Estival Park Salou Hotel Resort Sport & Spa 4*– Atsauksmes

42
Novērtējums 7.510
№2 viesnīcas reitingā Kostadorada
7.8 Numurs
8.1 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.6 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas piecu minūšu gājiena attālumā no Raco pludmales La Pinedā, blakus ūdens atrakciju parkam Port Aventura un tematiskajam parkam. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenes atpūtai, romantiskai un aktīvai jauniešu atpūtai. Viesnīca celta 1989. gadā, renovēta 2018. gadā (Junior Suite I bloks). Komplekss sastāv no trim piecstāvu ēkām, divstāvu ēkas (Club Hotel) un 4 zonām, kurās atrodas Dzīvokļu kategorijas numuri. Piecstāvu ēka Nr.2 tika slēgta renovācijai 2018. gadā.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m, biju apmierinā ta ar cenu. Viņ i tajā stundā apmetā s, es negaidī ju. Es devos ā rpus sezonas, bet jū ra bija skaista. Mums bija ekskursiju programma. Dzī vojā m vienkā rš ā istabiņ ā , kas atbilda tā s cenai. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m, biju apmierinā ta ar cenu. Viņ i tajā stundā apmetā s, es negaidī ju. Es devos ā rpus sezonas, bet jū ra bija skaista. Mums bija ekskursiju programma. Dzī vojā m vienkā rš ā istabiņ ā , kas atbilda tā s cenai.
аватар Dacenko_Marina_Vladimirovna
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labā viesnī cā mums patika viss, tikai gids nebija ī paš i draudzī gs, ar mums praktiski nesazinā jā s, komunikā cijas praktiski nebija, labā k laicī gi noskaidro kā das tur ir ekskursijas un pē rc no vietē jiem nevis no Coral Ceļ ot. … Tomēr ▾ Labā viesnī cā mums patika viss, tikai gids nebija ī paš i draudzī gs, ar mums praktiski nesazinā jā s, komunikā cijas praktiski nebija, labā k laicī gi noskaidro kā das tur ir ekskursijas un pē rc no vietē jiem nevis no Coral Ceļ ot.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Š ī viesnī ca fotoattē lā izskatā s daudz labā k nekā patiesī bā . Mē s ceļ ojā m kā grupa, bijā m 12. Ē dienu ziņ ā mums tū rē bija iekļ autas brokastis un vakariņ as, ē diens nav garš ī gs, apkalpoš ana arī nav tā labā kā . … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca fotoattē lā izskatā s daudz labā k nekā patiesī bā . Mē s ceļ ojā m kā grupa, bijā m 12. Ē dienu ziņ ā mums tū rē bija iekļ autas brokastis un vakariņ as, ē diens nav garš ī gs, apkalpoš ana arī nav tā labā kā . Puiš i gribē ja halā tus un č ī bas, tač u viņ iem atteica, serviss viesnī cā viduvē js. Teritorijā ir 2 baseini un viss, ne zā lā ji, ne atpū tas zonas, zonas ap baseiniem, nekā tā da nav. Ir dž akuzi, bet tur var atpū sties tikai daž i cilvē ki, lielai kompā nijai vietas nepietiek. Pludmale atrodas 15 minū š u gā jiena attā lumā , tā neatrodas piekrastē . Mums bija interesanti pastaigā ties, atpū tā mies ar maziem bē rniem, bet tiem tū ristiem, kuri vē las pludmali netā lu no viesnī cas, tā bū s tā lu. Gids tikai dara savu darbu. Mē s paš i strā dā jam 5 * viesnī cā un saprotam, kā dam jā bū t pakalpojumam. Š ī viesnī ca neatbilst 4 *, tā velk uz 3 * un ne vairā k.
аватар Katamin_Anna
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viss bija labi, viesnī cā viss patika. Istaba bija brī niš ķ ī ga, ļ oti moderna, par to nav komentā ru, tikai pozitī vas atsauksmes. Teritorija ļ oti laba, nav ī paš as parka zonas, bet var izstaigā t. Pilsē tas pludmale, nav ļ oti tā lu, pieņ emams attā lums. … Tomēr ▾ Viss bija labi, viesnī cā viss patika. Istaba bija brī niš ķ ī ga, ļ oti moderna, par to nav komentā ru, tikai pozitī vas atsauksmes. Teritorija ļ oti laba, nav ī paš as parka zonas, bet var izstaigā t. Pilsē tas pludmale, nav ļ oti tā lu, pieņ emams attā lums. Daudz cilvē ku pludmalē , no mī nusiem. Ē diens ir ļ oti labs. Garlaicī gi tur nav, viesnī cas tuvumā ir daudz daž ā du izklaides iespē ju.
аватар Ljudmila977979
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viss bija lieliski. Gribē jā m pirmo rindu, labu pludmali, tū roperators izvē lē jā s mums vē lamo variantu un mū s pilnī bā apmierinā ja. Š eit ē diens ir lielisks, un animā cija ir laba. Mums patika. Praktiski gan viesnī cas teritorijā , gan veikalos, gan aptiekā s viss bija. … Tomēr ▾ Viss bija lieliski. Gribē jā m pirmo rindu, labu pludmali, tū roperators izvē lē jā s mums vē lamo variantu un mū s pilnī bā apmierinā ja. Š eit ē diens ir lielisks, un animā cija ir laba. Mums patika. Praktiski gan viesnī cas teritorijā , gan veikalos, gan aptiekā s viss bija.
аватар albazp2
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tā kā par š o viesnī cu ir daudz informā cijas, tad mē ģ inā š u ī si apkopot pā rē jo un izteikt savu viedokli. . . Atpū tā mies 2 pieauguš o un 14 gadus vecas meitas ģ imene. Mē s rezervē jā m viesnī cu pē c tū risma operatora uzstā jī bas, ņ emot vē rā mū su vē lmes un atvaļ inā juma formā tu. … Tomēr ▾ Tā kā par š o viesnī cu ir daudz informā cijas, tad mē ģ inā š u ī si apkopot pā rē jo un izteikt savu viedokli. . . Atpū tā mies 2 pieauguš o un 14 gadus vecas meitas ģ imene.
Mē s rezervē jā m viesnī cu pē c tū risma operatora uzstā jī bas, ņ emot vē rā mū su vē lmes un atvaļ inā juma formā tu. Mē rķ is ir apmeklē t kontinentā lo Spā niju, apmeklē t Aventura ostu un apskatī t Barselonu. Viesnī ca tam ir ļ oti piemē rota. Ciemats, kurā atrodas Estival, saucas La Pineda (3 km lī dz Salou), pinus latī ņ u valodā ir priede, kā norā da nosaukums, to visu ieskauj priedes. Viesnī cai ir lieliska vieta pludmales brī vdienā m, kā arī pastaigā m un ekskursijā m. Estivalā nonā cā m 23:00 pē c vietē jā laika. No Barselonas lidostas jā brauc vidē ji 1.5 stundas. Ā tri iekā rtojā mies 3. korpusā , 3325. kabinetā , mums uzdā vinā ja "aukstā s vakariņ as" (nevis vakariņ as, kuras nokavē jā m). Par telpas aprī kojumu sū dzī bu nav, visa pietika, viss darbojā s, skats uz galveno ieeju, priedes. Atbilstoš i telpai kondicionieris darbojā s labi, karstais ū dens vienmē r un uzreiz, svaiga un sniegbalta gultasveļ a. Numuru uzkopš ana katru dienu, bez sū dzī bā m. Veļ a tika mainī ta reizi 3 dienā s. Skaņ as izolā cija ir normā la, un istaba neizgā ja no trokš ņ ainā s puses. Daž kā rt naktī logs bija vaļ ā visu nakti. No mī nusiem var atzī mē t vā ju ledusskapi (mini bā ru). Svē tku laikā mū su istabā bija problē mas ar elektrī bu, pē c iespē jas ā trā k novē rstas. Pē c likvidē š anas numura karš u lasī tā jā uzstā dī ja rezerves karti, teica, lai to nemaz neaiztikt))). Tā pē c viņ a bija tur visu mū su atvaļ inā jumu. Pā ris dienas bija bojā jumi liftos. Lifts nevarē ja strā dā t pusi dienas. Tas ir ar nosacī jumu, ka no 3 piedā vā tajiem liftiem stabili strā dā ja tikai 2. Tā pē c, kad palika viens, man bija galī gi skumji par tā du atpū tnieku skaitu. Bet pa dienu viss tika salabots. Gaitenī bija noguris paklā js. Saprotu, ka tur vajag, lai uzturē tu klusumu, bet nenā ktu par ļ aunu ilgi to mainī t. Un vestibilā pie liftiem ir veca reta lā de ar krū zi. Nav arī skaidrs, kā dai svī tai viņ š tur stā v. Tā s ir tik sī kas nianses, ko pamanī ju, lai gan tā s nevar saukt par viesnī cas mī nusu vai konkrē tu trū kumu. Odu atbaidī š anas lī dzekli labā k ņ emt lī dzi, jo reiz istabā ielidojis ods. Bet masveidā tie nekaitinā ja.
