Jautājumi par Spānija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu


Vairāk par Spānija
1 mēnesis atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Dosimies uz Grankanāriju. Sakiet, lūdzu, kādus apskates objektus, skatu platformas un ekskursijas apmeklēt? Nedaudz apmulsu – pagaidām neko interesantu, izņemot Maspalomas kāpas, ruma augu un Dieva pirksta klinti, neesmu atradusi. Mēs droši vien neņemsim mašīnu.
9 mēnešus atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
1 gadā atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Ukrainā bija lielisks serviss, kur bieži pirka lētas tūres nākamajiem datumiem, kur uzreiz tika veikta visu tūroperatoru meklēšana. Varbūt kāds zina līdzīgus Spānijā vai Eiropā? Un ko es te redzu, ka cenas ir kosmiskas, lai gan lidojumiem un attiecīgi čārteriem vajadzētu būt lētākiem.
1 gadā atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
1 gadā atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
2 gadā atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Rezervēja viesnīcu Barselonā ar apmaksātu atcelšanu. Nepieciešams, lai atceltu rezervāciju, sazinājās ar viesnīcu, izmantojot ziņojumus sadaļā Booking, un lūdza atcelt rezervāciju bez soda naudas. Viesnīca nosūtīja šādu ziņojumu un atzīmēja mūsu karti kā nederīgu. Dārgs_, Mums žēl to dzirdēt. Mēs ar nepacietību gaidām jūs mūsu_. Jebkurā gadījumā jūsu kredīta automašīnas ir noraidītas. Lūdzu, neatjauniniet savas kredītkartes, un mēs varēsim to atcelt bez soda naudas. ar laba vēlējumiem, _ Tagad vietnē Booking parādās ziņojumi "Nepieciešama darbība", kas lūdz atjaunināt karti, bet rezervācija nav atcelta. Ir pagājušas vairākas dienas. Vai kāds ir pieredzējis šādu pieeju rezervācijas atcelšanai? Vai viesnīca beigās naudu norakstīs?
3 gadā atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Rezervēts ceļojums no Anex sākotnēji bija aprīlī uz Puketu. Pēc tam rezervējiet Barselonu uz septembri. Tagad viņi man deva atvaļinājumu, bet man nav laika iekļauties randiņos uz Turciju. Cik muļķīgi ir pārcelt rezervāciju uz nākamā gada beigām? Ēģipte nevēlas mocīties ar pārbaudēm. Klīst baumas, ka arī Turcija tuvākajā laikā ieviesīs testus. Es nevaru pieņemt lēmumu.
4 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 3 atbildi
Man ir turneja jūlija beigās, tāpēc es nezinu, ko darīt. Protams, ar nosacījumu, ka Ukraina sāks ražot.
4 gadā atpakaļ  •  8 abonenti 13 atbildes
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl