Jautājums o Tenerife

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
200 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Pastāsti man, lūdzu: kurš šogad lidoja uz Tenerifi ar JoinUp? Iespaids?
Pastāsti man, lūdzu: kurš šogad lidoja uz Tenerifi ar JoinUp? Iespaids?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2018-08-216 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  23
аватар klichko
Draugi lidoja jūnijā. Nolādēja visu pasaulē un neatceros pārējo
Tur reiss aizkavējās, bet viņi vismaz sekoja līdzi tiešsaistes tablo un ostā nežēloja. Atpakaļ bija 8 stundu kavēšanās, un pēc grafika tika izvesti no viesnīcas. "Izklaidējies" ostā. Bet tie joprojām ir ziedi. Par degvielas uzpildīšanu neviens nebrīdināja. Cilvēki atradās lidmašīnā 4 stundas turp un 5 stundas atpakaļ. Šķiet, ka viņi visu šo laiku ir izsituši atlaidi degvielai. Nebaroja, ūdeni deva mikrodevās. Pateica draugam, ka viņiem ir paveicies
Ierakstiet meklētājā join Tenerife lidojumu kavēšanās, un attēls kļūs skaidrāks
аватар alex45
Laikam atkārtošos - Pēdējā ceļojumu aģentūra, ar kuru es lidotu atpūsties, ir DŽONS, kurš ir AP. Jo, acīmredzot, viņiem ir ļoti liels AP!
аватар morereg
JoinUp pats nelido, viņiem nav lidmašīnu. Taču šobrīd tirgū ir problēmas ar čartera uzņēmumiem. Lūk, cik paveicies. Starp citu, jūs vienmēr varat veikt apdrošināšanu pret nelidojumu vai lidojumu kavēšanos.
аватар alex45
Jā, es piekrītu!
JointUP ir tūrisma operators un organizē čarterreisus ar aviosabiedrībām, piemēram, UIA, Bravo un pat Turkishi. Bet manuprāt apkopes līgumu nemaksāšana ar aviokompānijām noved pie aizkavēšanās un nelidojumiem, un ja tā ir maza aviokompānija ar nelielu lidmašīnu floti, tad jebkura kļūme lidmašīnā situāciju pasliktina!
аватар camomille
ieradās šodien. Principā viss gāja vairāk vai mazāk normāli. Izbraukšana kavējās par 25 minūtēm, ieradās ar 20 minūšu kavēšanos. Lidojums tika pārcelts atpakaļ, kas sagādāja zināmu vilšanos. bija paredzēts pacelties 21-30, tā vietā reiss tika pārcelts uz 16-00, bet pēc tam uz 17-30. nepatīkama, bet pieļaujama. bet man nevajadzēja klejot pa pilsētu karstumā pēc izrakstīšanās no viesnīcas (izrakstīšanās pulksten 12-00). lidostā ātri tika uzsākta reģistrācija, tāpēc ilgi nebija jāgaida. lidojuma laikā dod ūdeni, tēju, kafiju plus silto ēdienu. Kavēšanās ar degvielas uzpildīšanu nebija. visā pārējā - bez sūdzībām. labi atpūtās.
аватар RetuRneR
Paldies.Un kura aviokompānija?
аватар camomille
Yanair
аватар RetuRneR
Paldies par atbildēm.Vai Yanair nodrošina ēdināšanu lidojuma laikā uz Tenerifi?
аватар camomille
Lidojums ir sadalīts divās daļās, kas ilgst aptuveni 3,5 stundas. Degvielas uzpilde Barselonā. Degvielas uzpildes laikā neviens nekur nedrīkst doties. Lidmašīna apsēžas, nobrauc no skrejceļa, tai piebrauc tankkuģis un uzpilda degvielu. Tad lidmašīna atkal aizbrauc uz skrejceļu un lido tālāk. Uz zemes pavada aptuveni 45-50 minūtes (ja nav problēmu).
Lidojuma pirmajā pusē tiek nodrošināti dzērieni, bet lidojuma otrajā pusē pēc degvielas uzpildīšanas tiek nodrošināti silti ēdieni un vairāk dzērienu.
Kas tieši nodrošina pārtiku – aviokompānija vai tūrisma operators, es nezinu. Varu tikai pieņemt, ka aviokompānija organizē ēdināšanu uz kuģa, vienojoties ar tūrisma operatoru, jo šī ir tikai Join Apa tours čarterreiss.
аватар RetuRneR
Viss ir skaidrs, paldies par detaļām, ceru, ka mans lidojums nebūs sliktāks ...
аватар camomille
Jauku atpūtu))
Vai jūs lidojat uz ziemeļiem vai dienvidiem?
аватар RetuRneR
Nu, ierašanās lidosta, kā parasti, ir dienvidos.Un naktsmītne Puerto de la Cruz, tas ir. ziemeļi ... Kur tu dzīvoji?
аватар camomille
dzīvoja Puerto de la Krusā, Florida Plaza dzīvokļos, ēdināja Bee Live Adults Only. Es domāju, ka ziemeļi ir pareizā izvēle. uz dienvidiem no Tenerifes ir kamieļu ērkšķiem klāts tuksnesis, visas pilsētas ir jaunas celtnes.
аватар RetuRneR
Jā, mani draugi bija Las Americas ... Es ilgu laiku izvēlējos ziemeļus, pludmales brīvdienas ir vajadzīgas, bet ne prioritāte..
аватар RetuRneR
Es gribu vintage un autentiskumu
аватар camomille
Puerto ir neliela pludmale, kur var ieiet ūdenī bez koraļļiem. Šeit nav akmeņu un viļņu, tāpēc jūs varat peldēt pat 10 metrus no pludmales pašā Jardin pludmales galā. lai tajā nokļūtu, jāiziet cauri visam dārzam un tad jāiet starp mājām. un jauku balto smilšu pludmali no Sahāras ar molu, kas tek gar piekrasti, Santakrusā. tur var daudz peldēt, īpaši pēcpusdienā paisuma laikā.
аватар RetuRneR
ATP, diemžēl dzīvojam tālu no Jardine.... Bet noteikti iesim :)
аватар camomille
Veiksmi))
аватар RetuRneR
Starp citu, vai no McDonald's uz Loro parku iet vilciens, vai tur ir stingra kontrole? - Es plānoju ar to nokļūt Žardīnā
аватар RetuRneR
Varbūt ir praktiski padomi Puerto un Tenerifei?
аватар camomille
Par tvaika lokomotīvi neko nevaru pateikt, jo ar to nebraucām. bet es neredzu jēgu izmantot vilcienu, lai nokļūtu Jardins. vilciens iet bez pieturas, tāpēc jums ir jāatgriežas, lai nokļūtu Jardins. no Charco līdz pašam Jardins galam var aiziet 20 minūšu laikā. 10 minūtes pirms Jardin sākuma.
biļetes uz Loro parku bez konkrēta datuma. ja vilcienā ir biļešu pārbaude (un visdrīzāk tā arī ir), tad ierodoties var nopirkt biļetes uz Loro Parque un uzrādīt katru reizi, lai dotos uz Jardin.
аватар camomille
ja plānojat doties ekskursijās, nepalaidiet garām tikšanos ar viesnīcas gidu. mēs parasti ignorējam šīs tikšanās un nonācām nejauši)))
veica divas apskates ekskursijas uz Alexandra Tour (uzņēmēja). Ekskursijas krievu valodā var nopirkt tikai pie operatora (varbūt, protams, kāds cits pārdod, bet citas tūrisma aģentūras neredzējām).
Ekskursijas ir ļoti labas, bet ne lētas. viņiem cenrādis ir 85 eiro, bet var sarunāt atlaidi. Mēs paši plānojām aizbraukt uz Teidi, bet tad tur devāmies ekskursijas ietvaros un nenožēlojam. ja braucat pa Teide paši, labāk īrēt auto un nemokoties ar regulāriem autobusiem. jūs varat doties uz botānisko dārzu. Tas atrodas pilsētas robežās, jūs varat braukt ar taksometru. ja brauc ar taksi, meklē mašīnu laukumā vai autoostā. auto izsaukšana uz viesnīcu būs gandrīz 2 reizes dārgāka.
nav tūrisma nodokļa.
аватар RetuRneR
Jā, ATP, ņemšu vērā padomu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Tenerife
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl