Jautājums o Spānija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1074 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Kā Ukrainas pilsoņiem lidot no Polijas uz Spāniju?
Sveiki, es rezervēju savam draugam aviobiļeti no Polijas uz Spāniju. Mans draugs ir Ukrainas pilsonis un īslaicīgi atrodas Polijā. Biļete rezervēta no ASV. Būšu pateicīgs par jebkādu informāciju, kas viņai ir nepieciešama. Paldies.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2019-03-015 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  21
аватар ollennka
Pase.
аватар Anaidaverdi
Paldies. Vai viņai vajadzēs uz viņas vārda rezervētu viesnīcu? Jo viesnīca ir uz mana vārda, bet viņai būs adrese. Es esmu nedaudz noraizējies, jo viņa ir pilnīgi nepieredzējuša ceļotāja, un pat tad, ja sveša valoda ????
аватар ollennka
Nu pārtaisi rezervāciju diviem, katram gadījumam, lai būtu skaidrs, ka viņa arī dzīvo šajā viesnīcā. Ļoti iespējams, ka uz robežas neko nejautās, bet te bieži šādi jautājumi radās kajītēs, un Ukrainas pilsoņi stāsta, ka reizēm prasot gan atgriešanās biļeti, gan apdrošināšanu, gan viesnīcu un pat naudas summu. Tāpēc labāk, ja viss ir noliktavā, ja robežsargus interesē. Un pietiek ar pārējo pasu.
аватар lana_181
svarīgākais ir kāda pase,ja ir biometriskā tad problēmu nebūs.Ja derīga vīza tad arī. Bet, ja viņa atrodas Polijā nelegāli, tad var rasties problēmas. Viesnīcas rezervācija nav nepieciešama, bet nepieciešama. Viņi var lūgt.
аватар ollennka
Nu, es pēc noklusējuma neapsvēru nelikumīgas iespējas. Un, ja viņa Polijā atrodas legāli, kāda starpība, kāda pase viņai ir: vecā ar vīzu vai jauna bez vīzas.
аватар lana_181
ollennka, ja būtu biometriskā pase, tad nebūtu jautājumu, kā lidot no Polijas uz Spāniju. Jo viņš iekāpa lidmašīnā un aizlidoja.Ja cilvēks dzīvo Polijā un tas ir ES likumi ir tādi paši Polijā,Spānijā ceļojumiem un lidojumiem vajag vai nu pase ar vīzu vai biometriju. Un tas, ka viņa pati nevar nopirkt biļeti no Polijas, mani tikai rosina uz šādu domu.Tā kā Polijā (tāpat kā visur citur) to visumā ir ļoti vienkārši - nopirkt lidmašīnas biļeti.Kāpēc par to jautāt draugam ? Bet. Tās jau ir nianses.
аватар ollennka
Es joprojām nesapratu, kāda ir atšķirība starp biometrisko un veco pasi, lai lidotu uz Spāniju.
Es personīgi paralēli tam, kāpēc draudzene pati nevar nopirkt biļeti: varbūt nav naudas, varbūt viņa ir pretrunā ar datoru un internetu. Varbūt viens draugs vienkārši vēlas pārsteigt otru ar ceļojumu uz jūru.
аватар lana_181
ollennka atšķirība tāda, ka biometrijai vīzas nav vajadzīgas, ES ir bezvīzu.Un parastajā vajag vīzu uz Spāniju, kas vēl jāizdara. Un zinot cik ukraiņu Polijā dzīvo nelegāli .. tas ir diezgan reāli.
аватар ollennka
Nu eglītes... Kāpēc tu domā, ka tas ir nelegāli tikai ar vecu pasi? Izmantojot biometriskos datus, jūs varat arī dzīvot nelegāli, ja esat pārkāpis uzturēšanās noteikumus.
Īsāk sakot, es turpinu ticēt labākajam un ceru, ka mans draugs nepārkāps likumus))).
аватар Igor_m
Kāds ir tavas draudzenes statuss uz laiku Polijā? Vai viņa ir tūriste, strādā legāli (nelegāli)?
аватар lana_181
ollennka negriez, es nerakstīju, ka ir nelegāli tikai ar veco! Ar biometriju var nelegāli, tad viņu Spānijā nelaidīs. Jūs jautājat, kāda ir atšķirība. Atbildēja, atšķirība ir tāda, ka vajag noformēt vīzu un nevajag to dažādām pasēm. viss OK?)
аватар Anaidaverdi
Sveiki visiem, ir likumīgi ar biometrisko pasi. Viņa man neko neprasīja, es gribēju viņu pārsteigt. Tā kā es dzīvoju pilnīgi citā valstī, es īsti nezinu šo virtuvi. Kad braucu uz Eiropu, man nevajag ne vīzu, ne apdrošināšanu, un neviens nekad nav vaicājis, cik naudas man ir līdzi vai bankā. Paldies.
аватар Igor_m
Lai viņš nopērk biļeti uz ko vien vēlas un brauc uz Spāniju, nekādu problēmu.
аватар lana_181
Anaidaverdi nu tā kā biometrija tad problēmu nebūs.Bet labāk katram gadījumam rezervēt viesnīcu.Un lai brauciens patīkams!
аватар kolyan_cat
Jāprecizē, cik ilgi tas ir Polijā. Pēc biometrijas viņa var legāli uzturēties 3 mēnešus, pēc tam, pat ja viņi ir veikuši "iesvētību" līdz 6 mēnešiem, viņa likumīgi atrodas Polijā, bet viņai vairs nav tiesību šķērsot Polijas robežas. Un, lidojot Šengenas zonā, Ukrainas pilsoņiem dažkārt tiek pārbaudītas vīzas un uzturēšanās atļauju kartes, un ar beidzies biometrijas datiem viņi netiks ielaisti lidmašīnā.
аватар ollennka
Kāpēc katrs otrais šo nelaimīgo draugu tur aizdomās par nelikumīgu uzturēšanos Polijā? Man pat prātā neienāca par to domāt.
аватар kolyan_cat
No Barnaula, protams, jūs labāk zināt, kādi noteikumi un nianses ir ukraiņiem ar biometriju.
Jautājums ir ne tikai un ne tik daudz nelikumīgā stāvoklī. Šai draudzenei, kuru es gleznoju, viņa sapratīs.
аватар ollennka
kolyan_cat, es atceros par jūsu neveselīgo Barnaula uztveri, paldies. Mani pārsteidz, ka jau trešā persona pēc noklusējuma meklē kaut kādu lomku aprakstītajā situācijā, it kā Polijā var dzīvot tikai pārkāpjot.
PS: ielūgums uz Barnaulu ir derīgs.
аватар kolyan_cat
Galvenais, lai kundze, kas atrodas Polijā, sapratīs, par ko ir runa. Un krāsot "intereses labad" visiem pārējiem, nav jēgas.
аватар lana_181
ollennka jo esam ukraiņi, mēs zinām, kā mūsējie tur dzīvo. 95 procenti nelegāli)) Tas arī viss)
аватар Anaidaverdi
Paldies visiem, kas atbildēja uz manu jautājumu. Mana drauga lidojums paskrēja bez aizķeršanās. Viņi neprasīja neko citu kā tikai pasi.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Spānija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl