HSM Son Veri 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 6.010
Viesnīca atrodas 500 metru attālumā no pludmales, blakus Arenālas centram. Netālu no viesnīcas atrodas Maljorkas lielākais ūdens atrakciju parks. Viesnīca uzcelta 1970. gadā, daļēji renovēta 2005. gadā. Atvērts no jūnija līdz septembrim. Lieliski piemērota kā ekonomiska apmešanās iespēja mazprasīgiem tūristiem un jauniešiem.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Lasī ju slavinoš as atsauksmes par Reinu Izabellu, paliku tajā.2012. gada jū lijā , maza neomulī ga istabiņ a ar netī ru tualeti un netī ru vannasistabu, aizkars vannasistabā ir vienkā rš i pretī gi aiztikt, fē na nav, aizsmakums drausmī gs , atvē ru balkonu - nepā rtraukti dzirdē ju kalpu kliedzieni, maš ī nu troksni, ē diens parasts, tur nav ko apbrī not, protams, ka badā nepaliksi, bet galvenais, lai vā cu jaunatne paliek. … Tomēr ▾ Lasī ju slavinoš as atsauksmes par Reinu Izabellu, paliku tajā.2012. gada jū lijā , maza neomulī ga istabiņ a ar netī ru tualeti un netī ru vannasistabu, aizkars vannasistabā ir vienkā rš i pretī gi aiztikt, fē na nav, aizsmakums drausmī gs , atvē ru balkonu - nepā rtraukti dzirdē ju kalpu kliedzieni, maš ī nu troksni, ē diens parasts, tur nav ko apbrī not, protams, ka badā nepaliksi, bet galvenais, lai vā cu jaunatne paliek. š ajā viesnī cā , tā pat kā visā Arenā la rajonā , ir š ausmas, non-stop dzē riens, viņ i bļ aus uz jū su durvī m lī dz 3-4 no rī ta, mē ģ inā ja paskaidrot, ka es gribu gulē t, viņ i nesaprot angļ u valodu, veids, pie letes 1. stā vā arī slikti runā angliski, vispā r spā ņ i uz Mayrk slikti izturas pret krieviem, man atvaļ inā juma beigā s sā kā s ī sta elle, no 5 plkst. pā ri zonai sā ka lidot lidmaš ī na. no rī ta kalnos izcē lā s ugunsgrē ki un sā kā s ugunsgrē ka dzē š ana ar ū dens ņ emš anu, neiesaku doties atvaļ inā jumā uz Maljorku
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca lieliska, personā ls draudzī gs, ē dieni izcili, daudzveidī gi. Daudz daž ā du augļ u: ā boli, plū mes, kivi, banā ni, bumbieri. Un kā di arbū zi! Es devos atvaļ inā jumā no Natalie Tours kopā ar Fortune 2 *. Nebiju gaidī jis š ā du pakalpojumu. … Tomēr ▾ Viesnī ca lieliska, personā ls draudzī gs, ē dieni izcili, daudzveidī gi. Daudz daž ā du augļ u: ā boli, plū mes, kivi, banā ni, bumbieri. Un kā di arbū zi! Es devos atvaļ inā jumā no Natalie Tours kopā ar Fortune 2 *. Nebiju gaidī jis š ā du pakalpojumu. Paldies par ekskursiju Natalie Tour un, protams, ī paš s paldies viesnī cas personā lam. Es gribē tu š eit atgriezties vē lreiz (ne tikai mans viedoklis). Devā mies uz Palmu, ar 23. autobusu (pietura pie ieejas viesnī cā ) var nokļ ū t 30 minū tē s. Bija katedrā lē , tikai staigā ja pa pilsē tas ielā m. Ž ē l, ka ir maz dienu, ļ oti gribē jā s sauļ oties, izpeldē ties tik skaistā jū rā ! Atvaļ inā jums bija izdevies!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lieliska viesnī ca! Par 2* - vienkā rš i super! Man ī paš i patika ē diens. Spriediet paš i - katru dienu augļ i - arbū zi, melones, ā boli, plū mes, bumbieri, banā ni, persiki, nektarī ni. . Gaļ a, zivis - kā labā kajā s mā jā s! Personā ls runā vā ciski un angliski. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca! Par 2* - vienkā rš i super! Man ī paš i patika ē diens. Spriediet paš i - katru dienu augļ i - arbū zi, melones, ā boli, plū mes, bumbieri, banā ni, persiki, nektarī ni. . Gaļ a, zivis - kā labā kajā s mā jā s! Personā ls runā vā ciski un angliski. Ī paš i patika vecā kais pusmū ž a vī rietis ē damzā lē un sieviete recepcijā -uzvedas draudzī gi un cienī gi! Budž eta variantā labā ku viesnī cu neatradī siet! jū ra tuvu, ne vairā k kā.200m. jā ņ em auto uz 3 dienā m un karte. neaizmirstami iespaidi! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Jauka viesnī ca ar labu ē dienu! Vakariņ as ir vienkā rš i izcilas! Nav gaisa kondicionē š anas, bet tas ir 2 *! Ļ oti mazas vienvietī gā s un divvietī gā s ir standarta! Lieliski augš stā vā - fantastiski skati! Recepcija ļ oti draudzī ga un runā angliski(kas Arenal ir ļ oti reti). … Tomēr ▾ Jauka viesnī ca ar labu ē dienu! Vakariņ as ir vienkā rš i izcilas! Nav gaisa kondicionē š anas, bet tas ir 2 *! Ļ oti mazas vienvietī gā s un divvietī gā s ir standarta! Lieliski augš stā vā - fantastiski skati! Recepcija ļ oti draudzī ga un runā angliski(kas Arenal ir ļ oti reti). Dvieļ i netiek mainī ti katru dienu, bet 1 eiro atrisina problē mu. Ī si sakot cenas un kvalitā tes attiecī ba ir par labu viesnī cai!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums tan460
sakiet kaut ko par līmeni 2 * Maljorkā salīdzinājumā ar 3 *, piemēram, Kipra vai Turcija
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Solera dzelzceļš
Novērtējums 10.0
Spānija, par. Maljorka
Transports
Pūķu alas
Novērtējums 9.3
Spānija, par. Maljorka
Daba
Formentoras rags
Novērtējums 9.0
Spānija, par. Maljorka
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti

Отель расположен в 500 метрах от пляжа, рядом с центром города Ареналь. Недалеко от отеля находится самый большой аквапарк Майорки. Отель построен в 1970 году, частично реконструирован в 2005 году. Открыт с июня по сентябрь. Отлично подойдёт как экономичный вариант размещения для невзыскательных туристов и молодёжи.

Atrašanās vieta 6 км от аэропорта Пальмы. 10 км от г. Пальма. 200 м от торгового центра.
Pludmales apraksts Пляж S’Arena в 500 м от отеля. У бассейна шезлонги бесплатно.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Ресторан, 2 бара (один у бассейна).

Русскоязычный персонал. Терраса для загара, круглосуточная стойка регистрации.

Курение на всей территории отеля и в номерах запрещено. Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Салон для игры в бридж. Игровая комната.
  • velosipēdu noma
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

Всего 180 номеров в 10-этажном здании.

  • vanna/duša
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Av. Europa, 3 07600 S'Arenal Illes Balears
Tālruņi: T. +34 971 441 950
F. +34 971 441 857
Tīmekļa vietne: HSM Son Veri
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.