Best Sol D`Or 3*– Atsauksmes

28
Novērtējums 6.910
№10 viesnīcas reitingā Kostadorada
6.9 Numurs
7.3 apkalpošana
7.5 Tīrība
7.9 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Best Sol D`Or atrodas klusā un ļoti skaistā piekrastes zonā, ko ieskauj plašs skuju koku klāsts, viesnīca tiek piedāvāta tūristu uzmanībai, kas meklē ērtu un salīdzinoši lētu iespēju savām brīvdienām. Dienas un vakara laikā viesnīca organizē izklaides programmas pieaugušajiem un bērniem. Dažu soļu attālumā atrodas gleznaina pludmale, ko apskalo debeszilās jūras siltie un seklie ūdeņi. Viesnīca celta 1965. gadā, renovēta 2012. gadā (viesnīcas bārs). Viesnīcas kopējā platība ir 11796 kv. m.Vairāk →
аватар Anna75011
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ļ oti veca viesnī ca, sen nav renovē ta. Dzī ves apstā kļ i atstā j daudz ko vē lē ties, bet lielisks ē diens. Viesnī cas atraš anā s vieta ir laba, lī dz pludmalei 3 minū tes. Tomē r neko daudz no viesnī cas negaidiet, esiet gatavi viesnī cas sliktajai tī rī bai. … Tomēr ▾ Ļ oti veca viesnī ca, sen nav renovē ta. Dzī ves apstā kļ i atstā j daudz ko vē lē ties, bet lielisks ē diens. Viesnī cas atraš anā s vieta ir laba, lī dz pludmalei 3 minū tes. Tomē r neko daudz no viesnī cas negaidiet, esiet gatavi viesnī cas sliktajai tī rī bai. Piemē ram - pelē jums vannas istabā , lobī tas mē beles. Jau pirms mū su ieraš anā s istaba bija slikti iztī rī ta, lai gan vē lā k viņ i to izlaboja.
аватар Hrunek
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums ļ oti patika viesnī ca, tuvu jū rai un ļ oti garš ī gi paē dinā ja! Istabas mazas, bet ē rtas, tī rī ba laba! Animā cija ir arī krieviski runā još i menedž eri! Seifs par maksu, TV ar krievu kanā liem, bez ledusskapja. … Tomēr ▾ Mums ļ oti patika viesnī ca, tuvu jū rai un ļ oti garš ī gi paē dinā ja! Istabas mazas, bet ē rtas, tī rī ba laba! Animā cija ir arī krieviski runā još i menedž eri! Seifs par maksu, TV ar krievu kanā liem, bez ledusskapja. Vienī gais negatī vais ir tas, ka nav dzē rienu, pat ne tī rs ū dens pusdienā s un vakariņ ā s. Ū dens 1.5 litri maksā ja 1.6 €. Bet visus dzē rienus var nopirkt aiz stū ra minū tes gā jienā lielveikalā par tā dā m cenā m kā Krievijā . Viesnī ca atrodas 10 minū š u autobusa brauciena attā lumā no Port Pventura parka! Jū nija sā kumā jū ra ir auksta! Solā riji ir maksas! Visa pludmale - tikai krievi un ukraiņ i, pilnī ga sajū ta, ka esi uz Krievijas jū ras! Tas ir mī nuss! Bet Spā nija ir tik skaista valsts, ka nekam citam nav nozī mes!
аватар tanyanec
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Septembra beigā s atpū tā mies. Viesnī ca jau bija pustukš a. Restorā nā nav rindu, super draudzī gs personā ls, ē diens ļ oooti garš ī gs un tik laba izvē le. Vī ns un citi dzē rieni nav iekļ auti cenā , bet, ja paņ em pudeli vī na vai ū dens un neizdzer visu, tad to var viegli rezervē t nā kamajai dienai. … Tomēr ▾ Septembra beigā s atpū tā mies. Viesnī ca jau bija pustukš a. Restorā nā nav rindu, super draudzī gs personā ls, ē diens ļ oooti garš ī gs un tik laba izvē le. Vī ns un citi dzē rieni nav iekļ auti cenā , bet, ja paņ em pudeli vī na vai ū dens un neizdzer visu, tad to var viegli rezervē t nā kamajai dienai. Mū s ievietoja istabā ar skatu uz ceļ u un citā viesnī cā , numurs ir klusā ks par to, no kura paveras skats uz baseiniem, un tas lieliski uztver WI FI. Tī rī š ana notika katru dienu un kvalitatī va. Vienī gais mī nuss ir vecie dvieļ i un aizsē rē jusi izlietne. Mū su mē rķ is bija pē c iespē jas vairā k iepazī t Kataloniju. Un, pateicoties brī niš ķ ī gajai viesnī cas atraš anā s vietai, mums tas izdevā s. Nebijā m viesnī cā visu dienu, tā pē c mums galvenais bija duš a, garš ī gas brokastis un vakariņ as, tī rī ba un ē rta gulta) Tas viss bija. Kad bija agrā ekskursija, pikniku reģ istratū rā pasū tī jā m iepriekš lī dz 20.00 un vienmē r saņ ē mā m laicī gi. Kopē jais iespaids par viesnī cu ir brī niš ķ ī gs. Paldies darbiniekiem!
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ir netī ra, gultas nav tī rī tas mē neš iem ilgi. personā la attieksme ir nē - ja ilgi smī n sejā . varbū t viņ i tev uzsmaidī s. Ē damzā lē sortiments nav slikts, bet vī rs, kurš ar netī ru ieģ ipsē tu roku valda zā lē , nes glā zes, liekot bufetē pasū tī t vī nu, kuru izdzert nav iespē jams. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir netī ra, gultas nav tī rī tas mē neš iem ilgi. personā la attieksme ir nē - ja ilgi smī n sejā . varbū t viņ i tev uzsmaidī s. Ē damzā lē sortiments nav slikts, bet vī rs, kurš ar netī ru ieģ ipsē tu roku valda zā lē , nes glā zes, liekot bufetē pasū tī t vī nu, kuru izdzert nav iespē jams. Vakariņ ā s viņ i neko nedod dzert, tikai tā pē c, lai pasū tī tu vī nu. Pludmale un piekrastes josla nav nekā di aprī kotas un to sauc par promenā di. Nav ko redzē t, nav kur doties. Ir tā ds neizteikts spiediens no visas Eiropas bandas puses. Krievu cenš as pazemot par katru cenu. Spā ņ i klusi runā tev ausī . "Jū s, krievi, dzī vojat paradī zē un nekur nerausties. " Alga ir lielā ka nekā vidē jam krievam kaut kur divas reizes, un visas preces ir 10-15 reizes dā rgā kas. Esam pietiekami daudz apceļ ojuš i pasauli, bet tā da atvaļ inā juma nav bijis, - Viens mierina, ka arī š ī ir pieredze.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар crumb-lu83
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s meklē jā m viesnī cu ar viss iekļ auts sistē mu un ne par lielu naudu, jo š ī ir Eiropa un mē s neesam roņ u brī vdienu piekritē ji (visu dienu guļ am pludmalē ). Mē rķ is bija apvienot jū ru un ekskursijas, tā pē c viesnī cā s tika pavadī ts tikai minimā ls laiks. … Tomēr ▾ Mē s meklē jā m viesnī cu ar viss iekļ auts sistē mu un ne par lielu naudu, jo š ī ir Eiropa un mē s neesam roņ u brī vdienu piekritē ji (visu dienu guļ am pludmalē ). Mē rķ is bija apvienot jū ru un ekskursijas, tā pē c viesnī cā s tika pavadī ts tikai minimā ls laiks. Bija laba animā cija bē rniem. Ē diens arī daudzveidī gs, nepā rē damies, jo viss iekļ auts un par velti....bet ē dam ar mē ru, tā pē c sortiments, kas tika piedā vā ts, mums derē ja. Istaba bija tī ra, mē beles nebija salauztas. Kopumā viņ i bija apmierinā ti.
Бассейн
аватар isi220685
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies Best Sol D'or 3 * viesnī cā.2015. gada jū lijā (no 13. lī dz 24. datumam). Kopumā var teikt, ka svē tki bija izdevuš ies. Bijā m daudzā s ekskursijā s (Barselona, ​ ​ Bruņ inieku turnī rs un Flamenko, Taragona, Montserratas kalns), divas dienas pavadī jā m akvaparkā (10-15 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas), kur noskatī jā mies ī su, bet iespaidī gu š ovu ar delfiem. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Best Sol D'or 3 * viesnī cā.2015. gada jū lijā (no 13. lī dz 24. datumam). Kopumā var teikt, ka svē tki bija izdevuš ies. Bijā m daudzā s ekskursijā s (Barselona, ​ ​ Bruņ inieku turnī rs un Flamenko, Taragona, Montserratas kalns), divas dienas pavadī jā m akvaparkā (10-15 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas), kur noskatī jā mies ī su, bet iespaidī gu š ovu ar delfiem. divas reizes...Viena diena, kas pavadī ta (un ne velti, jo pozitī vas emocijas ir augstā k par jumtu), lai apmeklē tu PortAventura atrakciju parku (starp citu, jū s varat nokļ ū t no viesnī cas ar pilsē tas autobusu), devos uz izrā di dejojoš o strū klaku Salou (arī ar pilsē tas autobusu), uz izcilā arhitekta Gaudi muzeju (Barselonas Sagrada Familia autors) Reusā (atkal - pilsē tas transports). Vā rdu sakot, atvaļ inā jums bija kustī bā , mums ī sti nebija laika sauļ oties un peldē ties pludmalē...Bet tā da ir Spā nija vai tā da esmu es pati.
Ja mē s runā jam tikai par viesnī cu, tad tas ir labs variants pastā vī gai ceļ oš anai...Nevarē tu teikt, ka esat devies tieš i uz debesī m, bet viesnī ca ir diezgan stabila pret trī s zvaigznē m. Tī rs, telpas labi koptas. Vakaros animā cija, bet...maigi sakot ne pā rā k (vairā k bē rniem). Labas divas ē dienreizes dienā (brokastis-vakariņ as), lai gan dzē rieni par brī vu tikai brokastī s, vakariņ u laikā (kuras var nomainī t uz pusdienā m, ja ej uz restorā nu) - jau par naudu (pat ū dens). Viesnī ca atrodas ļ oti izdevī gā vietā : blakus plaš a un tī ra pludmale, restorā ni un kafejnī cas, akvaparks, kū rortpilsē tas var sasniegt ar sabiedrisko transportu.
Tas, iespē jams, ir viss, ī sumā . Es nevē los iedziļ inā ties detaļ ā s, jo es varu ilgi domā t, bet es negribu.
