Nedēļas nogale pie skandināviem ar prāmi+autobusu

05 Jūnijs 2016 Ceļošanas laiks: no 16 Aprilis 2016 ieslēgts 18 Aprilis 2016
Reputācija: +838.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Sagadī jā s, ka es biju Sanktpē terburgā darba dē ļ . Pilsē ta pati par sevi ir lieliska, tur var nā kt biež i, bet tomē r tā paliek puslasī ta grā mata - nevar apbraukt un apceļ ot visu. Vietnē Turpravda es uzrakstī ju atsauksmi par Harrach Hotel Gorokhovaya, kur es dzī voju, es pat pievienoju fotoattē lu)).

Un tomē r es nevarē ju bū t Sanktpē terburgā un neapciemot somus). Mā jā s noformē ju vī zu (rezervē ju viesnī cu Imatrā caur Booking ar bezmaksas atcelš anu), kurjers piegā dā ja dokumentus manas ieraš anā s dienā . Iepriekš es atradu uzņ ē mumu Edelweiss vietnē Pushkinskaya 10, kas specializē jas š ā dā s jomā s, un apskatī ju tur stundu pirms slē gš anas). Starp citu, atradu ar grū tī bā m - ieeja birojā ir iekš ā Pē terburgas akā . Bija tikai viens speciā lists, bet diezgan kompetents (Nikolajs). Informatī vs, objektī vs un atbilstoš s. Man patika.


Tā tad, es ierados ar divu dienu braucienu uz Helsinkiem un devos ar biļ eti uz prā mi Helsinki-Stokholma-Helsinki, no Sanktpē terburgas izbraucot ar autobusu. Un es nenož ē loju izdarī to))).

Izbraukš ana no Sanktpē terburgas no rī ta plkst. 5.15 no Vostanijas laukuma. Apvienotā grupa ir raiba - daž i ar mazā m somā m (kā es), daž i ar milzī giem koferiem (uz trim dienā m)). Autobusā mū s atkal saskaitī ja, un mē s devā mies prom. Gide - Yana Sokolovskaya (nelika vilties gan pavadī jumā , gan informā cijas sniegš anā ). Ā tri nokļ uvā m Ļ eņ ingradas apgabalā , bet stingri iestrē gā m pie savas robež as - ilgi (1.5-2 stundas) pā rbaudī ja vienu "biedru" no siltā s Ā frikas, ar kuru mums paveicā s ceļ ot. Bet Somijas robež a bija ļ oti ā tra. Uz autobusa ceļ a pamanī ju nemitī gus milzī gus laukakmeņ us ceļ malā s un mež ā , uzreiz atcerē jos vecā s multenes par Kalevalu - tā di laukakmeņ i ir visi (pagā juš ajā gadsimtā dzimuš ie mani sapratī s). Kā es ielecu bē rnī bā ))) "/newimg/3/1200x800/00/01/50/22/1502237.jpg" style="width: 440.8px" />Helsinku tū re kavē š anā s dē ļ uz robež as bija nepilnī ga (atceļ ā sanā ca). Mani iedvesmoja Senā ta laukums, mani pā rsteidza somu cieņ a pret Aleksandru II, uzkā pu pa katedrā les kā pnē m (man uzreiz radā s asociā cijas ar romieš u), apsē dos, skatī jos no augš as uz laukumu, universitā ti. , lī cis, mū su prā mis (uz Prinsu

ipe, es tur redzē ju tikai viņ a asti), netā lu dzirdē ju krievu runu ar atlasī tiem vā rdiem (laikam, krā sai). Kopumā - labi. Klusi tā pat. //www.turpravda.com/newimg/3/1200x800/00/01/50/22/1502238.jpg" style="width: 440.8px" />

Kreisajā pusē mū su prā mja aste ir tā lu

Tad - pats prā mis (atbraucā m ā tri, garā m slavenajai nā riņ ai (kuru č aklie skolē ni mazgā katru gadu)), stabs ar karaļ a ģ erboni utt. )

Krievijas imperatora ģ erbonis

Prā mis. Es dzirdē ju, ka esmu sajū smā no tā lienes, bet pirms mē neš a es par to pat nedomā ju. Taupī bas nolū kos paņ ē mu kajī ti uz 12. klā ja (! ) bez loga, bet ar brokastī m un vakariņ ā m (nu nepavisam ne ekonomiski, bet sibarī ts))) nakš ņ oju viens (nu labi).

Silvijas simfonija

centrā lais klā js


dzī vā mū zika, akrobā ti, modes preč u veikali, kafejnī cas un restorā ni. . .

Tā tad, dzī vi uz prā mja var aprakstī t, bet tas nav nepiecieš ams. Man ir jā apmeklē )) Man patika). Ir spē ļ u zā le. Ir deju grī da ar galdiem. Ikviens atradī s, ko darī t. Viņ a atzī mē ja, ka dejo visi neatkarī gi no vecuma. Prieks par viņ iem)

deju grī da+galdi+bā rs.

Rī ts Zviedrijā satikā s ar miglu.

ir tā da sajū ta, ka kaut kur ir krasts)

jū s neiedegsiet))

nu, kā tas ir iespē jams bez Muminu troļ ļ iem? ) š ī ir nostalģ ija pē c bē rnī bas ))

Stokholma. Sveiki, Zviedrija))

Vecpilsē ta, Djurgå rden sala, veca (un ī rniekiem un ī rniekiem ļ oti dā rga) Viseļ ņ ikova iela, Nobela muzejs, Vasas kuģ u muzejs (interesanti, kā zviedri no ierastā s kuģ u applū š anas uztaisī ja nacionā lu orientieri) utt. Labi)

viduslaiku Viseļ ņ ikova ielā

Daļ a no tā lā k esoš ā fotoattē la)

Tā pē c pē c pusotras stundas patstā vī gas darbī bas Stokholmas centrā esam atpakaļ autobusā un savā prā mī . No rī ta jau Helsinkos. Pā rē jā ekskursija. Piemineklis Sibē liusam (par pī pē m pasmaidī ja, bet katrs redz savas asociā cijas), brauciens uz Porvo. Sū tu Pē terim.

Kopsavilkums.

1. Ceļ ojums trī s dienas, nedē ļ as nogale divā s valstī s + prā mis. Nav slikti (15tr - autobuss + ekskursijas + prā mis + 2 brokastis + 2 vakariņ as)

2.  Es neņ ē mu vē rā š ī s pilsē tas (un vē l jo vairā k valstis), bet es to darī ju, tač u es tā s redzē ju, kas nozī mē , ka varu doties vē lreiz.

3. Labi darī ts (es), ka paņ ē mu ē dienu uz prā mja (ļ oti laba bufete, jo paš iem zviedriem nepatī k teikt "bufete").

4. Kopumā esmu pabeidzis. Es gribu vairā k.

* Ceļ ojumā , protams, bija mī nusi un nepilnī bas/trū kumi: bet kā pē c par tiem runā t un izrakstī t? galvenais, ka guvu morā lu baudu.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
дорога с валунами
На Сенатской
Собор
Слева далеко виден хвост нашего парома
Российский царский герб
русалочка))
Сильвия Симфони
центральная палуба
живая музыка, акробаты, бутики, кафе и рестораны....
танцпол+столики+барная стойка.
чувствуется, что где то там - берег)
не позагораешь))
ну, как можно без муми тролей?) это ностальгия по детству))
на средневековой улице Висельников
утро в Швеции)
и опят валуны...
музей Нобеля
Королевский дворец
вот и та площадь с разноцветными домами)
как же без традиционных люков?)) как и в других своих поездках...
оставь коня, путник)))
в музее Васа
фото в музее Васа все почему то смазаны немного
памятник композитору
Порвоо
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums