Golden Taurus Aquapark Resort 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 9.310
9.3 Numurs
9.5 apkalpošana
9.3 Tīrība
9.5 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Pineda de Mar jūras krastā, 50 metru attālumā no pludmales, un tās platība ir 25 000 kvadrātmetru. Viesnīca uzcelta 1963. gadā, pēdējā renovācija veikta 2017. gadā. Viesnīca sastāv no četrām 8 stāvu ēkām, kas aprīkotas ar 6 liftiem. Ieteicams plašam ceļotāju lokam.Vairāk →
аватар Life_Tur
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Draugi, es vē los dalī ties ar jums un ieteikt Spā nijas viesnī cu "Golden Taurus Aquapark Resort 4 *", kas ģ eogrā fiski atrodas Pineda de Mar pludmales pirmajā lī nijā , 40 minū š u brauciena attā lumā no Barselonas centra. Iesaku, jo pati atgriezos no viesnī cas ā rprā tī gi apmierinā ta: bija lieliska animā cija un aktivitā tes bē rniem, daudzveidī gs ē dinā š anas formā ts - bufete, vairā ki baseini, tai skaitā kondicionieris, ar dž akuzi. … Tomēr ▾ Draugi, es vē los dalī ties ar jums un ieteikt Spā nijas viesnī cu "Golden Taurus Aquapark Resort 4 *", kas ģ eogrā fiski atrodas Pineda de Mar pludmales pirmajā lī nijā , 40 minū š u brauciena attā lumā no Barselonas centra. Iesaku, jo pati atgriezos no viesnī cas ā rprā tī gi apmierinā ta: bija lieliska animā cija un aktivitā tes bē rniem, daudzveidī gs ē dinā š anas formā ts - bufete, vairā ki baseini, tai skaitā kondicionieris, ar dž akuzi. Viesnī cas teritorijā atrodas akvaparks, kas paredzē ts tikai viesnī cas viesiem: gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Ir arī pieci bā ri un restorā ni, kas piedā vā kulinā rijas iespē jas visā m gaumē m, sā kot no Vidusjū ras ē dieniem lī dz gardā m picā m, dzē rieniem un kokteiļ iem. Man ļ oti patika arī optimistiskais apkalpojoš ais personā ls. Ī paš i brī niš ķ ī gs vī rietis, kurš pie restorā na ieejas smaidot katru rī tu mums teica: "Ola! ".
Kas vē las doties uz Barselonu, var braukt ar vilcienu, kas kursē gar Vidusjū ras piekrasti, tas ir ļ oti atmosfē ras! Rezumē jot, gribu teikt, ka uzturē š anā s laikā viesnī cā atslā binā jos un guvu spē kus, tik liels paldies saulainajai Spā nijai!
Un, starp citu, es pats pē c profesijas esmu ceļ ojumu aģ ents no Maskavas. Tā pē c varu ieteikt viesnī cas, kas tiek atjauninā tas. Draugi, kur atpū tā ties š ogad? Dalies, bū sim noderī gi viens otram! Un jautā jiet par š o viesnī cu, ja jums ir kā di jautā jumi, es ar prieku atbildē š u.
аватар alyi0
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca un Kostabrava. Atstā sim arī savu atsauksmi par š o viesnī cu, kurā atpū tā mies 2012. gada jū lijā . Un tā kā rtī bā ; Sā kotnē ji pē c sā pī gi patī kamiem meklē jumiem un daudzu atsauksmju lasī š anas tika izvē lē ta Golden Taurus Park 4 * viesnī ca, bet diemž ē l tā neapstiprinā jā s un mums š o piedā vā ja 12 stundas pirms lidmaš ī nas. … Tomēr ▾ Viesnī ca un Kostabrava.
Atstā sim arī savu atsauksmi par š o viesnī cu, kurā atpū tā mies 2012. gada jū lijā . Un tā kā rtī bā ; Sā kotnē ji pē c sā pī gi patī kamiem meklē jumiem un daudzu atsauksmju lasī š anas tika izvē lē ta Golden Taurus Park 4 * viesnī ca, bet diemž ē l tā neapstiprinā jā s un mums š o piedā vā ja 12 stundas pirms lidmaš ī nas. Ā tri pā rskatot daž as atsauksmes mū su tā lrunī , mē s vienojā mies. Garastā voklis, protams, bija sabojā ts un, sagaidot nepatī kamus pā rsteigumus, devā mies ceļ ā.
