Ļoti laba viesnīca stabiliem 4!!!

Rakstīts: 7 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 4 — 18 augusts 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Sveiki visiem, kas vē las uzzinā t patiesī bu par š o viesnī cu un vē las tur doties! Svaigi iespaidi, bez izskaistinā jumiem. . .
Atpū tā s ar sievu, kopā no 4.08 lī dz 18.08. 2018. gads Vā rdu sakot, lieliski! Nu jau no paš a sā kuma. . .
Viesnī cā ieradā mies 23.00, izsalkuš i un prom no ceļ a. Nokā rtojā s ā tri, daž u minū š u laikā . Vakariņ as, protams, paskrē ja vē ja spā rniem, bet sagā dā ja mū s ar aukstajā m uzkodā m, ar kurā m nerē ķ inā jā mies! Viņ i apmetā s 6. stā vā , 602. istabā . Knapi nakš ņ ojā m tur! 6 no rī ta sā ka darboties lifts, un sapnis tika aizvests! Lifta š ahta atrodas tieš i aiz jums, cauri sienai! Tualete, negriezies! Bija š okā ! Reģ istratū rā prasī ja nomainī t numuru, nekā du problē mu, iedeva 603! Un no tā s dienas mū su atvaļ inā jums ir ieguvis citas krā sas! Istabas, lielas gultas, gaisa kondicionieris, labs TV, lieli balkoni. Ledusskapji, fē ni, Nr.

Lī dz pludmalei 200 metri. Pludmale lieliska, plata, katru rī tu tī rī ta, smilš aina. Vienī gais mī nuss ir tas, ka nav ģ ē rbtuvju! Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, par samaksu. Gandrī z katrs nā k uz pludmali ar savu. Bet, atpakaļ uz viesnī cu. . . Ē diens, bufete. Liela daž ā dī ba! Bet pat š eit ir neliels "BET". Brokastī s ne pirmais galdauta svaigums, un viesmī ļ u priekš auti. Tas ir vienī gais negatī vais attiecī bā uz restorā nu. Un tā , viņ i visi ir lieliski, strā dā ā tri un rū pī gi! Ē diens garš ī gs! ! ! Liela daž ā dī ba!
TV pultis un kondicionieri tiek izsniegti reģ istratū rā , par depozī tu 20 eiro.
No viesnī cas lī dz centram, minū tes, 25 pastaiga pa promenā di. Pretē jā virzienā , 40-45 minū tes ceļ š lī dz diviem lielveikaliem, pilsē tā , Vendrell. Var braukt arī ar vilcienu, par 2.5 eiro no cilvē ka. Lielveikali "LIDL" un "MERKANDONA" atrodas 200 metrus viens no otra!
Ir dzelzceļ a stacija, arī kaut kur 30 minū š u gā jienā , bet mē s neizmantojā m š o transportu. Bet, daž i atpū tnieki gā ja. Jū ra, silts, kaut kur ap 25. Atpū ta piemē rota tiem, kam patī k atpū sties kopā ar bē rniem, ģ imeni.
Viesnī ca ir animā cija! Brī vdienā s daudzi spā ņ i ierodas atpū sties pē c darba! Ir franč i, vā cieš i, krievi, baltkrievi, ukraiņ i. Š eit ī sumā ir viss. Lai jaukas brī vdienas!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu