MLL Caribbean Bay 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 5.310
5.3 Numurs
4.7 apkalpošana
5.7 Tīrība
7.0 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas El Arenal centrā, tikai 100 metru attālumā no pludmales. Viesnīca tika atvērta 1960. gadā. Pēdējā renovācija notika 2013. gadā. Viesnīca ir 10 stāvu ēka, kas aprīkota ar 4 liftiem. Viesnīca ir lieliski piemērota gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар Radosty
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
- tas, ka ar Viss iekļ auts nā ca no 14:00, kad tika nokā rtota istabiņ a. Lai gan mē s jau bijā m viesnī cā.8 no rī ta, mē s devā mies pastaigā ) + jū ra 200 metri. Uzreiz pieeja jū rai, daudz cilvē ku, jū ra tī ra. Pa kreisi no ostas ir brī niš ķ ī ga pludmale, uz turieni ir nedaudz ilgā k, bet cilvē ku ir mazā k), un, ejot tā lā k, ir akmeņ ainas pludmales, ir debeszila jū ra, gaiš i zaļ u nokrā su koki un krā š ņ s skats), nedaudz tā lā k, ja dodaties, ir apskate ar palmā m, ar soliņ iem) , laba vieta foto) Ja dodaties pa labi no ostas, tur pludmales visur ir vienā das, smilš ainas) Noteikti apmeklē jiet Bē rkoningu, vakarā tur ir jautrī bas vieta) Ar autobusu noteikti dodieties ekskursijā uz katedrā li, uz Palmu, 15 minū tes ar autobusu), labā k no rī ta, cilvē ku mazā k un skaisti) Ē diens ir lielisks: mī dijas, kalmā ri, zivis un gaļ a bija daudz, neskaitot picu, hamburgerus un citus daudzveidī gus ē dienus. … Tomēr ▾ - tas, ka ar Viss iekļ auts nā ca no 14:00, kad tika nokā rtota istabiņ a. Lai gan mē s jau bijā m viesnī cā.8 no rī ta, mē s devā mies pastaigā )

+ jū ra 200 metri. Uzreiz pieeja jū rai, daudz cilvē ku, jū ra tī ra. Pa kreisi no ostas ir brī niš ķ ī ga pludmale, uz turieni ir nedaudz ilgā k, bet cilvē ku ir mazā k), un, ejot tā lā k, ir akmeņ ainas pludmales, ir debeszila jū ra, gaiš i zaļ u nokrā su koki un krā š ņ s skats), nedaudz tā lā k, ja dodaties, ir apskate ar palmā m, ar soliņ iem) , laba vieta foto)

Ja dodaties pa labi no ostas, tur pludmales visur ir vienā das, smilš ainas)

Noteikti apmeklē jiet Bē rkoningu, vakarā tur ir jautrī bas vieta)

Ar autobusu noteikti dodieties ekskursijā uz katedrā li, uz Palmu, 15 minū tes ar autobusu), labā k no rī ta, cilvē ku mazā k un skaisti)

Ē diens ir lielisks: mī dijas, kalmā ri, zivis un gaļ a bija daudz, neskaitot picu, hamburgerus un citus daudzveidī gus ē dienus.

Tī rī ts katru dienu, no logiem paveras skats uz blakus ē ku)

