Catalonia Las Vegas 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 7.510
№20 viesnīcas reitingā Tenerife
7.7 Numurs
7.0 apkalpošana
7.3 Tīrība
7.3 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Puerto de la Krusas centrā, pirmajā pludmales līnijā. No tās logiem paveras skaists skats uz Teides kalnu. Tā atklāta 1959. gadā, pēdējā renovācija veikta 2014. gadā. Sastāv no vienas galvenās 12 stāvu ēkas. Viesnīca ir piemērota ģimenēm un jauniešiem.Vairāk →
аватар Pachok
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmkā rt, daž i vā rdi par Tenerifi kopumā un jo ī paš i par Puerto de la Krusu. Vulkā niskas izcelsmes sala, Teides vulkā ns pē dē jo reizi izvirda 1909. gadā , pirms tam - 1700. gadu sā kumā . Attiecī gi lielā kā daļ a ainavu ir Mē ness, lielā kā daļ a pludmales ir akmeņ ainas vai akmeņ ainas. … Tomēr ▾ Pirmkā rt, daž i vā rdi par Tenerifi kopumā un jo ī paš i par Puerto de la Krusu.

Vulkā niskas izcelsmes sala, Teides vulkā ns pē dē jo reizi izvirda 1909. gadā , pirms tam - 1700. gadu sā kumā . Attiecī gi lielā kā daļ a ainavu ir Mē ness, lielā kā daļ a pludmales ir akmeņ ainas vai akmeņ ainas. Trū kst zaļ umu. Izņ ē mums ir salas paš i ziemeļ i, kur kalni nav pliki, bet aizauguš i ar kokiem, krū miem utt. Ziemeļ u un dienvidu klimats ir radikā li atš ķ irī gs. Dienvidos ir karsts, bet ir labas lē zenas smilš ainas pludmales, kuras no okeā na atdala viļ ņ lauž i, ziemeļ os vē ss, zaļ š , klimats vienkā rš i izcils. Bet problē ma ir peldē š anā.

Mē s nolē mā m dzī vot ziemeļ os un ī rē t automaš ī nu, lai ceļ otu pa salu, tostarp uz pludmalē m. Izvē loties starp viesnī cu un dzī vokļ iem, viesnī ca uzvarē ja, pateicoties lieliskajai atraš anā s vietai un gaisa kondicionē š anas pieejamī bai numurā . Nu man bija slinkums gatavot un tī rī t atvaļ inā jumā , ja godī gi : ).
Neticiet tiem, kas dzied dziesmu "kā pē c Tenerifē ir gaisa kondicionē tā js, tur nav karsts, it ī paš i pē c saulrieta. " Tas var attiekties uz ziemas mē neš iem, bet ne uz augustu. Jā , Puertovā vienmē r ir nedaudz apmā cies pē cpusdienā , pat ja no rī ta bija saulains laiks, tač u tas neatspē ko nepiecieš amī bu lietot saules aizsargkrē mu, kā arī to, ka ē kas ir apsildā mas un telpas ir karstas.

Cenas / atsauksmju ziņ ā izvē lē jā mies Catalonia Las Vegas 4 * viesnī cu, kas pieder Catalonia viesnī cu ķ ē dei. 12 stā vu betona ē ka stā v tieš i pilsē tas krastmalā , iepretim izejai no tā s, no vienas puses, ir autobusa pietura, taksometrs un bezmaksas vilciens uz Loro parku, no otras puses, kase Martianes komplekss un paš i baseini atrodas divu minū š u gā jiena attā lumā . Abā s pusē s krastmalā rindojā s kafejnī cas un veikali. Š ajā vietā atpū š as galvenokā rt pensijas vecuma spā ņ i, trokš ņ aini, aktī vi. Viņ iem ir dejas, karaoke, un vakariņ as š ajā s kafejnī cā s turpinā s lī dz pusnaktij.
Š eit iznā k telpas ar skatu uz jū ru. Prasī jā m istabu otrā virzienā , tā izrā dī jā s Teide View klasifikā cija. Patieš ā m, katru rī tu no mū su balkona mums, iespē jams, bija vislabā kais skats uz vulkā nu.

Tū ristiem vajadzē tu pievē rst uzmanī bu sekojoš am punktam. Viesnī cā pē c noklusē juma ir standarta standarta numurs bez balkona un bez skata, mū su MOT to nekur nenorā dī ja. Par balkonu ar skatu uz baseinu plus 10 eiro diennaktī , ar balkonu un skatu uz jū ru - plus 15 eiro diennaktī , superior skats uz jū ru - plus 30 eiro par dienu piemaksas, superior ar skatu uz jū ru - plus 40. pakalpojumi, kas nav pieejami parastajos numuros: bezmaksas seifs (parastajos numuros par maksu), peldmē teļ i un č ī bas, tē ja un kafija, sagaidī š anas saldumi un ū dens. Nevaru pateikt, kā dā stā voklī ir paš i superior numuriņ i, dzī vojā m parastajā ar balkonu. Mums bija jaunas gultas ar jauniem matrač iem, moderns televizors un svaigi izremontē ta istaba. Tad viss pasliktinā s: 30 gadus vannas istabā nebija remonta.
Ir tī rs un viss darbojas, bet ā rē ji stā voklis ir miris, kas ir nepatī kami. Papildus vannai, izlietnei un tualetei vannas istabā ir bidē.

Kondicionieris istabā ir ļ oti senatnī gs, kvartā ls no tā atradā s mū su paš u balkonā , rū ca un drebē ja. Š ajā atradā m pozitī vu momentu - aiz rē koņ a nebija dzirdama diskotē ka zem logiem, kā arī ar spē cī gu siltā gaisa strū klu bija ē rti ž ā vē t dvieļ us un peldkostī mus. Ierodoties neatradā m kondicioniera pulti, uz ko mī lī gais onkulis nevis reģ istratū rā mums paskaidroja, ka viņ iem nav pults, bet slē dzis. Jā , slē dž a pogu atradā m sienas vidū zem kondicioniera, bija pieejamas tikai divas funkcijas - ieslē gt/izslē gt. Nebija iespē jams mainī t gaisa plū smas temperatū ru, virzienu vai intensitā ti. Klimata tehnoloģ iju speciā listi acī mredzot bija ar humoru, jo pie griestiem bija piesprausts arī ventilators, kura slē dzis atradā s uz sienas pretī kondicionierim.
Uzreiz nesapratā m domu, bet izrā dī jā s, ka gaisa plū sma no kondicioniera pū š tieš i uz ventilatora. Un tagad, ja jū s to arī ieslē dzat! ! ! tad patī kams vē sums izkliedē jas visā telpā.

Viņ i tī ra ļ oti tī ri, tur ir ar labā m prasmē m, jo ​ ​ lielā kā daļ a tū ristu, kas nā k no pludmalē m, ienes istabā diezgan daudz daž ā du krā su smilš u. Dzeramnaudu vai nu paņ ē ma, vai nē . Viena no istabenē m bija ar skaidru sveicienu. Viņ as pirmā s maiņ as laikā Loro parkā pazaudē jā m atlaiž u kuponus, kurus lidostā visiem izdala bez maksas. Viņ as otrajā maiņ ā kā da cita lietotā duš as vā ciņ š nokļ uva uz ā ķ a vannas istabā , un manas zobu pastas tū biņ a bija nosmē rē ta ar kaut ko tā du, ko es pat nevaru identificē t. Man nā cā s izmest makaronus, un manas tantes nā kamajā maiņ ā palū dziet, lai viņ i tos netī ra, bet tikai nomaina dvieļ us. Manā uzraudzī bā : ).

Labi, ka istabenes bija daudz un visu laiku mainī jā s.

Viesnī cas restorā ns tiek uzskatī ts par labu.
Š ķ iet, ka tā ir – visi produkti svaigi, ē dienkarte vairā k vai mazā k daudzveidī ga. Bet ē diens ir bezgarš ī gs. Pirms brauciena izlasī ju vairā kas atsauksmes, kur tū risti rakstī ja, ka Tenerifē neprot gatavot ne gaļ u, ne zivis, ka Catalonia Hotel restorā ns ir pilns ar visu, bet ē d bez prieka. Tad es domā ju, ka tas ir dī vaini, un acī mredzot cilvē kiem vienkā rš i ir kā da ī paš a gaume. Bet tagad es pilnī bā piekrī tu š ī m atsauksmē m. Es pat nevaru izskaidrot, kas tas ir. Zivs peldē ja tikai no rī ta, un tagad tā guļ uz jū su š ķ ī vja, bet tā bija pagatavota ar kā du brī numu bez garš as.

Tas attiecas ne tikai uz viesnī cas restorā nu. Mums bija HB, gā jā m pusdienot daž ā dos restorā nos, ar brutā lu spē ku atradā m tā du, kur tas bija vairā k vai mazā k ē dams. Pā rē jā daļ ā notika kaut kā das muļ ķ ī bas.

Viesnī cai nav autostā vvietas. Tuvā kā vieta, kur vienmē r bez problē mā m var novietot automaš ī nu, ir osta, apmē ram 10 minū tes ar kā jā m.

Teritorija maza.
Fasā dē tā vienkā rš i neeksistē , otrā pusē ir atpū tas zona ar peldbaseinu, sauļ oš anā s krē sliem un glā bē ju. No rī tiem baseinā notiek daž ā das aktivitā tes, piemē ram, ū dens aerobika.

Zvanu cī ņ as nenotiek, visi viesi paš i pā rvieto koferus.

Lifti ir ļ oti veci, nav ventilā cijas, karsti un smacī gi.

Ko teikt. . tas ir viss iepriekš minē tais - š ī nav sliktā kā izvē le Puerto de la Krusā : ). Problē ma tā da, ka viesnī cas ir vecas un nav vintage : ) bet gan "sveiki 80. gadi" bez renovā cijas. Ir dā rgā ki un labā ki - tie ir H10, Bahia un Vallemar. Bet savā cenu kategorijā Catalonia Las Vegas nav alternatī vas. Visus mī nusus var uzskatī t par nenozī mī giem, ja svarī ga ir viesnī cas atraš anā s vieta, droš a pā rtika un ne sliktā kais serviss. Apkalpoš ana ir laba visur no reģ istratū ras lī dz restorā nam.

Kopumā Tenerifē diez vai atgriezī simies, dabas skaistums mū s ī sti nepā rsteidza, un pludmales brī vdienas nevar salī dzinā t ar Grieķ iju, Turciju un pat kontinentā lo Spā niju.
аватар jana.harchewa
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ar nelielu platī bu, lielisku skatu uz okeā nu no numuriem, bet tas ir atkarī gs no apmeš anā s vietas, labs personā ls un garš ī gs ē diens. Tā ir arī lieliska vieta sē rfotā jiem. Pludmale un viļ ņ i tam ir ideā li piemē roti, un, lai mierī gi peldē tu, lī dz blakus esoš ajai pludmalei jā iet ne vairā k kā divdesmit minū tes. … Tomēr ▾ Viesnī ca ar nelielu platī bu, lielisku skatu uz okeā nu no numuriem, bet tas ir atkarī gs no apmeš anā s vietas, labs personā ls un garš ī gs ē diens. Tā ir arī lieliska vieta sē rfotā jiem. Pludmale un viļ ņ i tam ir ideā li piemē roti, un, lai mierī gi peldē tu, lī dz blakus esoš ajai pludmalei jā iet ne vairā k kā divdesmit minū tes. Mē s ar puisi ilgi nolē mā m, viņ š jau sen bija sapņ ojis iemā cī ties sē rfot un sē rfoš anas skolas klā tbū tne bija obligā ta, bet es vienkā rš i gribē ju labu pludmali, kur peldē ties. Izvē loties, kurp doties, mē s ilgi nevarē jā m izlemt, bet mū su tū res aģ ents izvē lē jā s kaut ko, kas derē ja mums abiem. Manam draugam bija savs ceļ š , un es devos uz Jardin Botanico pludmali, kur ū dens ir siltā ks un ir maz viļ ņ u. Jā , un blakus viesnī cai ir Marsa ezera komplekss tajos jū ras ū denī . Patiesī ba ir samaksā ta, bet ir lielisks baseinu komplekss. Un tiek radī ti visi apstā kļ i atpū tai un tie ir arī pasargā ti no vē ja. Viesnī cai ir arī savs peldbaseins, lai gan tā ir neliela izmē ra, un ū dens tajā ir vē ss. Viesnī cas teritorija, lai arī maza, ir mā jī ga un zaļ a, un pats galvenais, nav nekā das satraukuma. Un viesnī ca atrodas ē rtā vietā , lai bez problē mā m nokļ ū tu jebkur, viss ir blakus. Un lielveikals Dino un daudz daž ā du restorā nu, veikalu un kafejnī cu. Un atrakcijas. Kas ir ļ oti ē rti. Vē l viens viesnī cas pluss ir darbinieki un ē dieni. Protams, š eit jums nepasniegs supereksotisku vai kaut ko neparastu, tač u tie gatavo ļ oti garš ī gi. Brokastis var saukt par standarta, tač u maz ticams, ka jums bū s laiks izmē ģ inā t visu, un pusdienas un vakariņ as parasti ir nereā las 2 nedē ļ u laikā , lai izmē ģ inā tu visu, kas tiek pasniegts. Produkti ir svaigi un ē dieni tiek gatavoti pē c vajadzī bas, nu, teiksim tos, kurus ē du citā s vietā s) Daudz jū ras velš u. Zivis, kalmā ri, krabji. Labas kvalitā tes alkohols, ī paš i man patika vī ns. Personā ls ļ oti pieklā jī gs un patī kams, mē s bijā m ļ oti pā rsteigti, kad nopirkā m vī nu un neizdzē rā m pusi pudeles un nā kamajā dienā mums piedā vā ja to atnest, viņ i saka, ka tas ir tavs) Istabā s, lai arī mazas, viss ir iekš ā viņ iem, mē beles ir kā rtī bā , un ko vē l lai raksta labas komfortablas istabas, nu laikam mazs balkoniņ š ir mī nuss, jo skats vienkā rš i brī niš ķ ī gs. Vispā r nezinu, kā ir ģ imenē m ar bē rniem, bet pā riem te ļ oti patiks.
аватар koganskaya1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca nebija paredzē ta atpū tai tā dā ziņ ā , ka ierodoties tur bijā m š okē ti. Okeā nu apņ ē ma milzī ga akmens siena. Tā pē c nevar aiziet lī dz okeā nam un peldē ties. Tikai š ausmī gi! Bet teritorijā bija baseini no pludmales lī nijas, kurā ieeja bija apmaksā ta. … Tomēr ▾ Viesnī ca nebija paredzē ta atpū tai tā dā ziņ ā , ka ierodoties tur bijā m š okē ti. Okeā nu apņ ē ma milzī ga akmens siena. Tā pē c nevar aiziet lī dz okeā nam un peldē ties. Tikai š ausmī gi! Bet teritorijā bija baseini no pludmales lī nijas, kurā ieeja bija apmaksā ta. Par visu dienu apmē ram 10 eiro par vienu. Baseinu pluss ir tas, ka baseinos tika liets ū dens no okeā na. nenā cā m peldē ties baseinā , bet uz Kanā riju salā m pie okeā na !!!!! ! !
пляж и чёрный песок пляж и чёрный песок вот такой пляж мы всё-таки нашли вот такой пляж мы всё-таки нашли Вид с балкона в другую сторону, днём. Таким прекрасным видом мы наслаждались с нашего балкона Вид с балкона в другую сторону,утром Вид с балкона в другую сторону
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca nebija slikta. Bet diemž ē l viesnī ca nezin kas ir ledusskapis un gludeklis. Uz mums skatī jā s kā uz muļ ķ iem, kad prasī ja gludekli. Skats no balkona bija vienkā rš i satriecoš s. Skats uz okeā nu, baseiniem, galvenā iela. … Tomēr ▾ Viesnī ca nebija slikta. Bet diemž ē l viesnī ca nezin kas ir ledusskapis un gludeklis. Uz mums skatī jā s kā uz muļ ķ iem, kad prasī ja gludekli. Skats no balkona bija vienkā rš i satriecoš s. Skats uz okeā nu, baseiniem, galvenā iela. Bet mums par lielu pā rsteigumu mē s nevarē jā m peldē t okeā nā . Tā kā okeā nu aizš ķ ē rsoja milzī ga siena. Tā kā visā piekrastē bija akmeņ i no vulkā na. Un viņ iem radā s ideja par ​ taisī t baseinus, kur tika liets ū dens no okeā na. Ieeja teritorijā , kur š ie baseini bija, maksā ja 4.50 eiro no cilvē ka, neskaitot lietussargu. (bet ar sauļ oš anā s krē slu) Pē c 10 vai 15 minū tē m joprojā m ir sava veida pludmale, lai gan tas ir ļ oti akmeņ ains un akmeņ ains. Ar bē rniem tur nevar iet, jo tur uzreiz ir ļ oti dziļ i. . Ē diens bija daudzveidī gs un garš ī gs.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atrodas skaistā vietā , Puerto del Krusas centra krastmalā . No viesnī cas paveras skaists skats uz okeā nu vai Teides virsotni. Netā lu atrodas Manrique izveidotie mā kslī gie baseini. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas skaistā vietā , Puerto del Krusas centra krastmalā . No viesnī cas paveras skaists skats uz okeā nu vai Teides virsotni. Netā lu atrodas Manrique izveidotie mā kslī gie baseini.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viss ir lieliski! Apkalpoš ana viesnī cā teicama - pā ris reizes nolū za durvju slē dzene - atvainojoties visu salaboja, atnesa š ampanieš a pudeli un augļ u grozu!! ! Baroš ana ir nevainojama - es neiesaku ē st pusdienas. nav piemē rots - mums bija tikai brokastis un vakariņ as. … Tomēr ▾ Viss ir lieliski!
Apkalpoš ana viesnī cā teicama - pā ris reizes nolū za durvju slē dzene - atvainojoties visu salaboja, atnesa š ampanieš a pudeli un augļ u grozu!! !
Baroš ana ir nevainojama - es neiesaku ē st pusdienas. nav piemē rots - mums bija tikai brokastis un vakariņ as...
Par naudu, ko tā ir vē rts - š ī noteikti ir labā kā viesnī ca salas ziemeļ os!! !
Neņ emiet istabas ar skatu uz vulkā nu - mā koņ u dē ļ tas joprojā m nav redzams!! ! Ideā lā gadī jumā ņ emiet istabas ar balkonu, no kura paveras skats uz okeā nu - varat vienoties reģ istratū rā (krievus var apmesties jebkurā vietā , reģ istrē joties !! ! )
Arī zemā k par 4-5 stā vu labā k neapmesties!! !
Peldē t ir vislabā k Lagos Martianez!
Netā lu no viesnī cas ir lielveikals, viņ i saka, un kopumā viss ir pie rokas ! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в самом центре Пуэрто-де-ла-Крус, на первой линии пляжа. Из его окон открывается прекрасный вид на гору Тейде. Был открыт в 1959 году, последняя реновация проведена в 2014 году. Состоит из одного основного 12-этажного корпуса. Отель подходит для семейного отдыха и молодежи.

Atrašanās vieta Отель расположен в 90 км от южного и в 30 км от северного аэропорта Тенерифе, в 100 м от озер Martianez, в 300 м от центра города. В 800 м от отеля находится автобусная остановка.
Pludmales apraksts Пляж Martianez в 300 м от отеля. Вход на пляж платно.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, Wi-Fi (бесплатно в лобби), интернет-уголок, ежедневная уборка номера, room service, услуги по глажке одежды (платно), ТВ-зал, магазины, конференц-зал (на 150 чел.), основной ресторан (международная кухня, шведский стол, часы работы 07:00-10:00), ресторан-буфет Las Vegas (ежедневно, обед с 13:00 до 15: 00; ужин с 18:00 до 22: 00), 3 бара: бар у бассейна (10:00-18:00), лобби-бар (10:00-00:30), диско-бар (21:00-00:00), открытый бассейн (с подогревом).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн, мини-диско, анимация.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Боулинг на траве, мини-гольф, игровые автоматы (платно), дневная и вечерняя развлекательная программа.
  • galda teniss
  • golfs
  • sporta zāle
  • aerobika
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 261 номер.

Istabās

Ванная комната, фен, кондиционер, вентилятор, мини-бар (платно), сейф (платно + депозит), письменный стол, телефон, спутниковое ТВ, Wi-Fi (бесплатно), балкон (не во всех номерах), уборка номера: ежедневно, room service.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
Adrese Avenida Colón, 2, 38400 Puerto de la Cruz, Tenerife, Spain
Tālruņi: Tel: +34 922 383900, +34 922 386805
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, гольф (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.