Slikta viesnīca par zemu cenu

Rakstīts: 7 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 24 jūlijā — 4 augusts 2019
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 4.0
Ko dara kaķ is, kad nav ko darī t? Tā nu pē c pieciem braucieniem uz Grieķ iju (Halkidiki-Roda-Roda-Korfu-Kos) un Melnkalni (Becici), kur viss bija kā rtī bā , mums radā s vē lme pē c daž ā dī bas un pat paaugstinā t lī meni, tā pē c sā kā m skatī ties Maljorkas virzienā . Tū risma aģ ents mums izvē lē jā s vairā kus variantus, apskatot tū ristu vē rtē jumus un izlasot atsauksmes, apmetā mies Club Hotel Tropicana. Tā nu ejam.

Club Hotel Tropicana atrodas Maljorkas dienvidaustrumu piekrastē , tā s dziļ ā kajā pakaļ ā , klusā patvē rumā no trokš ņ a un ballī tē m. Tajā paš ā laikā transfē rs no lidostas nav ilgs, pagā ja apmē ram stundu (busā bija tikai 3 ģ imenes, bijā m pirmie).


Draudzī gas meitenes pie letes lidostā norā dī ja, kurā autobusā jā iekā pj, un mū su viesnī cas gide Svetlana (AnexTour) iekā pa autobusā , kad visi jau bija sapulcē juš ies.
Pē c ī sa stā sta par (sevi) par to, kā dā debesu vietā mē s (iekļ uvā m), ka Maljorkā ir viss nepiecieš amais pilnī gai laimei, ka bukletā ir norā dī ts viņ as telefona numurs, bet viņ a nevar atbildē t uz zvaniem, un tā ir labā k lai rakstī tu WhatsApp, viņ a, ieslē dzot mū ziku, sā ka rū pī gi sekot lī dzi š ofera darbī bā m, skaidrojot, ka spā ņ iem ir ī paš a mentalitā te un viņ i nestrā dā smagi un pat neapgrū tinā s ar angļ u valodas apguvi. . "Acī mredzot vadī tā js vē l nav pā rbaudī ts, " mē s domā jā m.

Tomē r ziņ kā rī ba uzvarē ja, un mē s sā kā m viņ u mocī t ar jautā jumiem par Maljorkas apskates vietā m, automaš ī nu nomu, satiksmi un autostā vvietu iespē jā m. Izrā dī jā s, ka uz salas nav maksas ceļ u, par stā vvietu jā maksā tikai Palmas centrā , kur š ī s maksas vietas iezī mē tas zilā s lī nijā s. Pē c tam atkal sekoja rū pī ga vadī tā ja rī cī bas izpē te, kas turpinā jā s lī dz pat viesnī cai.
“Acī mredzot viņ š vē las iemā cī ties par autobusa vadī tā ju, ” nodomā jā m un vairs nepretojā s.

- Un š eit ir Tropicana! - Svetlana iesaucā s, ļ aujot mums doties uz izeju. - Tiekamies parī t 11-00, rī t man liela tū ristu iebraukš anas un aizbraukš anas diena.

“Protams, ” vienojā mies, “tū risti ir galvenais, ” un devā mies izkraut koferus.


Mē s nevarē jā m atvadī ties no mū su gida. Š oferis, rū pē joties par citiem pasaž ieriem, ļ oti ā tri ielē ca savā vietā un autobuss aizbrauca, atstā jot mū s vienus. Svetlana (dauzī t logus un durvis no iekš puses) izgā ja neizkā pusi no autobusa.

Ieeju administratī vā bloka zā lē rotā dabī gā koka durvis. Redzams, ka mū sdienu eiropieš i nav pieraduš i pie tā das greznī bas un pastā vī gi (berzē joties) to izmantoja, kā rezultā tā radā s dabiskā nolietojuma vietas. Bet durvis turpina darboties.

Administrators vā rdā Dž oana (Dž oana? Dž oana?
) mū s ā tri piereģ istrē ja, uzvilka all-inclusive siksnas, pa jokam pielaikoja pie pirksta š ķ ē res, paņ ē ma naudu kū rorta nodevai (43 eiro) un seifam (36 eiro) un pateica, kur jā brauc. Gā jē ju neerotiskais brauciens bija ī ss, pē c simts metriem uzdū rā mies savai mā jai.

Istabas durvis nav tik greznas kā reģ istratū rā , tā pē c iepriekš ē jie tū risti ar tā m nestā vē ja ceremonijā . Redzams, ka stikls ir mainī jies, un viesu aprū pē tas ir papildus pastiprinā ts ar hermē tiķ i.

Pirmā lieta, ar ko satiek noguruš u ceļ otā ju istabā , ir ventilators. Uz griestiem. Es karā jos desmit sekundes, kad ieraudzī ju viņ u. “Mana laimī gā matainā bē rnī ba ir atgriezusies, sveiki, Padomju Savienī ba, ” es nodomā ju, bet sieva mani atgrieza realitā tē , iegrū stot iekš ā no aizmugures.

Visu pretē jo sienu aizņ em iebū vē tais skapis. Sasodī ts, kur ir tualete? Tieš i tā , (pagalmā ) skapī , skapja labā s durvis ir viņ š.
Gan drē bju skapis, gan naktsgaldiņ i atkal ir izgatavoti no masī vkoka.
Bet, tā kā š ie priekš meti katrā istabā ir atš ķ irī gi, popularitā tes pē das nav tik izteiktas kā pie durvī m reģ istratū rā.


Seifs ir aizslē gts ar atslē gu. Uz atslē gas ir istabas numurs. Tas ir ļ oti ē rti, ja atslē ga nozaudē ta, jebkurš no apkā rtē jiem var palī dzē t atslē gai atrast tā s ī paš nieku (un seifa saturam - savu). Atslē gu birkas tika noņ emtas pirms izbraukš anas dienas.

Gultas un matrač i ir adekvā ti, (suņ a) papildu gulta ir gandrī z tikpat liela kā (saimnieka) galvenā.

Ū dens izlietnē nā k ar ī stu spā ņ u temperamentu. Siestas laikā . Kaut ko izš ļ akstī t apkā rt ir nereā li. Tvertne tualetē tiek piepildī ta lī dz vakaram uz aptuveni desmit minū tē m. Un pludiņ š ir uzstā dī ts kaut kur uz 1 / 3-1 / 2 no tā jaudas, lai (mazā k aizsprostotu jū ru) taupī tu ū deni. Fen? Nu, vai jū s atceraties Padomju Savienī bu? Ir fē ns. Reģ istratū rā par depozī tu. Atgrieziet fē nu - viņ i atdos depozī tu. Galu galā matu ž ā vē tā js nav lē ts, un viņ i to var sabojā t ...

Duš a darbojas labi, un ū dens spiediens un temperatū ra.
Izlasot atsauksmes par Tropicana, mē s pā rmaksā jā m iepriekš par numuru prioritā rajā zonā , tuvā k reģ istratū rai. Un, izgā juš i cauri teritorijai, viņ i saprata, ka š ī nauda ir iztē rē ta neatgriezeniski. Citas mā jas atrodas ļ oti tā lu. Š ī nav Vasiļ jevska salas pirmā un nevis otrā , bet astoņ padsmitā lī nija. Dodieties zem dedzinoš as saules lī dz 600-700 metru augstumam. Ja nolemsi (pē kš ņ i) doties uz turieni – noteikti prioritā ra nozare.

Viesnī cas kartē tenisa korti atrodas vistā lā k no jū ras. Un vakarā pē c ieraš anā s un nā kamajā dienā mē s devā mies pie viņ iem (nu, ne velti viņ i nesa raketes un kedas 7500 km), bet mē s tā s neatradā m. Apjukuš i viņ i devā s pie Senjora Dž oana ar jautā jumu. "Pazī sti tenisu, " Dž oana atbildē ja...Paš ā viesnī cā kartē ir korti. Vietnē s viesnī cas aprakstā - ir. Google satelī tattē li ir pieejami! Patiesī bā nē . Vai arī mē s esam kā dā nepareizā realitā tē?
Mū su mā jas priekš ā auga trī s milzī gas priedes, kas sniedza ē nu gan uz “veranda”, gan zā lienā tai priekš ā . Sekojot apkā rtē jo piemē ram, ievilkā m istabas priekš ā uz gā zes 2 zviļ ņ us un pē cpusdienā pē tī jā m savas zemapziņ as kaktus nevis istabā , bet š ajā ē nā.

Virtuve, saskaņ ā ar atsauksmē m, spā ņ u valoda ir laba visur. Tropicana nav izņ ē mums. Jū ras veltes katru dienu, divu veidu gaļ a katru dienu, lieliski sieri, vī ni, sangrija un alus (Mahou) ir arī ļ oti labi. Vispā r labi paē dā m, izmantojā m skapja labā s durvis atbilstoš i apē stam.

Š eit ir pirmā vieta manā pieredzē , kur smilš u pludmale nav pretrunā ar ū dens caurspī dī gumu. Pludmale ir simts metru plata, no abā m pusē m to ieskauj jū rā izsprausti akmeņ aini smailes. Smilš aina, balta, mijas ar jū raszā lē m, nū jā m un lietussargiem, ar laipu. Viņ u katru dienu 5 minū tes aptī ra vietē jais iezemietis. Tas, ko man nebija laika noņ emt (gobijas, aļ ģ es), paliks lī dz rī tdienai, nekur nepazudī s.

Tad (ap 9 no rī ta) aborigē ns atpū tnieku uzklā tā s smiltis no laipas ar motorizē ta pū tē ja palī dzī bu slauka atpakaļ uz guļ oš ajiem atpū tniekiem, pē c tam sā k iekasē t (nodokļ us) samaksu par lietussargiem. Cena par to izmantoš anu (5 eiro par lietussargu un 4.20 par katru sauļ oš anā s krē slu) ietver samaksu (tiesī bas tos salauzt, lī mē t un atkal lauzt) par š ī s pludmales augsto apkalpoš anu ar PVN atskaitī š anu Karalistes kasē . Spā nijas. Visiem, kas nevē las maksā t karaļ valsts kasē , ir iespē ja š ķ ē rsot (jū ra un akmeņ i) kalnu un blakus esoš o pludmali un iegā dā ties saliekamo pludmales lietussargu 200 cm izmē rā par 8-9 eiro un a. niedru paklā jiņ š par 2 eiro veikalos pie Globales America viesnī cas. Un (ī paš i mantkā rī giem) cilvē kiem, kuri baidā s apdegties, kā mums, optimā lais rež ī ms ir no 8 lī dz 10 jū rā , tad lī dz 16:30 zem priedē m un no 17:00 atkal uz pludmali.
Peldamies, ž ū stam, un lietussargu nevajag, un mums ir savs segums (lai gan, par nevē lē š anos maksā t karaļ valstij, mē s to nozagā m mums naktī.3 dienas pirms izbraukš anas (tiesu izpildī tā ji paņ ē ma) tieš i no plkst. lievenis).

Tiem, kas vē las peldē t, ir daudz jā staigā . Ieeja ļ oti saudzī ga, tā ds liels "brokbaseins", lī dz 30 metriem jū rā ieejam drosmī gi. Bet š ī kustī ba ir arī izliekta, jo ir jā apiet virspusē peldoš ā s aļ ģ u bumbiņ as un zari (kakuli), polietilē na gabaliņ i un zobu birstes. Jā , Baleā ru jū ra ir bagā ta ar dā vanā m. Tas cilvē kiem atnes ne tikai zobu birsti, bet arī tukš u motoreļ ļ as kannu un piena plastmasas pudeles. Tač u ceļ as vē lu un savas dā vanas nes tuvā k pulksten 11-12, no rī ta vē l var peldē t. Vakarā arī var, bet esi uzmanī gs.

Un tur ir medū zas. Dē ls jau pirmajā peldē guvis 4x5 centimetru lielu pleca apdegumu no medū zas, kura nokļ uvusi tikai lī dz mā jai.
Tajā paš ā dienā sejas apdegumu guva vē l viens mazs bē rns (arī krievs). Medū za tika atrasta, izvilkta (un apē sta), bet pē c tam viņ u kolē ģ i satikti vē l 3 reizes.

Pludmales kopsavilkums: ū dens tī rs, bet netī rs : ), serviss spā niski.


3. dienā atkal redzē jā m Svetlanu. Visi ir pieraduš i, ka viesnī cu gidi pā rdod sava uzņ ē muma ekskursijas par zirgu cenā m un pat piegā dā tā s partneru veikaliem. Bet nē , mū su gids bija godī gs pret mums un neaģ itē ja par kā dā m (pā rmē rī gā m) ekskursijā m. Uz jautā jumu, vai jū ra š eit visu laiku ir tik bagā ta, jo atsauksmē s viss ir kā rtī bā , viņ a neskaidri nomurminā ja un teica, ka recenzijas nelasa. Viņ ai tie neinteresē . Mani pā rņ ē ma skaudī bas vilnis. Ir lieliski, ja cilvē ks dzī vē dara to, kas viņ am interesē . Un nedara to, kas nav interesanti. Un š erifa indiā ņ u problē mas neinteresē ...
Vispā r caur viņ u pasū tī jā m auto (Peugeot 208 par 45 eiro dienā plus pagarinā tā apdroš inā š ana riepā m, logiem un spoguļ iem 6 eiro), un atvadī jā mies uz visiem laikiem.
Kā izrā dī jā s, uz visiem laikiem.

