Kaktus Playa Hotel 3*– Atsauksmes

26
Novērtējums 8.410
№1 viesnīcas reitingā Kosta del Maresme
9.4 Numurs
9.6 apkalpošana
9.3 Tīrība
9.6 Uzturs
9.6 Infrastruktūra
Viesnīca 3.5 * Cactus Playa atrodas Calella ciemata dienvidrietumos, aptuveni 50 metru attālumā no pludmales un 300 metru attālumā no pilsētas vēsturiskā centra. Viesnīca celta 1975. gadā, renovēta 2013. gadā. Viena septiņstāvu ēka, 3 lifti. Viena no labākajām viesnīcām Kaleljā. Laba cenas un kvalitātes attiecība.Vairāk →
аватар borispolskiy
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ar tū roperatora starpniecī bu tika iegā dā ta ceļ ojumu pakete uz 7 naktī m ar puspansiju HB no 5. lī dz 12. oktobrim. Standarta numurs ar visā m nepiecieš amajā m iespē jā m. Viss aprī kojums ideā lā stā voklī . Personā ls ā tri atrisina visus jautā jumus pienā cī gā lī menī . … Tomēr ▾ Ar tū roperatora starpniecī bu tika iegā dā ta ceļ ojumu pakete uz 7 naktī m ar puspansiju HB no 5. lī dz 12. oktobrim. Standarta numurs ar visā m nepiecieš amajā m iespē jā m. Viss aprī kojums ideā lā stā voklī . Personā ls ā tri atrisina visus jautā jumus pienā cī gā lī menī . Ē dinā š ana: no rī ta š ika bufete ar VISS komplektu un tradicionā lo š ampanieti, vakarā a la carte ē dienkarte ar maksas dzē rieniem. Kontingents: ukraiņ i, vā cieš i, spā ņ i, franč i. Viesnī cas noslogojums par 10%. Atmoda vē rojama nedē ļ as nogalē , kad ierodas daudzi spā ņ i. Gribu pateikties š efpavā ram, viesmī ļ iem par pieklā jī gu virtuvi un š iku ē dienu pasniegš anu. Ī paš s paldies administratorei reģ istratū rā Aleksandrai, kura atrada, izglā ba (2 gadi) un atdeva man istabā aizmirsto ķ ē dī ti ar krustiņ u. Noteikti atgriezī š os š ajā brī niš ķ ī gajā viesnī cā .
аватар Ljudmila537728
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Protams, ilgi gaidī jā m reģ istrē š anos, bet tā di ir viņ u noteikumi, reģ istrē š anā s no 14:00. Tā kā mē s atbraucā m un izvā cā m daudz cilvē ku, mums iedeva junior suite, lai gan bija deklarē ta ekonomika. … Tomēr ▾ Protams, ilgi gaidī jā m reģ istrē š anos, bet tā di ir viņ u noteikumi, reģ istrē š anā s no 14:00. Tā kā mē s atbraucā m un izvā cā m daudz cilvē ku, mums iedeva junior suite, lai gan bija deklarē ta ekonomika. Ē dienu un apkalpoš anas kvalitā te pareiza 200 balles, daž ā di ē dieni, augļ i, gaļ a, zivis, dā rzeņ i. Milzī ga pā rpilnī ba. Bija jū ras veltes: garneles, tuncis, sarkanā s, baltā s zivis. Viesnī cā ir arī krieviski runā još s personā ls, kas ir ļ oti patī kami.
аватар borispolskiy
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmajam Katalonijas un vispā r Spā nijas braucienam ļ oti labi. Svaigas, mū sdienī gas telpas un aprī kojums, uzmanī gs un izpildvaras personā ls, daudzveidī ga garš ī ga ē dienkarte un labi apmā cī ts personā ls restorā nā , bā rā , spa, peldbaseinā . … Tomēr ▾ Pirmajam Katalonijas un vispā r Spā nijas braucienam ļ oti labi. Svaigas, mū sdienī gas telpas un aprī kojums, uzmanī gs un izpildvaras personā ls, daudzveidī ga garš ī ga ē dienkarte un labi apmā cī ts personā ls restorā nā , bā rā , spa, peldbaseinā . Tas viss rada labus apstā kļ us atpū tai. Man arī bija svarī gi, lai Barselona, ​ ​ Ž irona un daž ā di apskates objekti un objekti bū tu ierastā apmeklē juma attā lumā .
аватар Elena48094
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums patika viss š ajā viesnī cā . Š ī viesnī ca mums patika, vadoties pē c mū su kritē rijiem, ieteikumiem, ko saņ ē mā m no draugiem. Liela nozī me š ī s viesnī cas izvē lē bija arī atsauksmē m vietnē s. … Tomēr ▾ Mums patika viss š ajā viesnī cā . Š ī viesnī ca mums patika, vadoties pē c mū su kritē rijiem, ieteikumiem, ko saņ ē mā m no draugiem. Liela nozī me š ī s viesnī cas izvē lē bija arī atsauksmē m vietnē s. Reģ istrē š anos nemaz negaidī jā m, numuriņ u dabū jā m uzreiz. Viesnī ca tika pilnī bā atjaunota 18.  gadā , uzskatiet, ka dzī vojat pavisam jaunā viesnī cā . Viesnī cas zonas kā tā das nav, bet pagalmā atradā s baseins, dž akuzi, sauļ oš anā s krē sli, uzkodu bā rs un SPA ar iekš telpu silto baseinu. Lī dz pludmalei tieš i 2 minū tes. Atraš anā s vieta lieliska, lī dz centram 2 minū tes. Ar visu bijā m pilnī bā apmierinā ti. Ē diens š eit kopumā ir izcils, internets arī lielisks, viss ir absolū ti kā rtī bā . Viss uz 10.
аватар andre_7
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kaktus Playa Hotel 4S* - numurs 5 - pā rtika 5+++ - uzkopš ana 4+ (dvieļ i mainī ti 2 reizes dienā ) - darbinieki ir pozitī vi -ekskursijas tika iegā dā tas no gida Sergeja no Join up, organizā cija 5 - pludmale 5 minū š u gā jiena attā lumā … Tomēr ▾ Kaktus Playa Hotel 4S*
- numurs 5
- pā rtika 5+++
- uzkopš ana 4+ (dvieļ i mainī ti 2 reizes dienā )
- darbinieki ir pozitī vi
-ekskursijas tika iegā dā tas no gida Sergeja no Join up, organizā cija 5
- pludmale 5 minū š u gā jiena attā lumā
-Wi-fi istabā labs, ā trums liels

- nepatika izlejamais alus bā rā

Kopumā viesnī ca ir laba, pā rē jais izdevā s lieliski, liels paldies visam Kaktus Playa Hotel 4S * personā lam
вид с нашего номера 129 еда набережная отель
аватар tishkova.anna
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kaktus Playa viesnī cā mū s uzņ ē ma labi un ā tri iekā rtojā mies. Reģ istratū rā meitenes runā krieviski, iedeva karti un pastā stī ja par Kaleljas pilsē tu. No viesnī cas ne vairā k kā piecas minū tes mierī gas pastaigas, un jū s atradī sit sevi pludmalē . … Tomēr ▾ Kaktus Playa viesnī cā mū s uzņ ē ma labi un ā tri iekā rtojā mies. Reģ istratū rā meitenes runā krieviski, iedeva karti un pastā stī ja par Kaleljas pilsē tu. No viesnī cas ne vairā k kā piecas minū tes mierī gas pastaigas, un jū s atradī sit sevi pludmalē . Nu ļ oti tuvu! Vienmē r ir patī kami atgriezties istabā , tī rī š ana notiek regulā ri. Ē diens ir pā rsteidzoš s trijotnei! Bija jamons, jū ras veltes, daudz zivju, brī niš ķ ī gas receptes, jogurti, sieri, nektarī ni, papaija, melone. . . Vienmē r var ē st no vē dera. Vakaros vienmē r skan dzī vā mū zika, viņ i divas reizes dejoja flamenko vakaros. Man patika viss, sā kot no stilī ga dizaina lī dz izcilam ē dienam!
