Salou Sunset by Pierre & Vacances 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 7.110
№31 viesnīcas reitingā Kostadorada
6.3 Numurs
6.5 apkalpošana
6.3 Tīrība
6.5 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Salou centrālajā iepirkšanās rajonā, 10 minūšu attālumā no Port Aventura, blakus Playa Larga un Lien Bay. Viesnīca celta 1984.gadā, remonts veikts 2015/16 ziemā (vannas istabas, parkets, mēbeles istabās, minibāru uzstādīšana). Viesnīca ir ideāli piemērota jauniešu kompānijām un tūristiem, kuri dod priekšroku aktīvai atpūtai.Vairāk →
аватар Olgaita_meta.ua
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Oktobra sā kumā laikapstā kļ i ļ ā va peldē ties, sauļ oties un ē rti doties ekskursijā s. Viesnī ca atrodas ē rtā vietā , netā lu - trī s lī č i ar pludmalē m, lī dz lielajai centrā lajai pludmalei ir neliela pastaiga. … Tomēr ▾ Oktobra sā kumā laikapstā kļ i ļ ā va peldē ties, sauļ oties un ē rti doties ekskursijā s. Viesnī ca atrodas ē rtā vietā , netā lu - trī s lī č i ar pludmalē m, lī dz lielajai centrā lajai pludmalei ir neliela pastaiga. Blakus - pietura un apskates autobusi. Lī dz centram - 15 minū tes ā tra pastaiga. Ierodoties bijā m gatavi apmesties uzreiz, tač u prasī jā m istabiņ u 7. stā vā ar skatu uz jū ru, un nā cā s mazliet pagaidī t. Š ajā stundā , atstā jot mantas ģ ē rbtuvē , devos uz tuvā ko pludmali.

Viesnī cā ir 2 panorā mas lifti, vī tņ u kā pnes, ļ oti stā vas, pa tiem nekad neesmu gā jusi, tikai no 7 lī dz 8 stā viem dž akuzi. Waifay lieliski strā dā ja istabā . Vannas istabā dozatoros bija roku un ķ ermeņ a ž elejas un dā vanu komplekts ar š ampū nu, cepuri, ķ emmi. Skats no balkona ir brī niš ķ ī gs. Brokastī s un vakariņ ā s bija daudz daž ā du gaļ as, zivju un dā rzeņ u ē dienu. Svē tdien - vairā k jū ras velš u ē dienu.
Reģ istratū rā varat paņ emt tuvē jo Reusas un Taragonas pilsē tu kartes un saņ emt padomu, kā tur nokļ ū t un ko apskatī t. Gids paņ ē ma biļ eti uz Gaudi muzeju Reusā nedaudz lē tā k nekā paš ā muzejā . Ekskursijas uz Barselonu un Monseratu aizvadī ja Busplan, diezgan apmierinā ts ar organizā ciju.

Es vē lē tos atpū sties vairā k nekā vienu reizi Salou un jo ī paš i viesnī cā Playa de Oro.
аватар juliaer
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cā atpū tā mies 2015. gada jū lija sā kumā . Uzturē jā mies trī s dienas, lai apmeklē tu Portaventura parku, labi satikā mies, reģ istratū rā vienmē r ir kā ds krieviski runā još s cilvē ks. Otrajā dienā atklā jā s, ka istabene paņ ē ma dzeramnaudu, bet tī rī š anu neveica. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies 2015. gada jū lija sā kumā . Uzturē jā mies trī s dienas, lai apmeklē tu Portaventura parku, labi satikā mies, reģ istratū rā vienmē r ir kā ds krieviski runā još s cilvē ks. Otrajā dienā atklā jā s, ka istabene paņ ē ma dzeramnaudu, bet tī rī š anu neveica. Bet nā kamajā dienā uzkopš ana tika veikta vienkā rš i ideā li! Starp citu, ne visos balkonos ir veļ as ž ā vē tā ji, mē s to nekad nesaņ ē mā m.
Ē diens parasts (atpū tā mies vē l trī s viesnī cā s, daž ā dā s Katalonijas pilsē tā s, viss pa vecam). Man bija liels prieks, ka viesnī cā ir vē lā s vakariņ as, š o pakalpojumu pasū tī jā m divas reizes, jo atgrieš anā s no atrakciju parka un ekskursijā m ir ļ oti vē la.
Dienas animā cija viesnī cā man nepatika (vakaram mums nebija laika) Animatores meitene ļ oti centā s, bet ī sti nesanā ca.
Pie viesnī cas ir labas pludmales, vienī gais mī nuss ir atpakaļ ceļ š , jo viesnī ca atrodas kalnā . Smalkas smiltis, nojumti lī č i, maz cilvē ku, ideā la vieta atpū tai ar bē rniem (ir ar ko salī dzinā t , tad atpū tā mies Lloret de Mar).
Noteikti apmeklē jiet PortAventura, š iku parku, paņ ē mā m biļ etes uz divā m dienā m. Cilvē ku no rī ta bija vairā k nekā vakarā , maksimā lais laiks ko pavadī jā m rindā bija 40min. Autobuss Plana piedā vā labas ekskursijas, patika abas ceļ vedis un organizā cija.
вид из номера один из пляжей
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s palikā m viesnī cā.2015. gada jū lijā . Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga. Istaba atradā s 7. stā vā (716) ar skatu uz jū ru. Nav trokš ņ a no instalā cijā m uz jumta, internets ir lielisks. Tikai izvē lī gi viesnī cas viesi var rakstī t par troksni augš ē jos stā vos. … Tomēr ▾ Mē s palikā m viesnī cā.2015. gada jū lijā . Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga. Istaba atradā s 7. stā vā (716) ar skatu uz jū ru. Nav trokš ņ a no instalā cijā m uz jumta, internets ir lielisks. Tikai izvē lī gi viesnī cas viesi var rakstī t par troksni augš ē jos stā vos. Istabas ē rtas, mē beles labas. Biež i tī riet un pastā vī gi mainiet dvieļ us un veļ u. No ielas istabā mū ziku nevar dzirdē t. Skats no balkona ir brī niš ķ ī gs. Ē diens ir vienkā rš i pasakains. Š ā da ē dienu pā rpilnī ba un daudzveidī ba nav atrodama pat Ē ģ iptes pirmajā pieciniekā . Uz vakariņ ā m ir rindas, tač u darbinieki š ī s problē mas ā tri atrisina. Netā lu no viesnī cas ir divas smilš u pludmales, diezgan tī ras. Ja dodaties labā noskaņ ojumā un bez pretenzijā m, pā rē jais ir ļ oti cienī gs. Netā lu pietur tū risma autobusi. Ekskursiju dienesta darbinieki iesaka un organizē lieliskus ceļ ojumus. Ir ko redzē t (Monserrata, Barselona, ​ ​ akvaparks, iReus, Lapineda utt. ). Ja izvē laties viesnī cas š ajā piekrastē , š is iesaka. Paldies administrā cijai, personā lam, š efpavā ram un viesnī cas ī paš niekam par uzdā vinā tajā m brī vdienā m no viesnī cas apmeklē juma.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар sg-tour
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s nolē mā m doties atvaļ inā jumā un, kamē r izvē lē jā mies viesnī cas, kuras vē lē jā mies apstā ties, izvē lē jā mies š o pē c ieteikuma. Man patika viesnī ca, ir animā cija, kas nav raksturī ga Spā nijai. … Tomēr ▾ Mē s nolē mā m doties atvaļ inā jumā un, kamē r izvē lē jā mies viesnī cas, kuras vē lē jā mies apstā ties, izvē lē jā mies š o pē c ieteikuma. Man patika viesnī ca, ir animā cija, kas nav raksturī ga Spā nijai. vakaros ir vienkā rš i ļ oti forš i, viņ i arī pieklā jī gi baroja. cipari ir normā li. Tiesa, kad braucā m atpakaļ un tū roperators izdalī ja rakstī t atsauksmes, mē s ar meitu ļ oti ā tri uzlikā m 4 un 5, lai gan cilvē ki kaut kā baidī jā s likt tieš i virs 3. bet bū sim objektī vi un teiksim mā jā s mums reizē m kaut kas saplī st un ē dam kaut kā ne tik daudzveidī gi. Tez-tour vienmē r bija pā rstā vis viesnī cā un atbildē ja un palī dzē ja, ja kā dam vajadzē ja. Pats esmu ceļ ojumu aģ entū ras direktors un skatī jos uz saviem tautieš iem, nu visi karaļ i ē d un dzī vo kā karalis !! ! . Netā lu no jū ras, pludmales, pastaigā jā m pa Salou pilsē tu, paš i braucā m uz Reusu un braucā m ekskursijā s. Spā nijā esmu otro reizi, un man ļ oti patī k š ī valsts.
