Occidental Cala Vinas 4*– Atsauksmes

8
Novērtējums 8.510
№2 viesnīcas reitingā Maljorka
8.8 Numurs
8.8 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.8 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Maljorkas dienvidrietumu daļā, 50 metru attālumā no jūras. Viesnīca celta 1989. gadā, renovēta 2017. gadā (Superior numuri). Santaponsas golfa klubs atrodas 5 km attālumā no viesnīcas, savukārt Katmandu atrakciju parks ir 2 km attālumā. Šī viesnīca ir piemērota gan ģimenēm, gan pāriem.Vairāk →
аватар angelinagun
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir maza, bet ļ oti mā jī ga. Viss ir pā rdomā ts un izvietots kompakti un ē rti. Viesnī ca sastā v no trim ē kā m. Pirmajā ē kā ir peldbaseins pieauguš ajiem, blakus bē rnu baseins un neliels rotaļ u laukums. Blakus ir arī spē ļ u automā ts. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir maza, bet ļ oti mā jī ga. Viss ir pā rdomā ts un izvietots kompakti un ē rti. Viesnī ca sastā v no trim ē kā m. Pirmajā ē kā ir peldbaseins pieauguš ajiem, blakus bē rnu baseins un neliels rotaļ u laukums. Blakus ir arī spē ļ u automā ts. Principā norma ja ar bē rniem. Bet atraš anā s vietas ziņ ā tas ir visneinteresantā kais. Jo no š ī s ē kas telpā m nav nekā du ī paš u skatu. Jū rā vai pludmalē . Pā rejot pā ri tiltam nokļ ū stat lī dz divā m citā m ē kā m, tur uzreiz forš a platforma, tā teikt, ar skatu, no kura var redzē t jū ru. Un ir arī mazs dž akuzi ar skatu un vē sā vietā . Vispā r viesnī cas teritorija, ja to tā var nosaukt, vispā r ir labi veidota izraktos klintī s, kalnos, nezinu kā pareizi nosaukt. Bet viss ir ļ oti harmoniski. Viesnī cas pludmale ir neliels, mā jī gs lī cis. Viss ir kompakti kā viesnī cā . Kopumā ļ oti jauka skaista vieta. Viņ i labi barojas. Kopumā ē diens ir diezgan daudzveidī gs. Ņ emot vē rā , ka š ī nav jums Turcija ar saviem galdiem. Bet izvē le joprojā m ir pietiekami liela, lai atrastu kaut ko sev tī kamu. . Ņ em visu iekļ auts par viesnī cu cenā m, ja atseviš ķ i ē st nav ī paš i izdevī gi. Un viss ir iekļ auts tur, un dzē rieni ir iekļ auti, un patieš ā m tas ir ē rtā k. Lai gan, ja plā nojat pavadī t laiku viesnī cā lī dz minimumam, tad varbū t pietiks ar vakariņ ā m un brokastī m. Nu, daž i vā rdi par istabu un apkalpoš anu. Serviss ir labs personā lam draudzī gs, bet uzkopš ana notiek neē rtos laikos. Viņ i tomē r labi attī ra. Un tā tad kopumā par skaitu sū dzī bu nav. Viss ir labā stā voklī no mē belē m lī dz gultasveļ ai. Viss nepiecieš amais ir pieejams. Tā pē c jū tieties brī vi novē rtē t viesnī cu ļ oti labi visos aspektos!
аватар katerinka
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sā kš u ar paš u svarī gā ko – ja nekad neesi bijis Maljorkā , tad tev tā vienkā rš i ir jā apmeklē ! Esmu bijis daž ā dā s vietā s, ir ar ko salī dzinā t, bet Maljorka tieš ā m ir KAUT KAS! ! ! Klimats, jū ra, daba, vē sture, daudzveidī ba. … Tomēr ▾ Sā kš u ar paš u svarī gā ko – ja nekad neesi bijis Maljorkā , tad tev tā vienkā rš i ir jā apmeklē ! Esmu bijis daž ā dā s vietā s, ir ar ko salī dzinā t, bet Maljorka tieš ā m ir KAUT KAS! ! ! Klimats, jū ra, daba, vē sture, daudzveidī ba. . . valdzina viss!
