Mums patika

Rakstīts: 8 februāris 2019
Ceļošanas laiks: 10 — 17 septembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Š o viesnī cu mums ieteica mū su draugi, kas palika š ajā viesnī cā .
Viesnī cā atpū tā mies septembrī no 10.09 lī dz 17.09 (7 naktis).
Viņ i dzī voja otrajā ē kā . No istabas bija skats uz baseinu. Istaba tī ra, 2 gultas, TV un balkons, fē ns, kondicionieris, tualetes piederumi tiek papildinā ti katru dienu.
Balkonā ir galds, 2 krē sli un veļ as ž ā vē tā js. Pietrū ka tikai tē jkanna ar tē jas piederumiem.
Ē diens ir izcils. Paē dā m brokastis un vakariņ as. Katru dienu kaut kas jauns. Priecē jū ras veltes (mī dijas, austeres, garneles, gliemež i, tuncis, astoņ kā ji, kalmā ri). Reizi nedē ļ ā bija "zivju diena", kad visas jū ras veltes tika pasniegtas uzreiz.

No ē dienu daudzveidī bas acis vienkā rš i saskrē ja augš ā - jamons, vairā ku veidu gaļ a, zivis, svaigi augļ i, daž ā di salā ti un piedevas. Ja nez kā pē c apnī k ē st otrajā ē kā , vienmē r var aiziet uz pirmo ē ku un salī dzinā t. Vienī gais mī nuss ir kafija. Konkrē ti, kafijas automā ti. Tie ir maz un daž reiz saplī st. Rindas pē c kafijas vienmē r bija milzī gas.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba. Jū ra pā ri ceļ am. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par papildus samaksu.
Netā lu no viesnī cas atrodas promenā des zona ar kafejnī cā m un lielveikaliem. No viesnī cas, pagriež ot pa kreisi un ejot apmē ram 10 minū tes, atrodas lē ts lielveikals un aptieka. Ir arī daudz ceļ ojumu aģ entū ru.
Netā lu no pludmales ir autobusu pietura. No jū ras puses iekā pā m 4. autobusā un devā mies uz gala pieturu "Autoosta" Taragonā . Taragonā atrodas tirdzniecī bas centrs "El Corte Ingles" (blakus autoostai). Un, protams, mē s pastaigā jā mies pa pilsē tu. Visā Taragonā kursē tū ristu vilciens, ir audio gids krievu valodā . Viss prieks - 6 eiro. Iekā pā m vilcienā blakus autoostai. Pastaiga ilgst 30 minū tes.
Ikvienam iesaku La Pineda un Estival Park Hotel! Neaizmirstama atpū ta bū s garantē ta.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu