Labs variants, lai uzturētos Las Americas centrā

Rakstīts: 17 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 19 — 26 augusts 2018
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 6.0
Daž i vā rdi par rezervā ciju, kā mē s nokļ uvā m š ajā konkrē tajā viesnī cā...
Kanā riju salas bija mū su senais sapnis. Vasaras sā kumā ieraudzī jā m saprā tī gu cenu atvaļ inā jumam augustā HOVIMA viesnī cu tī klā un nolē mā m riskē t ar rezervā ciju. Mē ģ inā ja rezervē t Hovima Santa Maria, izmantojot Join Up, rezervā cija tika noraidī ta, piedā vā jot apsvē rt Hovima Atlantis vai Hovima Jardin Caleta. Pē c vilcinā š anā s viņ i piekrita Atlantī dai. Tomē r atraš anā s vieta civilizā cijas centrā . Lī dz svē tkiem bija palikuš i 2 mē neš i. Atpū š oties, sā kā m veidot plā nus. Pē c 2 nedē ļ ā m Join Up atcē la mū su lidojumu uz Tenerifi (un ne tikai. . . ). Steidzami mē ģ inā ja pā rgrā matot caur TPG. Hovima Atlantis vairs nepieņ ē ma, tikai Hovima Jardin Caleta palika izskatī š anai. Piekritu, apstiprinā ja viesnī ca. Sapratuš i, ka nedzī vosim centrā un, izlasī juš i atsauksmes par pā rē jo, nolē mā m, ka ī rē sim auto. Mē s esam 3 cilvē ku ģ imene, un autobusu cenas izmaksā tu vairā k nekā ī rē jot automaš ī nu uz nedē ļ u. Maš ī na tika pasū tī ta uzreiz no mā jā m, saņ emts arī apstiprinā jums. Viņ i sā ka lasī t vietni "Tenerife krievu valodā ", izdrukā t nepiecieš amo informā ciju, kartes, marš rutus. Nedē ļ u pirms atpū tas bija sajū ta, ka visu salu zinā m no galvas. 3 dienas pirms izbraukš anas TPG nosū ta mū su tū roperatoram atvainoš anā s vē stuli, jo vienas no uzņ emoš ajā m pusē m bankrota un kavē tā maksā juma dē ļ Hovima Jardin Caleta viesnī cai viesnī ca nevar mū s pieņ emt uz visu mū su atvaļ inā juma laiku. Tā pē c viņ i piedā vā apsvē rt iespē ju par "citu viesnī cu" uz nedē ļ u, kam sekos pā rcelš anā s uz 4 dienā m Jardin Caleta, vai arī viņ i ir gatavi pilnī bā atmaksā t mū su naudu. Ak kā! ! ! Brezenta zā baks uz kristā la sapņ a! ! ! Tas notiek! ! ! Pateicoties mū su ceļ ojumu rī kotā jas Jekaterinas neticamajiem pū liņ iem un mū su dusmu lē kmē m, mē s saņ ē mā m alternatī vu variantu Ponderosa dzī vokļ u viesnī cai Las Americas centrā uz 7 dienā m, kam sekoja pā rvietoš anā s uz Hovima Jardin Caleta viesnī cu uz 4 dienā m makš ķ erē š anā . Lakaleta ciems. Lī dz atpū tai (izlidoš anai) tik daudz reiž u zaudē jā m ticī bu š ī piedzī vojuma izdoš anai, ka pat tad, kad stā vē jā m lidostā un tablo meklē jā m reģ istrā cijas letes numurus lidojumam Tenerifē , es personī gi vairs neticē ju, ka burtu kombinā cija TENERIFE tablo nozī mē to, ko es domā ju domā ju. Es vienkā rš i nevarē ju noticē t, ka mē s tur nokļ ū sim. Bet te beidzā s "bē dī gā " daļ a un sā kā s fantastisks atvaļ inā jums. Lai neko nepalaistu garā m, man bija jā raksta dienasgrā mata...
19.08. 2018. Lidojums no Kijevas ilga 6 stundas, izlidoja skaidri bez kavē š anā s. Gaisa pā rvadā tā js UIA. Biju patī kami pā rsteigts, ka uz kuģ a bez papildus maksas tika piedā vā ts ū dens, tē ja, kafija. Lidoja perfekti, Dienvidu lidosta. Ola, Spā nija! ! ! Š ie ir mū su pirmie svē tki Eiropā! ! ! Pasu kontrole - bez problē mā m. Plombas tika liktas it kā ar aizvē rtā m acī m (bez vī zas! ). Saņ ē mā m bagā ž u un tikā mies ar pavadoš o gidu. Gide bija ļ oti neizpratnē , kur mū s reģ istrē t, viņ ai bija informā cija par mums Ponderosa Jardin Caleta, - tā das viesnī cas nav (((Viņ i paskaidroja, smē jā s. Mē s ieradā mies viesnī cā pē c vietē jā laika vienā no rī ta. Numurs tika dots zibens ā trumā , bez piemaksā m 11 stā vs, apskatī t dzī vokļ us 1105. Pati viesnī ca nav ī sti viesnī ca. Cik saprotam, daļ u istabiņ u (lielā ko daļ u) iegā dā jas privā tpersonas un arī tiek izī rē tas (privā ti) . Dzī voklī ir atseviš ķ a guļ amistaba vecā kiem un istabā ar virtuves sienu ir vē l 2 vienvietī gas gultas Istaba ir tī ra, bet nogurusi, 3 zvaigž ņ u aprī kojums (nav fē na), minimā lie piederumi, nav trauku mazgā š anas aprī kojuma un virtuves sū klis un dvieļ i, nav kondicioniera, maksas TV, bezmaksas wi-fi(tā nav problē ma-zonu daudz), seifs ir maksas(arī atrisinā