Voramar Aparthotel 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.710
7.3 Numurs
5.3 apkalpošana
6.7 Tīrība
8.3 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Viesnīca Voramar atrodas klusā Kambrilsas rajonā, Kostadoradā. Dzīvokļu viesnīca saviem viesiem nodrošina augsta līmeņa apkalpošanu un gādīga un izpalīdzīga personāla uzmanību. Pieaugušos un bērnus viesnīcā gaida daudzveidīga izklaides programma. Blakus atrodas bāri, restorāni, veikali. Ieteicams relaksējošām brīvdienām, īpaši ģimenēm ar bērniem. Viesnīca celta 1987. gadā, pēdējais renovācija veikta 2016. gadā. Četras galvenās 4 stāvu ēkas.Vairāk →
аватар Muli4ka_ua
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ oti rū pī gi izvē lē jos viesnī cu atpū tai ar mazuli (2.5 gadi), izvē lē jos š o viesnī cu. Reģ istrē š anā s pulksten 12:00, ne agrā k. Ieradā mies 9:30, mums atļ ā va atstā t mantas un izsū tī ja pastaigā ties. … Tomēr ▾ Ļ oti rū pī gi izvē lē jos viesnī cu atpū tai ar mazuli (2.5 gadi), izvē lē jos š o viesnī cu. Reģ istrē š anā s pulksten 12:00, ne agrā k. Ieradā mies 9:30, mums atļ ā va atstā t mantas un izsū tī ja pastaigā ties. Ir gan plusi, gan mī nusi.
Plusi:
Labs ē diens. Ir izvē le gan bē rniem, gan pieauguš ajiem.
No rī ta dzē rieni (tē ja, kafija, sula, piens utt. ) ir bez maksas, vakarā jā maksā .
Bē rniem bija olas, makaroni, desiņ as, gaļ a, dā rzeņ i, augļ i, deserti, graudaugi, konditorejas izstrā dā jumi, graudaugi, jogurti utt. Pieauguš ajiem katru dienu tika pasniegts kaut kas no jū ras veltē m, daž reiz garneles, daž reiz mī dijas. Piektdien bija papildus liela sieru izvē le (bija arī zilais siers) un jū ras veltes. Mē s paē dā m brokastis un vakariņ as un nepalikā m izsalkuš i. Turklā t istabā bija plī ts, var droš i gatavot. Vienī gais trū kums ir mazs trauku daudzums, ar vienu pannu ī sti “neattī rī ties”.
Blakus viesnī cai ir neliels lielveikals. Tur var nopirkt visu nepiecieš amo.
Jū ra un pludmale. Tī ra jū ra un pludmale nevar vien priecā ties, turklā t lī dz braukš anai nepiecieš amas aptuveni 5 minū tes. Ļ oti skaista krastmala ar priež u parku. Netā lu atrodas ezers ar pī lē m, kuras var pabarot.
Atraš anā s vieta. Blakus ir autobusu pietura. 20 minū š u gā jiena attā lumā ir Cambrils, vakaros tur pastaigā jā mies, maza un mā jī ga pilsē tiņ a.
Istabas: mums bija divistabu komplekts ar virtuvi un balkonu. Balkons ir ļ oti plaš s, pasē di tur vakaros un pļ ā pā , ko vajag.
Mī nusi:
Personā ls. Reģ istratū rā principā visi runā spā niski ar zinā mā m grū tī bā m angliski. Krievu valodā tikai meitene Veronika, bet mē s ne vienmē r saņ ē mā m viņ u aizstā t. Ļ oti atsaucī ga un laba. Apkopē jas, tur ir Mamma Mia!! ! ! Cik viņ i ir trokš ņ aini! Mū su mazulis vē l pa dienu guļ un kad aizmiga sā ka trokš ņ ot un kad es palū dzu klusā k lai nepamodinā tu mazuli viņ iem vienalga. Ja jū su bē rns ir viegls gulē tā js, tad aizmirstiet par viņ a veselī go miegu, viņ i ar mē belē m un darba instrumentiem rada tā du troksni, ka traktora vadī š ana jums liksies kā klusums. Turklā t, tī rot, viņ i var droš i smē ķ ē t uz jū su istabas balkona, un nevienam neinteresē , ka jū su ģ imene nesmē ķ ē , elpojiet dū mus no sirds.
Trokš ņ a izolā cija. Viņ a vienkā rš i neeksistē . Garā m gā ja sē tnieks ar ratiņ krē slu, liekas, ka pagā jis blakus.
Internets. Precī zā k, tā neesamī ba. Bezmaksas internets tikai vestibilā . Ir maksas, 3 eiro dienā , un tagad UZMANĪ BU: pat ja jū s to pē rkat, tas nav fakts, ka tas noķ ers jū su istabā . Mē s nopirkā m 4 dienas, un tā ī sti nebija, mē s to vienkā rš i nesapratā m.
Autostā vvieta. Par to maksā.14 eiro dienā .
Tī rī ba. Bū tu labā k, ja apkopē jas tī rī tu, nevis pī pē tu un bļ autu uz visu ē ku. Kad mē s reģ istrē jā mies, istaba bija vairā k vai mazā k tī ra, bet pē c tam viņ i to uzkopa. Viņ i pat ne vienmē r slaucī ja grī du, nemaz nerunā jot par tā s mazgā š anu.
Nav veļ as mazgā tavas.
Kopumā kopumā iespaidi bija labi, bet tiem, kam rū p ideā la tī rī ba un klusums, labā k uz š ejieni nebraukt. Vakaros bē rniem tiek rī kota animā cija. Ir arī labs rotaļ u laukums. Bē rniem ir vieta, kur apgriezties.
аватар g.mischenko
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
2013. gadā atpū tusies no 21. lī dz 28. septembrim. Viesnī ca atrodas starp Salou un Cambrils klusā ciematā gar š oseju. Ļ oti draudzī gs personā ls, ī paš i Lidija - RUNĀ.5 valodā s, ieskaitot krievu valodu. Ļ oti ē rta 2 istabu istaba ar mikroviļ ņ u krā sni, ledusskapi, elektrisko plī ti, virtuvī ti. … Tomēr ▾ 2013. gadā atpū tusies no 21. lī dz 28. septembrim.
Viesnī ca atrodas starp Salou un Cambrils klusā ciematā gar š oseju.
Ļ oti draudzī gs personā ls, ī paš i Lidija - RUNĀ.5 valodā s, ieskaitot krievu valodu.
Ļ oti ē rta 2 istabu istaba ar mikroviļ ņ u krā sni, ledusskapi, elektrisko plī ti, virtuvī ti.
Svaigs remonts. Numurā ir plakanā ekrā na televizors. Ir viens krievu kakals - Channel One World Wide Web.
WiFi pieejams tikai pie baseina un reģ istratū rā , istabiņ ā s "neuzķ er".
Labs uzturs (brokastis, kā gandrī z visur Eiropā , ir nedaudz trū cī gi, bet pusdienas un vakariņ as izcilas: gatavoto ē dienu daudzveidī ba un izcila garš a. Augļ i (ā boli, bumbieri, kivi, apelsī ni, melones, arbū zi) daudz. Garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi.
Lī dz jū rai - 100 metri, nemaz netraucē.3 minū tes. staigā t.
Pa labi no viesnī cas ir lielveikals, bet labā k ir š ķ ē rsot ceļ u un doties pa kreisi 200-300 metrus: ir lielveikals (ī paš nieks un personā ls ir no Indijas), kurā cenas ir 10.15% zemā ks un apkalpoš ana patī kamā ka.
Viesnī ca ir vispiemē rotā kā pieauguš iem pā riem vai ģ imenē m ar bē rniem. Jaunatnei bū s garlaicī gi.
Угол отеля Вход в отель Дорога к пляжу Пляж Пляж Пляж Пляж Кафе отеля и прокат велосипедов
аватар pumba80
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies Voramar Aparthotel 3 * no 12. lī dz 22. jū nijam. Ļ oti labi atpū tā s. Es aizgā ju, mans vī rs un sievasmā te. Uzreiz izvē lē jā mies š o viesnī cu, pateicoties tam, ka numuriņ i ir divistabu. Es zinu, ka, ja mē s bū tu vieni, mē s bū tu izvē lē juš ies citu viesnī cu. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Voramar Aparthotel 3 * no 12. lī dz 22. jū nijam. Ļ oti labi atpū tā s. Es aizgā ju, mans vī rs un sievasmā te. Uzreiz izvē lē jā mies š o viesnī cu, pateicoties tam, ka numuriņ i ir divistabu. Es zinu, ka, ja mē s bū tu vieni, mē s bū tu izvē lē juš ies citu viesnī cu. Lai gan es neko nenož ē loju. Patika gandrī z VISS! ! ! Viesnī ca atrodas starp Salou un Cambrils, pā ri ceļ am no jū ras (apmē ram 30m). Pludmale ir tī ra, plata un zeltaina (Costa Daurado tulkojumā nozī mē zelta smiltis. Un patieš ā m tā mirdz saulē ). Jū ra bija auksta (nopeldē ties var, bet maz peldē ties. Skats uz apkā rtni ļ oti skaists. Pie pludmales ir gā jē ju celiņ š (velosipē distiem un pastaigā m).
Viesnī ca: Viesnī ca ir maza, bet mā jī ga. Apmē ram 80% spā ņ i, 10% krievi, 10% citi (itā lieš i, franč i). Numuri visā viesnī cā ir divistabu, sastā v no guļ amistabas un halles. Priekš namā ir virtuves stū rī tis (elektriskā plī ts, ledusskapis, tvaika nosū cē js, izlietne), kurā ir visi trauki (karotes, dakš iņ as, naž i un pat katliņ š , lai gan nav tē jkannas). Mē beles nav lieliskas, bet pieklā jī gas. Santehnika teicamā stā voklī (atskaitot, ka karstais ū dens maina temperatū ru - tad tek auksts, tad verdoš s ū dens). Ir seifs, bet maksā -3.8 eiro dienā + depozī ts 10 eiro. Ē diens labs, ir saldē jums (lai gan ne Baskin Robins, bet ē dams) un augļ i (ā boli, bumbieri, banā ni, apelsī ni, melones, arbū zi, ananā si un ķ irš i) un jū ras veltes, un gaļ a, kartupeļ i utt.
Vienī gais negatī vais ir uzņ emš ana, kas nerunā krieviski (vai spā niski vai angliski). Bet visu informā ciju labā k pajautā t viesnī cas gidam (kurš tur praktiski nenotiek TEZ TOUR !! ! ) Vakarā ir š ova programmas spā ņ u valodā .
Tā lrunis: mē s zvanī jā m uz Krieviju, izmantojot labas lī nijas SIM karti, par aptuveni 0.7 USD minū tē , ieskaitot numura sastā dī š anu. Bet var zvanī t pa taksofonu (atrodas pā ri ceļ am) par aptuveni 0.25 eiro par minū ti (to mums pastā stī ja gide, kas mū s atveda atpakaļ uz lidostu).
Ekskursijas: devā mies ekskursijā s - man ļ oti patika (kā reiz kā ds teica “Spā nija ir valsts, kur nevajag melot, bet jā skatā s”).
Montserratas kalns ir super, neparasts (var salī dzinā t tikai ar Rizza ezeru Abhā zijā ).
Barselonas apskates objekti — labi paveikts Gaudi!
Barselonas strū klakas un Barselonas akvā rijs. SUPER! ! !
Godī gi sakot, jū s pats varat aizskriet uz akvā riju, atrodoties Barselonas novē roš anas klā jā (uz galvenā s ielas "La Rambla" tieš i gar Kolumba pieminekli, pā ri tiltam un pa kreisi, un jū s atrodaties akvā rijā ). Tas aizņ ems 1 stundu. Un iesaku uztaisī t atseviš ķ u ekskursiju uz strū klakā m, tad skatī sies un noklausī sies visas daļ as. Iesaku iegā dā ties arī grā matu "Barselona – Gaudi pilsē ta" par aptuveni 10 eiro. Tas parā da visu Barselonu no putna lidojuma, un jū s uzreiz uzzinā siet, kur doties brī vajā s 3-4 stundā s. Kas attiecas uz suvenī riem, tad cenas visur ir aptuveni vienā das (2-3 eiro par Ķ ī nā raž otu magnē tu), katalā ņ u firmas izstrā dā jumi ir izgatavoti no mā la.
