Blau Privilege Porto Petro Beach Resort & Spa 5*– Atsauksmes

5
Novērtējums 7.410
№11 viesnīcas reitingā Maljorka
6.8 Numurs
6.5 apkalpošana
7.3 Tīrība
8.0 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas klusā gleznainā līcī. Viesnīca tika uzcelta 2005. gadā. Starp priežu audzēm, gar gleznainu piekrasti 900 m garumā, kurā šļakstās divu romantisku līču kristāldzidri ūdeņi, atrodas modernais Blau Privilege Porto Petro Beach Resort & Spa. Ideāli piemērots viesiem, kas dod priekšroku mieram, klusumam un romantiskiem spa pakalpojumiem ar personīgām programmām, kā arī āra entuziastiem ar riteņbraukšanu, volejbolu, tenisu, golfu, ūdens sporta veidiem.Vairāk →
аватар ElEnA7812
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nolē mā m sava pirmā ceļ ojuma uz Spā niju organizē š anu uzticē t profesionā ļ iem un pē c paziņ u ieteikuma vē rsā mies pie TPG. Vadī tā js ā tri atrada viesnī cu, kas atbilst mū su vajadzī bā m un budž etam, konsultē ja par pā rē jo, pastā vī gi sazinā jā s un palī dzē ja atrisinā t problē mas. … Tomēr ▾ Nolē mā m sava pirmā ceļ ojuma uz Spā niju organizē š anu uzticē t profesionā ļ iem un pē c paziņ u ieteikuma vē rsā mies pie TPG. Vadī tā js ā tri atrada viesnī cu, kas atbilst mū su vajadzī bā m un budž etam, konsultē ja par pā rē jo, pastā vī gi sazinā jā s un palī dzē ja atrisinā t problē mas. Ieradā mies viesnī cā vakariņ ot. Personā ls reģ istratū rā ir ļ oti uzmanī gs, pieklā jī gs, atsaucī gs. Ā tri iekā rtojā s. Mē s rezervē jā m standarta numuru. Istaba izskatī jā s stilī ga un moderna. Gulta ē rta, liela, dī vā ns, galds, daudz plauktu, ietilpī gs skapis, minibā rs, TV, kondicionieris. Vannas istaba ar duš u, bidē , dvieļ u komplektu un kvalitatī vu kosmē tiku. Santehnika labā stā voklī . Uz balkona ir galds un krē sli. Ir č ī bas un peldmē teļ i. Par tī rī š anu sū dzī bu nebija, viss tika nomainī ts un atvests laicī gi. Personā ls ļ oti jauks, gatavs palī dzē t, labi dara savu darbu. Viesnī cai ir ļ oti skaista teritorija, kopta, ir trī s baseini, zonas ar sauļ oš anā s krē sliem. Ir spa zona ar daudziem pakalpojumiem un procedū rā m, trenaž ieru zā le un dž akuzi. Wi-Fi darbojā s labi visā teritorijā . Ē diens ļ oti labs, nekas lieks, viss garš ī gi. No rī ta konditorejas izstrā dā jumi, olas, sieri, zivis, augļ i, dā rzeņ i, sulas, kafija. Vakariņ as ar gaļ as un zivju ē dieniem, salā tiem, piedevā m un gardiem desertiem. Viesmī ļ i kā rtī gi un kā rtī gi, ā tri apkalpo galdus. Animā cija viesnī cā ir ļ oti mierī ga un neuzbā zī ga, no rī tiem ir joga, nodarbī bas baseinā , vakaros dzī vā mū zika. Lī č os atrodas divas pludmales. Smilš ains, viens ar maksas, otrs ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem, bet ū dens netī rs. Netā lu no viesnī cas ir labs bā rs un vairā ki restorā ni, bet kopumā apkā rt ir ļ oti kluss un mierī gs. Varu ieteikt viesnī cu mē renā m ģ imenes brī vdienā m. Liels paldies personā lam un viesnī cai par lielisko uzturē š anos!
аватар vita_zubko
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , 2 mazas pludmales, bet ļ oti mā jī ga. Smiltis, silts ū dens. Veģ etā cija ir sulī ga, lavandas, rododendri, visu svī tru skujkoki...Tī rī ba, klusums. Tikai gabaliņ š paradī zes. Daudzveidī ga pā rtika, augļ i, dā rzeņ i. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , 2 mazas pludmales, bet ļ oti mā jī ga. Smiltis, silts ū dens. Veģ etā cija ir sulī ga, lavandas, rododendri, visu svī tru skujkoki...Tī rī ba, klusums. Tikai gabaliņ š paradī zes. Daudzveidī ga pā rtika, augļ i, dā rzeņ i. . Gardē ž iem, jamons un zī dī tā jcū ka. Personā ls profesionā ls, pieklā jī gs. Viesnī cas platī ba ir milzī ga, tajos ir elektromobiļ i. Ikviens, kurš vē las atpū sties bez ballī tē m, skaļ as mū zikas, bet ar komfortu, jū s esat š eit!
аватар agent_borabora
- Istabā s gultas ļ oti viegli pā rvietojas, nevar atspiesties uz galvgali. - Istabā s ir halā ti un č ī bas, kapsulas kafijas automā ts. Nav gludekļ a un gludinā mā dē ļ a, nav mū zikas kanā lu, nav Discovery, nav Animal Planet, 4 kanā li krievu valodā. … Tomēr ▾ - Istabā s gultas ļ oti viegli pā rvietojas, nevar atspiesties uz galvgali.

- Istabā s ir halā ti un č ī bas, kapsulas kafijas automā ts. Nav gludekļ a un gludinā mā dē ļ a, nav mū zikas kanā lu, nav Discovery, nav Animal Planet, 4 kanā li krievu valodā.

- Spa zona ar trenaž ieriem, iekš telpu baseins, dž akuzi, masā ž as strū klā m, vairā ku veidu sauna, mā kslī gā sniega maš ī na.

- Brokastis: 4 veidu sā lī tas zivis, lasis, paltuss, kalamberts, emmentā ls, smū tiji, fasē tas sulas, š ampanietis, zemenes, ananā si, kivi, melones, arbū zi, persiki, plū mes, kafija no dabī gā m pupiņ ā m, bet kapuč ī no nav iespē jams.

- Vakariņ as: jē ra gaļ a, ķ irš u tomā ti, rukola, lasis, pī le, 3 veidu zivis, augļ i kā brokastī s.
аватар 13akinay
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū tā mies Blau Porto Petro hotelī no 29.07. 2014 lī dz 6.08. 2014. Pā rē jo sabojā ja LAUPĪ Š ANA pirmajā naktī . Pē c izskata viesnī ca bija visai pieticī ga, par ko apliecinā ja ieš ana vestibilā . Reģ istratū rā mū s sagaidī ja diezgan viesmī lī gi un ā tri iekā rtojā s. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Blau Porto Petro hotelī no 29.07. 2014 lī dz 6.08. 2014. Pā rē jo sabojā ja LAUPĪ Š ANA pirmajā naktī . Pē c izskata viesnī ca bija visai pieticī ga, par ko apliecinā ja ieš ana vestibilā . Reģ istratū rā mū s sagaidī ja diezgan viesmī lī gi un ā tri iekā rtojā s. Istaba bija iekā rtota minimā lisma stilā , bet viss bija tī rs un kā rtī gs. Ievē rojamā kais tika atvē rts no balkona: skaista tirkī za jū ra ar sniegbaltā m jahtā m, sē rfoš anas skaņ as un neticami lavandas smarž a, kas aug tieš i zem balkona, istaba atradā s pirmajā stā vā . Vakarā atgriezuš ies no vakariņ ā m, kondicionieri negribē jā m ieslē gt, ņ emot vē rā valdzinā jumu aiz loga un svaigo gaisu, atstā jā m balkona durvis vaļ ā un devā mies gulē t. Naktī pamodos no š alkas istabā , pie galda, kas atrodas istabas vidū , ieraudzī ju vī rieš a siluetu. Es domā ju, ka tas ir mans vī rs, un uzsaucu viņ u, un tikai tad, kad viņ š sā ka ā tri virzī ties uz balkonu un kā pt tam pā ri, es sapratu, ka tas nav mans vī rs. Piesteidzos pie galda un redzē ju, ka somas ir pazuduš as. Uz reģ istratū ru piezvanī ja pamodinā ts vī rs un meita un ziņ oja par notikuš o. Pa to laiku viņ i paš i tur skrē ja. Apsargs, kurš , kā vē lā k izrā dī jā s, viesnī cā bija vienī gais, lē nā m un iedziļ inoties telefonā devā s viņ us sagaidī t. Piegā jis pie manis no balkona puses, viņ š pajautā ja vai durvis ir vaļ ā , ļ oti slikti pateica un tikpat lē ni aizgā ja. Uzrakstī jā m iesniegumu policijai, vē rsā mies pie Natā lijas Tū ras pē c atbalsta. Viesnī cas vadī tā js Dž eimss Olivers uzaicinā ja mū s uz tikš anos, kurā viņ š bija ļ oti rupjš un vainoja mū s notikuš ajā . Uz mū su jautā jumu “ja mū s piekautu, nogalinā tu vai izvarotu jū su viesnī cas numurā , vai jū s arī nebū tu atbildī gi? ” viņ š teica, tā ir tava problē