ts)Ziepes ir, bet labā k savas. Ekspluatā cijas materiā li nesteidzas papildinā t (š ampū ns, duš as ž eleja, tualetes papī rs). Tī rī š ana ir tik tā , pā rsvarā atkritumu izveš ana. Spilveni ir tieš i tā di paš i kā rakstī ts iepriekš ē jos apskatos-krū mas, uz sists ar polsterē jumu poliesteru, viens spilvens ir forš s alveja. Ir pietiekami daudz skapju, plauktu, naktsgaldiņ u, daudzveidī gu trempeli (š ķ iet, ka paš i atpū tnieki tos vilka lī dzi no pā rdoš anas lietā m). Dvieļ i visi svaigi, gandrī z jauni, gulta nemaz nav jauna, bet tī ra. Ļ oti noguruš i gultas pā rklā ji, neprasiet, bet vienkā rš i prasa atjauninā š anu. Uz balkona salauzta drē bju ž ā vē tā js. Ē rti slē dž i - atrodas tieš i tur, kur tie ir nepiecieš ami. Mū su istabas lielā kais un treknā kais pluss ir plaš s balkons un skats uz Las Americas, okeā nu - 11. stā va nopelns. Turklā t atraš anā s vieta ir tā da, ka labajā sienā nekad neieplū st saule, un karstumā varat sē dē t ē nā un dzert vē su vī nu, apbrī nojot skatu. Telpas skaņ as izolā cija uzreiz pievē rsa sev uzmanī bu - tā nav. Troksnis no ceļ a ir dzirdams visu diennakti un diezgan skaidri. Lifti ir veci un biež i vien nav ī paš i tī ri. Pati viesnī ca atrodas tā , ka no visiem tā s numuriem paveras skats uz viesnī cas pagalmu, skatu uz pilsē tu un okeā nu. Un koridori (atvē rti) atrodas kalnu pusē un attiecī gi arī ceļ a malā . Protams, skats paveras, ja telpa ir augstā ka par 7-8 stā viem. Lī dz 5. stā vam var redzē t blakus esoš o ē ku sienas un jumtus. Tieš i pretī viesnī cai pā ri automaģ istrā lei atrodas Siam Park, autoosta, grandiozā Magmas ē ka (nedē ļ as nogalē s tiek rī kotas ballī tes).

No rī ta cē lā mies 7 no rī ta, pē c pusstundas brokastis, un aiz loga bija nakts. Laternas spī d, sajū ta kā.3 naktī , zvaigznes debesī s, paš as debesis melnas. Pē c pusstundas sā ka kļ ū t gaiš s. Mū su acu priekš ā burtiski bija rī ts. Brī niš ķ ī gi! ! ! Pamodos un nā ca brokastī s. Viesnī cas restorā ns ir mazs un mā jī gs. Uz galdiem ir tī ri galdauti, tiem virsū klā ti vienreizē jā s lietoš anas papī ra, kas ievē rojami atvieglo viesmī ļ u darbu uzkopš anā un paā trina procesu. Paš i viesmī ļ i ir ļ oti laipni, gudri, draudzī gi. Pē c sortimenta brokastī s (katru dienu viens un tas pats): cepts bekons, 2 veidu desa, siers, desiņ as, kartupeļ u pankū kas, ceptas, vā rī tas, mizotas olas (vā rī tas bez č aumalā m), vairā ku veidu konditorejas izstrā dā jumi (eklē ri, mafini, kruasā ni , siera kū kas) , pankū kas ar daž ā dā m piedevā m, grauzdiņ i. Vairā ku veidu auzu pā rslas, ievā rī jumi, jogurts, konservē ti ananā si. Augļ i - banā ni, ā boli, bumbieri, kivi. Dzē rieni - kafija no automā tiem, tē ja, karsts piens, augļ u smū tiji.
Mums bija iekļ autas brokastis un vakariņ as (pusdienas netika ņ emtas apzinā ti), tā pē c par pusdienā m neko nevaru pateikt, es neredzē ju.
Vakariņ as viesnī cā Ponderosa: 2 veidu gaļ a (vista, cū kgaļ a), zivs (sautē jums), lazanja, frī kartupeļ i, risoto, grilē ti dā rzeņ i, 4 veidu salā ti, marinē ti gurķ i, augļ i, saldumi, 3 veidu garš ī gs saldē jums. Dzē rieni-kola, fanta, sprite bez maksas.
Animā cija viesnī cā netiek nodroš inā ta. Vakara š ovu nav, to var noorganizē t pats))). Joks. Uz vietas nav arī automaš ī nu stā vvietas. Uzkrī toš a bija arī augu “nolaidī ba” teritorijā . Daudz sausu, nokaltuš u lapu, sausa eglī te tieš i pretī galvenajai ieejai. Dā rznieks acī mredzami nepabeidz.
Par viesnī cas teritoriju un peldbaseiniem. . . Viesnī cas viesi pē c uzturē š anā s atstā ja piepū š amā s gulbju rotaļ lietas, apļ us, virtuļ us, matrač us. Tagad tos baseinā izmanto visi. Mē s lieliski izpeldē jā mies baseinā , lai gan viesnī ca nodroš ina sauļ oš anā s krē slus, bet nav lietussargu.
Apkopojot informā ciju par Ponderosu, viesnī ca ir piemē rota nakš ņ oš anai, duš ai, lietu atstā š anai. Variants: nā k un iet. Virtuvē varu teikt, ka izsalcis nepaliksi un saindē jies, bet š eit tas vairā k atgā dina variantu “ē d, lai dzī votu, nevis dzī vo, lai ē stu”. Kopumā š ajā brī vdienu posmā viesnī ca ir diezgan apmierinā ta.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар