Blue Sea Callao Garden 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 5.710
№28 viesnīcas reitingā Tenerife
5.0 Numurs
5.8 apkalpošana
5.4 Tīrība
4.8 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Dzīvokļu viesnīca atrodas Tenerifes salas dienvidaustrumu daļā, Callao Salvaje dzīvojamajā rajonā, nelielā attālumā no jūras. No tā paveras skaists skats uz La Gomeras salu. Plaši numuri ar pilnībā aprīkotu virtuvi. Piemērots lieliem uzņēmumiem un brīvdienām ar bērniem.Vairāk →
аватар Igor508272
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī ir parasta viesnī ca. Mums bija istaba ar skatu uz okeā nu. Gē te ar savu virtuvi. Tikā m nokā rtoti uzreiz, viss bija kā rtī bā . Laba teritorija, ir pieejami 3 baseini. Viss bija ļ oti skaisti, lai gan pē c viņ u standartiem teritorija bija lauku, bet mums viss patika. … Tomēr ▾ Š ī ir parasta viesnī ca. Mums bija istaba ar skatu uz okeā nu. Gē te ar savu virtuvi. Tikā m nokā rtoti uzreiz, viss bija kā rtī bā . Laba teritorija, ir pieejami 3 baseini. Viss bija ļ oti skaisti, lai gan pē c viņ u standartiem teritorija bija lauku, bet mums viss patika. Lī dz pludmalei apmē ram kilometrs, var aiziet 10-15 minū tes. Internets bija slikts, mē s to neizmantojā m. Ē diens bija ļ oti labs. It kā sliktu momentu nebija, ar visu bijā m apmierinā ti.
аватар katja1971
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Vieta dzī vokļ iem izvē lē ta ļ oti slikti. Mē s visi ejam tik tā lu, lai peldē tu okeā nā , nevis ledainā baseinā . Dzī vokļ i veci, dzirdamī ba tā da, it kā kaimiņ i (angļ i) dzer un staigā tavā guļ amistabā . … Tomēr ▾ Vieta dzī vokļ iem izvē lē ta ļ oti slikti. Mē s visi ejam tik tā lu, lai peldē tu okeā nā , nevis ledainā baseinā . Dzī vokļ i veci, dzirdamī ba tā da, it kā kaimiņ i (angļ i) dzer un staigā tavā guļ amistabā . Tikko nogalinā ja obligā tā prezentā cija - vai visiem tū ristiem uz pieres rakstī ts "LOX"? ? ? Mē s zaudē jā m veselu dienu.
Ja kā dreiz bū sim nobrieduš i Tenerifei, tā bū s 5* viesnī ca blakus okeā nam.
аватар svetuza
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ierodoties viesnī cā mū s sagaidī ja Allas pā rstā ve, tikš anā s bija patī kama. Mums iedeva istabiņ u ar skatu uz baseinu un okeā nu. Dzī vokļ i ir normā li, mī nus plī ts nebija cepeš krā sns, un mē s sapņ ojā m, ka tur cepsim zivis un virtuvē rā pā s daž i mazi kukainī š i, kas ielī da pat slē gtā cukura burkā , viss bija jā slē pj ledusskapī . … Tomēr ▾ Ierodoties viesnī cā mū s sagaidī ja Allas pā rstā ve, tikš anā s bija patī kama. Mums iedeva istabiņ u ar skatu uz baseinu un okeā nu. Dzī vokļ i ir normā li, mī nus plī ts nebija cepeš krā sns, un mē s sapņ ojā m, ka tur cepsim zivis un virtuvē rā pā s daž i mazi kukainī š i, kas ielī da pat slē gtā cukura burkā , viss bija jā slē pj ledusskapī . Pilsē tiņ ā nav pludmales, notiek tikai bū vniecī ba, var protams staigā t kā das 20 minū tes, tā lā k ir pludmale, bet iebraucot okeā nā ar akmeņ iem. Ne pā rā k iespaidī gi. Ū dens baseinā ir ļ oti auksts, okeā ns siltā ks. Pilsē tiņ ā nav Mercadona veikalu, uz citā m pilsē tā m bija jā brauc ar autobusu, netā lu ir laba pietura un autobusu satiksme ir laba. Ir lielveikali, bet tas ir viens nosaukums, cenas ir uzpū stas divas reizes vairā k nekā Las Americas. Un produktu izvē le ir ļ oti maza. Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem, bija ļ oti silti +25 noteikti. Teritorijā katru vakaru animā cija, nu, pā rsvarā pulcē jas angļ u publika, un visi vakari notiek angļ u valodā . Mums bija daž as dienas, vienu dienu prezentā cija mū s aizveda no 10.30 lī dz 16.00, mums bija ī paš i nobruž ā ti nervi. Prezentā cija manī atstā ja pretī gu sajū tu, mī ļ ā meitene Alla, kas sā kotnē ji bija tik laipna meitene, prezentā cijas beigā s parā dī ja savu ambī ciju. Viņ a mums paberzē ja, kā izdevī gi pirkt dzī vokļ us. Sā kotnē ji mē s neko negrasī jā mies pirkt. Attiecī gi no mū su puses tika izteikts atteikums. Vajadzē ja tikai dzirdē t, kā di apvainojumi lidoja mū su virzienā , ka esam nabagi, kā das apkaunojoš as valstis viesojā mies, ka nekur citur mū ž ā neliksimies atpū ties, kā pē c mums piedzima bē rns, par kuru dzī vē ir jā pieņ em. maksā t par izglī tī bu vai ko citu toreiz, viņ a salī dzinā ja dzī vokļ us, par kuriem mums bū tu jā maksā gandrī z ar to, ko mē s ikdienā darā m savā dzī vē . ja maksā jam lī zingu par maš ī nu, maksā jam par bē rna izglī tī bu, jā maksā arī par dzī vokļ iem. Viņ a jau sarā vā s, sā ka dusmī gi runā t, cik viņ a lepojas ar to, ka strā dā tā dā organizā cijā , ka var dot nabagajiem iespē ju atpū sties, bija daudz vairā k, negribu visu krā sot, citā di es esmu atkal dusmī gs. Š is bija vienī gais mū su svē tku mī nuss. Man vairs nav darī jumu ar reklā mas tū rē m. . Un tā viss ir super, laiks, daba. Mē s devā mies ekskursijā ar gidi Allu, man ļ oti patika ekskursija un gide Alla, ļ oti jauka sieviete. Paldies viņ ai. Tenerifē atgriezī š os ne reizi vien, š ī ir pasakaina sala.
аватар Chinosha
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
No svē tkiem bija patī kami iespaidi. Nepatī kamie iespaidi no komunikā cijas ar sū tī tā ju aģ entū ru (Discovery Travel Club) tika kliedē ti. Viņ i nevar tikt galā ar uzņ ē muma iekš ē jā m lietā m, un tas atspoguļ ojas tū ristos, kā arī par daudz ko klusē , jo saimnieks palī dzē jis iespaidu mainī t. … Tomēr ▾ No svē tkiem bija patī kami iespaidi. Nepatī kamie iespaidi no komunikā cijas ar sū tī tā ju aģ entū ru (Discovery Travel Club) tika kliedē ti. Viņ i nevar tikt galā ar uzņ ē muma iekš ē jā m lietā m, un tas atspoguļ ojas tū ristos, kā arī par daudz ko klusē , jo saimnieks palī dzē jis iespaidu mainī t.
Es, protams, viesnī cai nelikš u 4 zvaigznes, paš i pā rstā vji saka, ka ir 3 zvaigznes un es viņ iem pilnī bā piekrī tu.
Man patika, ka mums bija sava pā rstā ve Ļ ena, kura mums palī dzē ja it visā , steidzā s ar mums kā ar bē rniem)))
Mē s ieradā mies akcijā (un tas izskaidroja daudz ko, kas neattaisnoja cerī bas), kā izrā dī jā s pē c ieraš anā s, un vispā r, ka š ī ir kluba viesnī ca, mē s, protams, uzzinā jā m uz vietas.
Attiecī gi gandrī z visā m istabā m ir ī paš nieki, un saskaņ ā ar reklā mu tie tiek ievietoti rezerves telpā s. Un tehnika istabā ir labā stā voklī , mū su istaba tika tī rī ta katru otro dienu, tā vienmē r bija tī ra un kā rtī ga. Sauļ oš anā s krē sli tika pā rvilkti ar jaunu audumu, tā pē c arī ar tiem viss bija kā rtī bā . Starp citu, gaisa kondicionē tā ju nav, un tie nav vajadzī gi, jo. klimats ir ļ oti labs un nav aizsmakuma un karstuma. Mini tirgus nedarbojā s, tur ir citi jauki veikali.
Pludmales trū kums mani nemaz netraucē ja, jo. tur ir okeā ns nevis mierī gs okeā ns, viļ ņ i stipri un gari, uzpirkt nevar, lai gan apceļ ojā m visu salu un bijā m daudzā s pludmalē s, pludmales ir tī ras, nav izsmē ķ u, nav atkritumu (atš ķ irī bā no grieķ u valodas vieni).
Sala ir ļ oti interesanta, noteikti nomā jiet auto! Tenerifē ir spē kā krievu tiesī bas. Viss, kas jums nepiecieš ams, ir tiesī bas un nauda. (diena mums izmaksā ja 38 eiro) Pā rstā vji viesnī cā var palī dzē t izī rē t un arī uzzinā t, vai funikulieris uz vulkā nu š odien strā dā vai nē )))
Ir ko redzē t, 2-3 dienā s var redzē t daudz ko. 2 dienā s pat paspē jā m uzkā pt Teidē , tikt lī dz Teno bā kai, pa ceļ am piestā jā m pie Masca, nu, vē l daudz, piestā jā m pat iepirkties Las Americas un Santa Cruz de Tenerife.
Un apmeklē ja Las Veronicas naktsklubus)))
Tiem, kas ikdienā dodas peldē ties okeā nā , relaksā cijai starp lielu skaitu atpū tnieku, ieteiktu doties uz Las Americas.
Un tie, kas vē las mieru, droš i dodieties uz Callao Salvaje
аватар balloons
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atbraucis no pā rē jiem, paņ ē mu pauzi, visu pā rdomā ju, nomierinā jos. Tomē r negatī vā pē cgarš a no aģ entū ras nepazuda, tā pē c nolē mu visu uzrakstī t. Es mē ģ inā š u objektī vi izstā stī t visu stā stu, un tad jū s pats izlemjat. … Tomēr ▾ Atbraucis no pā rē jiem, paņ ē mu pauzi, visu pā rdomā ju, nomierinā jos. Tomē r negatī vā pē cgarš a no aģ entū ras nepazuda, tā pē c nolē mu visu uzrakstī t. Es mē ģ inā š u objektī vi izstā stī t visu stā stu, un tad jū s pats izlemjat.
Runas par Kanā riju salā m mū su draugu un paziņ u lokā virmo jau diezgan ilgu laiku. Pē dē jais piliens bija mū su drauga entuziasma pilnā atsauksme, kura, š ausmī gi apmierinā ta, atgriezā s no Kanā riju salā m. Mē s nolē mā m iet, "varbū t pē dē jo reizi" - krī ze tomē r. Tam pa virsu pulcē jā s draugu pulciņ š , 3 ģ imenes, kā rezultā tā.6 pieauguš ie un 4 bē rni, no kuriem viens ir 2.5 gadus vecs, t. i. , mazs. Viens "labs" draugs konsultē ja š o aģ entū ru. Atbraucā m, parunā jā mies, stā stī jā m, ko vē lamies, kam esam gatavi, kā ds ir priekš stats par brī vdienā m Eiropā un jo ī paš i par Kanā riju salā m. Kā pē c es par to rakstu, jo brī vdienas Eiropā (Kanā riju salā s) atš ķ iras no brī vdienā m Turcijā vai Ē ģ iptē.
Viens no svarī giem punktiem ir tas, ka visas Kanā riju salu pludmales ir paš valdī bas, attiecī gi, maksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi. Pludmales pieder attiecī gi valstij un ne vienmē r ir tī ras (lai godinā tu Turciju, tā m ir ideā la pludmale)
Uzreiz jā saka, ka Tenerifes salā (vienā no Kanā riju salā m) š ī aģ entū ra mums piedā vā ja izvē lē ties trī s viesnī cas Altamira, Callao Garden, El Beril. Kā pē c š ie nezina, bet tas nav svarī gi. Jā saka, mē s bijā m ļ oti nolaidī gi, izvē loties viesnī cu, proti, pilnī bā uzticē jā mies Sergejam Truhanovam, jo ​ ​ likā s, ka viņ š ir cilvē ks ar pieredzi, bet darba dē ļ nebija laika izvē lē ties viesnī cu. Viņ i prasī ja labas istabas, š aubī jā s par pludmali, jo internetā bija informā cija, ka pludmales nav, bet Sergejs mums pastā stī ja, ka pludmales atklā š ana Callao Garden viesnī cā , kas bū s tieš i blakus viesnī cai, ir. paredzē ts 01. jū lijā.
Vispā r ceļ ojumu aģ entū ras darbs, kas tas ir? Ne tikai pā rdeva tū ri, bet dodies visur, kur Dievs tevi sū ta...
Un pieiet katram konkrē tam klientam individuā li, it ī paš i, ja runa nav par lē tu 3 zvaigž ņ u viesnī cu, bet gan par diezgan dā rgu atpū tu! Un pie jums ieradā s 3 ģ imenes! Tas ir, ir jā bū t izpratnei par darbu nā kotnē , lai š ie apmierinā tie cilvē ki atgrieztos jū su aģ entū rā un atvedī s vairā k savus paziņ as! Lai to izdarī tu, visas aģ entū ras (labas kompā nijas) sū ta savus vadī tā jus mā cī bu ekskursijā s, viņ i apmeklē lielu skaitu viesnī cu! Par ko? Ko tad viņ i varē tu piedā vā t klientam, atkarī bā no viņ a vajadzī bā m un iespē jā m, piemē rotā ko variantu.
Mū su izvē le bija viena no divā m iespē jā m: starp Callao Garden un Altamira vai EL Beril (pē dē jie divi atrodas tuvu viens otram). Sergejs pastā stī ja par pludmales trū kumu, kuru mē s pat neciestu, jo Terenifā visi brauc uz daž ā dā m pludmalē m. Jo ī paš i tā pē c, ka plā nojā m ī rē t automaš ī nas uz visu mū su brī vdienu.
Mū su "labais" draugs tikko apmierinā ts atgriezā s no Callao Garden, Sergejs pē c apspriedes ar direktoru (ar mums tieš i aģ entū rā ) nolē ma mū s nosū tī t tur, tas ir, uz Callao Garden, jo ī paš i tā pē c, ka š ai brī niš ķ ī gajai viesnī cai ir iespē ja iegū t T2 istabas!
Svarī ga nianse: Timeshare (angļ u timeshare, “time sharing”) ir tiesī bas vienam no vairā ku ī paš umtiesī bu ī paš uma ī paš niekiem izmantot paš u ī paš umu viņ am atvē lē tajos laika niš os. Visbiež ā k tā tiek izmantota nekustamo ī paš umu tirgū kā starptautiska atvaļ inā juma apmaiņ as sistē ma starp kluba tipa kū rortviesnī cu lī dzī paš niekiem. Vā cu terminoloģ ija sistē mu apraksta precī zā k: "Teilzeitwohnrecht" nozī mē "Tiesī bas uzturē ties daļ u laika".
Tā tad š ī aģ entū ra aktī vi pā rdod tieš i š o daļ laika lietojuma tiesī bas, tā pē c tā , visticamā k, dzī vo. Tajā paš ā laikā viņ i saka, ka viņ i vienkā rš i pā rdod ekskursijas, bet es nezinu, es negā ju. Tuvā k lietas bū tī bai. Sanā ca.
Sala ir pasaka, klimats, okeā ns, viss ir kā rtī bā...Viesnī ca: Brī niš ķ ī gas kluba brī vdienas Callao Garden Hotel! Kā jū s raksturotu š o viesnī cu? Paskaties uz foto…. Skats no istabiņ as uz bū vlaukumu, kas stā v naftalī na turpat blakus viesnī cai, un tad uz okeā nu. Pludmales nav, tas tikai tiek darī ts, tuvā kā parastā pludmale ir 8.5 km! Sliktā kas istabas savā mū ž ā neesmu redzē jis. Lai gan studentu gados un jau, bū dams vecā ks, daudz ceļ oju. Pati viesnī ca ir, maigi sakot, "nogurusi", bija laba, laikam pirms 15-20 gadiem. Sauļ oš anā s krē sli veci, bildē viss redzams. Dzelzs! ! ! Tas ir kaut kas! Gludinā mais dē lis! Principā savā dā k nevajadzē tu, blakus tā dam gludeklim! Televizors! Super! 4. kanā ls ir bezmaksas, un 1 eiro stundā , laipni parā dī s vē l 15 kanā lus, starp kuriem nez kā pē c 1 ir krievvalodī gais. Nu ko, es jau sā ku atrast vainu (lai gan ekskursiju nodaļ as super vadī tā js Sergejs pats nezinā ja.
kas notiek, tikai pē c maniem jautā jumiem ekskursijas iegā des posmā uzzinā ju, ka jā , tieš ā m TV ir maksas) Santehnika vai drī zā k visa tualete kopumā ! ! ! ! Man - tā ir viena no svarī gā kajā m niansē m viesnī cā - tā ir tī ra sanitā rā telpa un gultas veļ a! Tualete ir š ausmī ga, ar zinā mu smaku! Labi, jū s nevarat nodot visu, ja vē laties, varat to redzē t fotoattē lā . Atvaļ inā jumā tas nekur nav noticis: no mū su istabas pazuda losjons pē c skū š anā s (tad es redzē ju tā fragmentus zem izlietnes), kosmē tikas zondes pazuda no draugiem!
No rī ta, nedaudz atguvuš ies pē c grū tā lidojuma, ar š ausmā m apskatī juš i telpas, devā mies sarunā ties ar mū su gidi Natā liju! Viss ir kā parasti: jā , telpas ir sliktas, bet viss ir aizņ emts, es š eit neesmu neviens, varbū t mans priekš nieks Artjoms (mē s viņ u nez kā pē c saucā m par Arturu Pirož kovu). "Lielais boss" Artjoms teica, ka pieliks visas pū les un centī sies visu sakā rtot.
Viņ i nolē ma parunā t par mū su lietā m, labā k bū tu “prezentā cijas” laikā . Pē rkot ekskursiju aģ entū rā New Tourist System, tu paraksti uz papī ra-saistī bu apmeklē t programmas prezentā ciju, ja neapmeklē si, tad iemaksa 500 eiro (kas mums tika paņ emta tieš i naktī ) netiks. tiks atgriezta pie jums! Starp citu, Sergejs mū s par ķ ī lu iepriekš nebrī dinā ja, (lē muma pieņ emš anas stadijā ) tikai, izlasot atsauksmes internetā , jautā ju viņ am vē lreiz. Vienkā rš i, prezentā cijā jū s aktī vi pā rliecina iegā dā ties pagaidu ī paš umā brī numa dzī vokli paradī zes viesnī cā "Callao Garden", t. i. , daļ laika lietoš anā . Pē c ilgas runā š anas mē s galu galā teicā m, ka neesam gatavi ieguldī t tā du naudu tik apš aubā mā telpas kvalitā tē ))) Vispā r nav skaidrs, kā var piedā vā t cilvē kiem kaut ko iegā dā ties, kad ievietojat. viņ us tā dā bedrē?
Neaprakstī š u š eit daudz nepatī kamu nianš u no sarunas ar š o “bosu” Artemu, varu pateikt tikai to, ka š im priekš niekam ir 28 gadi un kaut kā nevelkas uz š o amatu. Viņ š nopū tā s un beidzot teica: Ja jū s pē rkat no mums kluba abonementu, tad mums ir jē ga jū s pā rvietot! Un, ja jū s neko nepē rkat, tad mē s nevaram jū s pā rvietot. Tu pats saproti, es tevi pā rcelš u, un tad tu neko nepirksi, un tad viņ i mani sodī s, izrā dā s, ka tu vienkā rš i labi atpū ties, un mē s no tā neko neiegū sim. Mē s ļ oti atvainojamies…. Bet kā š is.
Pat visbriesmī gā kā , otrā vieta, kur atrodas Altamira un EL Beril viesnī cas, patieš ā m atrodas pirmajā piekrastē . Pludmales ir tieš i iepretim viesnī cai un ē nainas abos virzienos, vairā ku kilometru garumā pā rvietojoties no vienas pludmales uz otru! Esam ar daž ā da vecuma bē rniem, no 2.5 gadiem lī dz 12. Ī paš i ar mazu bē rnu!
Ja esat parasts darbinieks š ajā jomā , uzmanī gi apskatiet ģ imeņ u sastā vu, konsultē jiet.
Tū risma aģ entū ras pā rstā vē tais Sergejs, protams, pē c mū su zvaniem un SMS, lai kā viņ š pū lē jā s, neko nevarē ja izdarī t, tā pē c dzī vojā m š ajā s istabā s! Mū su draugi, kaķ is ieradā s pē c nedē ļ as tajā paš ā viesnī cā , aģ entū ra teica, ka mē s atpū š amies prezidenta apartamentā , un viņ i nesaprot, kā pē c mē s esam nelaimī gi!
Interesantā kais ir tas, ka tā pati viesnī ca "Callao Garden" tiek piedā vā ta diezgan mierī gi mā jaslapā www. rezervē š ana. com un lē tā k, kā izrā dī jā s vē lā k. Kā da ir kluba sistē ma? Kura tiek uzskatī ta par slē gtu, un tur var nokļ ū t, tikai iegā dā joties abonementu klubā vai reklā mas tū rē?
Pē c atgrieš anā s Minskā pagā ja 2 nedē ļ as, visi nomierinā jā mies un es devos uz aģ entū ru.
Es runā ju ar rež isoru Arhipovu Vladimiru Nikolajevič u. Nolē mu aprunā ties, lai saprastu, kā uz to reaģ ē s uzņ ē muma vadī tā js. Es pati vadu cilvē kus un saprotu, ka viss var notikt.
Ī sumā , manas galvenā s baž as bija:
1. Š ausmī gi cipari. Tā teikt "prezidenta cipari"!
2. Aģ entū ras darbinieku neprofesionalitā te, tā pē c sū tot ģ imenes ar maziem bē rniem, viņ i varē tu ieteikt viesnī cu tieš i blakus pludmalei
3. Briesmī ga saimnieka, t. i. , priekš nieka Artema, kaķ a attieksme. Biju gatavs mainī t numurus tikai pē c kluba abonementa iegā des (emisijas cena 15-20 tū kstoš i eiro! )

Rež isors Vladimirs ļ oti uzmanī gi klausī jā s, es viņ am nokopē ju visas mū su fotogrā fijas, visu sī ki izstā stī ju. Es varu teikt tā , viņ š tikko nokļ uva mū su situā cijā ! Viņ š sū dzē jā s par to, kā pē c mē s viņ am uzreiz nezvanī jā m personī gi? Smejies! ! ! Biju pā rsteigts, ka tikā m tik š ausmī gi numuriņ i, apsolī ju nolamā t Sergeju par viņ a slikto darbu un tikt galā ar visiem ļ aundariem (piemē ram, Artems), kuri uzdroš inā jā s mū s aizvainot atvaļ inā jumā!
Viņ š pats ieteica man pā riet uz diskusiju, kā un ar ko un cik viņ i var kompensē t š ā du “jambu”. Viņ š man sī ki izstā stī ja, kā viņ i vē rtē katru klientu, jo viņ iem ir % vai pē rkam abonementu vai nē ! Es viņ am piedā vā ju vienkā rš u, manuprā t, aprē ķ inu: viņ u aģ entū ras pakalpojumi, mū suprā t, netika sniegti vai drī zā k sniegti ā rkā rtī gi slikti. Naudas summa, ko mē s viņ iem samaksā jā m, atskaitot lidojumu un atskaitot š ī s "super" viesnī cas izmaksas. Kopumā sanā k, ka viņ i mums var atdot 200 eiro par ģ imeni. Nauda, ​ ​ ko mē s pā rmaksā jā m, pasū tot ekskursiju caur aģ entū ru, tas ir, viņ u pakalpojumu. Viņ š visu pierakstī ja, teica, ka jā , patieš ā m, š ajā jautā jumā ir veselais saprā ts ....Un solī ja pā rdomā t, uzrakstī t saimniekam, varbū t mū s kaut kur aizvedī s, vai arī izteiks kā du superī gu piedā vā jumu!
аватар asa45
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
nav pludmales, ir transfē rs uz pludmali tikai 3x nedē ļ ā , nav masā ž as, nav friziera, nav diskotē kas, iepirkš anā s arī ir nevē rtī ga. Janvā ra laikapstā kļ i nav priekš pludmales brī vdienā m. … Tomēr ▾ nav pludmales, ir transfē rs uz pludmali tikai 3x nedē ļ ā , nav masā ž as, nav friziera, nav diskotē kas, iepirkš anā s arī ir nevē rtī ga. Janvā ra laikapstā kļ i nav priekš pludmales brī vdienā m.