Bet tā kā atsauksme ir par viesnī cu, tad pā rieš u pie tā . Atrodas Cala Vinas pilsē tā - tas ir kū rorta lī cis ar 2 viesnī cā m, vairā kiem dzī vokļ iem un daudzā m villā m. Uz Magalufu staigā t kā das 15 minū tes - Magalufā ir veikali, bā ri, diskotē kas, vispā r dzī ve rit pilnā sparā ! Cala Vinas ir tikai 2 veikali, tā pē c š ī ir tieš i ī stā vieta mā jī gā m ģ imenes brī vdienā m! Viesnī ca ir stabils č etrinieks. Atpū tā s ar vecā kiem un meitu 2.6 gadi. Viesnī cu izvē lē jā mies tieš i bē rnam. Tā kā š ī ir Eiropa, izvē le nav tik liela. Viesnī ca bez lielas greznī bas, bet numuriņ i jauni, remonts diezgan svaigs, viss tī rs un kā rtī gs. Bet mums paveicā s izvietojot, bet varē ja nepaveicā s. no daudziem numuriem paveras skats uz sienu, nevis uz jū ru. Otrajā un treš ajā korpusā tas ir normā li - no pirmā s ē kas logiem skats nepavisam nav strū klaka, nu kā paveicies! mums paveicā s : ) uzkopš ana istabiņ ā normā la, viss iztī rī ts, viss nomainī ts. Seifs ir maksas, tē jkanna arī maksā . Trauku NAV. istabā nav krū zī š u, NEKAS. ī rē ja tē jkannu, prasī ja krū zes, viesnī cā teica nē (kaut kā dī vaini (dvieļ i pret droš ī bas naudu. Ē diens nav ī paš i daudzveidī gs, bet viss garš ī gs un piemē rots bē rniem. Bet tikai bē rniem pē c diviem gadiem, bē rniem lī dz pat gadiem). divus gadus vecam nav ī paš i nekā , tā pē c paturiet prā tā . nekā das piena putras, dā rzeņ u biezeņ i arī (bet mū su jaunkundzei jau pietika izvē les - vairā ku veidu gaļ a, zivis, visā das zupas. Pludmale pilsē tiska, bet patiesī bā tas ir skaists ē nains lī cis. Lietussargi un sauļ oš anā s krē sli ir maksas (sauļ oš anā s krē sls 4.5 eiro dienā , lietussargs arī ), bet patiesī bā ir daudz ē nas un nav vajadzī bas : ) jū ra pie reizes bija netī ra piekrasti, bet bija maza pelde un ideā la tī rī ba : ) netī ri no tā , ka tā s aug apakš ā aļ ģ es un ja jū ra satraukta, tad nedaudz pacē la š ī s aļ ģ es : )
animā cija bē rniem arī ir lī menī - labi bē rnu klubi un mini-disko, garlaicī gi nemaz nebija : ) nā kamgad brauksim tikai uz Maljorku, bet pā rmaiņ ā m uz otru krastu!