Teritorija liela, kopta, zaļ a. Forš as palmu alejas! ! ! Savā di, bet otrajā un treš ajā ē kā nedarbojā s saldū dens krā ni pie baseiniem. Mū su treš ajā ē kā bija duš a blakus tualetē m tieš i pie ieejas hallē . Pirmajā ē kā duš a darbojā s arī ā rpusē . Rezultā tā atpū tnieki atbrauc no pludmales, iekā rtojas un uzreiz dodas uz baseinu, neviens nelieto duš u ē kā . Varbū t tā pē c katru vakaru baseins ir pilns ar smiltī m. Mē s neizmantojā m sporta zā li, tenisa kortus, spa.
Pludmale atrodas pā ri ceļ am, ļ oti ē rta pilsē tvide, bet ļ oti aprī kota. Pludmalē ir tualetes, ģ ē rbtuves, duš as. Paš u pludmali katru rī tu tī ra traktori, gandrī z smiltis tiek izsijā tas. Kuš ete un ē nas nojume 5 eiro. Pā rsvarā atpū tnieki sē ž zem lietussargiem. Pludmale vienmē r ir tī ra, atkritumu urnas tiek uzraudzī tas, policija periodiski staigā .
Jū ra pie krasta ir silta, sekla, saulē smiltis mirdz zeltā . Paradī ze ģ imenē m ar bē rniem! Pati osta un naftas pā rstrā des rū pnī ca, kas redzama tā lumā , nekā das neē rtī bas nesagā dā ja. Nafta pā r jū ru neizplatī jā s. . . Mū su kaimiņ i pludmalē no jū ras atnesa lielu krabi (paskatī jā s un paņ ē ma atpakaļ ). Seklā ū denī redzē ju arī daudz mazu zivtiņ u. Tie. dzvo radbu piekrastes josl necieš no augu un ostas. Ja kā ds ir ļ oti noraizē jies par naftas pā rstrā des rū pnī cu, iesaku nesatraukties - 30 kilometru attā lumā joprojā m ir divas atomelektrostacijas))). Vakaros pludmalē paliek pamestas piepū š amā s rotaļ lietas, lietussargi, saliekamie krē sli, kurus tū risti iegā dā jas atpū tas laikam un beigā s atstā j. Reizē m pludmalē vieni guļ uzpū stas, gandrī z jaunas, koš as. Ikviens, kurš vē las, var paņ emt. . .
Netā lu no viesnī cas atrodas arī.2 lielveikali (mini) - Michelangelo un 5 minū š u pastaigas attā lumā no Alcampo (Auchan). Mums bija brokastu-vakariņ u koncepts, lielveikalos pusdienā m pirkā m alu, vī nu, ū deni, garneles. Ļ oti ē rti un nav dā rgi. Alcampo par cenu 0.27 eiro banka.
Atkal, blakus viesnī cai ir autobusu pietura Bus Plana (Bas Plana apkalpoš anas punkts atrodas tieš i stū rī iepretim viesnī cai Palace Pineda). Mē s izmantojā m viņ u pakalpojumus, ceļ ojot uz atrakciju parku un iegā dā jā mies no viņ iem ekskursiju uz Barselonu. Lielie kolē ģ i! ! ! Ceļ ojumā jū s varat izvē lē ties no miljons formā tiem, kā dus vē laties un finanš u ziņ ā . Visu ekskursijas laiku mū s pavadī ja ļ oti labs gids. Mani sauc Natā lija. Interesanti pasniegta informā cija, viss skaidrs, punktuā li, uz punktu. Ļ oti apmierinā ts, iesaku visiem.
Biļ etes uz Aventura Port tika pirktas caur internetu akcijai, iznā ca cenā.3 parki 3 dienas -68 eiro no cilvē ka. Patika parki. Brauciet ar amerikā ņ u kalniņ iem. Daž as pat reizē m ir biedē još as. Tiesa, rindas aizņ em lielā ko daļ u laika. Ū dens atrakciju parks Costa Caribe ir labs, bet pē c pagā juš ā gada Siam Park ī paš i nepā rsteidza. Slī dkalniņ i nav tik lieli kā Siā mā , baseins ar mā kslī go vilni š ķ iet kaut kā mazs. Bet maiņ ai var ciemos, lai gan tas vairā k bē rniem, kā man likā s. Teritorija skaista, zaļ a, palmas, daudz baseinu, strū klakas. Rindas nav garas (salī dzinot ar Aventura un Ferrari).
Uztura ziņ ā š ī viesnī ca ir pā rspē jusi visus rekordus. Sortimentu neuzskaitī š u, negribu atkā rtoties, bet tā du sortimentu neesam redzē juš i pat "ļ oti zvaigž ņ u" viesnī cā s Turcijā un Ē ģ iptē . Ceturtdienas ir zivju diena. Ļ oti liels jū ras velš u sortiments. Brokastī s svaigs apelsī ns, siers klā stā : mocarella, filadelfija, brī , dorblu. Vakariņ ā s ir pat daž ā du formu Haribo saldumi (gumijas tā rpi). Daudz augļ u, daž ā du krā su un š ķ irņ u persiku. Mē s izmantojā m tikai restorā nu mū su 3. ē kā . 10 dienu atpū tai ar š ā du sortimentu pat nebija vajadzī bas doties uz citā m ē kā m.
Vakara izrā des viesnī cā , mē s neapmeklē jā m, lai gan tie bija akrobā ti un karaoke un spē ļ u š ovi. Mini diskotē ka bē rniem katru vakaru pē c grafika. Animatori cenš as, tas liecina.
Kopumā ar saviem svē tkiem bijā m Ļ OTI apmierinā ti. Viss, ko gribē jā t redzē t. No 10 dienā m 2 dienas devā s pastaigā pa Salou, 1 dienu ekskursijā uz Barselonu, 3 dienas aizņ ē ma atrakciju parku, vienu dienu pavadī ja Taragonā , tikai 3 dienas tika atvē lē tas pludmales roņ iem.
Daudzveidī ga, interesanta, izzinoš a, aizraujoš a. Viesnī cā ir liela cieņ a un vislabā kie ieteikumi. Paldies par lieliskajā m brī vdienā m! ! !
Наш 3й корпус территория пляж 2й корпус центральный вход в
аватар ta_gor
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Varbū t mans apskats kā dam noderē s. Es jums pateikš u secī bā . Viesnī cu ieteica tū risma aģ entū ra, un es nezaudē ju. 1 Reģ istrē š anā s pagā ja ā tri, piestā jā m viesnī cā.9. 00, un jau 9-30, nomaksā juš i tū risma nodokli, saņ ē mā m numura atslē gas. … Tomēr ▾ Varbū t mans apskats kā dam noderē s. Es jums pateikš u secī bā . Viesnī cu ieteica tū risma aģ entū ra, un es nezaudē ju.
1 Reģ istrē š anā s pagā ja ā tri, piestā jā m viesnī cā.9. 00, un jau 9-30, nomaksā juš i tū risma nodokli, saņ ē mā m numura atslē gas. Reģ istratū rā ir krieviski runā još as meitenes. Viņ i neņ ē ma naudu par agro reģ istrē š anos. (Lai gan, atceroties Turciju, no manas puses bija mē ģ inā jums izrakstī t rē ķ inu. )
2. Viesnī cas teritorija sastā v no 3 ē kā m. Mē s dzī vojā m otrajā . Kopumā teritorija sakopta, tī ra. Istaba standarta, lai gan skats no balkona atstā ja ko vē lē ties (izskatī jā s uz iekš ē jo ceļ u starp ē kā m, uz 1. korpusa restorā na logiem ), bet mē s nenā cā m sē dē t istabā .
3. Dvieļ i un duš as piederumi tika mainī ti katru dienu, bet viņ a pati. telpu uzkopš ana nav ī paš i laba. Grī da bija no akmens, un uz tā s varē ja just smiltis.
4. Ē dinā š ana – brokastis un vakariņ as. Ē dienkarte daudzveidī ga, liela gaļ as un zivju ē dienu izvē le, deserti. Viņ i nepalika izsalkuš i. Bet vakarā bija diskomforts - visi dzē rieni bija jā pē rk. . Apkalpoš ana restorā nā arī laba.
5. Laikam no mī nusiem - ī ss vakara izklaides programmas laiks viesnī cā . Man ļ oti patika viesnī ca un viss ar to.
Es nesaprotu cilvē kus, kuri, atpū š oties, sā k meklē t trū kumus istabā s, ē dienā utt.
аватар ruslan250171
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cas mī nusi: ledusskapis tukš s, nav pat mazas ū dens pudeles. Ierodoties nā cā s skraidī ties pa veikaliem ū dens meklē jumos! Nemaz nerunā jot par kolu, fantomu un alu kā turki! Nav tē jkannas, nav ne kafijas, ne tē jas. Viss ir samaksā ts. … Tomēr ▾ Viesnī cas mī nusi: ledusskapis tukš s, nav pat mazas ū dens pudeles. Ierodoties nā cā s skraidī ties pa veikaliem ū dens meklē jumos! Nemaz nerunā jot par kolu, fantomu un alu kā turki! Nav tē jkannas, nav ne kafijas, ne tē jas. Viss ir samaksā ts. pasū tī ju alu - tev ir rē ķ ins par 2.10 eiro. Smuki! Istaba smarž o pē c mitruma. Viesnī cas platī ba ir milzī ga, bet stulba un netī ra. Uz vakariņ ā m ē kā s 1 2 3 - rindas! lai tiktu iekš ā vajag stā vē t rindā . Turki bū tu noģ ī buš i. ā rdurvis aizsē rē juš as ar taukainā m rokā m. un neviens ar lupatu neskraida. Baseini mazi, nabadzī gi, netī ri. Odi!
Plusi: netā lu ir jū ra. ikdienas uzkopš ana istabā . augļ i visu dienu. Brokastis un vakariņ as ir ļ oti pieklā jī gas, izsalcis nepaliks.
Kopumā viesnī ca ir trī s zvaigznes.
аватар catalina777
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir pelnī jusi savu stabilo č etrinieku. Ļ oti viegls, ļ oti ē rts. Ļ oti forš a pludmales zona. Pienā cī gs ē diens. Es ierakstī ju detalizē tu š ī s viesnī cas video apskatu, kas atrodams š eit https://youtu. be/WXGRmAy8wc0. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir pelnī jusi savu stabilo č etrinieku. Ļ oti viegls, ļ oti ē rts. Ļ oti forš a pludmales zona. Pienā cī gs ē diens. Es ierakstī ju detalizē tu š ī s viesnī cas video apskatu, kas atrodams š eit https://youtu. be/WXGRmAy8wc0
аватар Solomon_Olena_1960
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š o viesnī cu mums ieteica mū su draugi, kas palika š ajā viesnī cā . Viesnī cā atpū tā mies septembrī no 10.09 lī dz 17.09 (7 naktis). Viņ i dzī voja otrajā ē kā . No istabas bija skats uz baseinu. Istaba tī ra, 2 gultas, TV un balkons, fē ns, kondicionieris, tualetes piederumi tiek papildinā ti katru dienu. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu mums ieteica mū su draugi, kas palika š ajā viesnī cā .
Viesnī cā atpū tā mies septembrī no 10.09 lī dz 17.09 (7 naktis).
Viņ i dzī voja otrajā ē kā . No istabas bija skats uz baseinu. Istaba tī ra, 2 gultas, TV un balkons, fē ns, kondicionieris, tualetes piederumi tiek papildinā ti katru dienu.
Balkonā ir galds, 2 krē sli un veļ as ž ā vē tā js. Pietrū ka tikai tē jkanna ar tē jas piederumiem.
Ē diens ir izcils. Paē dā m brokastis un vakariņ as. Katru dienu kaut kas jauns. Priecē jū ras veltes (mī dijas, austeres, garneles, gliemež i, tuncis, astoņ kā ji, kalmā ri). Reizi nedē ļ ā bija "zivju diena", kad visas jū ras veltes tika pasniegtas uzreiz.
