Hilton Helsinki Vantaa Airport hotel 5*– Atsauksmes

2
Novērtējums 9.010
9.5 Numurs
9.5 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Mūsdienīga viesnīca, kas atrodas 3 minūšu attālumā no lidostas. Viesnīcai var piekļūt tieši no termināļa, izmantojot segtu celiņu.Vairāk →
аватар Photosvetpoetry
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzturē jā s š ajā viesnī cā divas dienas. 5 zvaigznes vispā r velk. Personā ls ir draudzī gs, labi apmā cī ts, viss ir tī rs, ē rts. Logi no vannas istabas uz istabu bija nedaudz apkaunojoš i, tač u tas nesagā dā ja lielas neē rtī bas, jo mē s palikā m pie vī ra. … Tomēr ▾ Uzturē jā s š ajā viesnī cā divas dienas. 5 zvaigznes vispā r velk. Personā ls ir draudzī gs, labi apmā cī ts, viss ir tī rs, ē rts. Logi no vannas istabas uz istabu bija nedaudz apkaunojoš i, tač u tas nesagā dā ja lielas neē rtī bas, jo mē s palikā m pie vī ra. Vienī gais mī nuss ir tas, ka no Helsinku centra ar auto grū ti nokļ ū t, jo trū kst pietiekama skaita norā ž u (ar auto braucā m vismaz stundu). Patika ē diens un apkalpoš ana viesnī cas restorā nā . Kopumā rezultā ts 5-.
Символы Петербурга.
аватар Margo23
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca atrodas Helsinki-Vantaa lidostā , praktiski pretī terminā ļ iem. , vannas istabā ir daudz patī kamu sī kumu, piemē ram, ž elejas un š ampū ni. Starp citu, viesnī cā ir divu veidu numuri, tajā s istabā s, kur ir ir viena liela gulta, vannasistaba ar stikla sienu un durvī m. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas Helsinki-Vantaa lidostā , praktiski pretī terminā ļ iem. , vannas istabā ir daudz patī kamu sī kumu, piemē ram, ž elejas un š ampū ni. Starp citu, viesnī cā ir divu veidu numuri, tajā s istabā s, kur ir ir viena liela gulta, vannasistaba ar stikla sienu un durvī m. Mazliet neparasti, bet guļ ot vannasistabā var skatī ties TV. Ir arī duš as kabī ne. Koridoros apavus var tī rī t, ir apkopē ja, tur ir arī ledus maš ī na. Lidmaš ī nas ir absolū ti nedzirdamas un neredzamas. Vestibilā ir lidojumu dē lis un reģ istrē š anā s automā ts. Atslē ga ir plastikā ta karte, tā ir arī no lifta. Istabas cenā ir iekļ auta autostā vvieta, atrodas blakus viesnī cai. Ierakstī ties viesnī cā nav viegli atrast, iesaku lejuplā dē t atraš anā s vietas karti no viņ u puses vietne iepriekš .
Vakariņ as viesnī cas restorā nā pē c cenas salī dzinā mas ar vakariņ ā m pilsē tā . Visu var pasū tī t uz numuriņ u par tā du paš u cenu. Viesnī ca man ļ oti patika.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sveaborgas cietoksnis
Novērtējums 10.0
Somija, Helsinki
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Muzeji, Stats
Rajons Katajanokka
Novērtējums 9.0
Somija, Helsinki
Ielas, laukumi, skatu punkti
Tirgus laukums
Novērtējums 9.0
Somija, Helsinki
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi

Современный отель, находится в 3 минутах от аэропорта. В отель можно попасть прямо из терминала, по крытому переходу.

Viesnīcā

сауна, ресторан, фитнес центр, конференц зал, беспроводной интернет, комната хранения багажа.

FAQ