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es joprojā m nevaru aizmirst mū su brī niš ķ ī gā s brī vdienas Maljorkā . Mē s bijā m trī s - es, vī rs un 4 gadus vecais dē ls. Š is bija mū su pirmais ceļ ojums uz ā rzemē m ar bē rnu, baž ī jā mies, vai viņ am ar mums nebū s garlaicī gi, tā pē c tū ri "Pieauguš ie un bē rni" no Natalie tours aizvedā m uz viesnī cu BARCELO CALA VINAS 4 *, kur solī jā s izklaidē t mū su atvasi. … Tomēr ▾ Es joprojā m nevaru aizmirst mū su brī niš ķ ī gā s brī vdienas Maljorkā . Mē s bijā m trī s - es, vī rs un 4 gadus vecais dē ls. Š is bija mū su pirmais ceļ ojums uz ā rzemē m ar bē rnu, baž ī jā mies, vai viņ am ar mums nebū s garlaicī gi, tā pē c tū ri "Pieauguš ie un bē rni" no Natalie tours aizvedā m uz viesnī cu BARCELO CALA VINAS 4 *, kur solī jā s izklaidē t mū su atvasi. ī paš ā bē rnu klubā . Klubs bija tematisks - saucā s "Luntik un viņ a draugi" vai kaut kas tamlī dzī gs, un bija veltī ts atbilstoš ajam multfilmas varonim. Mū su bē rns nekad nebija skatī jies š o multfilmu, tā pē c š aubī jā mies, ka viņ i varē tu viņ u tur noturē t ilgā k par stundu. Viņ i rē ķ inā jā s ar to, ka vienkā rš i atdos viņ am tur pusotru stundu dienā , un paš i tajā laikā staigā s un peldē s. Viss izvē rtā s apbrī nojami – bē rnu no turienes dabū t ā rā bija gandrī z neiespē jami. Viņ š skraidī ja apkā rt un spē lē ja visas animatoru ieteiktā s spē les gandrī z visu dienu – katru dienu. Tas ir vē l jo pā rsteidzoš ā k, ka daž as spē les ir izglī tojoš as. Animatoriem izdevā s tos padarī t garlaicī gus. Bē rnu grupa bija no 2 lī dz 5 gadiem, bet nebija neviena divgadnieka, visi vecā ki bē rni. Tur viņ us arī paē dinā ja pusdienā s - mū su bē rns pat zupu ē da! ) Pati viesnī ca ir pilnī gi normā la. Man ļ oti patika lī cis un akmens un smilš u kombinā cija uz vietas. Ū dens, protams, bija nedaudz auksts, bet bē rnu baseinos tas labi sildī ja, un mums ar vī ru patī k vē ss. Brauciena rezultā tā esam apmierinā ti, bet visvairā k priecā jamies par mazuli - varu teikt, ka ainavu maiņ a, aktī va komunikā cija ar jaunajiem bē rniem un visas š ī s nodarbes klubiņ ā ir kļ uvuš as par lielu soli viņ a dzī vē . attī stī ba viņ am, un tas ir lieliski. Š ogad viņ am jau 6 - domā jam piedzī voto atkā rtot.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар korpeikina
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es joprojā m nevaru aizmirst mū su brī niš ķ ī gā s brī vdienas Maljorkā . Mē s gā jā m kopā Es, vī rs un 4 gadus vecais dē ls. Tas bija mū su pirmais ceļ ojums uz ā rzemē m ar bē rnu, un mē s baž ī jā mies, vai viņ am ar mums nebū s garlaicī gi, tā pē c devā mies ekskursijā "Pieauguš ie un bē rni" no Natā lijas ekskursijas uz viesnī cu BARCELO CALA VINAS 4 *, kur mū su atvasi solī ja izklaidē t ī paš ā bē rnu klubiņ ā. … Tomēr ▾ Es joprojā m nevaru aizmirst mū su brī niš ķ ī gā s brī vdienas Maljorkā . Mē s gā jā m kopā
Es, vī rs un 4 gadus vecais dē ls. Tas bija mū su pirmais ceļ ojums uz ā rzemē m ar bē rnu, un
mē s baž ī jā mies, vai viņ am ar mums nebū s garlaicī gi, tā pē c devā mies ekskursijā
"Pieauguš ie un bē rni" no Natā lijas ekskursijas uz viesnī cu BARCELO CALA VINAS 4 *, kur
mū su atvasi solī ja izklaidē t ī paš ā bē rnu klubiņ ā.

Klubs bija tematisks - saucā s "Luntik un viņ a draugi" vai kā
kā tas, un tas bija veltī ts atbilstoš ajam multfilmas varonim. Mū su
bē rns nekad nebija skatī jies š o multeni, tā pē c mē s par to š aubī jā mies
viņ i var turē t viņ u tur vairā k nekā stundu. Paredzams, ka to vienkā rš i atdos
tur pusotru stundu dienā , kamē r viņ i paš i š ajā laikā staigā un peld.