Bijā m arī uz PortAventura. Tie ir "š ausmī gi" forš i ratiņ krē sli. Pirkta reģ istratū rā Hesperia Centrion (viesnī ca pā ri ielai no Voramar, jo tur ir krieviski runā još a meitene) par 44 eiro - cena vienam cilvē kam uz 2 dienā m (cena visiem un visur vienā da) š . g. parkam ir 15 gadi. Bet, lai tur nokļ ū tu, jā brauc ar Bus Plana autobusu (pietura Hesperia Centrion) cena 3 eiro no cilvē ka vienā virzienā , ceļ ojuma kartē apmē ram 1 eiro. Ar ceļ ojuma karti jū s varat braukt jebkurā vietā gar Costa Dourado (Reus, Tarragona, Salou, La Pineda) tikai par 1 eiro. Lai iegā dā tos ceļ ojuma karti, lī dz viesnī cai Augustus jā iet apmē ram 30 minū tes, bū s veikals Bas Plana. Biļ ete maksā €10 uz 10 braucieniem, €20 par 20 braucieniem utt. Papildinā t karti (t. i. , ceļ ojuma karti) varat Tabakā .
Mē s arī tikko devā mies uz Reusu (Gaudi dzimtajā pilsē tā ), labi, kopā ar iepirkš anos. Bija svē tdiena, un pē c tam bē da (vē los informē t, ka spā ņ i biež i atpū š as pie viņ iem visā das siestas un svē tku dienas, svē tdiena ir brī vdiena, sestdiena ir puse darba dienas). Labi, ejam un pirmdiena rezultā tā Reusā nav ko darī t ! ! ! Labā k Taragonā ! Vismaz ir arhitektū ras pieminekļ i!
Vē l gribu informē t, ka alkoholu no Spā nijas var izvest, cik vien sirds kā ro (brī dinā jums: daž ā s pilsē tā s, piemē ram, Ufa, Maskava un....turklā t Krievijā pā rbauda koferus un izvelk atš ķ irī bu starp atnestajā m pudelē m un atļ auts muitā ). Mikelandž elo veikalā (pie Augustos) alkoholu var nopirkt lē tā k nekā beznodokļ u veikalā . Turpat var nopirkt arī š okolā di, kafiju un protams olī veļ ļ u (labā kais ir extra vijin). Un Spā nijā var nopirkt forš us dž insus, kas Krievijā ir 4 reizes dā rgā ki. Izpā rdoš ana Spā nijā sā kas no jū lija vidus (iepirkš anā s mī ļ otā jiem).
Galu galā mē s lieliski pavadī jā m laiku! ! ! Nu, viesnī ca ir paredzē ta ģ imenē m ar vecā kiem bē rniem vai pā riem ar exp. (brā ļ adē li, mā tes, tē vi, mā sas, brā ļ i). Pat aizbraucot bija ž ē l pamest viesnī cu un Spā niju. Mē s bijā m vienī gie, kam tas patika!
Mums ļ oti patika. Gribas atgriezties vē lreiz! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kvēlojoša Salou strūklaka
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostadorada
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Akvaparks Costa Caribe
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Atpūta, Izklaide
Bārs Roze un kronis
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Restorāni, kafejnīcas

Voramar расположен в тихом районе Камбрилса, на побережье Коста-Дорады. Апарт-отель предоставляет своим гостям сервис высокого уровня и внимание заботливого и услужливого персонала. Взрослых и детей в отеле ждет разнообразная развлекательная программа. Поблизости расположены бары, рестораны, магазины. Рекомендуем для спокойного отдыха, в первую очередь для семей с детьми. Отель был построен в 1987 г., последняя реновация проводилась в 2016 г. Четыре основных 4-этажных корпуса.

Atrašanās vieta В 120 км от аэропорта Барселоны, в 15 км от аэропорта г. Реус, в 20 км от центра Таррагоны, в 2 км от центра г. Камбрилс.
Pludmales apraksts Пляж Playa de L’Esquirol в 50 м от отеля.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

На территории комплекса Voramar работает ресторан с обслуживание по системе «шведский стол» и кафе-бар у бассейна. По запросу сотрудники приготовят для вас упакованный ланч. От отеля до супермаркета можно дойти всего за 2 минуты.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Взрослых и детей в отеле ждет разнообразная развлекательная программа. Вы можете посетить игровой зал, детскую площадку и мини-клуб.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Игровые автоматы, вечернее шоу.
  • volejbols  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

4 корпуса, 188 двухкомнатных апартаментов.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi $
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • mikroviļņu krāsns
  • ledusskapis
  • modināšanas pakalpojums (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Avenida Diputación, 67, 43850 Камбрильс, Испания
Tālruņi: +34 977 36 15 17
+34 977 36 13 89
Tīmekļa vietne: Voramar Aparthotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.