Palas Pineda 4*– Atsauksmes

19
Novērtējums 6.510
№25 viesnīcas reitingā Kostadorada
8.2 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.6 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no pludmales, un tās kopējā platība ir 20 000 kvadrātmetru. Viesnīca celta 1999. - 2001. gadā, renovēta 2015. gadā. Viesnīca ir ieteicama plašam atpūtnieku lokam.Vairāk →
аватар dianakdef
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ierados ap 13:00, uzreiz iekā rtojos. Istaba bija ļ oti jauka, tī ra un plaš a. Vienī gais, kas traucē ja, bija apgaismojums, vajadzē ja uz visā m sienā m ieslē gt miljonu sveč turu. Bū tu daudz ē rtā k, ja bū tu lustra. Bet tas ir sī kums. … Tomēr ▾ Ierados ap 13:00, uzreiz iekā rtojos. Istaba bija ļ oti jauka, tī ra un plaš a. Vienī gais, kas traucē ja, bija apgaismojums, vajadzē ja uz visā m sienā m ieslē gt miljonu sveč turu. Bū tu daudz ē rtā k, ja bū tu lustra. Bet tas ir sī kums.
Istabas tika uzkoptas ik pē c 1-2 dienā m. Visu laiku tika atstā ti š ampū ni, duš as ž elejas, ziepes - š eit viss ir ideā li. Ļ oti jauks skats no balkona.
Par biļ eti maksā ju tikai par brokastī m, pusdienoju kaut kur ciematā (par laimi tur ir miljons kafejnī cu un restorā nu, viss ir vienkā rš i super ar infrastruktū ru tuvumā - te ir zivis, un itā ļ u, un Vidusjū ras, un pat krievu virtuve ), un vakariņ as pē c garastā vokļ a - reizē m ņ ē mu viesnī cas restorā nā (piemaksā.9 €). Ē diens ļ oti labs, vienī gais ir rindas uz brokastī m. Bet tie ā tri pā riet, burtiski 10 minū tes, un jū s esat palaists. Bet atkal visiem galdiņ u nepietiek. Pā ris reizes knapi atradā m brī vu galdiņ u. brokastī s var paņ emt š ampanieti pudelē s, vakariņ ā s neierobež oti gardu sangriju un vī nu.
Animā cija ir pienā cī ga, un ir mini klubs un mini diskotē ka bē rniem, un katru vakaru daž i priekš nesumi uz nelielas skatuves pie bā ra.
Pludmale pā ri ceļ am, paš valdī bas. Ļ oti sekla ieeja jū rā un ieš ana dziļ umā ir ļ oti, ļ oti gara. Ģ imenē m ar maziem bē rniem tas var bū t pluss, bet man š ī situā cija nederē ja. Dodieties tur 50 metru dziļ umā .
Kopumā man ļ oti patika pā rē jais, es neiesaku ņ emt visu iekļ auts, jo tuvumā ir miljons kafejnī cu ar garš ī giem ē dieniem.
Vai jū s š eit atgrieztos vē lreiz? Jā .
аватар mranv
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pagā juš ajā rudenī (20.09-04.10) ar vī ru gribē jā m doties uz Spā niju samta sezonu. Tū risma aģ entū ra mums ieteica doties uz Kostadoradu, plusi: maz cilvē ku un bē rnu, kluss un mierī gs, cenas par 15-20% zemā kas. Palas Pineda 4 * viesnī cu izvē lē jā mies tā s labā s atraš anā s vietas dē ļ : tuvums pludmalei (3 min gā jienā ), veikali un transports, kā arī viss iekļ auts ē dinā š ana. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā rudenī (20.09-04.10) ar vī ru gribē jā m doties uz Spā niju samta sezonu. Tū risma aģ entū ra mums ieteica doties uz Kostadoradu, plusi: maz cilvē ku un bē rnu, kluss un mierī gs, cenas par 15-20% zemā kas. Palas Pineda 4 * viesnī cu izvē lē jā mies tā s labā s atraš anā s vietas dē ļ : tuvums pludmalei (3 min gā jienā ), veikali un transports, kā arī viss iekļ auts ē dinā š ana. Krieviski runā još i darbinieki reģ istratū rā . Viesnī cā ļ oti labs ē diens, bija iespē ja izvē lē ties kā du no uztura iespē jā m. No rī ta garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi. Neierobež ots vī ns, š ampanietis. Baseina bā rā ir labs serviss. Istaba bija laba, gaiš a, nebija jā mainā s. Animā cija viesnī cā interesanta, pā ris reizes palikā m apskatī ties, vai neesam pludmalē vai ekskursijā s.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Un mums patika viesnī ca un atraš anā s vieta, pludmale tuvu, tī ra un jū ra ir tī ra) Ē diens viesnī cas restorā nos ir diezgan pieklā jī gs, bet personā ls sū dī gs (((((ī paš i vienī gā krieviski runā još ā meitene reģ istratū rā ) Aizbraucā m uz Barselonu, un mums bija jā sagatavo aukstā s vakariņ as istabiņ ā , kuras mē s tur neatradā m! Nā kamajā dienā izrā dī jā s, ka mē s paš i esam vainī gi, ka neuzminē jā m 12 naktī , lai dotos uz restorā ns š ī m vakariņ ā m! ! ! ))) Uzminiet, saka, paš i. … Tomēr ▾ Un mums patika viesnī ca un atraš anā s vieta, pludmale tuvu, tī ra un jū ra ir tī ra) Ē diens viesnī cas restorā nos ir diezgan pieklā jī gs, bet personā ls sū dī gs (((((ī paš i vienī gā krieviski runā još ā meitene reģ istratū rā ) Aizbraucā m uz Barselonu, un mums bija jā sagatavo aukstā s vakariņ as istabiņ ā , kuras mē s tur neatradā m! Nā kamajā dienā izrā dī jā s, ka mē s paš i esam vainī gi, ka neuzminē jā m 12 naktī , lai dotos uz restorā ns š ī m vakariņ ā m! ! ! ))) Uzminiet, saka, paš i. . . bijā m izbraukuš i uz Figeresu un š o pakalpojumu pasū tī jā m reģ istratū rā iepriekš ē jā dienā . Bet viņ i ir izlabojuš i))).....Jā , gultas patieš ā m pā rvietojas atseviš ķ i)
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca atrodas patieš ā m labā vietā , netā lu no pludmales. Ierodoties viesnī cas darbinieku vainas dē ļ tikā m iekā rtoti standarta numurā , lai gan samaksā jā m par superior istabiņ u. Kad daž as dienas vē lā k konstatē jā m kļ ū du (bija lietaina diena un palikā m viesnī cā un sā ka to pē tī t), administrā cija pat neatvainojā s, pē c vairā kkā rtē jiem atgā dinā jumiem izsniedza mums vē stuli tū risma aģ entū rai, lai atdod daļ u naudas. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas patieš ā m labā vietā , netā lu no pludmales. Ierodoties viesnī cas darbinieku vainas dē ļ tikā m iekā rtoti standarta numurā , lai gan samaksā jā m par superior istabiņ u. Kad daž as dienas vē lā k konstatē jā m kļ ū du (bija lietaina diena un palikā m viesnī cā un sā ka to pē tī t), administrā cija pat neatvainojā s, pē c vairā kkā rtē jiem atgā dinā jumiem izsniedza mums vē stuli tū risma aģ entū rai, lai atdod daļ u naudas. Kopumā darbinieki ar pieklā jī bu neizceļ as, ī paš i viesmī ļ i, viņ i piegā ja pie galda ar tā du skatienu, ka izdara labu, nevis pilda savus pienā kumus. Telpu uzkopš ana vairā k vai mazā k. Augstā kajā (atš ķ irī bā no standarta) konders smagi elpoja, nā cā s gulē t ar atvē rtā m durvī m uz terasi. Bet standartā priekš ē jo durvju slē dzene nestrā dā ja labi, nā cā s 2-3 reizes aizcirst durvis. Kosmē tiskā remonta nepiecieš amī ba ir acī mredzama. Uz balkoniem un terasē m kastē s ziedu vietā - nezā les. WI FI ir bezmaksas, bet tas tiek uztverts tikai vestibilā un vietā s, kas atrodas tā tuvumā . Seifs - viens nosaukums - metā la kastī te, kurai izsniedz kā puru un atslē gu. Uz 2 nedē ļ ā m - 40 eiro! ! ! Paņ emiet lī dzi kā puru, tas maksā s lē tā k. Briesmī gas gultas, kas attā linā s viena no otras daž ā dos virzienos, to ieslē gš ana ir problē ma, un kas vē l ir pilnī gi. Ē diens pacieš ams, bet sulas nav - to vietā ķ ī mija cieta, jogurts arī tikai dzerams un lē tā kais, brokastu sortiments nemainā s un pirmā s nedē ļ as beigā s ir noguris. Vakariņ ā s var atrast ko ē damu, augļ us, gaļ u, zivis. Bet viņ i sā k tī rī t produktus 10-15 minū tes pirms tā beigā m. Spā nis - pavā rs izturē jā s rupjš pret sievu, piedā vā jot apē st negarš ī gos zivju atlikumus, piemē ram, lai ilgi nebū tu jā guļ pludmalē...Pati La Pineda ir diezgan garlaicī gs ciemats, bet netā lu esoš ā s Salou un Cambrils ir diezgan mā jī gas un jautras pilsē tiņ as ar forš u promenā di.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā , netā lu no autobusu pieturā m, ū dens atrakciju parka, veikaliem un restorā niem, netā lu no pludmales. Viesnī cas uzkopš ana PRETĪ GA, grī da vispā r nav mazgā ta, putekļ i nav noslaucī ti uz 4 * tas ir kaut kā dī vaini. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā , netā lu no autobusu pieturā m, ū dens atrakciju parka, veikaliem un restorā niem, netā lu no pludmales. Viesnī cas uzkopš ana PRETĪ GA, grī da vispā r nav mazgā ta, putekļ i nav noslaucī ti uz 4 * tas ir kaut kā dī vaini. Ē diens ir vienmuļ š . Protams, vienmē r var atrast ko ē damu, bet pē c divā m nedē ļ ā m tas viss ir tik garlaicī gi. Maziem bē rniem ē diena nav vispā r. (Atpū tā mies ar bē rnu 1.3 gadi) Restorā nā darbinieki nav ī paš i aktī vi, vairā kas reizes jā nā k klā t un jā prasa dzē rieni, daž reiz vakariņ as jau ir beiguš ā s, un viesmī lis vienkā rš i pienā k pie galda.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmkā rt, izlemiet, ko vē laties no atvaļ inā juma. Ja jums ir nepiecieš amas "ballī tes" brī vdienas, diskotē kas, kafejnī cas un bā ri - tad viesnī ca un pati La Pineda nav domā ta jums - izvē lieties viesnī cas Salou. La Pineda ir mē renas brī vdienas kopā ar bē rniem (par laimi jū ra ir tī ra, ieeja tajā ir sekla, smiltis mī kstas, akvaparka un Port Aventura tuvums), izglī tojoš a atpū ta aktī viem un zinā tkā riem (netā lu no Taragonas, Reusa, Barselona, ​ ​ Andora). … Tomēr ▾ Pirmkā rt, izlemiet, ko vē laties no atvaļ inā juma. Ja jums ir nepiecieš amas "ballī tes" brī vdienas, diskotē kas, kafejnī cas un bā ri - tad viesnī ca un pati La Pineda nav domā ta jums - izvē lieties viesnī cas Salou. La Pineda ir mē renas brī vdienas kopā ar bē rniem (par laimi jū ra ir tī ra, ieeja tajā ir sekla, smiltis mī kstas, akvaparka un Port Aventura tuvums), izglī tojoš a atpū ta aktī viem un zinā tkā riem (netā lu no Taragonas, Reusa, Barselona, ​ ​ Andora). Viesnī ca ir iekā rtota romieš u stilā , tajā ir 2 ē kas. Mū s ievietoja otrajā , un tam bija savas priekš rocī bas, jo vakara izklaides programmas notiek zem pirmā s ē kas logiem. Numurs, kas mums bija, bija vienkā rš i lielisks, 4. stā vā , ē kas centrā , ar skaistu skatu uz Vidusjū ru. Š im nolū kam nebija jā piepū las - izņ emot smaidu reģ istrē joties, daž as frā zes (iemā cī tas lidmaš ī nā ) spā ņ u valodā un draudzī gu noskaņ ojumu. Senora Ani, kura bija atbildī ga par izmitinā š anu, vienmē r ir draudzī ga un cenš as iemā cī ties krievu valodu. Apkalpoš ana lī menī , nebija problē mu ar istabas uzkopš anu un istabenes atstā tie 2 eiro dienā drī zā k bija pieklā jī bas un pateicī bas forma. Kopā saklā tā s gultas ir nedaudz neē rtas, tač u arī š eit ir priekš rocī bas: jū s aizmigt kopā - jū s pamostaties katrs savā pusī tē . Un naktī mē s gulē jā m un no rī ta neviens vairs netraucē atkal apvienoties..... Jū ra ir ļ oti tuvu, 5 minū tes nesteidzī gā tempā . Maltī te bija puspansija, kas š ķ iet saprā tī ga, ja vē laties apmeklē t un redzē t daž ā das vietas. Brokastī s pasniegtais neierobež otā daudzumā "Kava" (vietē jais sausais š ampanietis) lieliski papildinā ja priecī gos svē tku iespaidus. Pusdienas vai vakariņ as ir jū su izvē le atkarī bā no dienas plā notajā m aktivitā tē m. Par viesnī cas teritoriju un izklaidi neko nevaru pateikt, jo visa diena pagā ja pie jū ras un ekskursijā m (pā rsvarā neatkarī gā m). Teritorija normā la, labs baseins (lai gan nekad nepeldē jā s un peldē tā jus nesaprata - jums jū ra pie sā niem, kā pē c balinā tā js), bija izklaides - vakaros kā ds uzstā jā s ar kaut ko diena. Ļ oti iesaku apmesties š ajā viesnī cā – galvenais, neaizmirstiet paņ emt lī dzi labu garastā vokli... .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca atrodas centrā , kā dam tas bū s pluss, bet kā dam mī nuss, man personī gi ļ oti patika! Pludmale atrodas tieš i pā ri ceļ am. Ir krieviski runā još i darbinieki. Mū sdienī ga, skaista viesnī ca. Teritorija gleznaina, viss apstā dī jumos un eksotiskajos kokos, liels baseins ar akmeņ iem) Ainava, super dizains! Jauna trenaž ieru zā le, viss moderns un darbojas labi! Teritorijā labs tenisa korts, rotaļ u laukums. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas centrā , kā dam tas bū s pluss, bet kā dam mī nuss, man personī gi ļ oti patika! Pludmale atrodas tieš i pā ri ceļ am. Ir krieviski runā još i darbinieki. Mū sdienī ga, skaista viesnī ca. Teritorija gleznaina, viss apstā dī jumos un eksotiskajos kokos, liels baseins ar akmeņ iem) Ainava, super dizains! Jauna trenaž ieru zā le, viss moderns un darbojas labi! Teritorijā labs tenisa korts, rotaļ u laukums. Wi-fi vestibilā bezmaksas seifs. Netā lu no viesnī cas atrodas akvaparks, labi pazī stamais restorā ns "Dorado", kafejnī cas, klubi. Istabas ar pī tā m mē belē m, lielas ē rtas. Superior ar lielu balkonu (skats uz baseinu), standarta - balkons ar skatu uz ielu. Personā ls visi ir draudzī gi un pretimnā koš i, man viss ļ oti patika, domā ju, ka tur atgriezī š os vē l!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар konst66
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
mans pā rskats palī dzē s tikai tiem, kas nav pieraduš i pie rupjī bā m, kuriem patī k atpū sties, kuri zina, kā atpū sties, Es sā kš u no jauna. reģ istratū ra un apkalpotā ji: krievus pie letes (drī zā k ukraiņ us vai kaut ko tuvu) sagaida ar sā pī gi pazī stamu frā zi "jū s neesat š eit, Krievijā ". … Tomēr ▾ mans pā rskats palī dzē s tikai tiem, kas nav pieraduš i pie rupjī bā m, kuriem patī k atpū sties, kuri zina, kā atpū sties,
Es sā kš u no jauna. reģ istratū ra un apkalpotā ji: krievus pie letes (drī zā k ukraiņ us vai kaut ko tuvu) sagaida ar sā pī gi pazī stamu frā zi "jū s neesat š eit, Krievijā ". tas ir par istabas nodroš inā š anu, par kuru tika samaksā ts ar skatu uz jū ru. deva otro reizi.
cipari ir tik tā di. parastā trī s rubļ u banknote, kas saprot. iztī rī ts, bet, atrodoties istabā , t. viņ iem ir darba diena, un ne tā , lai viņ us nevarē tu redzē t un dzirdē t. pa nakti tā da sajū ta, ka guļ uz kanalizā cijas - dzirdamī ba super. Remonts nav veikts 5 gadus. Flī zes krī t nost, santehnika tek, duš as komplekts tiek remontē ts ar zvanu uz reģ istratū ru.
ē diens. atseviš ķ a dziesma. tikai 1 restorā ns, tā pē c tas nenotiek č etratā . ē diens vienmuļ š , no rī ta vienmē r tas pats. Par jogurtiem nevar sapņ ot - tos gatavo mikserī , garš a specifiska, neiesakā m ē st. bet š ampanietis - katru rī tu un par brī vu.
vakariņ as ir briesmī gas. ē da pilsē tā . it kā viss ir, bet apē st nav iespē jams. it kā augļ u ir daudz, bet tikai viss ir nenobriedis un nav garš ī gs.
vakariņ as ir tas, kas netika ē sts pusdienā s un brokastī s.
platī ba ir maza. ī paš nieks uzcē la teritorijā.2 korpusu un š ī s ē kas logi - skats uz jū ru - tieš i produkcijas piegā dei un atkritumu izveš anai no rī ta. 1 peldbaseins, ļ oti noplucis, kliedzoš i bē rni, sauļ oš anā s krē sli aizņ emti no rī ta, no 7.00, ja nevar aizmigt.
animā cija - bē rniem, pieauguš ajiem stulbi.
Mū su ceļ ojumu rī kotā js ir CORAL TRAVEL. NEKAD NEVIENAM IESAKU. skrien tagad, nedomā . ī paš i no Coral Club produkta (tas ir garantē ts skats uz jū ru, halā ts un č ī bas istabā , augļ i baseina bā rā visu dienu). Sasniedzā m pirmo un otro, lai gan no 3. reizes. augļ i baseina bā rā . tici man, pirkt pilsē tā un ē st un pabarot sevi un bē rnus ir 3x lē tā k. bā rmeņ i citu valodu kā katalā ņ u nesaprot. Franč u, angļ u un krievu valoda ir nesaprotama. lai gan viņ i vispā r runā par naudu. un viņ iem nā cā s izlū gties augļ us ar zvanu no reģ istratū ras un gariem, gariem un nogurdinoš iem skaidrojumiem, ka tas viss ir samaksā ts un dot. katru reizi un katru dienu tas viss bija jā saka vieniem un tiem paš iem darbiniekiem. atpū ties ar prieku.
ja neko neesi redzē jis izņ emot Turciju un Ē ģ ipti - esi š eit un var pat ļ oti patikt. ja redzē ji - nebojā iespaidu par Spā niju, no satriecoš ā s jū ras un zelta smiltī m. patiesi ar skatu uz Taragonas ostas terminā li. nu tas ir cits stā sts.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies viesnī cā Palas Pineda 2011. gada jū lijā , pati viesnī ca nav slikta, skaidrs, ka numuriņ os nesen veikts remonts. Tiesa, mums uzreiz iedeva istabiņ u 0 stā vā , ar skatu uz atkritumu tvertnē m, izgā ztuve kastes un autostā vvieta, bet tie pā rcē lā s dienu vē lā k. … Tomēr ▾ Atpū tā mies viesnī cā Palas Pineda 2011. gada jū lijā , pati viesnī ca nav slikta, skaidrs, ka numuriņ os nesen veikts remonts. Tiesa, mums uzreiz iedeva istabiņ u 0 stā vā , ar skatu uz atkritumu tvertnē m, izgā ztuve kastes un autostā vvieta, bet tie pā rcē lā s dienu vē lā k. Pludmale netā lu, tī ra, bet atpū tnieku daudz. Vakarā animā cijas, vispirms mini diskotē ka bē rniem, tad flamenko dejotā ji, vai dzī vā mū zika utt. Man ļ oti patika Tez tur gidi, viņ a pastā vī gi atrodas viesnī cā , ja ir problē mas, varat sazinā ties ar mums (starp citu, ar viņ as palī dzī bu mainī jā m istabu), kad viņ i satikā s un visu nozā ģ ē ja, viņ i visu izskaidroja, un lidostā visu reģ istrā cijas laiku bija gids un viss kas bija jā iztulko 'negaidiet viesmī ļ us, bē rns prasī ja ū deni, mū s dzina pa zā li no viena viesmī ļ a pie otra, paš i neņ emat (viss iekļ auts! ) bijā m š okā . Ņ ē mā m all inclusive, nož ē lojā m, labā k bū tu uz kafejnī cu, tur daudz un ē dienkarte krievu valodā . Agrā k atpū tā mies tuvē jā Estival Park hotelī , tur patika daudz vairā k. . . visā.. .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ties š ajā vietā un konkrē ti š ajā viesnī cā.2 reizes! Vienkā rš i super! Brokastī s tiek pasniegts š ampanietis! Daudzbē rnu ģ imenē m ir divi stā vi numuri ar 2 vannas istabā m. Skaista, lai gan ne liela platī ba. … Tomēr ▾ Atpū ties š ajā vietā un konkrē ti š ajā viesnī cā.2 reizes! Vienkā rš i super! Brokastī s tiek pasniegts š ampanietis! Daudzbē rnu ģ imenē m ir divi stā vi numuri ar 2 vannas istabā m. Skaista, lai gan ne liela platī ba. Blakus akvaparkam. Kuram ir apnicis sauļ oties - 15 minū tes ar autobusu lī dz "veikalu pilsē tai" iepirkties vai uz Barselonu (lai gan jā brauc nedaudz ilgā k). Lieliskas brī vdienas ar bē rniem. Pludmale ir liela, baltā s smiltis mirdz saulē , tuvumā ir daudz restorā nu ar jū ras priekiem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums _738986
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums veronicaastahova
Sakiet, kāds ir aptuvenais krievu un ukraiņu procentuālais daudzums jūsu valstī?
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums L171212
Uz Barselonu gribam doties paši. Jo Esmu jau bijis Barselonā, vēlos tikai pastaigāties un apmeklēt Sagrada Familia un Guell parku. Atsauksmes saka, ka labāk ir iegādāties biļetes iepriekš, izmantojot internetu, pretējā gadījumā būs garas rindas. Kurā vispār nav reāli iekļūt bez iepriekš iegādātas biļetes. Es vienkārši nevēlos plānot uz priekšu. Vēlējās atrast
10 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
iemiesojums L171212
Pastāsti man, vai reģistratūrā ir angliski runājošs personāls? Vai ir kāda diskriminējoša attieksme pret krieviem (domāju saistībā ar notikumiem Ukrainā) Un varbūt ir kādi padomi par istabas izvēli utt.
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kvēlojoša Salou strūklaka
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostadorada
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Akvaparks Costa Caribe
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Atpūta, Izklaide
Bārs Roze un kronis
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен недалеко от пляжа и занимает общую площадь 20 000 квадратных метров. Отель построен в 1999 – 2001 годах, обновлен в 2015 году. Отель рекомендуется для широкого круга отдыхающих.

Atrašanās vieta Отель в 100 км от аэропорта Барселоны, в 15 км от аэропорта г. Реус, в 10 км от центра г. Таррагона, в 3 км от Салоу, в 200 м от туристического центра Ла-Пинеда, в 80 м от пляжа (в 150 м от корпуса апартаментов).
Pludmales apraksts Пляж Playa La Pineda в 80 м от отеля. Между пляжем и отелем есть дорога. Длина пляжной полосы — 100 м. Полотенца под депозит. У бассейна зонтики, шезлонги, матрасы — бесплатно.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Основной ресторан "Fidias" расположен в 1 корпусе. Завтрак с 8:00-10:00, обед с 13:00-14:30, ужин с 19:00-21:30. Шведский стол. Есть детский уголок (примерное меню: макароны, курица, чипсы). По системе «все включено» предлагаются напитки местного производства: безалкогольные напитки, вода, вино, сангрия, пиво.

Mix: тематический ресторан, японская кухня и закуски.

Лобби-бар: часы работы с 9:00-00:00; Бар у бассейна: часы работы с 10:00-19:00; Основной бар: часы работы с 10:00-23:00.

4 открытых бассейна. 6 конференц-залов, максимальная вместимость 470 человек.

Отопление, круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, обслуживание номеров, упакованные ланчи, факс/Кксерокопирование, услуги по продаже билетов, терраса, интернет-уголок.

Курение на всей территории отеля и в номерах запрещено. Размещение домашних животных не допускается.

Есть русскоговорящий персонал на ресепшн.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts  FREE 
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Анимационная программа для детей. Детский клуб для детей 4-13 лет (с июня по сентябрь), часы работы с 10:00-13:00. Детская дискотека (с июня по сентябрь). Детский бассейн площадью 20 кв.м.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Бассейны отеля окружены террасой для загара с бесплатными шезлонгами. В комплексе обустроены крытый бассейн и место для настольного тенниса.
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего 452 номера (для некурящих).

  • vanna/duša
  • bidē (ne visās istabās)
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • mikroviļņu krāsns (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
Adrese Pau Casals, s/n esquina calle Muntanyals 43481 La Pineda, Tarragona
Tālruņi: Tel: +34 (977) 37-08-08
Fax: +34 (977) 37-22-66
Tīmekļa vietne: Palas Pineda
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.