Olivia Palace Bonanza Playa 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 9.010
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas prestižajā Illetas rajonā, 800 metru attālumā no pludmales. Uzcelta 1973. gadā, pilnībā renovēta 2012./2013. gadā, koplietošanas telpas un restorāns renovēts 2016./17. Viesnīca sastāv no vienas deviņstāvu ēkas. Augstais apkalpošanas līmenis apvienots ar aktīvu animāciju, kas veicina demokrātiskākas atmosfēras radīšanu. Lieliska izvēle āra entuziastiem.Vairāk →
аватар avd.tatiana
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir laba. Ja ne viesnī ca, tad kopumā viss bū tu mī nusos. Nav solī tā "paradī zes". Daba - Turcija. Viss ir dā rgs, pilsē tas pludmales ir pā rpildī tas, sauļ oš anā s krē sli ir slikti, tualetes ir netī ras. Ja dzī vo parastā , nevis dā rgā viesnī cā pirmajā lī nijā ar savu pludmali, Maljorkā nav ko darī t. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba. Ja ne viesnī ca, tad kopumā viss bū tu mī nusos. Nav solī tā "paradī zes". Daba - Turcija. Viss ir dā rgs, pilsē tas pludmales ir pā rpildī tas, sauļ oš anā s krē sli ir slikti, tualetes ir netī ras. Ja dzī vo parastā , nevis dā rgā viesnī cā pirmajā lī nijā ar savu pludmali, Maljorkā nav ko darī t. Varbū t tikai č akarē ties jaunieš iem, un mē s esam pensionā ri. Cenas / kvalitā tes attiecī ba nav labā kā . Ekskursijā s viss pa vecam - neredzē ts, brauc ar tramvaju vai vilcienu, vē sturisku vietu nav. Viņ i tos ved uz ā das rū pnī cā m. Ī rē tas maš ī nas viņ us dzenā karstumā pa salu kaut ko meklē jot, bet nekā . Vispā r, ja tu - braukt diskotē kā - tad varbū t es nezinu. Ja kaut kas tā ds, tad nekas ī paš i dabā , ekskursijas (iepirkš anā s vispā r nebija, citā di teica, ka labi), Bija dā rga tukš uma sajū ta.
аватар Larisash
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
No lidostas braucā m kā das trī sdesmit minū tes, ierodoties viesnī cā mū s sagaida ar aukstu š ampanieti, bet bē rnus ar svaigi spiestu sulu, kas ir jauki. Ā tri iekā rtojā s istabā , jautā , vai nav apmierinā ti ar istabu, tad pā rcels uz citu, kā izlaidī s. … Tomēr ▾ No lidostas braucā m kā das trī sdesmit minū tes, ierodoties viesnī cā mū s sagaida ar aukstu š ampanieti, bet bē rnus ar svaigi spiestu sulu, kas ir jauki. Ā tri iekā rtojā s istabā , jautā , vai nav apmierinā ti ar istabu, tad pā rcels uz citu, kā izlaidī s. Personā ls ir ļ oti atsaucī gs, labsirdī gs, labi apmā cī ts, un kopumā š ajā viesnī cā ir ļ oti spē cī ga vadī ba, var just rū pes par viesnī cas viesiem. Es vē los izteikt ī paš u pateicī bu vadī tā jai Tatjanai un krieviski runā još ajā m meitenē m reģ istratū rā , Diā nai un Jū lijai. Visi jautā jumi tiek atrisinā ti ā tri, viņ i uzzinā s un atbildē s uz visiem jū su jautā jumiem. Viesnī cas numuri ir labi, varbū t ne pā rā k lieli. Istabas tiek uzkoptas katru dienu, pē c pieprasī juma tiek mainī ta veļ a un dvieļ i (uz gultas tiek uzlikta zī me, un dvieļ i tiek izmesti uz grī das), pē c vajadzī bas tiek papildinā ti cepures, duš as ž eleja, š ampū ni un ķ emmes. Visi viesnī cas numuriņ i ar skatu uz jū ru, protams skats no istabiņ as Super! Paņ ē mā m brokastis un vakariņ as, brokastu bufeti un vakariņ as un bufeti un a la carte. Brokastī s dzē rieni par brī vu, vairā ku veidu svaigi spiestas sulas un pat š ampanietis, bet vakariņ ā s par dzē rieniem ir jā maksā , izņ emot tematiskā s vakariņ as, kad tiek sagaidī ti ar sagaidī š anas kokteiļ iem vai š ampanieti. Vakariņ ā s katrs galds ir pieš ķ irts, kas ir ļ oti ē rti. Virtuve ļ oti garš ī ga un daudzveidī ga, daudz jū ras velš u, gaļ as un augļ u. Viesnī cai, vienai no retajā m, ir savs neliels lī cis ar ieeju jū rā . Jū ra tī ra un caurspī dī ga. Uz vietas sauļ oš anā s krē sli un dvieļ i ir bez maksas, bet ar pludmales dvieļ iem var doties uz pilsē tas pludmali. Bija ikdienas un bē rnu animā cija, vakarā dzī vā mū zika. Viesnī cas kontingents ir visu vecumu un jauni un veci un bē rni. Mē s bijā m kopā ar pusaudž iem, un viņ iem tas patika. Viesnī cā ir WI-FI par brī vu, ved visur gan istabā , gan teritorijā . Ē rta atraš anā s vieta, blakus 3. autobusa pietura, kas kursē uz Palmu, brauc min 15-20.
Kopumā viesnī ca atrodas ļ oti gleznainā vietā . Viesnī ca mums ļ oti patika, vē los tur atgriezties vē lreiz un noteikti ieteikš u š o viesnī cu visiem saviem draugiem.
аватар 16124
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki! ! ! Š eit atkal ir vasara. Un atkal visas domas ir tikai par atpū tu. Un atkal (jau treš o reizi) plā nojam braucienu uz š o viesnī cu. Pirmo reizi ar vī ru kopā lidojā m 2010. gada vasarā pē c drauga ieteikuma. Un viņ i to nemaz nenož ē loja. … Tomēr ▾ Sveiki! ! ! Š eit atkal ir vasara. Un atkal visas domas ir tikai par atpū tu. Un atkal (jau treš o reizi) plā nojam braucienu uz š o viesnī cu. Pirmo reizi ar vī ru kopā lidojā m 2010. gada vasarā pē c drauga ieteikuma. Un viņ i to nemaz nenož ē loja. Pieauguš a meita un viņ as vī rs vienlaikus atpū tā s Zelta smiltī s Bulgā rijā tā das paš as klases viesnī cā . Tā tad ir ar ko salī dzinā t. Turklā t mums ir liela pieredze ceļ ojumos uz jū ru: Turcija, Francija, Itā lija, Bulgā rija, Indija (Goa), un, protams, mū su Melnā s jū ras piekrastes kū rorti. Š ī viesnī ca visos veidos ir pā rā ka par visā m pā rē jā m. Iepriekš ē jais pā rskats ir pilnī gi patiess. Vē los atzī mē t arī tī rī bu ne tikai viesnī cas iekš ienē , bet arī zonā pie baseina. Tiesa, iebraukš ana jū rā no perona varē tu bū t ē rtā ka, un gribē tos, lai ū denī varē tu iekā pt nevis no lī č a puses, kurā tā s nepā rtraukti vai nu guļ vai laivas aiziet un nā k, bet tieš i baseina zonas galā . Turklā t pludmales dvieļ i tiek mainī ti tikai no pulksten 10 lī dz 16 vai 16, kas nav ī paš i ē rti nakts un rī ta jū ras cienī tā jiem, pludmales dvieļ i ir jā ņ em lī dzi istabā un jā izž ā vē uz balkona.
Par ē dienu. . . Tici man, mana ģ imene ir ļ oti kaprī za ē dienu izvē lē . Bet tajā paš ā laikā neviens nekad nebija izsalcis. Brokastu galds ir tik pā rpildī ts ar daž ā diem ē dieniem, sā kot no svaigā m sulā m lī dz siltajiem ē dieniem un svaigā m, vē l siltā m smalkmaizī tē m, ka pusdienlaikā pietiek ar vieglā m sviestmaizē m un kā du dzē rienu, lai mierī gi, nejū tot izsalkumu, nodzī votu lī dz vakariņ ā m. Vakariņ as, papildus servē š anai pie konkrē tiem galdiņ iem, kas tiek piedā vā ti reģ istrē joties, notiek arī divā s maiņ ā s, kas ir ļ oti ē rti tiem, kam patī k doties ekskursijā s no viesnī cas. Turklā t jū s varat mainī t maiņ u, iepriekš brī dinot meitenes reģ istratū rā . Atseviš ķ i vē los uzsvē rt galvenā viesmī ļ a Pepes draudzī gumu un draudzī gumu, kurš ne tikai pievē rš uzmanī bu katram tū ristam, bet arī sniedz lielisku noskaņ ojumu ar savu lielisko dziesmu izpildī jumu. VIVA, PEPE!! !
Ī paš s paldies un vē los teikt vadī tā jai Tatjanai Dvorņ ikovai un krieviski runā još ajā m meitenē m reģ istratū rā . Visas problē mas tiek atrisinā tas uzreiz un, ja iespē jams, pat labā k, nekā gaidī ts.
Tagad rakstu recenziju, un ausī s č aukst sē rfs un no zā les atskan viegla klaviermū zika, kas skan vakaros. Atkal gribas uzsū kt jū ras vilni, kad dibens ir zem tevis 6-8 metru dziļ umā un var redzē t kā krabji rā po starp akmeņ iem un zivju bariem.
Kopumā mē s ejam, un jū s - kā vē laties. Tiekamies Maljorkā .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Solera dzelzceļš
Novērtējums 10.0
Spānija, par. Maljorka
Transports
Pūķu alas
Novērtējums 9.3
Spānija, par. Maljorka
Daba
Formentoras rags
Novērtējums 9.0
Spānija, par. Maljorka
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti

Отель расположен в престижном районе Ильетас, в 800 метрах от пляжа. Построен в 1973 году, полностью реконструирован в 2012/13 году, в 2016/17 году обновили зоны общего пользования и ресторан. Отель состоит из одного девятиэтажного здания. Высокий уровень сервиса сочетается с активной анимацией, что способствует созданию более демократичной атмосферы. Замечательный выбор для любителей активного отдыха.

Atrašanās vieta В Ильетасе налажено регулярное автобусное сообщение с городом Пальма. Возле отеля находится стоянка такси. Расстояние до аэропорта острова составляет 19 км. Поездка от отеля Bonanza до курорта Пуэрто-Порталс занимает 10 минут. За дополнительную плату можно посетить дайвинг-клуб на территории отеля.
Pludmales apraksts Пляж Playa de Illetas в 800 м от отеля, бухта с удобным входом в море. Каменная платформа, спуск в море по лестнице. У бассейна шезлонги, зонтики, полотенца — бесплатно.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В ресторане Bonavista с прекрасным видом на море подают блюда испанской и интернациональной кухни. Гости могут наблюдать за тем, как профессиональные шеф-повара отеля готовят превосходные блюда. Обратите внимание, что при посещении ресторана мужчинами необходимо надевать брюки. Информация о времени работы ресторана предоставляется на стойке регистрации. В отеле также работает уютный бар у бассейна и кафе. В музыкальном баре Madison играет живая музыка и проводятся развлекательные представления.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Анимационная программа для детей (с 10.07 по 31.08, 6 дней в неделю), детский клуб (4–12 лет, с 10.07 по 31.08, 6 дней в неделю).
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В спа-салоне отеля Riu Palace гости могут посетить гидромассажный бассейн, сауну и турецкие бани, а также пройти различные процедуры, включая массаж и винотерапию.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номерной фонд составляет 285 номеров.

  • vanna/duša
  • bidē
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Paseo de Illetas, s/n, 07181 Illetas, Illes Balears, Spain
Tālruņi: +34 971401112
Tīmekļa vietne: Olivia Palace Bonanza Playa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.