Pinero Bahia de Palma Hotel 3*– Atsauksmes

9
Novērtējums 6.210
№12 viesnīcas reitingā Maljorka
8.3 Numurs
7.7 apkalpošana
7.0 Tīrība
8.3 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tikai 250 metru attālumā no Arenalas pludmales un jahtu piestātnes. Tikai dažu minūšu gājiens atdala jūs no kūrorta komerciālā centra, kur atradīsiet plašu bāru, restorānu un veikalu izvēli. Celta 1973.gadā, renovēts 2003/04 ziemā (kondicionieri, istabās flīzes, istabās jaunas durvis).Vairāk →
аватар alexandrova58
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s atpū tā mies uz "viss iekļ auts" sistē mu. Sā kš u ar izlī gumu. Š eit nebija ļ oti labi. Mē s ieradā mies agri no rī ta un bija jā gaida lī dz 14:00, lai iegū tu istabu. Gatavs gulē t jau bija zā lē . Viņ i mū s uzreiz bez problē mā m pabaroja ar brokastī m. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies uz "viss iekļ auts" sistē mu. Sā kš u ar izlī gumu. Š eit nebija ļ oti labi. Mē s ieradā mies agri no rī ta un bija jā gaida lī dz 14:00, lai iegū tu istabu. Gatavs gulē t jau bija zā lē . Viņ i mū s uzreiz bez problē mā m pabaroja ar brokastī m. Reģ istratū rā ir 2 krievi. Ļ oti ē rti. Viesnī cas personā ls ir draudzī gs un uzmanī gs.
Ē diens viesnī cā s ir izcils. Nedē ļ u nekas nenotika. Ē dienkarte ir daudzveidī ga. Brokastu muslis, jogurts, olas daž ā dā s versijā s, desiņ as un tā tā lā k. Pusdienas un vakariņ as ir labas. Parasti zivis, vista, cū kgaļ a, teļ a gaļ a, bija arī jē ra gaļ a. Bija arī jū ras veltes. Daudz desertu un saldē juma. Augļ i vienmē r bija klā t. Pusdienā s melone, ananā ss. Apelsī ni, kivi, persiki, ā boli, bumbieri pastā vī gi gulē ja. Varē ja augļ us paņ emt lī dzi istabā . Neviens neaizliedza. Mē s paš i nopirkā m ū deni istabai. Pusdienā s un vakariņ ā s bija sarkanvī ns, baltvī ns un Sangria. Alus 2 veidi. Jupi tipa sulas un kolas gā zē tie dzē rieni u. c. Bā rs bija atvē rts no pulksten 11 lī dz 23. Bija stiprinā ti spā ņ u dzē rieni. Braucot ekskursijā , tiek savā ktas sausā s devas.
Pā rsvarā viesnī cā s dzī vo vā cieš i un krievi. Vā cieš i stipri dzer. Daudz iereibuš u vā cieš u. Numuri ir labi un tī ri. labi iztī rī t. Ziepes, š ampū ns, ž eleja - viss ir. Televī zijā ir krievu kanā ls. Nav ledusskapju un matu ž ā vē tā ju. Istaba atradā s baseina malā , tā pē c, kad ir ieslē gta izklaide, ir trokš ņ ains, bet tas ī paš i netraucē ja gulē t. Ir problē mas ar liftiem. Mē s dzī vojā m treš ajā stā vā , tā pē c tas mū s ī sti netraucē ja, bet bija brī ž i, kad nebija iespē jams iekļ ū t liftā .
Jū ra ir tuvu. 200 metri. Pludmale smilš aina, tikai jā iet normā lā dziļ umā.150 metri. Ū dens tī rs un dzidrs. Jū s varat doties peldē ties jahtklubā . Tur ir dziļ ā k.
Kopumā palika ļ oti labs iespaids.
бассейн номер
аватар selena-smi
Lieliska viesnī cas atraš anā s vieta: tuvu pludmalei, lielveikali, promenā de, lidosta. Man paveicā s ar numuriņ u, manuprā t labā kais viesnī cā - skats uz pilsē tu un lī ci ir vienkā rš i brī niš ķ ī gs! Laba bufete, paņ ē ma HB, vakariņ ā s diezgan daž ā di ē dieni, vienmē r var atrast ko garš ī gu, gan gaļ as, gan zivju ē dieni, parasti vairā kas variā cijas, vienmē r bija augļ i. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī cas atraš anā s vieta: tuvu pludmalei, lielveikali, promenā de, lidosta. Man paveicā s ar numuriņ u, manuprā t labā kais viesnī cā - skats uz pilsē tu un lī ci ir vienkā rš i brī niš ķ ī gs!