No ē dienu daudzveidī bas acis vienkā rš i saskrē ja augš ā - jamons, vairā ku veidu gaļ a, zivis, svaigi augļ i, daž ā di salā ti un piedevas. Ja nez kā pē c apnī k ē st otrajā ē kā , vienmē r var aiziet uz pirmo ē ku un salī dzinā t. Vienī gais mī nuss ir kafija. Konkrē ti, kafijas automā ti. Tie ir maz un daž reiz saplī st. Rindas pē c kafijas vienmē r bija milzī gas.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba. Jū ra pā ri ceļ am. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par papildus samaksu.
Netā lu no viesnī cas atrodas promenā des zona ar kafejnī cā m un lielveikaliem. No viesnī cas, pagriež ot pa kreisi un ejot apmē ram 10 minū tes, atrodas lē ts lielveikals un aptieka. Ir arī daudz ceļ ojumu aģ entū ru.
Netā lu no pludmales ir autobusu pietura. No jū ras puses iekā pā m 4. autobusā un devā mies uz gala pieturu "Autoosta" Taragonā . Taragonā atrodas tirdzniecī bas centrs "El Corte Ingles" (blakus autoostai). Un, protams, mē s pastaigā jā mies pa pilsē tu. Visā Taragonā kursē tū ristu vilciens, ir audio gids krievu valodā . Viss prieks - 6 eiro. Iekā pā m vilcienā blakus autoostai. Pastaiga ilgst 30 minū tes.
Ikvienam iesaku La Pineda un Estival Park Hotel! Neaizmirstama atpū ta bū s garantē ta.
Parādīt vairāk »


iemiesojums ta_gor
5 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums ta_gor
Antālijā līdzīgā situācijā samierinājās ar 10 dolāriem.
5 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums stupitskaya78
Vai dzīvojot šajā viesnīcā ir iespējams pastaigāties pa pilsētu, vai tuvumā ir diskotēkas, vai viesnīca ir piemērota jauniešiem? Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums irenfaenza
Laba diena visiem, sakiet, lūdzu, kurā ēkā labāk reģistrēties 2 + 1 bērnam vecumā no 5 gadiem un kāda veida istabā? Kaut kur lasīju, ka dažas ēkas ir nesen renovētas, dažas nē. vai varam tikt izmitināti Klabā, ja tas līgumā iepriekš nav noteikts? plānotais atvaļinājuma laiks - 2012. gada septembris. pirmo reizi uz spāniju:) Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kvēlojoša Salou strūklaka
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostadorada
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Akvaparks Costa Caribe
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Atpūta, Izklaide
Bārs Roze un kronis
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в пяти минутах ходьбы от пляжа Рако в Ла Пинеда, рядом с аквапарком и тематическим парком Port Aventura. Отель отлично подойдёт для семейного, романтичного и активного молодёжного отдыха.

Отель был построен в 1989 году, реновирован в 2018 году (номера Junior Suite блока I). Комплекс состоит из трех пятиэтажных корпусов, двухэтажного корпуса (Club Hotel) и 4-х зон, где размещено номера категории Apartment. Пятиэтажный корпус №2 в 2018 году закрыт на реновацию.

Atrašanās vieta 9 км от аэропорта Реус. 300 м о аквапарка Aquopolis.
Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж расположен в 250 м, между отелем и пляжем проходит дорога.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

3 ресторана, 4 бара (1 около бассейна).

Терраса, салон для отдыха, магазин, завтрак в номер, круглосуточная стойка регистрации, обслуживание номеров, услуги по глажению одежды, упакованные ланчи, факс/ксерокопирование, услуги по продаже билетов, семейные номера. Русскоговорящий персонал.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский мини-клуб (3-12 лет, время работы: 10:00-13:00 и 15:00-17:00, график — гибкий, время работы может быть изменено), анимация для детей (на русском языке), мини-дискотека (ежедневно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Групповые занятия в фитнес-центре (платно, проводят профессиональные тренера): аэробика, степ, стрейчинг, кросс-тренинги, пилатес, капоэйра, аква-аэробика.
  • galda teniss  FREE 
  • skvošs
  • sporta zāle
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 899 номеров в трёх 5-этажных корпусах и 69 номеров в двухэтажном корпусе. Также на территории комплекса находится 150 апартаментов.

  • vanna/duša (ne visās istabās)
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese S.A. Camí del Recó, 15 43481 Platja de la Pineda Tarragona - España
Tālruņi: Tel. бронирование +34 977 35 80 60 / 902 01 49 14, Tel. ресепшн +34 977 35 80 50, Fax: +34 977 35 80 51
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в сквош. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.