Viesnīca vairāk nekā attaisnoja visas mūsu cerības.

Rakstīts: 7 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 25 maijā — 2 jūnijs 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 7.0
Atraš anā s vieta laba, netā lu no centra, promenā des, pludmales. Reģ istratū rā ir krieviski runā još s personā ls.
Istaba tī ra, ē rta, viss darbojas. Numurā ir seifs un ledusskapis, bez maksas. Tē jkannu var lū gt reģ istratū rā par depozī tu 20 eiro apmē rā . Tī rī š ana katru dienu. Arī reģ istratū rā var aizņ emties gludekli uz dienu pret droš ī bas naudu.
Apkalpoš ana viesnī cā ir lieliska. Visi smaida, visas vē lmes tiek izpildī tas). Mē s ieradā mies kompā nijā un mums vajadzē ja 3 istabas netā lu viena no otras, meitenes reģ istratū rā mū s sadzirdē ja un apmetā s tajā paš ā stā vā , lai gan mē s ar to nerē ķ inā jā mies, jo. mū su dienā bija liela reģ istrē š anā s, bija daudz cilvē ku, un viņ i pat sapņ os nesapņ oja, ka varē tu mums mainī t istabu).

Ē diens ir galvenokā rt uzslavas. Garš ī ga un laba ē dienu izvē le! Tik daudz jū ras veltes neesmu ē dis nevienā š ī s kategorijas viesnī cā (4* vai 5*vidē jais lī menis). Katru dienu vakariņ ā s bija ceptas un sautē tas zivis, garneles vai mī dijas, ceptas un mē rcē...vai kalmā ri. . . Sieri, vairā ku veidu un ļ oti garš ī gi (parasti cietie pā ris veidi, kamambē rs, krē msiers, feta. . . ).
Viesnī cai ir 2 mī nusi:
1. Rindas uz restorā nu, t. i. lai ieietu restorā nā , jū s sagaida pie ieejas, apzī mē ar istabas numuru un pavada lī dz brī vam galdiņ am. Jo galdiņ u visiem nepietika, tad gaitenī pretī restorā nam vienmē r bija rinda un vakariņ ojot radā s diskomforta sajū ta, it kā bū tu steigā , jo. Gribē jā s ā tri paē st un atdot galdu citiem. Bija neē rti sē dē t restorā nā un tē rzē t ar draugiem. sapratu, ka koridorā gaida daudzi cilvē ki. Bet varbū t tā das sajū tas bija tikai mums un citi to sev nenoliedza. . . )
2. Ļ oti slikts Wi-Fi. Tas ķ er, tas neķ er...ā trums ir pretī gs. Pa viber vispā r nav iespē jams runā t, tikai sarakstī ties un ziņ as nā k ar lielu kavē š anos. . .
Kopumā ar atpū tu un viesnī cu esam 100% apmierinā ti!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu