Best Cap Salou 3*– Atsauksmes

24
Novērtējums 6.910
№13 viesnīcas reitingā Kostadorada
7.0 Numurs
7.0 apkalpošana
6.9 Tīrība
7.0 Uzturs
6.6 Infrastruktūra
Club Cap Salou ir liels un ērts viesnīcu komplekss. Club Cap Salou ir uzbūvēts tieši pludmalē, nelielā līcī jūras krastā, idilliskā un gleznainā vietā, kas no pirmā acu uzmetiena apbur ikvienu, kas kādreiz ir palicis šajos krastos. Ja kāds meklē mājīgu viesnīcu, ko ieskauj lekns zaļums, kur pavadīt brīvdienas, aizmirstot par pilsētas burzmu un tikai apbrīnojot brīnišķīgās panorāmas un klausoties sērfošanas nomierinošos čukstos, tad noteikti var izvēlēties Club Cap. Salo viesnīca. Ļoti patiks arī vecākiem ar bērniem, kuri pavadīs daudzas neaizmirstamas stundas skaistajā pludmalē, kas atrodas dažu soļu attālumā no viesnīcas kompleksa teritorijas. Viesnīcu sistēma LABĀKĀS VIESNĪCAS. Viesnīca celta 1974.-1988.gadā, pilnībā renovēta 2015.gadā.Vairāk →
аватар olhakrasova
Es paliku pie vī ra un draugiem, mums viss patika viesnī cā . Garš ī gi, tī ri, lī dz jū rai ar kā jā m lī dz 10 min. Ī paš i man patika ē diens … Tomēr ▾ Es paliku pie vī ra un draugiem, mums viss patika viesnī cā . Garš ī gi, tī ri, lī dz jū rai ar kā jā m lī dz 10 min. Ī paš i man patika ē diens
аватар ViktoryuaRokova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kas attiecas uz 3 * viesnī cu - ļ oti cienī gs variants atpū tai. saprā tī ga cena, labs istabu skaits, laba apkalpoš ana, garš ī gi ē dieni. Spā nijā atpū tā s ne pirmo reizi ģ imenes lokā , bet š ī viesnī ca tika apmeklē ta pirmo reizi, izvē loties pē c draugu ieteikuma. … Tomēr ▾ Kas attiecas uz 3 * viesnī cu - ļ oti cienī gs variants atpū tai. saprā tī ga cena, labs istabu skaits, laba apkalpoš ana, garš ī gi ē dieni. Spā nijā atpū tā s ne pirmo reizi ģ imenes lokā , bet š ī viesnī ca tika apmeklē ta pirmo reizi, izvē loties pē c draugu ieteikuma. Mani piesaistī ja labā atraš anā s vieta un bē rnu akvaparka un citu izklaides vietu klā tbū tne tā teritorijā . Svē tku organizē š ana tika uzticē ta tū roperatoram tpg. Esam ļ oti pateicī gi par komfortablu lidojumu, transfē ru uz viesnī cu, menedž era rū pē m un uzmanī bu gan pirms, gan atpū tas laikā . Ierodoties viesnī cā , mū s sagaidī ja patī kams uzņ emš anas personā ls, kas uzreiz arī izvietoja mū s istabiņ ā . Istaba ē rta, remonts nav slikts, mē beles labā stā voklī , tehnika visa darbojas. Vannasistaba maza, ir kosmē tikas komplekts, ar ū deni problē mu nebija. Labi iztī rī ts, katru dienu. Ē diens ir diezgan daudzveidī gs. No rī ta daž ā di sieri, bekons, augļ i, dā rzeņ i, grauzdiņ i, jogurts u. c. Pat š ampanietis) Vakariņ ā s vairā ku veidu gaļ a, zivis, jū ras veltes, sā nu ē dieni, saldumi, augļ i. Netā lu no viesnī cas atrodas lielveikals, veikali, suvenī ru veikali, pā ris labi bā ri un restorā ni. Pludmale ir tī ra, nedaudz akmeņ aina, bet ū dens dzidrs un silts. Uz vietas esoš ajos baseinos ū dens ir pietiekami tī rs un silts. Kopumā viesnī cu var ieteikt ģ imenes atpū tai, jo š eit ir visi apstā kļ i ē rtai laika pavadī š anai un viesnī ca pilnī bā atbilst deklarē tajam "zvaigž ņ u vē rtē jumam". Es labprā t atgrieztos atvaļ inā jumā !
аватар tour_in_life1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labā kā cepure salou Skatī ts kopā ar kolē ģ iem reklā mas tū res ietvaros. Akvaparks tiek pabeigts, es redzu slidkalniņ us tikai bē rniem. Bē rniem, kas uzturas viesnī cā , viņ š bp. Pirmajā lī nijā , bet lī cis mazs, smilš aina ieeja. … Tomēr ▾ Labā kā cepure salou
Skatī ts kopā ar kolē ģ iem reklā mas tū res ietvaros.
Akvaparks tiek pabeigts, es redzu slidkalniņ us tikai bē rniem. Bē rniem, kas uzturas viesnī cā , viņ š bp. Pirmajā lī nijā , bet lī cis mazs, smilš aina ieeja.
Klinš u krasti Cap Salou.
Wf bp visur.
Animā cija ir.
Droš s 3/10. Nav pludmales dvieļ u.
Spa 5 eiro no cilvē ka 3 stundas.
Baseins ar spa bp.
Gaisa kondicionē tā ji no 15. jū nija lī dz 15. septembrim darbojas tikai dzesē š anai.
Vestibilā smarž o pē c balinā tā ja, zemiem griestiem, pelē kā m kolonnā m. Istabas plaš as, gultas lielas, vannas istabā vanna. Ir komplekti. Smarž o labi. Tī ri. Viss sarkanā un brū nā krā sā .
Teritorija sastā v no peldbaseina, nelielas platformas un ieejas lī cī .
Pretī veikalam un tā pē c ī paš i nekur iet.
Jaunatnei bū s garlaicī gi.
аватар 3730929
Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā kā č etru cilvē ku ģ imene. Iekā rtojoties (bija vē ls) istabā dvieļ i un mazgā š anas lī dzekļ i bija tikai diviem. Reģ istratū rā administrators Igors teica – atnā c rī t no rī ta un pastā sti. … Tomēr ▾ Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā kā č etru cilvē ku ģ imene. Iekā rtojoties (bija vē ls) istabā dvieļ i un mazgā š anas lī dzekļ i bija tikai diviem. Reģ istratū rā administrators Igors teica – atnā c rī t no rī ta un pastā sti. . . Mē ģ inā jā m ieslē gt kondicionieri - nedarbojas. +37 ā rā . Tajā paš ā laikā pa logiem pavē rā s autobusu stā vvieta ar tū ristiem, kas tuvojā s viesnī cai - troksnis ar atvē rtu logu ir drausmī gs. Nā kamajā dienā viņ i mē ģ inā ja salabot gaisa kondicionieri vai mainī t istabu. Viņ i teica, ka to izlabos, bet nezinā ja, kad. Bet š odien. Ja š odien viņ i to neizlabos, tad rī t pulksten desmitos viņ i mainī s numuru - jo š odien brī vu nav. Dienas otrajā pusē koridorā pieķ ē ruš i vī rieti ar instrumentiem – lū guš i palī dzī bu. Viņ š rosī jā s apmē ram stundu. Tad viņ š uz pirkstiem parā dī ja, ka nevar salabot un ka jā maina kondicionieris. Otrā nakts bez gaisa kondicionē š anas. . . Desmitos no rī ta devā mies uz reģ istratū ru un atkal Igora atbilde bija, ka numuru nemainī sim. Lī dz plkst. 15.00 tiks remontē ts kondicionieris. Uz jautā jumu, un, ja viņ i to neizlabo, atbildes nav. Lū dza piezvanī t viesnī cas menedž erim - atteikums. Viņ i paceltā balsī noprasī ja - ieskrē ja menedž eris un sā ka uz mums kliegt. Nonā ca tiktā l, ka mums nobloķ ē ja numuru ar vā rdiem - mē s jū s izliekam, lai ceļ ojumu aģ ents paņ em. Bet galu galā kondicionieris nostrā dā ja. Bet arī interesanti) Izrā dā s, ka š ajā viesnī cā ir divas gaisa kondicionē š anas sistē mas. Viens centralizē ts (ieslē dz un izslē dz, principā , kad vē las), otrs individuā lais - ar pulti telpā un iespē ju regulē t gan gaisa plū smas jaudu, gan tā s temperatū ru. Mums bija otrs. Bet viņ i izdarī ja pirmo) Dievs svē tī viņ u. Saprata. Bet vē l priekš ā . Gandrī z dienu nestrā dā ja wi-fi visā viesnī cā! ! ! Sapelē jis ē diens! Vakardienas omlete! Netī ri š ķ ī vji! Viens mierinā jums - skaistā jū ra! Rezultā ts. Ja ir iespē ja nebraukt uz š o viesnī cu - nebrauc! ! ! (starp citu, mē s arī negribē jā m, bet tū roperators mums nomainī ja viesnī cu jau Spā nijā ). . .
аватар artemjke_kz
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Un tā pē c es gribē tu sā kt ar veselī gu mī nusu, es nezinu, uz kura konta rakstī t viesnī cai vai Natalie Tours, bet, godī gi sakot, es rakstu uz abu kontu, - pē dē jā dienā č arterreiss tika pā rcelts par aptuveni 12 stundā m, vismaz viņ i par to tika informē ti, bet, kā viņ i mums paskaidroja, mums bija jā izreģ istrē jas no rī ta pirms 10 un jā dzī vo pē dē jā likumī gā desmitā diena kaut kur plkst. … Tomēr ▾ Un tā pē c es gribē tu sā kt ar veselī gu mī nusu, es nezinu, uz kura konta rakstī t viesnī cai vai Natalie Tours, bet, godī gi sakot, es rakstu uz abu kontu,
- pē dē jā dienā č arterreiss tika pā rcelts par aptuveni 12 stundā m, vismaz viņ i par to tika informē ti, bet, kā viņ i mums paskaidroja, mums bija jā izreģ istrē jas no rī ta pirms 10 un jā dzī vo pē dē jā likumī gā desmitā diena kaut kur plkst. ielā lī dz 20:30. Bet tā kā mē s neredzē jā m š o uzrakstu kaut kur reģ istratū rā ar mazo druku un tū roperatore Natalie Tours mums nepateica, ka mē s viesnī cā uzturas desmit NEPILNĪ GAS dienas, kā rezultā tā mē s atgriež amies no pludmales un saņ emam aizvē rtas durvis un sods 30 eiro, atbrī vot istabu 1.00 un dzī vot divarpus stundas kaut kur koferos. Paldies, mani iepriecinā ja, izskatā s pē c krā pnieciskas shē mas no viesnī cas puses - tā ir tava problē ma, ka kaut kur neredzē ji sī ko druku. Arī cienī jamais kungs reģ istratū rā neinformē ja par izlikš anu, kad no viņ a uzzinā jā m par izbraukš anu iepriekš ē jā dienā .
- gaisa kondicionieri. strā dā izcili. ieslē dz 15 un neslē dz, neizslē dz, citiem vā rdiem sakot, bija smacī gs - nestrā dā ja, palika auksti - ieslē dza, tad taisnī ba, ka iedzī votā ji sū dzē jā s un atkal to izslē dza (galu galā visi paliek kopā ar bē rniem, un tā tad tikai izņ emot karti no domofona un atslē dzot enerģ iju visai telpai .
- ē diens ir diezgan labs, bet daž reiz no grila var dabū t tik sliktu lietu, jū s to nesakosī sit...bet tie ir sī kumi - plus.
- lifti. ir č etri, bet algoritms ir izveidots tā , ka nez kā pē c vienmē r darbojas tikai viens, daž reiz divi ne vairā k, dž eki taupa, mī nus. jā spiež .
- nez kā pē c istabenes gandrī z nekad nenes maisus ar š ampū nu un duš as ž eleju, ņ emsim lī dzi.
Secinā jums: diezgan pieklā jī ga trī s rubļ u banknote, lai gan viņ i iedeva istabiņ u kaut kur viesnī cas bezdibenī un uz to daudz staigā ja, ē diens tika ņ emts puspansijā diezgan izcili par savu naudu, kafejnī cā s pusdienoja vidē ji vienu ē dienu 10 eiro, izskatī jā s lieliski, bet aploda ar aizbraukš anu uzliek viesnī cas resno krustu, ar cilvē kiem tā nevar izturē ties.
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca. pakalpojums. ē diens. Netā lu no viesnī cas atrodas brī niš ķ ī gs lē ts restorā ns Tropical Cap Salou. Ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi. Lielas porcijas un lieliski cilvē ki. Jū s varat lieliski pavadī t vakaru Tropical (uz kalna ap viesnī cu). … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca. pakalpojums. ē diens. Netā lu no viesnī cas atrodas brī niš ķ ī gs lē ts restorā ns Tropical Cap Salou. Ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi. Lielas porcijas un lieliski cilvē ki. Jū s varat lieliski pavadī t vakaru Tropical (uz kalna ap viesnī cu)
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Netī ra, barga attieksme, viens pluss - jū ra blakus. Ē diens biež i tiek gatavots no vakardienas, tā pat kā jauni ē dieni, pē rciet dzē rienus viesnī cā - saglabā jiet č ekus … Tomēr ▾ Netī ra, barga attieksme, viens pluss - jū ra blakus. Ē diens biež i tiek gatavots no vakardienas, tā pat kā jauni ē dieni, pē rciet dzē rienus viesnī cā - saglabā jiet č ekus
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tuš ā s divas ģ imenes ar maziem bē rniem, vienī gais viesnī cas pluss - tuvu jū rai un lī cim, piemē ram, iegū ta sava pludmale. Apkā rt viesnī cai, visur atkritumi, zema lī meņ a apkalpoš ana - slikti iztī rī ti numuriņ i, ne vienmē r mainī ti dvieļ i. … Tomēr ▾ Atpū tuš ā s divas ģ imenes ar maziem bē rniem, vienī gais viesnī cas pluss - tuvu jū rai un lī cim, piemē ram, iegū ta sava pludmale. Apkā rt viesnī cai, visur atkritumi, zema lī meņ a apkalpoš ana - slikti iztī rī ti numuriņ i, ne vienmē r mainī ti dvieļ i. Ē damzā lē viesmī ļ i, ī paš i viens ar p...a skatienu, vienmē r murminā ja savā veidā , radā s iespaids, ka viņ a adresē kaut kas maigi izsakoties slikti. Ja ņ emat dzē rienus par maksu, saglabā jiet č eka kopiju, pretē jā gadī jumā mums mē ģ inā ja uzrā dī t kā da neapmaksā tu rē ķ inu, kas ierakstī ts mū su istabas numurā . Kontingents ir krievi un spā ņ i. Kopumā iespaids ir hostelis.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca - ir viss nepiecieš amais. Viesnī ca ir paredzē ta ģ imenē m. Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska. Viesnī ca atrodas pirmajā krasta lī nijā . Ir bezmaksas Wi-Fi, darbojas lieliski. Teritorija ļ oti skaista, blakus vairā ki baseini, autostā vvieta, daž ā das kafejnī cas. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca - ir viss nepiecieš amais. Viesnī ca ir paredzē ta ģ imenē m. Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska. Viesnī ca atrodas pirmajā krasta lī nijā . Ir bezmaksas Wi-Fi, darbojas lieliski. Teritorija ļ oti skaista, blakus vairā ki baseini, autostā vvieta, daž ā das kafejnī cas. Daudz izklaides bē rniem. Istaba ir diezgan plaš a un tikko izremontē ta. Laba uzkopš ana istabā katru dienu! Istabā viss darbojas pareizi, santehnika, kondicionieris, TV, rozetes, spuldzes))))) Balkons ar pā ris krē sliem un zemu galdiņ u. Kopumā visas mē beles ir labā stā voklī , diezgan jaunas, tā pē c viss ir super! Apkalpoš ana visaugstā kajā lī menī ! Ē diens ļ oti patika, viss ē diens katru dienu daudzveidī gs! ļ oti garš ī gs!! ! Diriģ ē ts pludmales mini -futbols, citas sporta aktivitā tes dienas laikā ar bē rniem un pieauguš ajiem, daudz jautrī bas! Vakaros aicinā ja mā ksliniekus, rā dī ja daž ā dus priekš nesumus, spē lē ja dzī vo mū ziku, dejoja, bija minidiskotē ka bē rniem, kopumā viss bija kā nā kas, domā ju, ka nevienam te nebija garlaicī gi! Mū su atvaļ inā jums bija veiksmī gs!! !  
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar vī ru atpū tā mies viesnī cā no 2012. gada 4. augusta lī dz 18. augustam, mums viss ļ oti patika - istaba, ē diens, klimats un vispā r visa pasakainā Spā nija. . Personā ls arī ļ oti labs, izņ emot Mariannu reģ istratū rā izcili. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru atpū tā mies viesnī cā no 2012. gada 4. augusta lī dz 18. augustam, mums viss ļ oti patika - istaba, ē diens, klimats un vispā r visa pasakainā Spā nija. . Personā ls arī ļ oti labs, izņ emot Mariannu reģ istratū rā izcili......man ļ oti patika Migela kungs - viesnī cas direktors, ļ oti patī kams un pieklā jī gs cilvē ks. Izbraucā m ekskursijā uz Parī zi, braucā m ar autobusu uz Nica-Monako-Monte Carlo, iespaidu bija daudz, bet Spā nija man patika vairā k. Labprā t nā ktu vē lreiz!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Atrakcijas
Kvēlojoša Salou strūklaka
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostadorada
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Akvaparks Costa Caribe
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Atpūta, Izklaide
Bārs Roze un kronis
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Restorāni, kafejnīcas

Club Cap Salou — большой и комфортабельный отельный комплекс. Отель Club Cap Salou выстроен у самого пляжа, в небольшой бухте на берегу моря, в идиллически живописном местечке, с первого взгляда очаровывающем каждого, кто хоть раз останавливался на этих берегах. Если кто-то ищет уютную гостиницу, окруженную пышной зеленью, где можно провести отпуск, забыв о городской суете и лишь любуясь чудесными панорамами и слушая успокаивающий шепот прибоя, то он может с уверенностью остановить свой выбор на отеле Club Cap Salo. Здесь очень понравится и родителям с детьми, которые проведут немало незабываемых часов на красивом пляже, расположенном в нескольких шагах от территории гостиничного комплекса. Отель системы BEST HOTELS. Отель строился в 1974–1988 годах, полностью реконструирован в 2015 году.

Atrašanās vieta Отель в 100 км от аэропорта г. Барселона, в 14 км от г. Таррагона, в 3 км от г. Салоу.
Pludmales apraksts Благодаря уникальному расположению отеля, его пляж используется только гостями отеля, хотя в Испании отели не могут иметь частных пляжей.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В ресторане сервируется «шведский стол» с национальными и интернациональными блюдами, которые готовятся на открытой кухне. Кроме того, к услугам гостей снэк-бар и пиццерия, которые работают с июня по сентябрь.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Посещение спа-салона оплачивается отдельно. К услугам гостей гидромассажная ванна, сауна и крытый бассейн. Помимо этого, в отеле Best Cap Salou работает парикмахерский салон и массажный кабинет. В отеле Best Cap Salou работает фитнес-центр и обустроена детская игровая площадка. За дополнительную плату гости могут поиграть в теннис на одном из кортов.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • sporta zāle  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 480 номеров.

  • vanna/duša
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • fēns (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
Adrese 43840, Cala de la Font 1, Salou, Spain
Tālruņi: +(34) 977 371985
Tīmekļa vietne: Best Cap Salou
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть аквапарк или горки. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.