город салоу
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es sā kš u savu stā stu par Spā niju. Atpū tā s no 29.06. 2013-13.07. 2013. gads Laiks bija labs un saulains. Pirmajā nedē ļ ā.23-25 ​ ​ grā di, pē c tam 28-30. Jū ra ī paš i vē sa no rī ta, pē cpusdienā jau krietni siltā ks. … Tomēr ▾ Es sā kš u savu stā stu par Spā niju. Atpū tā s no 29.06. 2013-13.07. 2013. gads Laiks bija labs un saulains. Pirmajā nedē ļ ā.23-25 ​ ​ grā di, pē c tam 28-30. Jū ra ī paš i vē sa no rī ta, pē cpusdienā jau krietni siltā ks. Viesnī ca mums patika, ē diens labs, numuriņ i kā rtī gi, mē beles vecas, bija televizors, bet neieslē dzā m. Fē na istabā nav, paņ ē mu savu. Nav arī ledusskapja. Animā cija galvenokā rt bija bē rniem, mū zika skanē ja lī dz kā diem 23-30. Un tagad par paš u Spā niju. Man ļ oti patika valsts. Bijā m 2 dienas uz Port Aventura - forš s atrakciju parks, ļ oti skaists, daudz š ovu, labi braucieni, izbraucā m ar lielā ko slidkalniņ u Eiropā . Pē c tam devā mies uz Valensiju uz okeanā riju, uz Barselonu: panorā mas skats, parks Guell, Sagrada Familia + strū klakas. 2 reizes bijā m uz Teragonu iepirkties. Mē s devā mies uz Gaudi muzeju Reusā . Visas ekskursijas tiek veiktas no Bus Blanca, kas ir oficiā lais sabiedriskais transports. Ekskursijā s tā s paš as ekskursijas ir 2-3 reizes dā rgā kas. Visi Bus Blanca gidi bija labi. Valensijas gida vā rds bija samo-spā nis, viņ š lieliski runā krieviski. Barselonā Andrē arī ir spā nis, runā ar akcentu, bet ir labs, joko, zina sakā mvā rdus, kopumā runā ja ļ oti interesanti un ir ļ oti pozitī vs, dzī vespriecī gs. Ekskursijā mū su kaimiņ i devā s ekskursijā , peldoties ar tunci, vienkā rš i kick-ass. Ekskursija maksā.70 eiro vienai personai. Viņ i tos atnesa jū rā , sā ka mest tuncim zivis, lai tie izpeld, bet visas zivis nekavē joties sā ka ē st kaijas. Kopumā viņ i uzlika viņ iem maskas un centā s uzmanī t tunzivis, lī dz tos iedzē la medū za. Pē c piecā m minū tē m visi izlē ca no ū dens. Meitenes no š ī s ekskursijas spļ ā va ļ oti ilgi. Par 70 eiro pabarot kaijas un medū zas ir forš i. Tač u ū denslī dē ji paņ ē ma draugus un peldē jā s pē c sirds patikas, kamē r pā rē jie tū risti sē dē ja. Secinā jums: ja gribi visu atvaļ inā jumu stulbi nogulē t pludmalē , brauc uz Turciju vai Ē ģ ipti par mazā ku naudu, tur bū s vairā k komforta. Ja vē laties redzē t kaut ko patieš ā m vē rtī gu un nopeldē ties jū rā , dodieties uz Spā niju. Spā nija noteikti ir tā s naudas vē rta, bijā m 14 dienas, braucā m ekskursijā s katru otro dienu un tad visu neredzē jā m. Tur arī ir droš i, atš ķ irī bā no Turcijas un Ē ģ iptes, un dienu un nakti var droš i staigā t pa ielā m, labi. Autobusu vadī tā ji brauc uzmanī gi, tu nedomā , ka viņ š aizmigs pie stū res vai nē , kā Turcijā . Man noteikti Spā nija.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
laba viesnī ca budž eta brī vdienā m. laba atraš anā s vieta, nevis centrā , daudz priež u, tī ra pludmale. Vienī gais, ka nav ģ ē rbtuvju. viesnī cā kompetents teztour pā rstā vis noorganizē ja interesantu ekskursiju atvaļ inā jumu. … Tomēr ▾ laba viesnī ca budž eta brī vdienā m. laba atraš anā s vieta, nevis centrā , daudz priež u, tī ra pludmale. Vienī gais, ka nav ģ ē rbtuvju. viesnī cā kompetents teztour pā rstā vis noorganizē ja interesantu ekskursiju atvaļ inā jumu. Visus viņ a padomus pā rbaudī jā m paš i. Istabā ir seifs - ņ emiet to.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар yulss
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s ar vī ru palikā m š ajā viesnī cā.2010. gada augustā . . Viesnī ca var likt 3 ar lielu mī nusu. . . Viss ir slikti, no reģ istratū ras lī dz istabai. . . Reģ istratū rā meitenes slikti runā angliski, nož ē lojami rotā jumi. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru palikā m š ajā viesnī cā.2010. gada augustā . . Viesnī ca var likt 3 ar lielu mī nusu. . . Viss ir slikti, no reģ istratū ras lī dz istabai. . . Reģ istratū rā meitenes slikti runā angliski, nož ē lojami rotā jumi. . . Lifti bez gaisa kondicionē š anas (un tie iziet ā rā un ļ oti karsti zem saules). . . Tagad par istabu - tā s ir vecas, mē beles vecas, nobruž ā tas, zem griestiem ir neliels televizors, no kura pults reģ istratū rā jā ņ em pret droš ī bas naudu. . . Centrā lais kondicionieris darbojā s labi. . . Vannas istabā saplī sa duš as turē tā js. . . Viņ i to salaboja tikai brī vdienu beigā s)). . . Uz balkona nav gaismas (kā mums teica viesnī cas menedž ere - lai ietaupī tu naudu). . . Tagad par pā rtiku. . . Ē diens ir par 99% vienā ds. . . Gaļ a ir garš ī ga, bet es nesaprotu makaronu salā tus. . . Ē da frī kartupeļ us ar gaļ u. . . Desertā - arbū zs vai melone. . . Bezmaksas tē ja ir pieejama tikai brokastī s. . . Pē c tam maš ī nas tika izslē gtas. . . Dzē rieni pusdienā s un vakariņ ā s tiek apmaksā ti. . . Ē damzā le atgā dina padomju ē damistabu ar atbilstoš u smarž u. . . Kā du vakaru uz pusstundu nodzisa gaismas visā stā vā...Naktī s ir viens apsargs, kurš nerunā angliski, tā pē c kā du steidzamu jautā jumu atrisinā t ir nereā li. . . Ir neliels baseins ar pā ris sauļ oš anā s krē sliem. . . Interneta, protams, nav. . . Devā mies pē c bezmaksas interneta uz tuvē jo viesnī cu Playa Park. . . Varu teikt, ka viesnī ca ir lieliska, ņ emot vē rā , ka tā ir 3 zvaigznes, iesaku tur doties. . . Vienī gā mū su viesnī cas priekš rocī ba ir tā , ka netā lu ir autobusu pietura. . . Pludmale nav tā lu, nav slikta, bet, lai to nokļ ū tu, ir jā nokā pj pa kā pnē m 200 metrus. . Lejā vē l normā li, bet augš ā pē c dienas peldes - sauļ oš anā s - grū ti. Viesnī cā ir daž i vietē jie Rjazaņ as mē roga spā ņ i, lai jū s zinā tu, kā da auditorija. . . Viesnī ca Salou atrodas nomalē , pilsē tas galā , tā pē c lī dz centram jā brauc ar autobusu. . . Par ekskursijā m. . . Katalonijā ir ļ oti laba Bus Plana autobusu sistē ma, tie ir paš valdī bas autobusi ar kondicionieri, gidiem un dzē rieniem, tā pē c visur braucā m ar autobusu. . . Viņ i darbojas precī zi pē c grafika. . . Viņ i arī piedā vā savas ekskursijas, kas ne ar ko neatš ķ iras no Natalie tū rē m, tikai 2 reizes lē tā kas. . . Es ļ oti iesaku Gaudi un Dali Gala ekskursiju. Bija arī vē rš u cī ņ ā...Bijā m Reusā (kaimiņ pilsē tā , kur Gaudi muzejs), kur mums iedeva bezmaksas biļ eti uz spa. . . Ļ oti iesaku, pā rsteidzoš s. . . Jū ra ir laba, laiks ir lielisks. . . Cilvē ki ir draudzī gi. . . Pē c tam daž as reizes devā mies uz Barselonu, lai iepirktos un vienkā rš i klaiņ otu. . . Brauciet ar metro, viss ir vienkā rš i, ja jū s zinā t nedaudz angļ u valodu un zī mju valodu. . . Kabatzagļ u ir daudz, arī metro, uz tilta pie dziedoš ā s strū klakas š ova mums klusi no kabatas nozaga cigaretes, tā pē c esiet uzmanī gi. . . Pilsē ta ļ oti skaista, tū ristu daudz, iepirkš anā s nav slikta, zī moli tā di paš i kā Maskavā H&M, Custo utt. . un arī luksusa klases. . . Cenas patieš ā m ir zemā kas nekā Maskavā , tā pē c, ja jums kaut kas patī k, ņ emiet to uzreiz un nedomā jiet. . . ļ oti skaista valsts, iesaku visiem. . . Bet citā viesnī cā


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kvēlojoša Salou strūklaka
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostadorada
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Akvaparks Costa Caribe
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Atpūta, Izklaide
Bārs Roze un kronis
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в центральной торговой части Салоу, в 10 минутах от Порт-Авентуры, рядом с пляжем Плайя-Ларга и бухтой Льен. Отель построен в 1984 году, реновация прошла зимой 2015/16 года (ванные комнаты, паркет, мебель в номерах, установка мини-баров). Отель идеально подойдёт для молодёжных компаний и туристов, предпочитающих активный вид отдыха.

Atrašanās vieta 110 км от аэропорта Барселоны. 15 км от аэропорта г. Реус. 20 км от центра г. Таррагона. 800 м от туристического центра г. Салоу.
Pludmales apraksts Пляж Playa des Capellans в 900 м от отеля. Шезлонги, зонтики у бассейна — бесплатно.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Ресторан отеля предлагает выбор блюд средиземноморской кухни, а также завтрак «шведский стол». Также для гостей работает кафе-бар.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Спортивные игры в бассейне, аквааэробика, настольные игры, дартс, вечернее шоу (профессиональные шоу, несколько раз в неделю), игровые автоматы (платно), гимнастика.
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 170 номеров в 8-этажном здании отеля.

  • vanna/duša
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese 9 Carrer del Vendrell 43840 Salou, Spain
Tālruņi: +34 977 35 39 78
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.