аватар genkoff2018
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir naudas vē rta. Izcils ē diens! ! ! Netā lu no pludmales, apkalpoš ana numurā ir vidē ja. Ar vilcienu braucā m uz Ž ironu un Barselonu. Kuponus iesakā m ņ emt nevis viesnī cā no tū risma operatoriem, bet gan Spā nijas LOCAL ekskursiju veikalos, kur cenas ir daudz lē tā kas. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir naudas vē rta. Izcils ē diens! ! ! Netā lu no pludmales, apkalpoš ana numurā ir vidē ja.
Ar vilcienu braucā m uz Ž ironu un Barselonu.
Kuponus iesakā m ņ emt nevis viesnī cā no tū risma operatoriem, bet gan Spā nijas LOCAL ekskursiju veikalos, kur cenas ir daudz lē tā kas. Izbraucā m ekskursijā uz Carcassonne + austeru ferma, autobuss puspilns, krieviski runā još s gids (ī paš a cieņ a, viss tik profesionā li! ) + dabū jā m 40 eiro atlaidi.
аватар ogracia
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca man patika, ī paš u sū dzī bu nav. Ē diens ļ oti labs, nevar salī dzinā t ar 4 zvaigž ņ u Turciju, kā debesis un zeme. Vienī gais trū kums (bet tā tas ir visur Spā nijā attiecī gā s kategorijas viesnī cā s) vakariņ ā s nedod ne pilī tes nekā da veida bezmaksas š ķ idruma - tikai par naudu. … Tomēr ▾ Viesnī ca man patika, ī paš u sū dzī bu nav. Ē diens ļ oti labs, nevar salī dzinā t ar 4 zvaigž ņ u Turciju, kā debesis un zeme. Vienī gais trū kums (bet tā tas ir visur Spā nijā attiecī gā s kategorijas viesnī cā s) vakariņ ā s nedod ne pilī tes nekā da veida bezmaksas š ķ idruma - tikai par naudu. Lī dz pludmalei 5-10 minū tes lē nā m. Pludmale ir tī ra, ar rupjā m smiltī m. Tuvumā tiem, kas vē las nū distu pludmali. Ļ oti kvalitatī va dzelzceļ a komunikā cija starp piekrastes pilsē tā m - ceļ ot ir prieks. Lai nokļ ū tu stacijā no viesnī cas pa ē nainu platā nu aleju gar krastu, nepiecieš ams apmē ram 15-20 minū tes, un tur biļ eš u kasē vienkā rš i runā jiet krieviski, piemē ram, Calella-Barcelona-Calella, un jums tiks dota kā rta. - brauciena biļ ete.
Пляж Знаменитая городская платановая аллея Ресепшен отеля Туалет номера Бар отеля Наш номер Наш номер Вид с балкона вправо
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pati viesnī ca laba, numuriņ i pieklā jī gi, katru dienu viss tī rī ts, ē diens normā ls - var teikt labi. Vakariņ as ļ oti pieklā jī gas, daudz augļ u, ir daž ā di saldumi, kū kas, putas, gaļ a, daž ā das desiņ as. … Tomēr ▾ Pati viesnī ca laba, numuriņ i pieklā jī gi, katru dienu viss tī rī ts, ē diens normā ls - var teikt labi. Vakariņ as ļ oti pieklā jī gas, daudz augļ u, ir daž ā di saldumi, kū kas, putas, gaļ a, daž ā das desiņ as. Izbaudī ja vakariņ as. Brokastis ir vienmuļ ā kas - bet tomē r labi ē st. Brokastī s ir arī augļ i un pat š ampanietis, ko varat dzert. Viss ir labi - bet nez kā pē c krievi ir tieš i iekā rtojuš ies istabā s - kur ī paš i neaizmigsi. No balkona paveras skats uz brauktuvi - ir arī atkritumu konteineri un kad tos iebē rs atkritumu maš ī nā - tikai miruš ie nepamodī sies. Vispā r mums ļ oti paveicā s - papildus š im trokš ņ am - pat tieš i pretī pā ri ceļ am (un ceļ š ir diezgan š aurs) atrodas citas viesnī cas saimniecī bas kvartā ls - krā sots ceriņ os. Un ik pē c 20 minū tē m no š ī mā jsaimniecī bas bloka - kaut kā diem transformatora jumta filsiem - vai ventilatoriem sā kas kaut kā da nepā rtraukta dū koņ a. Un tas viss tik spē cī gi dū c – ka nav kā gulē t. Piedzī vo sajū tu – it kā gulē tu lidlaukā zem lidmaš ī nas. Balkona durvis neaizvē rsi - bū s galī gi smacī gs - viņ iem ir izslē gts gaisa kondicionieris - it kā vē l nebū tu sezona. Brī niš ķ ī gs cipars - №304!! ! ! Un attiecī gi, kas atrodas tuvumā . Lū dzu, pā rvietojieties uz numuriem, no kuriem paveras skats uz pagalmu. Bet viņ i mums atsaka - krievus tur neizvieto - tikai vā cieš us un citus Eiropas Savienī bas pilsoņ us. Krievi ir apmetuš ies ar skatu uz atkritumu izgā ztuvē m. Papildus tam visam vē l divas naktis neviļ us klausī jā mies, kā kaut kur netā lu vai virs mums cilvē ki mī lē jas ar ū jiņ ā m un kliedzieniem. Vispā r mums naktī nebija garlaicī gi. No rī ta jutā mies pretī gi – it kā ar mums tiktu veikti eksperimenti. Tad mū s pā rcē la, cī noties mazliet tā lā k no š ī "ceriņ u ļ aunuma" un no atkritumu izgā ztuvē m. Č etras atlikuš ā s naktis vismaz gulē ja. Un tā nervi jau bija salauzti divā s naktī s.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
viesnī ca izraisa vispozitī vā kā s emocijas, iespē jams, viena no labā kajā m viesnī cā m calella food super serviss viesnī cā cienī gs atbildē t uz visiem jautā jumiem, jo ​ ​ pats daudz laika pavadī ju internetā izvē loties ekskursiju un nekļ ū dī jos izvē loties Igomin@mail . … Tomēr ▾ viesnī ca izraisa vispozitī vā kā s emocijas, iespē jams, viena no labā kajā m viesnī cā m calella food super serviss viesnī cā cienī gs atbildē t uz visiem jautā jumiem, jo ​ ​ pats daudz laika pavadī ju internetā izvē loties ekskursiju un nekļ ū dī jos izvē loties Igomin@mail . ru
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums kirilenko7
Vai ir autobusa plana analogi?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums kostas1
ekskursijas Andora, Francija, Žirona
11 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca

Отель 3.5* Кактус Плая расположен на юго-западе от поселка Калелья, примерно в 50 м от пляжа и в 300 метрах от исторического центра города. Отель построен в 1975 году, реновирован в 2013. Одно семиэтажное здание, 3 лифта. Один из лучших отелей в городе Калелья. Хорошее соотношение цена-качество.

Atrašanās vieta Отель в 60 км от аэропорта Барселоны, в 42 км от аэропорта Жироны, в 100 м от центра г. Калелья, в 100 м от пляжа.
Pludmales apraksts Отель расположен в 100 м от песчано-галечного пляжа. Лежаки, зонтики — платно. Пляжные полотенца – бесплатно.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Просторный ресторан предлагает гостям тематические вечера, где гости смогут почувствовать атмосферу различных стран, не выходя из отеля. Два раза в неделю отель Kaktus Playa предлагает своим клиентам возможность пообедать в уникальной атмосфере. Каждый ужин имеет свою собственную посуду и украшения в соответствии с темой ночи (испанская, средиземноморская, мексиканская, американская, полинезийская кухни). При отеле работают 2 бара и ресторан с обслуживанием по системе «шведский стол».

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
Izklaide un sports Пешая прогулка от отеля Kaktus Playa до центра Калельи занимает 5 минут. Все наиболее популярные достопримечательности Каталонии расположены недалеко от города. К услугам гостей также крытый бассейн, гидромассажная ванна и тренажерный зал.
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 241 номер в 7-этажном корпусе.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • ledusskapis $
  • balkons/terase
Adrese Gaudi, 8, 08370 Калелья, Испания
Tālruņi: 0034 93 766 0728
Tīmekļa vietne: Kaktus Playa Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.