Lieliska viesnīca, mājdzīvniekiem draudzīga

Rakstīts: 22 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 30 maijā — 5 jūnijs 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Labā kā viesnī ca Helsinkos, kurā esat laipni gaidī ti jū s un jū su mā jdzī vnieki! Tā nu sagadī jā s, ka mums atvaļ inā jumā bija jā ņ em lī dzi savs č ivava Martins, tā pē c meklē jā m mā jdzī vniekiem draudzī gu viesnī cu. Mē s redzē jā m "Hotel F6" pie rezervā cijas un nevarē jā m paiet garā m. Viesnī ca atrodas paš ā centrā , numuriņ i vienkā rš i debeš ķ ī gi, apkalpoš ana augstā kā lī menī , laipni gaidī ti arī dzī vnieki! Ieradā mies agrā k par reģ istrē š anā s laiku, sejā bija redzams tikai nogurums, personā ls bija ļ oti laipns un mū s izmitinā ja agrā k, par ko bijā m bezgala pateicī gi. Mā rtijam istabā bija pat dī vā ns un bļ oda!

Numurs ir plaš s, ē rts un moderns. Tajā bija kafijas automā ts un tē jkanna, pat daž as albumu grā matas, bet pats forš ā kais bija gulta! Man nekad mū ž ā nav bijis tik ē rts miegs, burvī ba! Tī rī š ana ir kā rtī ga, papildinā ta kosmē tika, mainī ti halā ti un dvieļ i, pat ja tie ir tī ri.

Lī dzi paņ ē mu daž as diezgan saburzī tas kleitas, tā pē c nopriecā jos, kad ieraudzī ju istabā arī gludinā mo dē li un gludekli! Priecē ja arī labā skaņ as izolā cija, esam laba miega cienī tā ji, un viesnī cā s biež i var dzirdē t kaimiņ us, kas, protams, traucē , bet F6 bija ideā ls klusums!

No logiem paveras skats uz iekš pagalmu, kur varat pastaigā ties ar suni vai ņ emt bezmaksas velosipē du, lai izpē tī tu pilsē tu. Brokastis arī lieliskas, izvē le liela, viss svaigs un garš ī gs, kafiju var paņ emt lī dzi. Patī kams bonuss ir bā rs, vakarā varat atpū sties un iedzert kokteili. Helsinkos nebijā m pirmo reizi, bet š ī noteikti ir labā kā viesnī ca, kurā esam bijuš i! Iesaki!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар