H10 Las Palmeras 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 7.810
№18 viesnīcas reitingā Tenerife
7.5 Numurs
8.3 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.0 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Playa de Las Americas krastā, okeāna krastā. To ieskauj lekns tropu dārzs, un no tās ir tieša piekļuve kūrorta krastmalai. Uzcelta 1982. gadā. Pilnībā atjaunots 2015. gadā, jūrniecības iedvesmots no dizainera Lázaro Rosa-Violán. Sastāv no vienas 10 stāvu ēkas. Netālu no viesnīcas atrodas rosīga iela, kas pilna ar veikaliem, restorāniem, bāriem un diskotēkām. Piemērots jauniešiem un ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар casper_
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Reģ istrē joties tiek izliets š ampanietis : ) Numuri ir ē rti, no mums paveras skats uz okeā nu. Wi-Fi ir bezmaksas, labs pā rklā jums visā viesnī cā . Personā ls draudzī gs, daž i pat vismaz runā krieviski : ) Ē diens nav nekā ds kulinā rijas š edevrs, bet tomē r diezgan ē dams. … Tomēr ▾ Reģ istrē joties tiek izliets š ampanietis : )
Numuri ir ē rti, no mums paveras skats uz okeā nu.
Wi-Fi ir bezmaksas, labs pā rklā jums visā viesnī cā .
Personā ls draudzī gs, daž i pat vismaz runā krieviski : ) Ē diens nav nekā ds kulinā rijas š edevrs, bet tomē r diezgan ē dams.
Visi baseini ir apsildā mi (28C, 27C un 25C).
Noteikti izmantoš u š o viesnī cu ķ ē di turpmā kajos ceļ ojumos
аватар ritazaboloyna
Š ī ir labā kā viesnī ca, kurā es un mana ģ imene jebkad esam apmetuš ies! Tas lieliski apvieno lielisku servisu, izpalī dzī gu personā lu, gardas un sabalansē tas maltī tes, mū sdienī gus numurus un labu atraš anā s vietu attiecī bā pret jū ru un daž ā dā m atrakcijā m. … Tomēr ▾ Š ī ir labā kā viesnī ca, kurā es un mana ģ imene jebkad esam apmetuš ies! Tas lieliski apvieno lielisku servisu, izpalī dzī gu personā lu, gardas un sabalansē tas maltī tes, mū sdienī gus numurus un labu atraš anā s vietu attiecī bā pret jū ru un daž ā dā m atrakcijā m. Viesnī cu mums ieteica draugi. Biļ etes pirkā m caur t/o TPG. Vadī tā js mū s detalizē ti konsultē ja, visu pā rē jo laiku uzturē ja kontaktus, palī dzē ja un atrisinā ja visus raduš os jautā jumus. Lidojā m ļ oti labi, tika organizē ts individuā lais transfē rs uz viesnī cu. Sasveicinā ts sirsnī gi un draudzī gi. Jauks personā ls reģ istratū rā . Mums bija "superior" klases numurs ar skatu uz okeā nu. Ļ oti plaš s, gaiš ā s krā sā s. Gulta ē rta, skapī daudz vietas mantā m, naktsskapī š i, galds, krē sls. Ir arī mē beles uz balkona. Visa darba tehnika (TV, kondicionieris, ledusskapis, fē ns). Vannas istabā kvalitatī va santehnika, tī ri dvieļ i, kosmē tikas komplekts. Telpu uzkopš ana bija regulā ra. Viesnī cas teritorija liela, zaļ a, kopta, daudz baseinu, bā ru, sauļ oš anā s krē slu. Man patika daudzveidī gs un garš ī gs ē diens, brokastis ir standarta, bet vakariņ as ir tematiskas, sā kot no Eiropas virtuves lī dz japā ņ u virtuvei. Daudz augļ u, dā rzeņ u, gaļ as, zivju, jū ras velš u, saldumu, desertu. Ļ oti ā trs un kvalitatī vs serviss. Viesnī ca atrodas labā vietā – blakus daž ā di veikali, kafejnī cas, restorā ni, izklaides vietas, bā ri, suvenī ru veikali. Trojas pludmale atrodas pavisam netā lu, ū dens bija pietiekami silts, pietiekami peldē jā mies un sauļ ojā mies. Ar prieku varu ieteikt H10 Las palmeras viesnī cu atpū tai, tas ir naudas vē rts!
аватар derol3850
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
viesnī ca tī ra, teritorija sakopta, sā kumā istabiņ u iedeva ar duš u, prasī ju vannu, uzreiz pā rizdeva! Istaba tika iekā rtota 20 minū tē s, apmē ram 10.50. Istabā ir ledusskapis, bez maksas, bidē ! , š ampū ns, ž eleja, s. … Tomēr ▾ viesnī ca tī ra, teritorija sakopta, sā kumā istabiņ u iedeva ar duš u, prasī ju vannu, uzreiz pā rizdeva! Istaba tika iekā rtota 20 minū tē s, apmē ram 10.50. Istabā ir ledusskapis, bez maksas, bidē ! , š ampū ns, ž eleja, s. otas, ķ emme, fē ns, ziepes, TV (RTR un planē ta). Teritorijā ir baseini, man ū dens tā ds auksts, bet meita un citi no turienes nav kā pa ā rā ! Det. animā cija super! Pieauguš ajiem tikko noš ā vu karabī ni un simulatoru. Izdabā jos trenaž ieru zā lē (tikai 6 simulatori) Okeā ns ir tieš i pā ri ceļ am, bet lī dz pludmalei ar smiltī m un superdzidru, tī ru ū deni 800 m pa promenā di, ej pa kreisi, tas ir tā vē rts! Paņ ē mā m ap/board, ne 'pa dienu neē dam, brokastī s tik daudz, ka pietika pirms vakariņ ā m! Bet ja uzpirk ko ē damu, visur ir maz. veikali, cenas + - tā s paš as. Ē diens garš ī gs, daudz, 4 dienā s visu nenokodē ju : ) NG acis saskrē ja no pā rpilnī bas! Labi! pē c vakariņ ā m dziesmas, dejas lī dz rī tam! Bet, ņ emiet vieglas jakas, tā s vajadzē s pē c ieieš anas! Taksometrs uz lidostu naktī maksā.25. 45! , iztaisnoju matus NG par 20 eiro! Parastā cena, Itā lijā mums darba dienā s 16-18! Ekskursijā s š oreiz nebraucā m, bet iesaku loro parku! vienkā rš i brauc tā lu uz ziemeļ iem! Un pā rē jā s ekskursijas nepā rsteidza! Iesaku viesnī cai! Bet, ja izvē laties, sekojiet. laikam, es doš os uz Kleopatru, es nevē los doties uz to paš u viesnī cu. . .
променад на выходе из отеля часть ужина dolce пляж через 800 метров от отеля,золотой песок,прозрачнейшая вода!
аватар Anais_Rose
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca Las Palmeras. Periods - 2011. gada jū nijs. Izvē loties viesnī cu, vadī jā mies pē c saprā tī gas cenas un viesnī cas atraš anā s vietas visu tirdzniecī bas centru centrā un visas ballī š u zonas centrā . Un principā ar vietas izvē li bijā m apmierinā ti. … Tomēr ▾ Viesnī ca Las Palmeras. Periods - 2011. gada jū nijs.

Izvē loties viesnī cu, vadī jā mies pē c saprā tī gas cenas un viesnī cas atraš anā s vietas visu tirdzniecī bas centru centrā un visas ballī š u zonas centrā . Un principā ar vietas izvē li bijā m apmierinā ti. Lidojums ar tieš o č arterreisu no Kijevas un ilga apmē ram 6 stundas 30 minū tes, pabarots divas reizes, lej arī vī nu, alu. Uzreiz atzī mē š u, ka Kijevā Duty Free smarž as labā k nepirkt, jo salā tā s ir daudz lē tā kas. Ierodoties Tenerifes Dienvidu lidostā , bija nepiecieš ams aizpildī t imigrā cijas dokumentu - fotogrā fijā s pievienots tulkojums krievu valodā . Viesnī cā tikā m izvietoti atbilstoš i standartam, kā jau gaidī ts, tā lu no labā kā s istabas, aiz loga bija nemitī gs troksnis. Paš as istabiņ as ir mazas, bet, tā kā istabā taisī jā mies tikai nakš ņ ot, tas mū s ī paš i netraucē ja. Seifs istabā par maksu 2.
80 eiro diennaktī , bet izmē ros pietiekami liels, mums bija visas vē rtī gā s lietas, video kamera, fotoaparā ts (SLR) un vietas vē l bija daudz. Seifu ir vē rts ņ emt lī dzi lietu droš ī bas dē ļ . Viesnī cā mani pā rsteidza tas, ka, neskatoties uz š ķ ietami pieklā jī go remontu istabā s, viņ i atstā ja vecā s Savdep koka durvis. Ja esat baseina cienī tā js, š ī viesnī ca noteikti nav paredzē ta jums. Tik mazu baseinu un tik lielu pensionā ru skaitu tajā nebiju redzē jis. Paš ai viesnī cai, cik saprotu, visvairā k iecienī juš i pensionā ri, jo jaunieš us tur gandrī z neredzē jā m. Ē diens viesnī cā mū s apmierinā ja, katru vakaru deva jū ras veltes. Ņ emiet vē rā , ka pē dē jā uzturē š anā s dienā viesnī cā jū s pabarosiet tikai no rī ta. Pē c 12 dienā m par uzturu bū s jā domā paš am.
Vispilnī gā ko informā ciju par š o kū rortu varat iegū t vietnē http://www. aronatour. lv/spain_resorts/.
Ļ oti iesaku arī paņ emt piekrastes karti un salu kopumā.
Par Laspalmerasu. Uzreiz jā saka, ka š ī viesnī ca ir jā ņ em tiem, kam patī k tusē t, iepirkties un bū t visu vakara notikumu centrā , jo no š ī viedokļ a viesnī cai ir visizdevī gā kā atraš anā s vieta. Un tiem, kas mī l mieru un klusumu, labā k izvē lē ties Iberostar tī kla viesnī cas, tuvā k El Duc pludmalei kartē , tur ir tikai mierī gā kā mū zika, nekas. . mū su draugi dzī voja Iberostar Torviscas, un katru vakaru viņ i devā s tusē t mū su virzienā ), un mē s devā mies viņ u virzienā no rī ta, jo pludmales mū su viesnī cas priekš ā ir visneē rtā kā s, bet ejiet uz El Duca pludmali gar promenā de, un jū s varat atrast jebkuru pludmali pē c garš as. Mē s paš i esam identificē juš i Playa Torviscas. . tā mē s gā jā m 4 km vienā virzienā , gā jā m lī dz pludmalei, tā teikt) un ņ ē mā m taksi pretē jā virzienā , mums nebija spē ka)
Spā nijas pludmales ir paš valdī bas, un jums tiek dota iespē ja izmē ģ inā t katru no tā m un atrast sev piemē rotā ko. Ne visā s pludmalē s ir duš a, vairumā gadī jumu ir tikai krā ns kā ju mazgā š anai no smiltī m. Visvairā k mums patika divas pludmales - Playa Torviscas 150 metru garumā Las Americas un Playa de las Vistas 900 metru garumā Los Kristianosā.
Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi visā s pludmalē s ir maksas, tā pē c, ja nevē laties tiem tē rē t naudu, tad iegā dā jieties sev pludmales dvieli (no 3 eiro uz salas) un noteikti lī dzi lietussargu (no 5 eiro uz salas). sala), es ļ oti iesaku lietussargu, jo mums izdevā s apdegties pat tajā dienā , kad visu dienu debesī s bija mā koņ i, neskatoties uz to, ka bijā m nosmē rē ti ar krē mu. Zemū dens pasaules cienī tā jiem - teikš u uzreiz - brilles ņ emt nevar, pie pludmales ū denī nav pilnī gi ko skatī ties, peld tikai smiltis un ik pa laikam pelē kas zivis.
