Melia Costa Del Sol 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 6.710
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Melia Costa Del Sol ir viena no prestižākajām viesnīcām piekrastē, un tā atrodas jūras krastā, vienā no rosīgākajiem tūrisma rajoniem, 500 metru attālumā no Torremolinosas centra. Šeit atrodas labi zināms talasoterapijas veselības un labsajūtas centrs. Golfa klubs atrodas 3 km attālumā no viesnīcas. Blakus atrodas restorāni, bāri, diskotēkas, daudzi veikali, sporta centrs. Melia Costa del Sol ir lieliska vieta bagātiem ceļotājiem. Viesnīca tika atjaunota 2006. gadā. Meliá Hotels & Resorts viesnīcu ķēde.Vairāk →
аватар I-happy
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viena no labā kajā m viesnī cā m Torremolinosā , numuriņ i plaš i, izremontē ti, visi ar skatu uz jū ru, apkalpoš ana lī menī , ē diens š iks. Lieliska viesnī cas atraš anā s vieta, tuvumā daudz kafejnī cu un restorā nu, 5 minū š u gā jiens lī dz centram, 25 minū š u gā jiens lī dz Benalmadena krastmalai. … Tomēr ▾ Viena no labā kajā m viesnī cā m Torremolinosā , numuriņ i plaš i, izremontē ti, visi ar skatu uz jū ru, apkalpoš ana lī menī , ē diens š iks. Lieliska viesnī cas atraš anā s vieta, tuvumā daudz kafejnī cu un restorā nu, 5 minū š u gā jiens lī dz centram, 25 minū š u gā jiens lī dz Benalmadena krastmalai. Wi-Fi numurā ir bezmaksas.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pirms divā m nedē ļ ā m es biju kopā ar savu vī ru š ajā viesnī cā . Es neatceros nevienu spilgtu mī nusu, visas mazā s lietas. Skaista viesnī ca, lai gan celta sen, kā rtī ga uzkopš ana, labi numuriņ i (vanna tieš ā m priecē ). … Tomēr ▾ Pirms divā m nedē ļ ā m es biju kopā ar savu vī ru š ajā viesnī cā . Es neatceros nevienu spilgtu mī nusu, visas mazā s lietas. Skaista viesnī ca, lai gan celta sen, kā rtī ga uzkopš ana, labi numuriņ i (vanna tieš ā m priecē ). Dzī vojā m 9. stā vā standarta dubultā , jū ra bija redzama leņ ķ ī , bet tomē r redzama - uz tā das ainavas fona bija patī kami ē st vai dzert vī nu. Personā ls ir pieklā jī gs, bet savrup (nevis kā , piemē ram, Grieķ ijā , kur visi cenš as uzsist pa plecu un uzspiest draugiem).
Ļ oti ē rta diē ta: vieglas brokastis no 5.00 (pilotu dē ļ ), pilnas brokastis no 7.30 lī dz 11.30 (! ), vakariņ as no 19.30 lī dz 23.00. Nebija ē dienkartes visā m valstī m, tikai japā ņ u un ķ ī nieš u virtuve : ) Bija brī niš ķ ī gi pagatavota, jū ras veltes un svaigi dā rzeņ i, daudz daž ā du zivju - ko vē l vajag avitaminizē tam krievam?
Viesmī ļ i restorā nā lido kā muš as - viņ iem darba daudz, apetī te gados vecajiem vā cieš iem un britiem kolosā la : ) Viesnī ca pieņ em arī spā ņ us uz brī vdienā m un pilotus, kas gaida lidojumus, tā pē c tur ir vienkā rš i satricinā jumi nedē ļ as nogalē s. Mū su uzturē š anā s vidū liftos un pie restorā na tika izkā rts luksofors - sarkani, dzelteni un zaļ i pagaidu gaiteņ i restorā na apmeklē jumam. Ja cilvē ki nevē las stā vē t rindā , tad jā nā k dzeltenajā vai zaļ ajā koridorā (tas ir kaut kur pē c 21.00).
Baseins mazs, maz vietas gulē š anai, bet tas ir saprotams – jū ra un pludmale ar maksas sauļ oš anā s krē sliem ir pā ri ceļ am.
Torremolinosa ir patī kama pilsē ta, tač u apkā rt ir daudz citu interesantu vietu. Paņ ē mā m maš ī nu uz 4 dienā m un apbraukā jā m visu piekrasti – no Torremolinosas lī dz pat Atlantijas okeā nam. Jū ru tur nevar salī dzinā t ar vietē jo - silta, zila, tī ra. Gā vmaiņ u ķ ekars, zelta smiltis. Skaistums! ! ! Mē s tur devā mies 2 pilnas dienas. Iesaku visiem ņ emt auto un braukt paš iem - ceļ i tur ir ideā li, visur atļ auts braukt zem 120 km/h.
Atseviš ķ i es gribē tu teikt par Tez-tour pā rstā vjiem, no kuriem mē s ceļ ojā m. Viesnī cas ceļ vedis bija vienkā rš i neglī ts. Tā ir 20 gadus veca meitene vā rdā Karī na, kura, kad radā s sarež ģ ī ta situā cija, izpū ta vaigus, nobolī ja acis un teica - "Es tev par š o tagad neko neteikš u. " Un bija iemesls. Mū su atgrieš anā s reiss aizkavē jā s – vispirms tas tika pā rcelts no 21:00 uz 2:00, bet pē c tam no 2:00 uz 9:50. Telpas, kuras mē s atbrī vojā m, Teez-tour rezervē ja topoš ajiem tū ristiem, kuri nevarē ja lidot, pateicoties bē dī gi slavenā s Vim-avia pū lē m.
Sā kā m prasī t, lai gids kā firmas pā rstā vis nodroš ina mū s ar mū su numuriņ iem lī dz nā kamajai transfē rai, jo reiss aizkavē jā s ne mū su vainas dē ļ un cilvē ki tajos tik un tā neiekā ps. Viņ a kaut ko nomurminā ja un klusē ja kā skolnieks pie tā feles. 2:00 viņ a ieradā s pē c mums, un cilvē ki - mū su brā ļ i krievi no viesnī cas - skatā s uz saviem plaukstdatoriem un saka: lidojums ir pā rcelts uz rī tu (viņ i devā s uz Domodedovo vietni), kur jū s mū s vedat? Viņ a atkal nobola acis un saka: tad sē dies te, pā rsē š anā s vairs nebū s. Ierodamies lidostā , tur ir tā du cilvē ku kā mē s, visi bļ auj, bē rni bļ auj, uz Karī nu bļ auj - “Atdodiet mū s uz viesnī cā m, par tā m maksā jam mē s! ”. Viņ a sā k rē kt, š ņ ukstē t, zvanī t, un parā dā s spā nis - “lidojuma pā rstā vis”, un brauc, ka lidmaš ī na salū za, tad salaboja, tad pacē lā s, tad nelidoja. . . Okhineja . Viņ š izdalī ja talonus par 8 eiro pā rtikai (vienai personai) un pazuda.
Mē s samaksā jā m par istabu lī dz nā kamā s dienas pulksten 12, tā pē c mē s ar vī ru paņ ē mā m taksometru un braucā m atpakaļ uz viesnī cu un devā mies gulē t. Piecē lā mies 8os, paņ ē mā m taksi un lidostā ieradā mies Malagā . Izbrauca svē tdien 11 sā kumā (sestdien 21.00 vietā ). Kopē jā kavē š anā s ir 13 stundas. Bet mums viss ir kā rtī bā , un tie, kuriem vajadzē ja lidot un zaudē ja dienu? Ja š ie cilvē ki tiesā sies - es par viņ iem! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Jau no paš a sā kuma svē tki tika sabojā ti! Ierodoties Spā nijā , bijā m pā rsteigti, uzzinot, ka tū risma aģ entū ra Natalie Tours bez brī dinā juma mainī ja mū su viesnī cu, un, kā izrā dī jā s, š ī nebija labā kā izvē le. … Tomēr ▾ Jau no paš a sā kuma svē tki tika sabojā ti! Ierodoties Spā nijā , bijā m pā rsteigti, uzzinot, ka tū risma aģ entū ra Natalie Tours bez brī dinā juma mainī ja mū su viesnī cu, un, kā izrā dī jā s, š ī nebija labā kā izvē le. Š is ir jau 2. gadī jums ar š o tū risma aģ entū ru, pagā juš ajā gadā viņ a mū s nesagaida Spā nijā un mums paš iem lī dz viesnī cai bija jā nokļ ū st ar taksi. Tagad par viesnī cu. Tas atrodas pilsē tas centrā . Lī dz jū rai metro 30. Pludmale netī ra, praktiski netī rī ta, tikai reizē m strā dnieki savā c lielus atkritumus, daudz izsmē ķ us un mazus atkritumus. Ē rta atraš anā s vieta no dzelzceļ a. un autoostas, tā pē c viesnī ca ir tranzī ta bā ze simtiem tū ristu, kuri viesnī cā uzturas 1-2 dienas, vai konferencē . Ļ oti liela cilvē ku plū sma, kā dē ļ ē damzā lē vienmē r ir daudz cilvē ku, rindas, lai gaidī tu galdiņ u. Ē diens ir vienmuļ š . Es neiesaku to atpū sties.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Malagas katedrāle
Novērtējums 10.0
Spānija, Costa del Sol
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Alkazabas cietokšņa pils
Novērtējums 7.0
Spānija, Costa del Sol
Arhitektūra, Stats
Romiešu teātris Malagā
Novērtējums 7.0
Spānija, Costa del Sol
Arhitektūra, Stats

Отель Melia Costa Del Sol принадлежит к разряду наиболее престижных гостиниц побережья и находится у самого моря в одном из оживленных туристических районов, в 500 м от центра города Torremolinos. Здесь находится известный лечебно-оздоровительный центр талассотерапии. В 3 км от отеля расположен гольф-клуб. Рядом есть рестораны, бары, дискотеки, множество магазинов, спортивный центр. Отель Melia Costa del Sol станет превосходным местом отдыха для состоятельных туристов. Отель обновлен в 2006 году. Сеть отелей Meliá Hotels & Resorts.

Atrašanās vieta В 6 км от аэропорта г. Малага, в 500 м от центра г. Торремолинос.
Pludmales apraksts До пляжа 20 м. Между отелем и пляжем проходит дорога и променад.
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, 11 конференц-залов (до 600 человек), гладильная комната, терраса.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб (возраст 5-12 лет).
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Два 10-этажных корпуса, 538 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Paseo Marítimo, 11, 29620, Torremolinos, Málaga, España.
Tālruņi: +34 952 386 677
+34 952 386 417
Tīmekļa vietne: Melia Costa Del Sol
FAQ
Какой пляж у отеля?
Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.