ma. Uzturoties viesnī cā , redzē jā m un uzzinā jā m, ka teritorija nav nekā di apsargā ta: nav kameru, durvis no vienas publiskā s pludmales neaizveras, bet otra vispā r nav iež ogota, tā pē c viesnī cā brī vi iekļ ū st sveš inieki. teritorija (peldē ties baseinā , gulē t uz sauļ oš anā s krē sliem, izmantot pakalpojumu viesnī cu). Manuprā t, tas nav 5 *, cena neatbilst kvalitā tei. Biju ļ oti vī lusies par viesnī cas vadī bas rupjo attieksmi.
аватар Ninok777
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska – liela labiekā rtota teritorija, skaisti, plaš i numuriņ i ar skatu uz jū ru, izcili ē dieni. Daž ā das animā cijas. Atpū ta ar ģ imeni. Prieks par lielisko apkalpoš anu un labiekā rtoto teritoriju. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska – liela labiekā rtota teritorija, skaisti, plaš i numuriņ i ar skatu uz jū ru, izcili ē dieni. Daž ā das animā cijas. Atpū ta ar ģ imeni. Prieks par lielisko apkalpoš anu un labiekā rtoto teritoriju. Skaista un ļ oti labi uzbū vē ta viesnī ca. Pa teritoriju kursē mikroautobusi, un jū s vienmē r varat nokļ ū t jebkurā vietā no jebkura viesnī cas stū ra. Viņ i labi attī ra. Baseini ir tī ri. Vienmē r dež urē glā bē js. Ē dieni un dzē rieni ir lieliski. Vakarā daž ā das animā cijas. Katru dienu interesantas š ova programmas katrai gaumei. Vienī gais mī nuss ir mazā pludmale. Bet jū su. Tā kā lielā kā daļ a Maljorkas pludmaļ u ir paš valdī bas. Š eit nav sveš inieku. Pludmalē aug plaš s koks, tas ir ļ oti skaists, zem tā visi labprā t atpū š as. Vakaros varat sē dē t bā rā ar panorā mas skatu uz jū ru. Brokastu bufete ir daudzveidī ga. Netā lu no viesnī cas atrodas pilsē ta (3 minū tes) un daudzi restorā ni ar izcilu virtuvi (ja jums ir apnicis ē st viesnī cā ). Neliela problē ma ir viesnī cas attā lums no Palmas de Maljorkas (50 km). Bet mierī gi un vienkā rš i brī niš ķ ī gi! Kaimiņ i no Iberostar viesnī cas sū dzē jā s par viesnī cu un klusi mū s apskauda.
Piemē rots relaksē još ā m brī vdienā m un brī vdienā m ar bē rniem. Ieteicams. !


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Solera dzelzceļš
Novērtējums 10.0
Spānija, par. Maljorka
Transports
Pūķu alas
Novērtējums 9.3
Spānija, par. Maljorka
Daba
Formentoras rags
Novērtējums 9.0
Spānija, par. Maljorka
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti

Отель находится в тихой живописной бухте. Отель построен в 2005 году. Среди сосновых рощ, вдоль 900 м живописной береговой линии, у которой плещется кристально чистая вода двух романтических бухт, расположился современный отель-курорт Blau Privilege Porto Petro Beach Resort & Spa. Идеально подойдет как для гостей, предпочитающих тишину, спокойствие и романтические спа - услуги с персональными программами, так и для любителей активного отдыха с велопрогулками, волейболом, теннисом, гольфом, водными видами спорта.