Cenas lielveikalos, kā jau gaidī ts, vienmē r ir viszemā kā s, un mazajos veikalos tā s parasti ir 1.5 - 2 reizes augstā kas nekā lielveikalos. Tā pē c iesaku sā kotnē ji iepazī ties ar cenā m daž ā dos veikalos produktiem, ko biež i pirksiet (alus, ū dens, sulas utt. ), lai nepā rmaksā tu.
Jū s varat droš i iegā dā ties suvenī rus Las Americas, kā arī ekskursijā s, kuras apmeklē sit, jo Santakrusā suvenī rus neatradī sit. Principā š eit var arī iegā dā ties lietas, par cenu tā s ī paš i neatš ķ iras no Santakrusas, lai gan izvē lē joprojā m ir vairā k veikalu. Aizbraucā m uz turieni, bet diena bija velti, ieraudzī jā m divus š ausmī gus iepirkš anā s centrus (blakus mū su Kijevas iepirkš anā s centram Dream Town un nestā vē ja tuvumā ), kā rezultā tā nopirkā m pā ris drē bes ZARA. Kopumā mē s tikko braucā m ar automaš ī nu) labā k ir pavadī t dienu apskates ekskursijā , tas ir mans padoms
Vienkā rš ā kais veids, kā apceļ ot salu, protams, ir ī rē t automaš ī nu. Nomā jā m automaš ī nu no INTERVENTURE no www. aronatour. ru. Š ī uzņ ē muma galvenā priekš rocī ba bija krieviski runā još ais personā ls un viņ u biroja atraš anā s vieta ar privā tu autostā vvietu no mū su viesnī cas (5 minū š u gā jienā ). Esiet gatavi tam, ka iepriekš rezervē tā s automaš ī nas vietā jums tiks piedā vā ts cits, kā mums teica - ar viņ iem tā notiek biež i. Tā pat iesakā m pie viņ iem iegā dā ties biļ etes uz visā m ekskursijā m uzreiz, jo biļ etes cena bū s lē tā ka nekā dodoties uz paš u parku. Viņ iem ir problē mas ar autostā vvietu, un, ja neatrodat vietu savas viesnī cas stā vlaukumā vai tai pieguloš ajā teritorijā , vienmē r varat novietot savu auto INTERVENTURE autostā vvietā , kas jums bū s bez maksas. Tā pat, ja ar jums notiek nepatikš anas, kā tas notika ar mums, jū s vienmē r varat atzvanī t viņ u krievvalodī gajiem darbiniekiem un noskaidrot, kur tieš i jums jā dodas, lai atrisinā tu problē mu.
Mū su gadī jumā - paņ emt evakuē to auto . Maš ī nu uz pusstundu atstā jā m uz plaš ā s ietves pie viesnī cas, paslē pjot to aiz koka, kur tas nevienam netraucē ja, bet š ie nelieš i to evakuē ja. Esiet uzmanī gi (auto paņ emš ana maksā no 60 eiro). Benzī na cena ir 1 eiro par litru. Bijā m ļ oti gandarī ti, ka devā mies paš i, nevis ar tū ristu baru, tā ir daudz ē rtā k, ne ar vienu neesi piesiets ne laikā , ne marš rutā , un bā lu seju cilts neskrien pē c tevis ar vē lme nofotografē ties tajā paš ā vietā , kur tu
Ja nav vē lē š anā s doties ekskursijā s ar tū ristu pū li, un tiesī bu trū kums neļ auj ī rē t automaš ī nu, bet jū s vē laties redzē t pē c iespē jas vairā k un tas ļ auj budž etam, tad forumā http:// forums. gotenerife. ru/ jū s varat atrast Pal Palych, meklē jot ceļ abiedrus. Viņ š ir vietē jais iedzī votā js. Kopā ar sievu un savā automaš ī nā viņ š organizē individuā las ekskursijas pa salu. Noteikti ne paldies.
Patiesī ba forumā tiek aktī vi š ifrē ta un pati par sevi nedod ceļ vedi, bet viņ š joprojā m ir ceļ vedis 
Iesakā m noteikti apmeklē t Loro parku, Dž ungļ u parku, Pē rtiķ u parku, Teides vulkā nu, Los Gigantes ciematu!
Braucot ar taksometru iesaku uzmanī ties no viltī giem taksometru vadī tā jiem, kas mē ģ ina apkrā pt tū ristus, tad pa dienu ieslē dz skaitī tā jā nakts likmi, tad speciā li ved pa rajonu marš rutiem, lai vairā k naudas pil. uz skaitī tā ja. Ja pamanā t, ka taksometra vadī tā js mē ģ ina krā pties, nekavē joties pastā stiet viņ iem par to. Starp citu, visvairā k mū s centā s piemā nī t kā ds krieviski runā još s taksists. Godī gā kā s ir sievietes – taksometru vadī tā jas. Labā k izpē tiet piekrastes karti un nē sā jiet to lī dzi, lai orientē tos apkā rtnē , un, ja nepiecieš ams, pabā zt ar pirkstu un parā dī t, pa kā diem ceļ iem un kur jā iet.
Un tomē r, manuprā t, lielā kais mī nuss, kas ļ oti sabojā š o brī niš ķ ī go kū rortu, ir kaitinoš ie melnā dainie, kas tirgo brilles, pulksteņ us un daž ā dus niekus, kā arī japā ņ i, ķ ī nieš i ar č aukstoš ā m rotaļ lietā m (jū ties kā uz Khreshchatyk), barkeri, afrikā ņ i ar ieteikumiem pī t bizes. . pilnī gas š ausmas. Uz ielā m viņ i sastopas ik uz soļ a. Ja vē l ir glā biņ š no melnajiem - brū ns iedegums un tie lē nā m atpaliek, tad no rejē jiem uz iestā dē m nekad netiksi vaļ ā , pat ja jau pirms 5 minū tē m atteicies. Jū s varat sū tī t viņ iem neķ ī trī bas - viņ i jau ir iemā cī juš ies krievu neķ ī trī bas. )))
Ē diens Tenerifē ir garš ī gs, bet viena liela vilš anā s mums tomē r bija - tas ir La Caleta ciema zivju restorā ns La Caleta (starp citu, ceļ vež os to iesaka). . Izmē ģ inā ju tur omā ru – tas bija š ausmī gi. . gaļ a ir cieta kā veca mā jā s gatavota vista un smarž o pē c jū raszā lē m un vē l kaut kā . .
Es nezinu, varbū t tas tika pagatavots nepareizi, bet mē s jau esam zaudē juš i vē lmi eksperimentē t ar omā ru). Un mū s tur mē ģ inā ja apmā nī t - pielika rē ķ inam papildus pudeli alus, sī kums, bet nepatī kams.
Ja dodaties uz Tenerifi uz 10 dienā m, tad steidzos pievilt, š ajā ī sajā periodā par Kanā riju salā m var gū t tikai vispā rē ju priekš statu, jo, lai apceļ otu visas tū ristu vietas, atpū tieties pludmalē , izmē ģ iniet visus laivu braucienus, dodieties iepirkties un Ideā lā gadī jumā jums ir nepiecieš ams mē nesis, lai dotos uz kaimiņ u salā m.
Sī kā k par katru ekskursiju nestā stī š u, par katru var izlasī t iepriekš minē tajā vietnē , tikai teikš u, ka, manuprā t, ir vē rts apmeklē t katru, bet tas viss ir atkarī gs no laika un budž eta.
аватар liubov77
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir diezgan normā la. Š ī ir mana treš ā reize Tenerifē . Pirms tam biju Gran Tenerfē un Sol Tenerfē . Laspalmerasas atraš anā s vieta saistī bā ar izklaidi, iepirkš anos un Las Americas centru ir vislabā kā . Uz pludmali tieš ā m iet nedaudz tā lā k nekā iepriekš ē jā s viesnī cā s. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir diezgan normā la. Š ī ir mana treš ā reize Tenerifē . Pirms tam biju Gran Tenerfē un Sol Tenerfē . Laspalmerasas atraš anā s vieta saistī bā ar izklaidi, iepirkš anos un Las Americas centru ir vislabā kā . Uz pludmali tieš ā m iet nedaudz tā lā k nekā iepriekš ē jā s viesnī cā s. Bet ceļ š aizņ em apmē ram 7 minū tes pa promenā di, kas iet gar jū ru. Ir ļ oti patī kami pē c brokastī m vai pusdienā m doties pastaigā uz pludmali.
Numuri ir diezgan pieklā jī gi 4 * viesnī cai, tī ri iztī rī ti.
Viesnī ca strā dā pē c viss iekļ auts principa un ē diens, protams, ne vienmē r ir supergarš ī gs, bet principā izvē le ir.
Vā rdu sakot, š ai viesnī cai ir vairā k plusu nekā mī nusu.
Ja atkal sanā kš u Tenerifē , visticamā k, doš os uz Laspalmerasu.


iemiesojums sdfgahj
ekskursijas izmaksas USD
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен на побережье Плайа де Лас Америкас, на берегу океана. Окружен пышным тропическим садом, есть прямой выход на набережную курорта. Построен в 1982 году. Полностью реконструирован в 2015 году, оформление в морском стиле было выполнено дизайнером Lázaro Rosa-Violán. Состоит из одного 10-этажное здание. Рядом с отелем находится оживленная улица с множеством магазинов, ресторанов, баров и дискотек. Подходит для молодежи и семей с детьми.

Atrašanās vieta Отель находится в центре курорта Плайя де лас Америкас, в 15 км от аэропорта Тенерифе-Южный, в 85 км от аэропорта Тенерифе-Северный, через дорогу от океана.
Pludmales apraksts Пляж Playa de Bobo, через променад, вход в море частично каменистый, пляж Playa de Troya с песчаным входом немного правее.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, ежедневная уборка номера, room service (платно), услуги по глажке одежды (платно), Wi-Fi в общественных местах (бесплатно), сувенирный магазин, 3 ресторана — ресторан Garoe (шведский стол, show cooking), 2 ресторана a la carte (японский Sakura Teppanyaki, итальянский Specchio Magico), 6 баров, 2 бассейна (1 из них с подогревом в зимний период), у бассейна зонтики, шезлонги: бесплатно, у бассейна полотенца: бесплатно (депозит — номер кредитной карты).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Открытый детский бассейн (с подогревом в зимнее время), детский клуб Daisy Club для детей в возрасте от 4 до 11 лет (работает летом и в Рождество), анимационная программа для детей, мини-дискотека.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 4 теннисных корта с твердым покрытием: платно, аренда ракеток и мячей (платно), уроки тенниса (платно), освещения нет. Мультифункциональная площадка (кроме баскетбола). Петанк бесплатно (депозит), настольный теннис бесплатно (депозит), живая музыка бесплатно (по вечерам), анимация бесплатно (дневная и вечерняя анимация, спортивная), аквааэробика, стрейчинг, тай чи, гольф-поле (за пределами отеля, платно).
  • galda teniss  FREE 
  • golfs
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 519 номеров:

454 standard double room (часть номеров с видом на море, макс. 3 чел.);

25 family room (2 спальни, гостиная, терраса, диван-кровать, микроволновая печь, макс. 5 чел.);

40 junior suite (часть номеров с видом на море, гостиная, спальня, балкон, диван-кровать, макс. 3 чел.).

Есть 5 номеров для людей с ограниченными возможностями и номера для некурящих.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Av. Rafael Puig, 28, 38660 Playa de las Américas, Tenerife, Spain
Tālruņi: Tel: +34 922 79 09 91
Fax: +34 922 79 02 74
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в гольф (платно), волейбол, баскетбол. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.