аватар Alex46
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Tenerifē nav peldē š anai piemē rotu dabisku pludmaļ u, visas ir mā kslī gas. Pie Callao Garden nav mā kslī gas pludmales, ir nolaiš anā s lī dz ū denim, kurā ir bail ieiet akmeņ u un gruž u dē ļ . Divu nedē ļ u laikā es tur neredzē ju nevienu peldē tā ju. … Tomēr ▾ Tenerifē nav peldē š anai piemē rotu dabisku pludmaļ u, visas ir mā kslī gas. Pie Callao Garden nav mā kslī gas pludmales, ir nolaiš anā s lī dz ū denim, kurā ir bail ieiet akmeņ u un gruž u dē ļ . Divu nedē ļ u laikā es tur neredzē ju nevienu peldē tā ju. Attiecī gi, lai peldē tu un sauļ oties jū rā , jums jā dodas tuvā kajā Las Americas, kas atrodas daž us kilometrus no viesnī cas.
аватар afina75
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Brī niš ķ ī ga apartamentu viesnī ca (istaba - viesistaba, guļ amistaba, terase ar skatu uz okeā nu, aprī kota virtuve). Lieliska apkalpoš ana gan recepcijā (katrā maiņ ā bija krievu darbinieks), gan istabā . Auto noma 100 m no viesnī cas, autobusu pietura pie galvenā s ieejas (autobusi perfekti tī ri, kondicionē ts, kursē precī zi pē c grafika. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga apartamentu viesnī ca (istaba - viesistaba, guļ amistaba, terase ar skatu uz okeā nu, aprī kota virtuve). Lieliska apkalpoš ana gan recepcijā (katrā maiņ ā bija krievu darbinieks), gan istabā . Auto noma 100 m no viesnī cas, autobusu pietura pie galvenā s ieejas (autobusi perfekti tī ri, kondicionē ts, kursē precī zi pē c grafika. Braucā m peldē ties uz Las Americas vai Los Cristianos 10-15 minū š u braucienā no viesnī cas - tur ir zelta smiltis atvestas no Sahā ras. Ceļ i lieliski, daudz marķ ē jumu un zī mju, visi brauc stingri pē c noteikumiem(sodi ļ oti lieli, policija naudu neņ em. Tikai paš valdī bas pludmales(t. i. bezmaksas), pa pludmales: duš as, ģ ē rbtuves, tualetes Blakus viesnī cai 5 minū š u gā jiena attā lumā - dabiska pludmale (mī nus - tā ir bez saulessargiem un sauļ oš anā s krē sliem), ar eksotiskā m melnajā m smiltī m (vulkā niskā m), ir tī ra, nemaz netī rā s. Iespaidi no ceļ ojuma ir ļ oti pozitī vas.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Апарт-отель расположен в юго-восточной части острова Тенерифе, в жилом районе Кальяо Сальвахе, в небольшом удалении от моря. Из его окон открывается прекрасный вид на остров Ля Гомера. Просторные номера с полностью оборудованной кухней. Подходит для больших компаний и отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Расположен в 25 км от южного аэропорта Тенерифе, в 50 м от торгового центра, в 4 км от гольф-поля Коста Адехе.
Pludmales apraksts Пляж Ахабо в 800 м от отеля. Пляжные полотенца: под депозит.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги по продаже билетов, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi на ресепшн (бесплатно), 1 бар Fuerteventura, расположен рядом с бассейном: с 10:00 до 23:00, 1 ресторан интернациональной кухни Lanzarote (шведский стол, завтрак: 08.00-10.00, обед: 13.00-14:30, ужин: 19.00-21.30), 3 открытых бассейна, терраса для загара, у бассейна зонтики, шезлонги: бесплатно. Отель берет депозит при заселении. Размещение с животными (по запросу, до 5 кг, платно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Для маленьких гостей предусмотрен игровой манеж.
Izklaide un sports Игровые автоматы платно, волейбол на пляже бесплатно, анимация бесплатно (дневная и вечерняя).
  • volejbols  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 384 номера: apartment (отдельная спальня и гостиная, терраса, 55 м2, макс. 3+1 чел.), apartment superior (отдельная спальня и гостиная, терраса, вид на море, 55 м2, макс. 2+2 или 3+1 чел.).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Avda. El Jable, 39, 38678 Callao Salvaje, Tenerife (Islas Canarias), Spain
Tālruņi: Tel: +34 922 740 376, +34 922 740 134
Fax: +34 922 741 079
Tīmekļa vietne: Blue Sea Callao Garden
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.