Cumulus Hakaniemi 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 6.010
Šī modernā viesnīca atrodas rosīgajā Hakaniemi, mazāk nekā 5 minūšu metro brauciena attālumā no Helsinku Centrālās stacijas. Ap viesnīcu ir lieliska sabiedriskā transporta sistēma. Pastaigas attālumā atrodas metro un tramvaju pieturas.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ē rta atraš anā s vieta, labas brokastis. Bet istabā bija auksts, lai gan ā rā bija kā di +5. Sega ir pā rā k plā na ziemas sezonai. Bet beigu beigā s varē ja nedaudz pieregulē t speciā lā temperatū ru. priborchikom uz sienas un nesaldē ja. … Tomēr ▾ Ē rta atraš anā s vieta, labas brokastis. Bet istabā bija auksts, lai gan ā rā bija kā di +5. Sega ir pā rā k plā na ziemas sezonai. Bet beigu beigā s varē ja nedaudz pieregulē t speciā lā temperatū ru. priborchikom uz sienas un nesaldē ja.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ī s viesnī cas labā puse ir tā s atraš anā s vieta. Blakus iepirkš anā s zona, ū dens, metro stacija, dzelzceļ a stacija, viss blakus. Un cerē ju, ka pati viesnī ca bū s labā ka. Viesnī cas vestibils ir ļ oti mazs; lejā izņ emot reģ istratū ru un vienu dī vā nu un tē ju/kafiju nav nekā . … Tomēr ▾ Š ī s viesnī cas labā puse ir tā s atraš anā s vieta. Blakus iepirkš anā s zona, ū dens, metro stacija, dzelzceļ a stacija, viss blakus. Un cerē ju, ka pati viesnī ca bū s labā ka. Viesnī cas vestibils ir ļ oti mazs; lejā izņ emot reģ istratū ru un vienu dī vā nu un tē ju/kafiju nav nekā . Tē jai verdoš s ū dens 0.5 eiro, tē ja, kafija 2.2 eiro. Velo noma tiek apmaksā ta - 10 eiro par pusi dienas (bet velosipē di jauni). Lai paņ emtu minibā ra atslē gu, jā iedod depozī ts 50 eiro (nevienā viesnī cā tā du neesmu redzē jis). Un galvenais trū kums manuprā t ir tas, ka istabā nav tē jkannas. Tagad par istabu: gultas veļ a netika mainī ta 7 dienas, tika mainī ti tikai dvieļ i, un tad, kad tos nomet uz grī das. Arī paš as telpas dizains nav ī paš i labs. Bet skats pa logu bija uz iepirkš anā s zonu un ū dens ir milzī gs pluss. Kopumā viņ š velk tikai 3 *.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sveaborgas cietoksnis
Novērtējums 10.0
Somija, Helsinki
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Muzeji, Stats
Rajons Katajanokka
Novērtējums 9.0
Somija, Helsinki
Ielas, laukumi, skatu punkti
Tirgus laukums
Novērtējums 9.0
Somija, Helsinki
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi

Этот современный отель расположен в оживленном районе Хаканиеми, менее чем в 5 минутах езды на метро от центрального вокзала Хельсинки. Вокруг отеля налажена отличная система общественного транспорта. Станция метро и трамвайные остановки находятся в нескольких минутах ходьбы.

Atrašanās vieta Станция метро Hakaniemi находится менее чем в 100 метрах от отеля. Автобус, следующий до аэропорта Хельсинки, останавливается прямо напротив отеля Cumulus Hakaniemi. Персонал отеля может порекомендовать вам рестораны, кафе и магазины поблизости.
Viesnīcā

Лобби-бар, круглосуточный отдел регистрации и обслуживания гостей, доставка прессы,отопление, кондиционер, камера хранения багажа.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta
  • droši
  • lifts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu klubs
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Отель на 152 номера. Дизайн номеров, как в отношении интерьера, так и в отношении оборудования, разработан таким образом, чтобы обслуживать разные группы клиентов. Все номера оснащены современным доступом к Интернету. Типы номеров: Standard Room, Superior Room, Single Room, Double Room.

Istabās

Оборудование номеров:

ТВ (20 каналов);

Радио (2 станции);

Фен для волос;

Бесплатный проводной высокоскоростной доступ;

Сейф для хранения ценностей;

Отдельный блок охлаждения в номере;

Выбор подушек;

Кроме того, в номерах “Superior” есть оборудование для приготовления чая и кофе, утюг, банные халаты и тапочки.

Adrese Siltasaarenkatu 14 00530 Helsinki
Tālruņi: Tel:+358 (0)9 5466 0100
Fax:+358 (0)9 5466 0101
Tīmekļa vietne: Cumulus Hakaniemi
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.