Viss izvē rtā s apbrī nojami – vajadzē ja bē rnu no turienes izvilkt.
gandrī z neiespē jami. Viņ š steidzā s turp un spē lē ja visu
animatori spē lē gandrī z visu dienu - katru dienu. Tas ir vē l jo vairā k
Pā rsteidzoš i, daž as spē les ir izglī tojoš as. Animatoriem izdevā s tos izveidot
garlaicī gi.

Bē rnu grupa bija no 2 lī dz 5 gadiem, bet nebija divgadnieku, viss
vecā ki bē rni. Tur viņ us paē dinā ja pusdienā s – mū su bē rns pat zupu ē da! )

Pati viesnī ca ir pilnī gi normā la. Man ļ oti patika lī cis un
akmens un smilš u kombinā cija uz vietas. Ū dens bija auksts
protams, bet bē rnu baseinos labi sildī ja, un mē s abi ar vī ru
mums patī k forš i.

Ceļ ojuma beigā s esam apmierinā ti, bet visvairā k priecā jamies par mazuli - es varu
sakiet, ka ainavu maiņ a, aktī va komunikā cija ar jauniem bē rniem un viss
š ie pasā kumi klubā bija liels solis viņ a attī stī bā , un tas
lieliski. Š ogad viņ am jau 6 - domā jam piedzī voto atkā rtot.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ā gada jū nijā Spā nijā nonā cā m apmē ram. Maljorka, ilgi plā nota, divas nedē ļ as izdevā s. Natalie tū rē izvē lē jā mies Barcelo Cala Vinas viesnī cu. Mē s devā mies ar visu savu mazo ģ imeni, trī s cilvē ki, es, mana sieva un dē ls. … Tomēr ▾ Š ā gada jū nijā Spā nijā nonā cā m apmē ram. Maljorka, ilgi plā nota, divas nedē ļ as izdevā s. Natalie tū rē izvē lē jā mies Barcelo Cala Vinas viesnī cu. Mē s devā mies ar visu savu mazo ģ imeni, trī s cilvē ki, es, mana sieva un dē ls. Puisim ir 11 gadi, katru vasaru vedam uz jū ru jau piekto sezonu. Tas ir ļ oti labs veselī bas lā diņ š visam nā kamajam gadam, ko pilsē tā nedabū si. Viesnī ca mums iepatikā s uzreiz, pē c reģ istrē š anā s veicā m iepazī š anā s gā jienu un secinā jā m, ka vieta ir piemē rota. Gan ē ka, gan teritorija pā rsteidza gan ar pamatī gumu, gan skaistumu. Atkal apkā rt nav citu ē ku dominē š anas. Otrajā dienā , apmierinā jis pirmo peldē š anas aizrauš anos, mazulis nolē ma pā rbaudī t, kā ds š eit ir pirā tu klubs, par ko mums tik uzstā jī gi stā stī ja tū risma aģ entū rā . Nu tas arī viss, pā rbaudī ts un pazudis. Viņ š ar mums runā ja tikai pie galda un pirms gulē tieš anas. Piastri, piastri, piastri. . . Atcerē jos savu pionieru bē rnī bu, tā bija savā dā ka, atslē gā bija interesanti padomdevē ji un garlaicī gi, bet tomē r lielā koties paš i izdomā ja izklaidi. Klubā puiš i acī mredzot strā dā ja ne tikai ar mirdzumu, bet arī profesionā li. Man liekas ļ oti grū ti paņ emt uz divā m nedē ļ ā m 10-12 gadus vecus bē rnus, lai viņ i apdeg, man liekas ļ oti grū ti, vienalga, viņ i nav mazie, kas var ielikt grabulī ti ar knupī ti. Lī dz atvaļ inā juma beigā m pamanī ju, ka mans dē ls manā mi fiziski pievelk sevi, viņ a acis kļ uva koncentrē tā kas un garastā voklis kļ uva vienmē rī gs bez kaprī zē m, piemē ram, es likš u, es nelikš u vairā k cukura. Nu mē s ar sievu, par laimi, rokas bija atraisī tas, ne tikai baudī jā m sauļ oš anos un peldi, bet arī veicā m vairā kus patī kamus izbraucienus pa salu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар shaboldas
