Sol Palmanova All Inclusive 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
7.0 Numurs
7.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
8.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Sol Mirlos Tordos bija viena no pirmajām tematiskajām viesnīcām Melia ķēdē, kuras teritoriju un interjeru iedvesmojusi populārā multfilma par Flinstouniem. Bērnus iepriecinās baseini un dārzi, kuru nosaukumi runā paši par sevi: Vilma, Pedro, Pablo... Viesnīcas tēmai var izsekot restorānā, kur bērniem tiks pasniegti gardi ēdieni no Betty's gatavotās Flinstounas ēdienkartes. virtuve. Ieteicams galvenokārt ģimenēm ar bērniem. Uzcelta 1971. gadā, pēdējais remonts veikts 2015. gadā (istabas).Vairāk →
аватар y4itelRF
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Uzreiz jā saka, ka viesnī ca sastā v no 2 ē kā m Sol Mirlos un Sol Tordes. Sol Tordes vairā k piemē rota ģ imenē m ar bē rniem. Tur un dizains ir bē rnu stilā un nemitī gi bē rni niķ ojas zem kā jā m. Arī Mirlosā bē rnu pietiek, bet tur ir mierī gā k. … Tomēr ▾ Uzreiz jā saka, ka viesnī ca sastā v no 2 ē kā m Sol Mirlos un Sol Tordes. Sol Tordes vairā k piemē rota ģ imenē m ar bē rniem. Tur un dizains ir bē rnu stilā un nemitī gi bē rni niķ ojas zem kā jā m. Arī Mirlosā bē rnu pietiek, bet tur ir mierī gā k. No lidostas viesnī cā ieradā mies 10:00. Reģ istratū rā viņ i runā spā niski un angliski, viņ i izsniedza numuru uz rokas, cieš i uzlika sarkanu rokassprā dzi (pā reja uz viesnī cu, restorā nu, bā ru). Istaba vē l nebija gatava (reģ istrē š anā s no 12.00). Mē s atstā jā m savas mantas ī paš ā istabiņ ā un devā mies brokastī s uz Tordes (brokastis Mirlosā beidzas 10.00), es nevē los tur ē st no rī ta lī dz vakaram. Istabā iegā ju tikai pē c vakariņ ā m. Neliela istabiņ a vienai (1.5 gultas, naktsgaldiņ š , piekarinā ms naktsgaldiņ š , krē sls, spogulis, iebū vē ts spoguļ skapis. Telefons, TV (2 programmas krievu valodā ), griestu ventilators (kondicionieris ē kas otrā spā rnā ) . Laiks bija tik komfortabls, ka ventilatoru izmantoja reti(pietika ar atvē rtu balkonu. ) Uz balkona ir galds un krē sls. Istaba tika uzkopta un dvieļ i mainī ti katru dienu. Brokastis 7.00-10.00 olu kultenis, omlete desas, bekons, desa, siers, jebkuri sausumi ar pienu, ž eleja, augļ i, konditorejas izstrā dā jumi, sulas, tē ja, kafija no aparā ta Pusdienas 13.00-15.00 divas zupas (viena gaspač o (aukstā ), daž ā das gaļ as, daž ā das zivis, lazanja uc kursā paella (jū ras, gaļ a vai jaukta) daudz augļ u, melones, arbū zi! ! ! , vietē jie banā ni ir mazi, neglī ti, bet saldi, salā ti daž ā di un pat krievu salā ti (kā Olivjē ))) , konditorejas izstrā dā jumi ir daž ā di, sā nu ē dieni ir frī kartupeļ i un daž ā di veidi. Cenā iekļ auts vī ns un sulas jebkurā daudzumā Deserti ir daž ā di. Vakariņ as 18.30-21.15 gaļ a, zivis, makaroni, salā ti, deserti, konditorejas izstrā dā jumi, augļ i, vī ns, viss garš ī gi. Tiesa, 11. dienā gribē ju borš č u un griķ us))). Lī dz pludmalei, 150 metrus pa vā rtiem pa palmu aleju, š ķ ē rsojiet nelielu ieliņ u ar veikaliem un atrodieties krastmalā . Pludmales ir baltas smiltis. No viesnī cas varat staigā t lī dz 3 pludmalē m, un tā s visas ir ē rtas. Tuvā kajā var paslē pties no karstuma zem priedē m un palmā m. Sauļ oš anā s krē sli ir maksas, bet vienkā rš i gulē š ana uz smiltī m ir prieks. Jū ra kopumā tī ra, bija dienas, kad nesa atkritumus, bet reti. Nebija tā das dzī vas radī bas kā medū zas, ež i. Zem kā jā m draiskojā s tikai zivis. Dibens bija lī dzens smilš ains.
Vakarā Palma Nova rajons, kurā atrodas viesnī ca, ir diezgan kluss. Jauki pē c vakariņ ā m pastaigā ties pa promenā di. Visa promenā de ir pilna ar veikaliem un kafejnī cā m. Ir pat IZBA (krievu virtuve), McDonalds visiem. Starp citu, Big Mac tur maksā.6, 60 eiro. Un, ja jū s ejat uz otru pusi, tad pē c 5 minū tē m nokļ ū stat trokš ņ ainā kajā zonā - Magalufā (sivē na mā ja). Tur dzī ve rit pilnā sparā . Š eit atpū š as jauni angļ i. Vakaros š eit ir ļ oti pā rpildī ts un trokš ņ ains. Ir daudz diskotē ku, bā ru, krogu un paš as ielas ir pilnas ar izklaidi. Magalufā atrodas Katmandu izklaides centrs. Pati ē ka izskatā s pē c apgrieztas mā jas. Tur ir daudz forš u lietu. Tas ir jā apmeklē . Ī paš i ala, kur ir daudz forš u lietu. Cenas no 8 lī dz 15 eiro.
Viesnī cā ir baseins, bet tas ir paredzē ts bē rniem, tā pē c dziļ ā kajā vietā ne vairā k kā.1. 30. Apkā rt vienmē r ir daudz cilvē ku. Cenā iekļ auti sauļ oš anā s krē sli, alus, kokteiļ i, kola, saldē jums. Ē d un dzer tik daudz, cik gribi. Vietas tur aizņ emtas no 5:00 (sā kot ar sauļ oš anā s krē sliem). Bā rs ir atvē rts lī dz 24:00.36 alkohola veidi. kokteiļ i ir iekļ auti cenā . Nā c paņ em. No 21.00 3 reizes nedē ļ ā viņ us priecē ar dziesmā m. Animatori katru vakaru strā dā ar bē rniem. Tordes bē rniem ir daudz lietu. Atpū tnieki pā rsvarā ir briti, visu vadā s pē c viņ iem. Bet personā ls jau mā cā s krievu valodu. Krievu runa ir dzirdama viesnī cā , pludmalē un it ī paš i veikalos)))). Starp citu, atpū tos no Tez tū res. Viņ i strā dā ja lieliski. Viss laikā un bez pā rklā jumiem. Un viņ i satikā s, aizveda viņ us ekskursijā s, un pulksten 5 viņ us izbrauca.
Вид на отель со стороны пляжа. Вид с балкона. Номер на 7 этаже. Бассейн у отеля. Номер сингл.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Solera dzelzceļš
Novērtējums 10.0
Spānija, par. Maljorka
Transports
Pūķu alas
Novērtējums 9.3
Spānija, par. Maljorka
Daba
Formentoras rags
Novērtējums 9.0
Spānija, par. Maljorka
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti

Отель Sol Mirlos Tordos стал одним из первых тематических отелей цепочки Melia: территория и интерьеры оформлены в стиле популярного мультфильма о семейке Флинстоунов. Дети придут в восторг от бассейнов и садов, чьи названия говорят сами за себя: Вильма, Педро, Пабло... Тематика отеля прослеживается и в ресторане, где детям предложат вкусные блюда из меню Флинстоунов, приготовленные на кухне у Бетти. Рекомендуем в первую очередь для отдыха с детьми. Построен в 1971 году, последняя реновация прошла в 2015 году (номерной фонд).

Atrašanās vieta Отель в 24 км от аэропорта и в 13 км от г. Пальма, в 200 м от центра г. Пальманова, в 120 м от моря.
Pludmales apraksts Пляж в 120 м от отеля. Магалуф (Magaluf) - популярный пляж недалеко от Пальмы — столицы острова Майорка в Испании. Это один из самых напряженных курортов острова — с шезлонгами, водными развлечениями, променадом и прочими атрибутами раскрученного места. Тем не менее здесь можно найти относительно спокойные участки — иногда даже под собственной пальмой. Берег и дно: песок.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Для гостей отеля Sol Palmanova «все включено» действуют специальные тарифы на посещение парка аттракционов «Катманду».

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem С детьми в возрасте от 8 месяцев до 17 лет целый день работают аниматоры в 4 разных детских клубах, разделенных по возрастным категориям.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В распоряжении постояльцев сады, 2 открытых бассейна и терраса. Взрослые гости могут поиграть в водное поло, поучаствовать в турнире по настольному теннису, а также посетить занятия по аквааэробике, пилатесу, спиннингу и различные вечерние развлекательные мероприятия.
  • galda teniss
  • volejbols  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле два 10-этажных здания Mirlos и Todos, 668 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
Adrese Hermanos Pizón, s/n, 07181 Пальма-Нова, Испания
Tālruņi: Tel: +34 971 681 900
Fax: +34 971 681 912
Tīmekļa vietne: Sol Palmanova All Inclusive
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.