Pē rciet vī nu un olī veļ ļ u mā jā s Mercadonna megaveikalā , cenas ir labas)
аватар Alina331309
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Istabas nedaudz mazas, teritorijā nebija ī paš as viesnī cas, viesnī ca kā viesnī ca. Reģ istrē š anā s bija, kā vienmē r, istaba tika uzkopta normā li. Ekskursijā bija iekļ auts ē diens, kvalitā te bija diezgan laba. … Tomēr ▾ Istabas nedaudz mazas, teritorijā nebija ī paš as viesnī cas, viesnī ca kā viesnī ca. Reģ istrē š anā s bija, kā vienmē r, istaba tika uzkopta normā li. Ekskursijā bija iekļ auts ē diens, kvalitā te bija diezgan laba. Viesnī ca atrodas netā lu no pludmales, netā lu no veikaliem un kafejnī cā m. Pludmale diezgan tī ra, jū ra nav slikta.
аватар pyteshestvie
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atpū tā mies Maljorkā En Arenal rajonā no 28.06. -07.05. 2011, nopirkā m biļ eti pie tū roperatora - "Natalie Tours". Lidojums turp un atpakaļ ar TRANSAERO noritē ja labi, lai gan bagā ž u saņ ē mā m gandrī z stundu (ierodoties un arī atgriež oties mā jā s), tū roperatora pā rstā vji veica transfē ra pakalpojumus, bet nez kā pē c transfē ra gids, izlaidot mū s plkst. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Maljorkā En Arenal rajonā no 28.06. -07.05. 2011, nopirkā m biļ eti pie tū roperatora - "Natalie Tours". Lidojums turp un atpakaļ ar TRANSAERO noritē ja labi, lai gan bagā ž u saņ ē mā m gandrī z stundu (ierodoties un arī atgriež oties mā jā s), tū roperatora pā rstā vji veica transfē ra pakalpojumus, bet nez kā pē c transfē ra gids, izlaidot mū s plkst. Saga hotel, ā tri iztvaikojis, ieradā mies 13.00, un reģ istratū rā tikā m “priecā juš ies”, ka viņ iem reģ istrē š anā s ir tikai no 14:00 (pa š o laiku gids jau bija prom)!
Stundu pavadī jā m ar mantā m vestibilā , bet 14.00 mums neviens nedeva istabiņ u, kā rezultā tā , noguruš i no karstuma un neē rtī bā m, savā istabā nonā cā m tikai 16.00!
Istaba bija maza, bet tī ra ar parastu gultas veļ u un dvieļ iem, gultā m labā stā voklī un funkcionē još u santehniku.
Kas attiecas uz ē dinā š anu š ajā viesnī cā - brokastis vienmuļ as, vā rī tas olas, pā rslas, piens, š ķ iņ ķ is un vidē ja izmē ra desa, reizē m parasts siers, negatavi tomā ti.
Vakariņ as apmierinā ja, kā likums, izvē le bija zivs, vista, gaļ a, normā li sā nu ē dieni un deserti, 8 uzturē š anā s dienā s bija tikai 2 augļ i (arbū zs, melone).
Kas attiecas uz viesnī cu, tad pirms ceļ ojuma lasī ju atsauksmes, bija lielas š aubas, vai ir jā dodas uz š o viesnī cu? , bet draugs viņ u pierunā ja, atvaļ inā jums beidzā s, un citas viesnī cas netika apstiprinā tas un, pē c viņ as teiktā , "normā li cilvē ki nerakstī s".
Tagad ļ oti nož ē loju, ka padevos š ī m pierunā š anā m, rakstu, lai kā ds nenonā k tā dā pat smieklī gā situā cijā ! Uzturoties 8 dienas (7 naktis), mums izdevā s gulē t labā kajā gadī jumā.10-12 stundas!
Piekrī tu, ka atvaļ inā jumā bezmiega naktis ir absolū ti normā la parā dī ba, BET, kad tā s sakā rto sev, tā s vienalga mijas ar veselī gu miegu. Š ajā viesnī cā.70-80% iedzī votā ju ir studenti, pā rsvarā vā cieš i un spā ņ i, lielā kā daļ a vā cieš u ir turki un kurdi, kuri runā vā ciski un dē vē sevi par vā cieš iem. . .
Uzvedas nekaunī gi, ne ar vienu nerē ķ inā s, kliedzieni sā kas vai nu 00.30, vai atgriež oties no klubiem ap 3 naktī (iespē jami abi varianti vienlaicī gi) pulcē jas kompā nijā s uz balkoniem, kliedz dziesmas, klauvē pie plastmasas. spaiņ i, ( no kuriem visu dienu karstumā dzer alkoholu, 8-10 cilvē ku pū lis no garajā m katlu caurulē m) skraida pa gaiteņ iem, klauvē pie visā m durvī m, ja pē kš ņ i aizmirsti aizvē rt istabu no iekš puses, nelū gti viesi var parā dī ties jū su istabā nakts vidū .
No balkoniem lido viss, kas pa rokai, sā kot no tualetes papī ra, beidzot ar plastmasas krē sliem, no restorā na atnestā m olā m, č ī bā m utt. Viss š is negods ilgst lī dz 07.00 - 07.30, tad tiek nocirsti (daž reiz sē ž ot tieš i uz balkoniem) un vakarā seko turpinā jums. . .