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uz salas pavadī ja ģ imenes brī vdienas. Maljorka, divas nedē ļ as augustā , Barcelo Cala Vinas viesnī cā , kas nopirkta Natalie Tour. Braucienā piedalī jā mies mē s ar sievu un mū su meitā m (16.12 un 9 gadi). Ņ emot vē rā piecpadsmit gadu pieredzi Vidusjū ras reģ ionā , varu teikt, ka Cala Vinas ir tradicionā la viesnī ca Eiropas servisa ziņ ā . … Tomēr ▾ Uz salas pavadī ja ģ imenes brī vdienas. Maljorka, divas nedē ļ as augustā , Barcelo Cala Vinas viesnī cā , kas nopirkta Natalie Tour. Braucienā piedalī jā mies mē s ar sievu un mū su meitā m (16.12 un 9 gadi). Ņ emot vē rā piecpadsmit gadu pieredzi Vidusjū ras reģ ionā , varu teikt, ka Cala Vinas ir tradicionā la viesnī ca Eiropas servisa ziņ ā . Spē cī gs Eiropas č etrinieks. Tač u š ai viesnī cai ir arī iezī mes tā s atraš anā s vietas, reljefa un arhitektū ras dizaina dē ļ . Tā celta nevis garā , lī dzenā piekrastē , kas atpū tnieku acī m ir diezgan garlaicī ga, bet gan gleznainā lī cī , nedaudz vairā k kā trī s kilometrus no Magalufas pilsē tas. Tas ir ļ oti mā jī gs un rada oriģ inā lu mikroklimatu. Turklā t konkurē tspē jī gas viesnī cas nespiež , neveido piekrastes skudru pū zni, blakus ir tikai pā ris viesnī cas. Ļ oti interesants risinā jums ieejai viesnī cā , no š osejas tā atrodas ceturtajā stā vā , savukā rt nokā pš ana uz jū ru ir pirmā vai, varē tu teikt, pagraba stā va lī menī . Pat ne nobrauciens, bet baseina zona ar sauļ oš anā s krē sliem, skaistiem kokiem, tad kā pnes ū denī , lī dz dziļ umam. Gluda ieeja smilš ainajā paš valdī bas pludmalē , kas ir kopī ga trim viesnī cā m. Ir divi baseini - pieauguš ajiem un bē rniem. Pati viesnī ca ir gaiš a un plaš a. Uzcelta ar varenī bu. Mē s ieguvā m Junior Suite, vairā k nekā trī sdesmit metru, ar skatu uz jū ru un lielu balkonu, pē c vakariņ ā m bē rniem patika tajā pavadī t laiku pirms gulē tieš anas. Tī rī š ana bija pamatī ga, uz grī das nebija smilš u, veļ a un dvieļ i tika rū pī gi mainī ti. Ē diens ir bagā tī gs un daudzveidī gs, nebija rindu kā Turcijā pē c arbū za, vienmē r pietika visiem un augļ iem, un gaļ as, un zivī m, un dā rzeņ iem. Lielisks grilē ts jē rs, kļ uvis par manu iecienī tā ko ē dienu. Es gatavojos atkā rtot valstī , vismaz mē ģ inā t. Runā jot par izklaidi bē rniem, izņ emot pludmali un jū ru, viss ir sakā rtots ļ oti saprā tī gi. Divi jaunā kie sā ka apmeklē t bē rnu klubu no pirmā s dienas. Viesnī cā ir daudz bē rnu, bet uz š o klubu varē ja doties tikai mū su operatora klienti, iespē jams, tā pē c tajā nebija simpā tijas, un animatori lieliski pastrā dā ja ar visu programmu. Katru dienu ir jaunas sacensī bas un aktivitā tes, meitā m ne tikai nebija garlaicī gi, bet gandrī z asarā s š ķ ī rā s no kluba, kad visi bija klubā , un mums bija laiks doties uz lidostu. Vecā kais, pavadī jis dienu pludmalē , vakarā devā s uz diskotē ku Magalufā . Tas ir piecpadsmit minū tes ar kā jā m. Viesnī cā satiku divus vienaudž us un viņ i pavadī ja laiku kopā ar savu kompā niju. Pie viesnī cas ir vairā ki veikali, viņ i nopirka pludmales dvieļ us un katru dienu ū deni, sulas un alu, labi ietaupī jumi. Es neesmu liels autobusu ekskursiju cienī tā js, bet mana sieva un vecā kais devā s uz aptauju uz salu un uz Formentoras bā ku, man patika. Pē c tū roperatora teiktā , varu teikt, ka nekā du pā rklā jumu nebija. Tikš anā s lidostā , piegā de uz viesnī cu, pie reģ istrā cijas reģ istratū rā paskaidroja, kur un kas jā aizpilda un jā paraksta. Viņ i paskaidroja, kur atrodas veikali, autobusu pietura, taksometru situā cija.
Viesnī ca ir ļ oti piemē rota ģ imenē m ar bē rniem, starp citu, bija mammas ar pavisam maziem, pieauguš iem pā riem, vientuļ iem, un jaunieš u kompā nijā m, protams, jā iekā rtojas paš ā Magalufā .
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies 2009. gada jū nijā . Man ļ oti patika viesnī ca. Ē diens un animā cija ļ oti augstā lī menī . Paldies Natalie Tours. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 2009. gada jū nijā . Man ļ oti patika viesnī ca. Ē diens un animā cija ļ oti augstā lī menī . Paldies Natalie Tours.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s atpū tā mies ar manu meitu Cala Vinas ī paš ajā Natā lijas tū rē "Pieauguš ie un bē rni". Pā rē jais man ļ oti patika. Lieliska vieta pieauguš ajiem un bē rniem. Laba viesnī ca ar labu personā lu. Nav ž ē l, ka Turcijā iztē rē ju vairā k naudas nekā parasti. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies ar manu meitu Cala Vinas ī paš ajā Natā lijas tū rē "Pieauguš ie un bē rni". Pā rē jais man ļ oti patika. Lieliska vieta pieauguš ajiem un bē rniem. Laba viesnī ca ar labu personā lu. Nav ž ē l, ka Turcijā iztē rē ju vairā k naudas nekā parasti. Un bē rnu klubs manai meitai ir kļ uvis tikai par ģ imeni. kā meitene un jū ras pirā ts nav lelles, bet viņ a aizgā ja ar asarā m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Solera dzelzceļš
Novērtējums 10.0
Spānija, par. Maljorka
Transports
Pūķu alas
Novērtējums 9.3
Spānija, par. Maljorka
Daba
Formentoras rags
Novērtējums 9.0
Spānija, par. Maljorka
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti

Отель расположен в юго-западной части Майорка, в 50 метрах от моря. Отель был построен в 1989 году, реновирован в 2017 году (Supeior rooms). Гольф-клуб Santa Ponsa расположен в 5 км от отеля, а парк аттракционов Катманду — в 2 км. Этот отель подойдёт как для семейного отдыха, так и для пар.

Atrašanās vieta Расстояние до аэропорта Пальма-де-Майорка составляет 30 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Открытый бассейн с постепенным увеличением глубины, терраса для загара, сад, крытый бассейн с подогревом, бар у бассейна, ресторан Ses Voltes, круглосуточная стойка регистрации, сувенирный магазин.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 бассейна, мини-клуб (4-10 лет), мини-дискотека, анимация.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Живая музыка, интернет-бар, дартс, бочча, массажный кабинет.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • animācija
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 337 номеров.

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, фен, кондиционер, спутниковое ТВ, телефон, Wi-Fi (бесплатно), мини-холодильник (бесплатно), сейф (платно), балкон или терраса.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • apkure
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
Adrese Coral, 2-4, 07181 Кала-Виньяс, Испания
Tālruņi: +34 971 131166
Tīmekļa vietne: Occidental Cala Vinas
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.