Forenom Aparthotel Helsinki City 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
10.0 Infrastruktūra
Forenom Pop-up Hotel Apartments atrodas Helsinku pilsētas centrā. Tā piedāvā ērtu un pieejamu izmitināšanu, kas ir ideāli piemērota visu vecumu ceļotājiem. Viesnīca atrodas pašā pilsētas centrā, un nebūs grūti nokļūt jebkurā metropoles zonas punktā. Viesnīcas ēkai ir deviņi stāvi.Vairāk →
аватар Evghenia
Viesnī cu izvē lē jos pē c attiecī bas "cena - kvalitā te". Un tā pē c, ka es jau biju pazī stams ar Forenom viesnī cu sistē mu: pirms pā ris gadiem es dzī voju Forenom Koski viesnī cā Somijas pilsē tā Tamperē . Sistē ma ir ā rkā rtī gi ē rta: visu var rezervē t tieš saistē vai pa tā lruni, reģ istrā cijas dienā , pusstundu pirms reģ istrē š anā s, viņ i jums nosū ta SMS ar numuru komplektu, kas ir durvju kods, lai runā t, atslē ga, kuru nevar pazaudē t un, izejot no viesnī cas, nav jā atdod. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos pē c attiecī bas "cena - kvalitā te". Un tā pē c, ka es jau biju pazī stams ar Forenom viesnī cu sistē mu: pirms pā ris gadiem es dzī voju Forenom Koski viesnī cā Somijas pilsē tā Tamperē . Sistē ma ir ā rkā rtī gi ē rta: visu var rezervē t tieš saistē vai pa tā lruni, reģ istrā cijas dienā , pusstundu pirms reģ istrē š anā s, viņ i jums nosū ta SMS ar numuru komplektu, kas ir durvju kods, lai runā t, atslē ga, kuru nevar pazaudē t un, izejot no viesnī cas, nav jā atdod. Š ī atslē ga atver vā rtus, durvis uz ieeju, durvis uz grī du, durvis uz istabu, durvis uz autostā vvietu un durvis uz veļ as telpu.
Veļ as telpā bez maksas var izmazgā t un izž ā vē t drē bes (pē c pieraksta). Tur var paņ emt lī dzi gan pā rnē sā jamo veļ as ž ā vē tā ju, gan spaini, lupatas, mopu, mazgā š anas lī dzekļ us un tualetes papī ru. Ir arī tualete, un, cik atceros, pat duš a. Kamē r gaidi, kad beigsies veļ a, vari paņ emt grā matu no plaukta un lasī t uz ē rta dī vā na, vai arī iedzert kafiju vai tē ju, tam ir radī ti visi apstā kļ i.
Mazajā vestibilā ir š veicars. Manā laikā dež ū rē ja divas ļ oti jaukas meitenes Kaisa un Laura, kuras teicami runā ja angliski. Bet vispā r Forenome administratoram nav paredzē ts pastā vī gs dež ū rs, viņ š parā dā s pā ris reizes nedē ļ ā , kas ir ļ oti patī kami kautrī giem vai nesabiedriskiem viesiem. (Nedē ļ u viņ š Tamperē nemaz neieradā s. ) Vienkā rš i tajā laikā pilsē tā bija visā di festivā li un svē tki, tā pē c man paveicā s.
Uzmanī bu! Ja Forenome sastopaties ar š veicaru, nekavē joties palū dziet viņ am rokturi, kas atver logus. Fakts ir tā ds, ka logi ir cieš i aizvē rti, nav ventilā cijas atveru, un kondicionieris neder visiem (manā istabā š ķ iet, ka tas nedarbojā s, bet Tamperē istabā trī s no gaisa kondicioniera maz noderē ja ). Tā tad istabā ir smacī gs. Man ļ oti labprā t iedeva rokturi no loga, tikai prasī ja, lai pē c aizieš anas atdodu vai vienkā rš i atstā ju istabā .
Divvietī gs numurs bija diezgan ē rts. Tieš i pie ieejas - plaukti apaviem un ā ķ i virsdrē bē m. Divas vienvietī gas gultas, naktslampas un š auri plaukti virs tā m. Pie pretē jā s sienas ir liels televizors. Cik atceros, bija 10-12 kanā li, kas rā dī ja raidī jumus un filmas somu, angļ u un zviedru valodā , un, starp citu, katru dienu varē ja skatī ties somu ziņ as krievu valodā un somu ziņ as ar subtitriem valodu apguvē jiem.
Vannas istaba istabā ir blakus, neliela, bet ē rta, ar elektrisko dvieļ u ž ā vē tā ju (vanna un rokasgrā mata - divos eksemplā ros, viens dvielis-paklā jiņ š ). Ir roku ziepes un duš as ž eleja, un duš ā ir kaut kas lī dzī gs milzī gam auto "sē tniekam", kas var diezgan pamatī gi iedzī t ū deni no grī das kanalizā cijā . Vienī gais, kas man duš ā ī sti nepatika, bija tas, ka "duš as nodalī jumam" nebija aizkaru vai pilnī bā aizveramu durvju.
Istabā divi skapji drē bē m un somā m un virtuves penā lis. Garderobes - mē teļ u pakaramie, gludeklis, gludinā mais dē lis un fē ns. Penā lī - ledusskapis, elektriskā tē jkanna, kafijas automā ts, mikroviļ ņ u krā sns, pilns komplekts ar visu nepiecieš amo trauku mazgā š anai un vieglai tī rī š anai, trauku komplekts diviem (lī dz grieš anas dē ļ iem, pudeļ u attaisā majiem un š ķ ē rē m). ). Ī paš i mani aizkustinā ja kafijas un cukura maisiņ i, kas mani gaidī ja š ajā penā lī...
Pie sienas piestiprinā ts galds ar galda lampu uz tā . Lampas stā vlampa stā v blakus krē slam pie pretē jā s sienas. Telpā ir vairā kas elektrī bas rozetes, kas izvietotas daž ā dos lī meņ os. Un logiem ir ž alū zijas un aizkari.
Tā kā "Forenom" ir "paš apkalpoš anā s viesnī ca", atkritumi no istabas bija jā izved paš iem. Penā lī atradā s atkritumu maisu ruļ ļ i un pagalmā saimniecī bas telpa ar atkritumu tvertnē m. Tajā paš ā pagalmā ir iebrauktuve autostā vvietā , soliņ i ar pelnutraukiem, arkā izvietoti velosipē du statī vi. Pagalms ir nepretenciozs, bet plaš s un gaiš s, var redzē t vecā s glī tā s kaimiņ mā jas. Tā tad, ja no istabas logiem paveras skats uz pagalmu, tas nav slikti.
Manas istabas logi pavē rā s uz ielu, pareizā k sakot, laukumu starp trim ielā m. Skats brī niš ķ ī gs: gobu un ā beļ u apstā dī jumi, mā jas "ziemeļ u modernā " stilā , slavena veca (bet joprojā m funkcionē još a) aptieka. Un tā kā man bija rokturis, kas atvē ra logus, es varē ju tos noslaucī t un baudī t skatu bez traucē jumiem!
Nezinu, vai š onedē ļ bija jā maina istabā gultas veļ a un dvieļ i. Jebkurā gadī jumā tā nebija. Grī das un kā pnes tika tī rī tas katru dienu. Kopumā viesnī ca un pagalms bija pastā vī gi tī ri.
Pie istabas durvī m vairā kā s valodā s ir brī dinā jums: lū dzu, klusē jiet pē c tā das un tā das stundas vakarā ! Acī mredzot visi ņ ē ma vē rā brī dinā jumu, vai varbū t skaņ as izolā cija tur ir laba, bet troksnis no blakus istabā m nenā ca.
Viesnī ca atrodas pilsē tas centrā un atrodas ļ oti ē rtā vietā . Pā ri ceļ am ir taksometru pietura (un masī va zaļ a bezmaksas pilsē tas tualetes kabī ne), netā lu ir tramvaju un autobusu pieturas. Netā lu atrodas arī metro. Uz stū ra ir praktiski visu diennakti atvē rts universā lveikals "K-Market", blakus arī lieli veikali. Apkā rt ir daudz kafejnī cu un bā ru. Lī dz stacijai jā staigā apmē ram 10-15 minū tes, lī dz ostai apmē ram tikpat. Papildus parkam tuvumā atrodas suņ u rotaļ u laukums, kā arī lielisks rotaļ u laukums un neliels futbola laukums.
Vā rdu sakot, jauka viesnī ca lieliskā rajonā !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sveaborgas cietoksnis
Novērtējums 10.0
Somija, Helsinki
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Muzeji, Stats
Rajons Katajanokka
Novērtējums 9.0
Somija, Helsinki
Ielas, laukumi, skatu punkti
Tirgus laukums
Novērtējums 9.0
Somija, Helsinki
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi

Апарт-отель Forenom Pop-up, расположенный в самом центре города Хельсинки, предлагает удобное и выгодное размещение, которое идеально подойдет для путешественников любого возраста. Отель расположен в сердце города, и добраться до любой точки столичного региона не составит никакого труда. Здание отеля девятиэтажное.

Atrašanās vieta В пределах пешей доступности расположены кафе и рестораны, а также большой торговый центр Kamppi. На соседней улице расположен круглосуточный продуктовый магазин и аптека. Расстояние до центрального железнодорожного вокзала Хельсинки составляет 1 км, а до аэропорта Хельсинки-Вантаа — 17 км.
Viesnīcā

Содержание домашних животных разрешено не более 1 в номере, в некоторых номерах по согласованию. Есть камера хранения багажа, отопление. Курение на всей территории запрещено, кроме специально отведенных мест.

  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
Izklaide un sports
  • velosipēdu noma  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 96 номеров.

Istabās

WiFi, набор постельного белья, полотенец, холодильник, микроволновая печь, кофеварка, чайник, тостер, набор посуды, фен, ванная комната с душевой кабиной, зона отдыха со столом и стульями, телевизор можно заказать за дополнительную плату

Adrese Eerikinkatu 24, 00100 Helsinki
Tālruņi: +358 20 198 3420
FAQ