Liftos iekā rto cū ku kū ti, daž reiz pat negribē jā s iet iekš ā smakas, peļ ķ u uz grī das un atkritumu dē ļ . Reiz tuvē jo mā ju iedzī votā ji izsauca policiju, tā bija vienī gā nakts, kad varē ja gulē t! , bet nā kamajā dienā viss atkā rtojā s.
Paziņ as dzī voja aiz stū ra Grazia viesnī cā , tā da pati zvaigzne kā Sā ga, bet nekas tā ds tur nenotika.
Man arī “paveicā s” ar viesnī cas gidi, viņ u sauca Natā lija (viņ a pati ir no Moldovas). Sapulcē , kas notika 2. atpū tas dienā plkst. 16.00, uz kā du konkrē tu jautā jumu nebija iespē jams saņ emt atbildi (viņ a ne tikai kavē jā s un bezgalī gi runā ja pa mobilo tā lruni,
un 10-12 cilvē ki sē dē ja un gaidī ja), sā ka lasī t no informā cijas mapes, cikos varam paē st brokastis un cik ilgi jā brauc no lidostas! Uz lū gumu runā t pē c bū tī bas, un netē rē t savu laiku, tika teikts - “. . . Es stā vu š eit jū su priekš ā , pasaku paldies un vispā r nenā ku, lai jū s uzklausī tu! ” Visa turpmā kā komunikā cija tika uzbū vē ta pē c shē mas, lai sē dē tu - klusē , ļ aujiet man runā t - atver muti!
Ļ oti ē rti nokļ ū t lī dz Palmai, autobusi kursē pē c grafika, braucot pa garā ko marš rutu numur 15, ceļ š aizņ ems 40 minū tes.
Iesaku doties uz Formentoru, skaistā kajā m vietā m. Lai laba atpū ta un patī kami iespaidi!
аватар tolprichodko
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
viesnī ca tieš ā m nav tā lu no jū ras, lielā kā daļ a paš valdī bas pludmales sauļ oš anā s krē sla zem lietussarga maksā.4, 9 eiro. Viesnī cas numuriņ š ir ļ oti pieticī gs, ik pa laikam tiek uzkopts, bet ē diens, atklā ti sakot, pā rsteidza, Egyptian 4 ir bezcerī gi zemā ks. … Tomēr ▾ viesnī ca tieš ā m nav tā lu no jū ras, lielā kā daļ a paš valdī bas pludmales sauļ oš anā s krē sla zem lietussarga maksā.4, 9 eiro. Viesnī cas numuriņ š ir ļ oti pieticī gs, ik pa laikam tiek uzkopts, bet ē diens, atklā ti sakot, pā rsteidza, Egyptian 4 ir bezcerī gi zemā ks. Pati viesnī ca ir kā biš u spiets dienu un nakti, kas dū c no jaunu nelieš u rē kš anas un meitenē m ar dž ekpota dž ekiem. Ī paš i dedzī gi ir vā cieš i. Viņ us nedaudz satriec atgā dinā jums, ka Hitlers ir kaputs. Patiesī bā var pielā goties, bet labā k pirkt 4 netā lu no jū ras.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Solera dzelzceļš
Novērtējums 10.0
Spānija, par. Maljorka
Transports
Pūķu alas
Novērtējums 9.3
Spānija, par. Maljorka
Daba
Formentoras rags
Novērtējums 9.0
Spānija, par. Maljorka
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti

Отель расположен в центре города Эль-Ареналь, всего в ста метрах от пляжа.Отель был открыт в 1960 году. Последняя реновация была проведена в 2013 году. Отель представляет собой 10-этажное здание, оборудованное 4 лифтами. Отель отлично подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в центре курортного города Эль Ареналь, в 200 м от пляжа, в 13 км от города Пальма, в 10 км от аэропорта.
Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж расположен в 200 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В ресторане отеля Caribbean Bay в виде «шведского стола» подают разнообразные блюда интернациональной кухни. В порту города Эль-Ареналь, в 10 минутах ходьбы от отеля, работают бары и рестораны. Сотрудники круглосуточной стойки регистрации помогут воспользоваться сейфом и обменять валюту. Кроме того, в отеле открыт большой лаундж-бар.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
Izklaide un sports Игровая комната, солярий.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 224 номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Trencadors, 48, 07600 Эль-Ареналь, Испания
Tālruņi: Тел. (+34) 971 441812
Факс (+34) 971 443253
Tīmekļa vietne: MLL Caribbean Bay
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.