Пляж Отель Пляж
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Visa problē ma bija pastā vī gajā s rindā s restorā nā visā atpū tā , nemazgā ti trauki, slikts nosū cē js. Reģ istratū rā : personā la nekompetence, iepriekš brī dinā ts par gaidā mo 2 dienu ekskursiju, bet Pikniks tā arī netika saņ emts, jo reģ istratū rā nepareizi ievadī ts datums un lai tiktu uz Pikniku, vienkā rš i nā cā s nebraukt maksas ekskursijā. … Tomēr ▾ Visa problē ma bija pastā vī gajā s rindā s restorā nā visā atpū tā , nemazgā ti trauki, slikts nosū cē js. Reģ istratū rā : personā la nekompetence, iepriekš brī dinā ts par gaidā mo 2 dienu ekskursiju, bet Pikniks tā arī netika saņ emts, jo reģ istratū rā nepareizi ievadī ts datums un lai tiktu uz Pikniku, vienkā rš i nā cā s nebraukt maksas ekskursijā...blē ņ as un negatī visms, tas bija ļ oti nepatī kami. Telpas regulā ri tī rī tas, dvieļ i mainī ti katru dienu. Teritorija ir sakopta.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s no 23.07 lī dz 02.08. 2014 ar bē rnu 2 gadi. Man viss ļ oti patika. Draudzī gs personā ls, veļ as maiņ a katru dienu, ļ oti labs ē diens. Bija puspansijā , kas ir pietiekami. Netā lu atrodas pludmale. Vieta pludmalē vienmē r tika atrasta pie ū dens, jo mums ir bē rns, tas ir jā pieskata. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 23.07 lī dz 02.08. 2014 ar bē rnu 2 gadi. Man viss ļ oti patika. Draudzī gs personā ls, veļ as maiņ a katru dienu, ļ oti labs ē diens. Bija puspansijā , kas ir pietiekami. Netā lu atrodas pludmale. Vieta pludmalē vienmē r tika atrasta pie ū dens, jo mums ir bē rns, tas ir jā pieskata. No istabas loga pavē rā s skats uz baseiniem, kur bija animā cija. Pirmā diena saspringta, jo ļ oti skaļ a mū zika, bē rnu diskotē kas lī dz 23.30-24.00, domā ju, ka tas traucē s. Bet mazulis bija sajū smā par animā ciju (no bē rnu diskotē kas), tā pē c viņ i nenā ca mā jā s ā trā k par 24:00 un ļ oti ā tri aizmiga. Restorā nā vienmē r ir putras, zupas. Katru dienu š efpavā ra ē diens ir zivis (ē da ceptu haizivs gaļ u), tad kū pinā ta cū kgaļ a, tad augļ i š okolā dē , vispā r svē tki vē deram. Brokastī s - š ampanietis, vakarā - saldē jums. Nekā du aklimatizā ciju pret bē rnu nejuta, ar vē deru arī nebija. 10 dienas mē s apmeklē jā m: Salou, Barselonā , 2 dienas Port Aventura, Avkapolis akvaparkā , divas dienas Taragonā . Mē s gribē jā m iepirkties Reusā , bet tas neizdevā s. Taragonā nav iepirkš anā s, jo pat ar atlaidē m ir dā rgi. Kopē jais iespaids tā ds, ka Spā nijā jau otro reizi, gribas atbraukt vē l un vē l. Klimats bē rnam ir lielisks. Gaisa temperatū ra +24-29, jū taties lieliski. Turklā t La Pineda aug priedes, kas ir lieliski piemē rotas veselī bai, ī paš i alerģ iskiem bē rniem. Viesnī ca, manuprā t, velk č etras zvaigznes. No mī nusiem: viesnī cai ir laba dzirdamī ba, tā pē c daž kā rt jutu lī dzi mū su kaimiņ iem, kad bē rns bija nerā tns. Turklā t ū dens Spā nijā vienmē r ir vē ss. Protams, mē s peldē jā m, bet jū s nevarat salī dzinā t ar Turciju vai Ē ģ ipti.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca skaista, katru dienu noņ em, atpū tos ar bē rnu, lī dz jū rai uz 5 min, pludmale un jū ra vienkā rš i super, bija ieslē gts viss ieslē gts, ļ oti labs ē diens, krieviski runā još s personā ls, daudz interesanti braucieni, vakarā patī kami pastaigā ties pa krastmalu, daudz omulī gu bā ru un nevar DĀ RGI pasē dē t, JA BŪ S JAUTĀ JUMI ATBILDĒ Š U PA TEL. … Tomēr ▾ Viesnī ca skaista, katru dienu noņ em, atpū tos ar bē rnu, lī dz jū rai uz 5 min, pludmale un jū ra vienkā rš i super, bija ieslē gts viss ieslē gts, ļ oti labs ē diens, krieviski runā još s personā ls, daudz interesanti braucieni, vakarā patī kami pastaigā ties pa krastmalu, daudz omulī gu bā ru un nevar DĀ RGI pasē dē t, JA BŪ S JAUTĀ JUMI ATBILDĒ Š U PA TEL. VELCOM 293462391 MINSK