Tropicana reģ istratū rā un ciematā netā lu no viesnī cas America automaš ī nu noma ir vē l dā rgā ka.

Starp citu, par Wi-Fi. Tas ir tikai uzņ emš anas zonā , un dā rgi. Pusstunda - 4 eiro, stunda - 6 eiro, 15 dienas - 25 eiro (! ). Es biju kategoriski pret interneta pieslē gš anu par 2000 rubļ iem un dē la pakarinā š anu ar planš eti youtube reģ istratū rā , nevis peldoties jū rā , un arī.4 eiro par ziņ u rakstī š anu WhatsApp Svetlanai bez cerī bas uz ā tru atbildi. absurds.

Nā kamajā dienā ar ī rē tu automaš ī nu devā mies uz Palmu-Valldemossa-Alcudia. Palmā nav kur novietot automaš ī nu. Atradā m maksas daudzlī meņ u autostā vvietu ar minū tes maksā jumu (apmē ram 3 centi/min) un devā mies baudī t viduslaiku pilsē tu un Gaudi darinā jumu. Palma ir tī ra, atkritumu izgā ztuves nav katru ceturksni, kā Korfu vai Kosā , svē tdienā s strā dā.20-25% veikalu, tā pē c krā mu tirgus nebija. Katedrā le ir skaista.

Vairā k majestā tisks nekā elegants, bet iespaidī gs no attā luma. Blakus - masī vas smagas sienas, un no visā m plaisā m izlī duš i gargoiļ i. Ieeja ir slē gta ar dzelzs restē m, lai tū risti netraucē tu vietē jiem (lai novē rstu Kunga uzmanī bu no viņ a lietā m) lū gties. Pē c baumā m, ieeja tikai ekskursiju grupu sastā vā un 17 eiro no deguna. Tomē r Dieva svē tā s inkvizī cijas valstī nav lē ti novē rst uzmanī bu. Mū sē jais ir daudz lē tā ks.

Valldemossa ir ciems pie ciema. Š opē ns un viņ a draudzene Dž ordž s Sands tur acī mredzot nodarbojā s ar agrotū rismu. Zaļ o kalnu nogā zē , protams, smuki izskatā s baltas un dzeltenas mā jas (kalnieš u sakli), bet, lai ar autobusiem uz turieni vestu ekskursijas...Un pē kš ņ i: Valldemosas ielā s mē s redzē jā m zilas maksas lī nijas. autostā vvieta. Atcerē jos Svetlanu, stā stu, ka maksas autostā vvieta ir tikai Palmā un tikai centrā , un viņ a “atsauksmes nelasa”. Laikam ne tikai recenzijas nelasa. Apmē ram trī s minū tes spiningojuš i, atradā m, kur bez maksas noparkoties, un devā mies klaiņ ot.
Restorā nā pretī klosterim viņ i vienkā rš i neatteicā s pasniegt kafiju un konditorejas izstrā dā jumus. Viesmī lis, izdzirdē jis "kapuč ī no un ensaimades", vienkā rš i novē rsā s. Patiesi galants, viņ š mū s nepā rsteidza ar savu angļ u valodas nezinā š anu. Bet mū sē jie savā Valldemossā mums parā dī ja, kur var vienkā rš i paņ emt kafiju ar bulciņ u. Kafejnī ca pagalmā , uz terases vī nogulā ju paē nā ...mmm ...Konditorejas izstrā dā jumi (coca de patata) ir lieliski, pat vietē jie zvirbuļ i kā pa tieš i rokā s konditorejas izstrā dā jumiem. Un kafija č etriem ar mī nusu, un zvirbuļ i uz to vairs netiecā s, kas ir raksturī gi.


Alkudija kā ciems mū s neinteresē ja, bet par pludmali dzirdē jā m. Nav plats (kopā pieci metri), tī rā kā s baltas smiltis, un tā tad - 8 kilometri krasta. Vietas, kur viesnī cas tiek taranē tas ar korpusiem cieš i, pa vidu - brī vā kas. Ū dens ir tī rs un silts, tā pat kā pie mums, uz virsmas (prezervatī vu) gandrī z nav atkritumu. Nopeldē jā mies un devā mies uz savu vietu.
Atlikuš ā s 9 dienas pagā ja kā filmas kadri, likā s daž ā das, bet lī dzī gas, transfē rs ieradā s precī zi noteiktajā laikā , spā nis š oferis uz lapiņ as uzrā dī ja vā rdus, apstiprinoš i pamā jā m ar galvu un braucā m uz lidosta.

Par pā rsū tī š anu atpakaļ nebija ceļ vež a. Droš i vien lasi atsauksmes.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар