neapgrū tinā s ar to, ka “jā iziet papildus procedū ras, kuras var burtiski likt cilvē ks uz kā jā m un atdod viņ am vismaz 10 gadus ilgu veselī bu”, es atkal runā ju par Turciju. Tur uztaisī si masā ž u un viss, pielips “nelieš i” un sā ks izvilkt smadzenes par nepiecieš amī bu iziet vē l vismaz 10-15 seansus un vē lams visas 25 - lai salabotu. vē l nav fiksē ts.
Bet atpakaļ uz Somiju - viesnī cas personā ls ir ļ oti izpalī dzī gs un draudzī gs. Blakus atrodas neliels pā rtikas veikals un atrakciju parks bē rniem. Kopumā izklaides ir pietiekami daudz, ī paš i bē rniem.
Pa ceļ am no Sanktpē terburgas uz viesnī cu iegriezā mies zivju veikalā - zivju zupa, kā parasti, visaugstā kajā lī menī , viss svaigs un garš ī gs. Lī dz pilsē tas centram ir 6 km, var pasū tī t taksometru - maksa 17-20 eiro, apmeklē t veikalus vai vienkā rš i pastaigā ties.
Nenož ē lojā m, ka devā mies uz š o viesnī cu, viss ir tik skaisti, kopts un ē rts, ka nemaz negribē jā s doties prom.
территория территория
аватар trifirina
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir jauna Istabas ir labas. Galvenais ir akvaparks. Bē rniem patika. Patika pirtis ar lielisku atpū tas zonu. Ir arī slidotava. Krā š ņ a teritorija. Vispā r ir kur pavadī t laiku. Vienī gais trū kums ir tas, ka ģ imenes numuri ir mazi 4 cilvē ku ģ imenei. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir jauna
Istabas ir labas.
Galvenais ir akvaparks. Bē rniem patika. Patika pirtis ar lielisku atpū tas zonu. Ir arī slidotava. Krā š ņ a teritorija. Vispā r ir kur pavadī t laiku.
Vienī gais trū kums ir tas, ka ģ imenes numuri ir mazi 4 cilvē ku ģ imenei
аватар avko11
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca atrodas netā lu no robež as, viegli nokļ ū t. Mē s devā mies ar PMP ceļ ojumu aģ entū ru uz paaugstinā jumu, dzī vojā m Ganta istabā . Liela divguļ amā gulta, lieliskas brokastis. Akvaparkā ir pat slidkalniņ i. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas netā lu no robež as, viegli nokļ ū t. Mē s devā mies ar PMP ceļ ojumu aģ entū ru uz paaugstinā jumu, dzī vojā m Ganta istabā . Liela divguļ amā gulta, lieliskas brokastis. Akvaparkā ir pat slidkalniņ i. Patika meksikā ņ u restorā ns. ES iesaku!


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Спа-отель расположен на берегу озера Сайма, в деревне Рауха. Построен в 2011 году. Общая площадь территории отеля — 25 000 м². Гостям предлагаются различные развлечения, включая аквапарк и ледовую арену. Отель прекрасно подойдёт и для семей с детьми, и для пар.

Atrašanās vieta Иматра — 7 км. Лаппеенранта — 35 км. Хельсинки — 250 км. Тампере — 300 км. Куопио — 230 км.
Viesnīcā

Доставка еды и напитков в номер, круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, доставка прессы, места для курения.

Магазин Gant. Angry Birds Activity Park. Торговый цент Capri.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
Izklaide un sports Ледовая Арена.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • tenisa korti
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Всего 221 номер в 3-х корпусах.

Istabās

Постельное белье и полотенца, фен, гладильные принадлежности, телефон, телевизор, радио, платные каналы, беспроводной интернет, халаты, сейф и мини-холодильник, балкон (не во всех номерах).

Adrese Rauhanrinne 1, 55320 Rauha, Финляндия
Tālruņi: +358 (0) 30 686 1001
Tīmekļa vietne: Holiday Club Saimaa
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть аквапарк или горки.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.