Laba bufete, paņ ē ma HB, vakariņ ā s diezgan daž ā di ē dieni, vienmē r var atrast ko garš ī gu, gan gaļ as, gan zivju ē dieni, parasti vairā kas variā cijas, vienmē r bija augļ i. Brokastis arī , neskatoties uz to, ka gandrī z vienmē r vienmuļ as, ļ oti pieklā jī gas. Ir grū ti palikt izsalkuš am. Tuvumā ir labas kafejnī cas ar gardā m picā m, salā tiem un vietē jiem ē dieniem, tač u uz tā m gā ju par maz, lai nekļ ū tu labā k! Ē dienu viesnī cā pietiek.
Dvieļ i tika mainī ti kā gandrī z katru dienu, vienī gais mī nuss - tie smarž o pē c balinā tā ja.
Un vē l viens mī nuss - WiFi ir tikai maksas, un nevis par numuru, bet tikai par 1 sī krī ku, viņ i to izmantoja pē c kā rtas!
Jū ra tuvā kajā pludmalē ir visskaistā kā , krā sa nav sliktā ka kā salā s kaut kur Taizemē . Neskatoties uz to, ka tas ir ļ oti sekls, ļ oti tā lu, ū dens ir dzidrs, jū nija beigā s bija ļ oti silts.
Draudzī gs personā ls, ir krieviski runā još ie, pā rē jie normā li sazinā s angliski. Pieteicā mies ar auto nomu - viss bija lieliski noorganizē ts bez papildus izmaksā m. maksas.
Kopumā viesnī ca ir lieliska trī s rubļ u banknote ar pareizu cenas un kvalitā tes attiecī bu.
Arenā la ir vietē jo, vā cu un citu Eiropas jaunieš u atpū tas vieta, tā pē c ļ auž u pū ļ i ir visur dienā , vakarā un naktī ar dziesmā m un dziesmā m, bet tas mums nekad netraucē , lai gan tas var bū t mī nuss.
Neskatoties uz to, ka mē s pludmalē atstā jā m somu ar gadž etiem (bē rns to palaida garā m! ) (uzmanieties: viņ i zog ! ! ! policijā bija tā da kā mē s rinda! ), mē s atgrieztos viesnī cā un atkal uz Arenā lu.
аватар ann-n-nna
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es aprakstī š u viesnī cu pa punktam: 1. Norē ķ ins. Viesnī cā ieradā mies desmitos sā kumā , mū s uzaicinā ja brokastī s un lī dz 11 mums iedeva istabiņ as atslē gu. Reģ istratū rā vienmē r ir krieviski runā još s personā ls. … Tomēr ▾ Es aprakstī š u viesnī cu pa punktam:
1. Norē ķ ins. Viesnī cā ieradā mies desmitos sā kumā , mū s uzaicinā ja brokastī s un lī dz 11 mums iedeva istabiņ as atslē gu. Reģ istratū rā vienmē r ir krieviski runā još s personā ls. Nekā du naudu pasē neieguldī ju, lai paā trinā tu norē ķ inā š anā s procedū ru.
2. Skaitlis. Mums iedeva istabiņ u 2. stā vā (209) ar skatu uz baseinu. Par troksni varu teikt viennozī mī gi, ka skats uz ielu ir sliktā ks. Jā , pa dienu skan mū zika, cilvē ki mazgā jas, vā rdu sakot atpū š as, bet visi š ie svē tki beidzas 23.00 un lī dz 00.00 visi tiek aicinā ti pamest š o teritoriju. Un tad iestā jas klusums, atš ķ irī bā no tiem, kam ir balkoni uz ielu (tur vienmē r ir skaļ š ).
3. Uzturs. Nav nekā du volā nu. Patiesī ba tika dota un zilais siers pā ris reizes, un mī dijas un kalmā ri. Frī kartupeļ i ir brokastis, pusdienas un vakariņ as. Bē rnu ē dienkarte (pē c maniem standartiem) nebū t nav bē rniš ķ ī ga (frī kartupeļ i, fritē ta gaļ a, sakultas desiņ as, grilē ta gaļ a, hamburgeri, pica). Bet vienmē r ir alternatī va: zivis katru dienu, rī si, dā rzeņ i arī vienmē r; pā rmaiņ us cū kgaļ a, teļ a gaļ a, vistas gaļ a, tī tara gaļ a. Tu nepaliksi izsalcis. Brokastis kā visur citur – tā s paš as tikai citā izpildī jumā . Pankū kas, pankū kas utt. - neiedeva pat reizi 13 dienā s.