Atrašanās vieta В тихой курортной зоне, в 500 м от центра города Porto Petro, на берегу моря. Поблизости есть рестораны, бары и магазинчики, спортивный центр.
Pludmales apraksts Береговая линия — 900 метров с 2 живописными бухточками.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В Ran de Mar'restaurant, где открывается прекрасный вид на океан, можно отведать блюда интернациональной кухни.

Adventure Barbecue приглашает Вас отведать прекрасное барбекю на открытом воздухе.

La Finca — ресторан испанской кухни, располагается на двух открытых террасах под навесом.

Гости могут провести романтический вечер в ресторане Galani. Для того, чтобы организовать этот неповторимый опыт, достаточно только забронировать столик в ресторане заблаговременно. Блюда, приготовленные поварами ресторана Galani, смогут удовлетворить клиентов даже с самым изысканным вкусом. А атмосфера этого удивительного места поможет воссоздать всю гамму чувств и ощущений от первого свидания с любимым человеком.

В Midori'Restaurant à la carte за ужином можно отведать блюда японской кухни.

VIDAbar Embat предоставляет замечательную возможность своим гостям насладиться любимыми напитками во время активного отдыха. Бар расположен прямо перед бассейном Embat, идеальном месте для семейного отдыха и развлечений.

Adventure Bar Llevant расположен в непосредственной близости от детской площадки PUVIVillage и бассейна Llevant. Здесь гостям предложат широкий ассортимент закусок, салатов, спагетти, здоровых напитков специального меню для малышей.

PURAbar Ponent, где гости смогут расслабиться под музыку Chill Out, и попробовать наш эксклюзивный выбор напитков и коктейлей, открыт только для взрослых и обустроен балинезийскими кроватями.

В лобби баре гости смогут попробовать широкий ассортимент напитков, а так же приятно провести время за чтением в библиотеке, за настольными играми или сыграть партию на бильярде.

Бар Estels считается по праву самым элегантным и изящным баром отеля. Он окружен просторными террасами с панорамным видом на залив Порто Петро.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб (от 3Для детей в отеле открыт детский клуб Blaudi Club, включающий Mini Club (от 2 до 6 лет), Maxi Club (от 7 до 12 лет) и Club Teenager ( от 13 до 17 лет, работающий во время школьных каникул). Есть детский бассейн, занятия с инструкторами по плаванию, площадки для игр. Квалифицированные специалисты проводят с детьми различные игры, спортивные мероприятия, в ресторане Ran de Mar предлагается специальное обслуживание для детей. Возможны услуги няни (по запросу). до 12 лет), мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports На территории отеля находятся 3 открытых бассейна, один из которых — с подогревом, крытый бассейн с подогревом в спа-центре, детский бассейн. Спортивные развлечения в отеле представлены в большом разнообразии: серфинг, каноэ, водные велосипеды, парусный спорт, дайвинг, футбол, пляжный волейбол, тренажерный зал, прокат велосипедов, 9 теннисных кортов (4 песочных, признаваемых Федерацией тенниса Испании), 2 корта для паделя, 1 футбольное поле, 1 баскетбольная площадка, 1 поле волейбола с песком и большой выбор велосипедов, теннисные курсы, стрельба из лука, бильярд, недалеко от отеля находятся поля для гольфа с 18-ю лунками и 71 парами протяженностью более 5.539 метров. Из отеля можно отправиться на различные экскурсии (например, в мир первозданной природы парка Parque Natural de Mondragó или на морскую прогулку к таинственным пещерам Caves of Drach). Blau Porto Petro Beach Resort & Spa предлагает также различные развлекательные программы.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • sērfošanu
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 319 номеров различных категорий, включая Rooms, Suites и отдельно стоящие Villa. Все номера имеют современный интерьер и террасу с креслами и столиком.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese Avenida des Far, 12, 07691 Портопетро, Испания
Tālruņi: Tel +34 971 648 282
Fax +34 971 648 283
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами серфинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.