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
+: 2 minū š u gā jiens lī dz jū rai, pludmalē vietas pietiek, lielveikals un daž ā di veikali atrodas 5 minū š u gā jiena attā lumā , delfinā rijs un akvaparks 10 minū š u attā lumā , autobusa pietura ir tuvu visos virzienos UZ PORT AVENTURA 15 MINŪ TES), viesnī ca tī ra un ē rta, ē dinā š ana 4, apkalpoš ana 5, katru dienu tiek uzkopta istaba un mainī ti dvieļ i, personā ls pieklā jī gs. … Tomēr ▾ +: 2 minū š u gā jiens lī dz jū rai, pludmalē vietas pietiek, lielveikals un daž ā di veikali atrodas 5 minū š u gā jiena attā lumā , delfinā rijs un akvaparks 10 minū š u attā lumā , autobusa pietura ir tuvu visos virzienos UZ PORT AVENTURA 15 MINŪ TES), viesnī ca tī ra un ē rta, ē dinā š ana 4, apkalpoš ana 5, katru dienu tiek uzkopta istaba un mainī ti dvieļ i, personā ls pieklā jī gs. -: animā cija viesnī cā š ausmī ga, mū zika tā da pati ( 4-5 dziesmas ar dī vainā m kustī bā m lī dzī gas sievieš u aerobikai), animatore nezina krievu valodu (tikai tā di vā rdi - ej, liec mierā , sveiks, no kurienes tu esi) lī dz ar to nav kontaktu ar bē rniem. Mū zika ir skaļ a. Daž ā s istabā s dzī vo skudras, citā s - ķ irzakas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums annutkazt
Kāda ir atšķirība. Vai man vajadzētu lietot AL?
10 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 9 atbildes
iemiesojums kolesnikovana
Kas ir bijis La Pineda? Lūdzu, atbildiet, mani interesē neatkarīgu braucienu iespēja uz Barselonu un tuvējām pilsētām.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kvēlojoša Salou strūklaka
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostadorada
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Akvaparks Costa Caribe
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Atpūta, Izklaide
Bārs Roze un kronis
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Restorāni, kafejnīcas

Best Sol D`Or расположен в спокойной и очень красивой прибрежной зоне, граничащей с обширным массивом хвойных деревьев, отель предлагается вниманию туристов, ищущих комфортабельный и сравнительно недорогой вариант для своего отдыха. В отеле днем и вечером организуются развлекательные программы для взрослых и детей. В нескольких шагах от него находится живописный пляж, омываемый теплыми и неглубокими водами лазурного моря. Отель построен в 1965 году, реконструирован в 2012 году (бар отеля). Общая площадь отеля — 11796 кв. м.

Atrašanās vieta Отель в 100 км от аэропорта Барселоны, в 15 км от аэропорта г. Реус, в 10 км от центра г. Таррагона, в 300 м от туристического центра г. Ла-Пинеда, в 500 м от аквапарка, в 3 км от центра Салоу, в 100 м от пляжа.
Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж в 100 м от отеля. Протяженность пляжа — 8 км. Пляжные полотенца - платно.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Ресторан с обслуживанием в виде «шведского стола» отеля Sol D’Or предлагает блюда испанской и интернациональной кухни. На территории есть бар и автоматы по продаже напитков и закусок. Помимо этого, по запросу предоставляются упакованные ланчи.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Для маленьких гостей оборудована игровая площадка, днем и вечером организуются развлекательные программы для взрослых и детей.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Отель оборудован 2 открытыми бассейнами, сауной и гидромассажной ванной.
  • galda teniss  FREE 
  • golfs  FREE 
  • sporta zāle
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

3 5-этажных корпуса, 325 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
Adrese Playa del Roco s/n 43840 Salou, Tarragona, Spain
Tālruņi: T: +34 977 371 000
F: +34 977 371 709
Tīmekļa vietne: Best Sol D`Or
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.