4. Jū ra un pludmale. Ideā li piemē rots ģ imenē m ar bē rniem. 200 metri - lī dz ceļ iem. No rī ta vienmē r ir tī rs (ap 9), vē lā k un pē cpusdienā cilvē ki - attiecī gi tumsa un parā dā s atkritumi.
5. Ekskursijas. Es to nepaņ ē mu viesnī cā , jo. Es ceļ oju ar 4 gadus vecu bē rnu, tā pē c pasū tī ju individuā lu ekskursiju no Kijevas ar vietē jo gidu. Pilna diena - 280 eiro (bez biļ etē m). Bijā m Palmā , cietoksnī , Belvederē , pastaigā jā m pa vecajā m ielā m, tad La Granja, Valldemossa, Cape. Braucā m pa kalnu ceļ iem, piestā jā m olī vu plantā cijā s. Daba ir ļ oti skaista.
6. Marineland, akvaparks un akvā rijs Palmā - ja esat kopā ar bē rniem, iesaku. Bezmaksas marš ruta autobuss dodas uz Marineland, maksa ir iekļ auta biļ etes cenā .
Un visbeidzot. Lidojā m kā vē ja roze, viss kā parasti. Vienī gais: pievienota bē rnu ē dienkarte. Brokastī s viņ i deva pankū kas ar ievā rī jumu, bet vakariņ ā s: vermicelli un gaļ u ar dā rzeņ iem. Pietiekami garš ī gi!
Mē s noteikti š eit atgriezī simies, bet mē s jau ņ emsim maš ī nu un dosimies paš i. Bija arī alas, un Sollers, un Akuldia un viss dienvidaustrumu krasts.
Маринеланд Бельведер Вальдемосса Мыс
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jū lijā paliku pie vī ra. Man ļ oti patika! Viesnī ca ir lieliska! Es dotu nevis 3, bet 4 zvaigznes. Nokā rtots uzreiz (2 naktī pē c vietē jā laika), numuriņ i tī ri, uzkopti katru dienu. Netī ros dvieļ us atstā jā m uz grī das - vienmē r mainī jā m. … Tomēr ▾ Jū lijā paliku pie vī ra. Man ļ oti patika! Viesnī ca ir lieliska! Es dotu nevis 3, bet 4 zvaigznes. Nokā rtots uzreiz (2 naktī pē c vietē jā laika), numuriņ i tī ri, uzkopti katru dienu. Netī ros dvieļ us atstā jā m uz grī das - vienmē r mainī jā m. Gan š ampū ns, gan ziepes palika, tiklī dz beidzā s iepriekš ē jie. Ē diens ir daudzveidī gs. Ē diens viesnī cā ir garš ī gs! Daudz augļ u un dā rzeņ u, papildus pamatē dieniem. Ir konditorejas izstrā dā jumi. Personā ls ir draudzī gs un jautrs. Nav drū mu seju. Visi smaida, visi labprā t palī dz. Izcila viesnī ca.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar sievu pirmo reizi lidojā m uz Spā niju, ilgi izvē lē jā mies viesnī cu un beidzot izvē lē jā mies š o brī niš ķ ī go vietu! Visiem patika! Atraš anā s vieta ir ļ oti forš a, jo pie viesnī cas ir autobusa pietura, no kuras var doties jebkurā s ekskursijā s, un mums tas bija svarī gi, jo pirmo reizi valstī un es gribu apskatī t apskates vietas, kā arī kā gulē ja pludmalē , kas arī nebija tā lu no viesnī cas. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu pirmo reizi lidojā m uz Spā niju, ilgi izvē lē jā mies viesnī cu un beidzot izvē lē jā mies š o brī niš ķ ī go vietu! Visiem patika! Atraš anā s vieta ir ļ oti forš a, jo pie viesnī cas ir autobusa pietura, no kuras var doties jebkurā s ekskursijā s, un mums tas bija svarī gi, jo pirmo reizi valstī un es gribu apskatī t apskates vietas, kā arī kā gulē ja pludmalē , kas arī nebija tā lu no viesnī cas. Blakus atrodas veikali, kafejnī cas, restorā ni un citas izklaides vietas. Teritorija neliela, bet kopta un ir kur pastaigā ties. Ē diens ir izcils. Istabā ir viss nepiecieš amais normā lai atpū tai. Tī rī ts ļ oti labi, katru dienu un laicī gi, kas ir svarī gi! Ļ oti neuzbā zī gs personā ls, reti kad satiec viesnī cā , reģ istratū rā visi ir draudzī gi un pieklā jī gi. Atpū tniekiem lieliska attieksme, visi apstā kļ i ē rtai atpū tai. Teritorijā ir animā cija, man patika, š ovu programmas ir diezgan aizraujoš as, dedzī gas spē les bē rniem. Atvaļ inā jums pagā ja ļ oti ā tri. Ekskursijā s redzē jā m daudz interesanta. Kopumā iespaids par viesnī cu super!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2010. gada jū lijā . Es neiesaku. Tikai kā pē dē jais lī dzeklis par ļ oti mazu naudu. Viesnī ca nav pat 3 zvaigznes. Iztī rī ts slikti, š ampū ni nav atstā ti, 12 dienas gulta tika mainī ta 2 reizes. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2010. gada jū lijā . Es neiesaku. Tikai kā pē dē jais lī dzeklis par ļ oti mazu naudu. Viesnī ca nav pat 3 zvaigznes. Iztī rī ts slikti, š ampū ni nav atstā ti, 12 dienas gulta tika mainī ta 2 reizes. Tiesa, izvietoš anas brī dī pē c mana lū guma iedeva istabiņ u ar nelielu skatu uz jū ru. Ē diens ir pretī gs. Viesnī ca bija pā rpildī ta ar spā ņ iem ar niecī giem ienā kumiem. Visur pā rpildī ts un rindas. Vietu pie galdiņ iem nepietika, jo labā kos galdiņ us rezervē ja spā ņ u klani (lielas ģ imenes 5-9 cilvē ki) un viesmī ļ i gulē ja uz rezervē tajiem galdiņ iem ar krū tī m un nedeva iespē ju ā tri paē st. maltī te. Spriediet paš i: brokastī s vienu dienu - vā rī ta ola, otru dienu - pulvera kastrolis, kas izskatī jā s pē c plastmasas gabala, trī s veidu lē tas daudzkrā sainas desiņ as, musli, slikta kafija no aparā ta, nebija zaļ umu, nekā das olī vas, kas tur maksā ne santī mu. Vakariņ as - cū kgaļ a katru dienu, vistas reizi trijā s dienā s, š aubī gas zivis. Bet tas viss bija pacieš ams. Pretī gā kais ir rajons, kurā atrodas viesnī ca. Tieš ā tuvumā nav neviena koka. . Pa ceļ am uz jū ru pa ielu jā iziet cauri vairā kā m smirdī gā m atkritumu izgā ztuvē m. Pē kš ņ i atklā jā m vē l nebijuš u spā ņ u mī lestī bu pret maziem suņ iem, kuri nemitī gi sū da pa takā m, tā pē c atkritumu izgā ztuvju dē ļ nā cā s aizbā zt degunu un lē kt pā ri suņ u kaudzē m. Tuvā kā pludmale ir ļ oti sekla. Peldē t nevar, jo visapkā rt mudž no milzī gā cilvē ku skaita, kā padomju laikos Soč os. Mani pā rsteidza netī rumi, kas bija visapkā rt. Spā nijā cietzeme ir daudz tī rā ka. Vakarā mierī gi pastaigā ties nav iespē jams, jo iereibuš i vā cieš i, kas dzē ra alkoholu no sadzī ves spaiņ iem pa garā m trubā m. Bet paldies labajiem cilvē kiem. Mums ieteica brī niš ķ ī gu vietu, kur var droš i sauļ oties. Tas atrodas no viesnī cas pa kreisi gar jahtklubu. Tur sā kas privā to villu rajons, ļ oti mierī gs lī cis un ne tik sekls, var peldē ties. Vakaros tur ir ļ oti kluss un mierī gs. Starp citu, netā lu atrodas viesnī ca "Tal". Tur pasū tī jumi tie paš i, jo ī paš nieki tie paš i.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ir vienkā rš a, galvenokā rt paš iem pā rē jiem spā ņ iem. Ā rzemnieku ir maz, un, ja ir, tad pā rsvarā vā cu pusaudž i. Apkalpoš ana sliktā ka nekā par 3 zvaigznē m. Telpas iztī rī ja slikti, angliski, gandrī z neviens ī sti nerunā ja. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vienkā rš a, galvenokā rt paš iem pā rē jiem spā ņ iem. Ā rzemnieku ir maz, un, ja ir, tad pā rsvarā vā cu pusaudž i. Apkalpoš ana sliktā ka nekā par 3 zvaigznē m. Telpas iztī rī ja slikti, angliski, gandrī z neviens ī sti nerunā ja. Ē diens ir normā ls. Jū ra no viesnī cas nav tuvu un nav ļ oti tā lu. 5-7 minū š u gā jiens. Pludmale atrodas netā lu no pilsē tas, tur ir arī visi spā ņ i. Sauļ oš anā s gultas ir maksas un tikai lī dz 19:00. Bet pie velna, ar viesnī cu! Sala ir neticami skaista! Viesnī ca tikai gulē ja un ē da. Tā pē c ej, labi atpū ties! )
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
atpū tā s š ajā viesnī cā no 27.06 lī dz 7.07 2009. Mums patika. Istabas tika tī rī tas katru dienu, dvieļ i arī tika mainī ti katru dienu. Katru dienu tika pievienota ž eleja, š ampū ns, ziepes. Izsalkuš i nepalika, piedā vā ja zivis un gaļ u katru dienu, augļ i(bija ā boli, bumbieri, apelsī ni, citroni). … Tomēr ▾ atpū tā s š ajā viesnī cā no 27.06 lī dz 7.07 2009. Mums patika. Istabas tika tī rī tas katru dienu, dvieļ i arī tika mainī ti katru dienu. Katru dienu tika pievienota ž eleja, š ampū ns, ziepes. Izsalkuš i nepalika, piedā vā ja zivis un gaļ u katru dienu, augļ i(bija ā boli, bumbieri, apelsī ni, citroni). Pludmale smilš aina, pilsē ta, kopē ja katru rī tu. Spā ņ u kompā nija bija katru dienu, pastā stija kaut ko tū ristiem, un krievvalodī gais gids tikai satikā s un pavadī ts uz lidostu.
Ar pā rē jo bijā m apmierinā ti.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca ļ oti vienkā rš a, paredzē ta lē tai atpū tai ar bē rniem vai vienkā rš i nakš ņ oš anai, ko arī izdarī jā m. Bez smalka ē diena, tač u izsalcis jū s nepametī sit. Jū ra sekla, tikai bē rniem. … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti vienkā rš a, paredzē ta lē tai atpū tai ar bē rniem vai vienkā rš i nakš ņ oš anai, ko arī izdarī jā m. Bez smalka ē diena, tač u izsalcis jū s nepametī sit. Jū ra sekla, tikai bē rniem. Peldē jā m tikai divas reizes, pā rē jā laikā apceļ ojā m salu, tā pē c iespaidi bija labi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Solera dzelzceļš
Novērtējums 10.0
Spānija, par. Maljorka
Transports
Pūķu alas
Novērtējums 9.3
Spānija, par. Maljorka
Daba
Formentoras rags
Novērtējums 9.0
Spānija, par. Maljorka
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti

Отель находится всего в 250 метрах от пляжа Ареналь и пристани. Всего несколько минут ходьбы отделяет вас от от коммерческого центра курорта, где вы найдете большой выбор баров, ресторанов и магазинов. Построен в 1973 году, реконструирован зимой 2003/04 года (кондиционеры, плитка в номерах, новые двери в номерах).

Atrašanās vieta Отель в 8 км от аэропорта, в 14 км от центра города Пальма, в 250 м от пляжа Ареналь.
Pludmales apraksts Городской песчаный пляж El Arnal. Между отелем и пляжем есть автомобильная дорога, подземного перехода нет. Основной пляж Плайя де Пальмы награжден «Голубым флагом». Он начинается сразу же за курортом Кан Пастилья (C’an Pastilla) и заканчивается рядом с Эль Ареналем (S’Arenal). Общая протяженность пляжей — 4,5 километра. Это замечательный, широкий пляж (в среднем 50 метров) с золотисто-белым песком. Мелкое, чистое море идеально подходит для отдыха с детьми.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В ресторане отеля подают блюда местной и интернациональной кухни в виде «шведского стола».

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Летом маленькие гости отеля Pinero Bahia de Palma смогут весело провести время в детской игровой зоне и бассейне, а также принять участие в ежедневной развлекательной программе.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В отеля прекрасно развитая инфраструктура, для любителей водных развлечений в отеле есть курсы сёрфинга и виндсерфинга, а на расстоянии 100 м от отеля находится яхт-клуб. Кроме того, в отеле есть игровая комната с настольным теннисом, а за дополнительную плату можно играть в бильярд.
  • galda teniss
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

423 номера расположены в 12-ти этажном здании. Номера отеля оформлены в строгом стиле в яркой цветовой гамме и оснащены телефоном. Ежедневная уборка номеров и смена полотенец. Смена постельного белья два раза в неделю.

  • vanna/duša
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Calle Trencadors, 74. 07600. El Arenal - Llucmajor. Mallorca. España
Tālruņi: Telephone: +34 971 441 536
Fax: +34 971 440 521
Tīmekļa vietne: Pinero Bahia de Palma Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.