Nā kamā vilš anā s, sā kumā , bija laikapstā kļ i (lidojā m no Sanktpē terburgas +29o, lidojā m uz Barselonu +21o). Pē c tam karstajā s dienā s sauļ ojā mies Kosta Bravas pludmalē s (viesnī ca atrodas Blanes pilsē tiņ ā ), bet siltajā s dienā s devā mies ekskursijā s. Starp citu, bija arī tā di atpū tnieki, kuri, atklā ti sakot, sastinga. Bet man personī gi patika klimats, lai gan es viegli izturu karstumu. Piemē rots tiem, kas nevar izturē t vasaras karstumu Vidusjū ras dienvidu kū rortos, bet tajā paš ā laikā neiebilst pret karstā m dienā m.
Mums tas izrā dī jā s vislabā kais
Tā tad, viņ i mū s atveda uz viesnī cu ap pulksten 12 pē c vietē jā laika un uzreiz iedeva istabiņ as atslē gas (parasti reģ istrē š anā s notiek no 12 lī dz 14, un izrakstī š anā s ir pirms 10:00). Un lū k, istabiņ a brī niš ķ ī ga + skats uz jū ru, lai gan starp kaimiņ u viesnī cā m, bet jā ņ em vē rā , ka piekrastē vispā r nav pirmā s rindas viesnī cu tā dā ziņ ā , ka ir ceļ š (auto vai dzelzceļ š ) starp viesnī cā m, jo ​ ​ lī dz . . visas pludmales ir paš valdī bas un mijas gan ar vietē jiem, gan tū ristiem. Pludmale tiek tī rī ta katru dienu (vispirms brauc transportlī dzekļ i, izlī dzina smiltis un pē c tam savā c visus atkritumus). Smiltis ir diezgan lielas, milimetru frakcijas lī dz pieciem. Ieeja jū rā ir laba, bet pē c 3 metriem paslē psies ar galvu.
Viesnī ca atrodas Blanesas "tū ristu" rajona nomalē , tā pē c satiksme ir ā rkā rtī gi mierī ga. Ceļ i, kā izrā dī jā s, vē lā k ir pilnī gi droš i, jo ierasts izlaist visus (it ī paš i gā jē jus).
Pat ja kā ds viņ u automaš ī nā apstā jas uz ceļ a ar to paš u avā rijas bandu, ir ļ oti maz ticams, ka viņ i sā ks dungot; tas nav pieņ emts, jo nav nekā das steigas un satraukuma. Kā da sieviete veikalā vairā kas minū tes stā vē ja man priekš ā pie kases un vienkā rš i runā ja uz mū ž u ar kasieri; viņ i abi man mī ļ i uzsmaidī ja un turpinā ja pļ ā pā t - un tā tas ir ar visu. Vispā r dzī ves ritms ir mierī gs un mierī gs, un, ja kā ds skraida, tad tikai vā cieš i un briti no rī tiem. Tie paš i veikali, ja rakstī ts, ka strā dā no 9 lī dz 14 un no 16.30 lī dz 20.30 (2.5 stundas siesta), tas nenozī mē , ka tie tiks atvē rti tieš i 9.00.
Istaba ir tī ra un labi uzturē ta. Ir LCD televizors, ledusskapis, fē ns, gaisa kondicionieris (vairā k par to zemā k, bet, paliekot vienu nakti 4 * viesnī cā Andorā , konstatē ja, ka tā nav) un seifs par maksu.
Ē diens man ļ oti patika, to nevar nosaukt par ļ oti daudzveidī gu, bet 12 dienu laikā mē s gandrī z nebijā m noguruš i, turklā t pieklā jī ga kvalitā te; viņ i gatavo garš ī gi, attī ra ā tri un tī ri, izmanto svaigus produktus(ja nu vienī gi jē las baltā s zivs salā tus), svaigus zivju gabaliņ us, gaļ as utt var uzcept priekš ā. tad galu galā viesnī cā s daž reiz izņ em saldumu š ķ ī vis visam vakaram, un kurš vē lā k atnā ca, tas nepamē ģ inā ja. Daž kā rt brokastī s tika pasniegts š ampanietis (kam tas protams vajadzī gs) vakariņ ā s vairā kas reizes bija kalmā ri, mī dijas un gliemež i. Kapuč ī no, espresso un citu lietu cienī tā jiem brokastī s ir labs kafijas automā ts. Bē rniem ī paš i patika š okolā des strū klaka. No ē diena mī nusiem tikai viens ir karsto dzē rienu trū kums vakariņ ā s; jū s varat iegā dā ties vī nu, sulas, soda, ū deni, bet ne tē ju vai kafiju.
Ē dinā š ana tika ieturē ta puspansijā , jo viņ i gatavojā s ceļ ot.
Ja viņ i palika, viņ i devā s pusdienot vietē jā s kafejnī cā s un restorā nos. Paš ā viesnī cā nav lielas jē gas ē st (pā rsvarā ā trā ē dinā š ana par 4-5 € par vienkā rš u sviestmaizi), bet, ja dodaties tā lā k, varat, piemē ram, pasū tī t pilnas pusdienas - dienas ē dienkarti (menú del dí a) garš ī gi paē st par 10-12 €. Standarta pica vidē ji maksā.7-10 €. No nacionā lajiem ē dieniem, piemē ram, paella (ar jū ras veltē m vai gaļ u utt. ). Daudzā s iestā dē s ē dienkarte ir krievu valodā (ceturtā daļ a atpū tnieku Kostabravā ir slā vi). Turklā t, ja jū s neplā nojat ieturē t brokastis (vakariņ as) viesnī cā , varat iepriekš pasū tī t sausā s brokastis (vakariņ as) - tā s ir sviestmaizes, sula, ū dens un augļ i. Tā pat, ja pē c vakariņ ā m plā nojat atgriezties viesnī cā , varat pasū tī t aukstas vakariņ as.
Viesnī cas personā ls ir pieklā jī gs un draudzī gs, reģ istratū rā strā dā divas krieviski runā još as meitenes.
Viesnī cā ir spa zona (nav brī nums, ka to sauc Beverly Park otel & spa ).
Mū su viesnī cas baseina zona man š ķ ita vispievilcī gā kā salī dzinā jumā ar blakus esoš ajā m 4 * - tur ir neliels rotaļ u laukums un zaļ š laukums, kas apstā dī ts ar Vidusjū ras priedē m. Kopumā Costa Brava viesnī cu teritorija ir ļ oti maza, bet mē s nonā cā m pie jū ras un tas mū s nemaz netraucē ja.
Kopumā viesnī ca 100% attaisnoja savus 4 *. Mums ļ oti patika un IESAKU apsvē rt š o viesnī cu kā iespē jamu brī vdienu variantu.

Ekskursijas.
Mē s izvē lē jā mies Costa Brava apgabalu, jo vē lē jā mies apvienot pludmales un ekskursiju brī vdienas (atrodas starp Barselonu un Pereneus kalniem) un Katalonijā (kas ietver Ibē rijas pussalas ziemeļ austrumus starp Vidusjū ras piekrasti un Pirenejiem un pat Francijas dienvidos). ) ir ko redzē t. Attiecī bā uz Kataloniju tas nav tikai precizē jums, jo.
vietē jiem Madride ī sti nepatī k (lī dz nesenam laikam tas prasī ja visu reģ iona nopelnī to naudu) un tā pat kā baski ļ oti vē las atdalī š anu no Spā nijas.
Atgriež amies pie ekskursijā m – Barselonā vienatnē pavadī jā m trī s dienas un tā ir tikai neliela daļ a. Viesnī ca piedā vā s Jums apskates tū ri (gauļ ojot lī dzi... ) - jā dodas pē c iespē jas ā trā k, tad varē siet patstā vī gi izlemt, ko apskatī t vē lā k. Ē rtā kais pā rvietoš anā s veids ir turí stic bú s – regulā rs autobuss, kas kursē pa marš rutu. Tas ir, iegā dā joties biļ eti (24 eiro uz vienu dienu un 29 eiro uz divā m), jū s sasniedzat apskates objektus, izkā pjat (autobuss atiet), apskatiet visu, ko vē laties, un pē c noteikta laika nā kamais autobuss marš rutā . pienā k pieturā un tu mierī gi apsē dies un ej tā lā k un tā pa dienu cik gribi. Autobusā ir krievu audiogids. Autobusi 2 veidu - komerciā lie (nedaudz dā rgā ki, bet jaunā ki) un komunā lie.
Uz Barselonu nokļ uvā m ar vilcienu, nopirkuš i biļ eti Blanes pieturā par 13.90 € (tas dod tiesī bas braukt Blanes-station (estació n)-Barselona un atpakaļ ). Izkā pā m stacijā . Katalonija. Ir arī pā reja uz Art. pazemē . Barselonā dzelzceļ a stacijas (burts R) un metro stacijas (burts L) ir ļ oti cieš i saistī tas. Iesaku tā lrunī lejupielā dē t metro karti. Paš ā metro ir ļ oti skaidras zī mes, zinot lī nijas numuru, jū s nepazudī sit. Vagonos digitā lais displejs norā da, kurā stacijā jū s ieradā ties. Vienreizē ja biļ ete maksā.2€. Iesaku paņ emt biļ eti 10 braucieniem (T10) par 9 € (1. zona) vai 18 € (no 1. lī dz 6. ) - var izmantot pē c kā rtas diviem cilvē kiem. Ar 1. zonu mums pietika, bet ņ emiet vē rā , ja ir 100 € sods - gan no vietē jiem, gan tū ristiem.

Trī s dienu laikā Barselonā mums izdevā s apmeklē t:
• Spā nijas ciemats (Poble Espanyol) - pā rsteidzoš s arhitektū ras komplekss, kurā tiek komplektē tas rokdarbu darbnī cas, kurā s acu priekš ā var izš ū t, pū st stiklu utt.
, kā arī mazumtirdzniecī bas veikali un mā jī gas kafejnī cas (atrodas 20 minū š u attā lumā no Espanya metro stacijas);
• Gotiskais kvartā ls ar viduslaiku apbū vi (metro stacija Jaume I);
• apkā rtnes apskates objekti pie Kolumba pieminekļ a (metro stacija Drassanes);
• dziedoš ā s strū klakas (metro stacija Espanya) – domā ju, ka visi ir dzirdē juš i par š o brī numu;
• akvā riju, kurā cita starpā (daudz akvā riju ar astoņ kā jiem, krabjiem, pingvī niem u. c. , kas atrodas maksimā li pietuvinā tā vidē reā lajam - ar mani, krabis č aumalu apē da) jū s brauksiet tā lā k konveijers pa 70 metru stikla tuneli un ap jums peldē s haizivis, murē nas, dzeloņ rajas un citas dzī vas radī bas (st. m. Drassanes);
• strī du ceturksnis (metro stacija Passeig de Gracia);
• Park Guell;
• un protams Sagrada Familia – ierodoties pirmo reizi, es uzskatī ju katedrā li par nomā coš u, drū mu un pā rlieku piebā ztu ar visā dā m skulptū rā m un bareljefiem, bet tā ds bija neuzmanī ga cilvē ka iespaids; nolē mis tikt iekš ā , nostā vē jis rindā kā das č etrdesmit minū tes, nokļ uvu blakus teritorijā , kur paņ ē mu audiogidu (cena kā parastajā , bet nepalaid garā m, vari atkā rtot un nesteigsies) sā ka klausī ties par elementiem, kas attē loti divā s konstruē tajā s ē kas fasā dē s. Iekš pusē katedrā le ir pā rsteidzoš i atš ķ irī ga no ā rpuses; tā ir gaiš a, viegla un vienkā rš i pievilcī ga (metro stacija Sagrada Familia)
Apmeklē jā m arī Katalonijas reliģ isko centru Montserratas klosteri, kur glabā jas svē tnī ca – Melnā Madonna. Apmeklē juma vē rta ne tikai reliģ iskajiem cienī tā jiem, bet arī senā s arhitektū ras cienī tā jiem (templim jau vairā k nekā.1000 gadu).
Vē l viens spilgts iespaids bija divu dienu ekskursija uz Andoru un Francijas dienvidiem (viduslaiku Carcassonne cietoksnis - no kurienes sā kā s inkvizī cija). Andorā , neskatoties uz skaistajā m ainavā m, ir vē l viena atrakcija - š ī ir š opaholiķ u meka, jo valsts ir beznodokļ u zona (piemē ram, tirdzniecī ba Duty Free ir bezmaksas un tā atrodas uz parastas ielas) un tur ir izpā rdoš anas sezonas. Apstā jā mies galvaspilsē tā – Andorra la Vellā pie 4 * Panorama Hotel. Vienī gais viesnī cas pluss ir skats uz pilsē tu. Pā rē jie mī nusi - nav kondicioniera, istaba nobruž ā ta, mē beles vecas, paklā js uz grī das nobruž ā ts un tas man ļ oti atgā dinā ja padomju viesnī cas. Ē diens ir garš ī gs, bet ļ oti maza izvē le. Tā tad 4 * nevelk. Uz vienu nakti nekā , bet atvaļ inā jumu es tur nepavadī tu. Pē c nakš ņ oš anas devā mies uz Perenei (kā ds skats!! ) un tā lā k uz Francijas dienvidiem uz Carcassonne.
Par to var runā t bezgalī gi, bet vajag vienreiz apmeklē t un uzzinā t par katariem un oksitā ņ iem.
Tā tad atpū ta Kostabravā piedā vā neierobež otas relaksā cijas iespē jas.
аватар qwer151
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta no 27. septembra lī dz 8. oktobrim 2011. Ļ oti detalizē ts apskats. Lieliska viesnī ca bē rniem! Paldies visiem, kas atstā ja pozitī vas atsauksmes par š o viesnī cu - tā s VISS izrā dī jā s absolū tas patiesas un ļ oti palī dzē ja. … Tomēr ▾ Atpū ta no 27. septembra lī dz 8. oktobrim 2011. Ļ oti detalizē ts apskats. Lieliska viesnī ca bē rniem!
Paldies visiem, kas atstā ja pozitī vas atsauksmes par š o viesnī cu - tā s VISS izrā dī jā s absolū tas patiesas un ļ oti palī dzē ja. No atsauksmē m uzzinā ju, ka pirms ieraš anā s viesnī cā var sazinā ties ar ģ enerā lmenedž eri reģ istratū rā Svetlanu un viņ ai uzrakstī t vē stuli. Svetlana man atbildē ja stundas laikā , kas ļ oti pā rsteidza un iepriecinā ja. Uzrakstī ju, ka ļ oti vē lamies tikt lī dz jū su viesnī cai, bet nebija vietas un tā pē c nopirkā m 2 divvietī gas, bet dzī vosim tā : es, vī rs, dē ls 3.5 gadi, vienā istabā , un vī ramā te(68g. ) ir cita, tā pē c mums vajag istabu ar 3 gultā m un blakus istabu vī ramā tei. , maksā jusi standartu, uzdroš inā jos palū gt istabiņ as ar skatu uz jū ru un augš stā vā lai bū tu mazā k trokš ņ u. Svetlana rakstī ja, ka viesnī ca pilna, bet centī sies palī dzē t. Sapratu, ka tas ir tikai pieklā jī gs atteikuma veids, bet ierodoties viesnī cā Svetlana mums iedeva atslē gas no 2 istabā m blakus, ar skatu uz jū ru un pē dē jā (8. ) stā vā !
Viesnī ca naktī ir ļ oti skaisti apgaismota.
Kreisajā pusē trī sstā vu ē kā ir vienvietī gi un divistabu apartamenti.
Uz š ī s trī sstā vu ē kas jumta ir gaisa kondicionieri - tas var bū t trokš ņ ains.
Tenisa korts atrodas blakus rotaļ u laukumam.
Tur ir arī futbola laukums.
Manai laimei nebija robež u no tā , ko es redzē ju.
Pirmo reizi mū ž ā mani uzreiz iepriecinā ja istaba - no tā s skata - uz baseinu, jū ru. Jū ras troksnis bija dzirdams tik spē cī gi, ka, piemē ram, tas pat traucē ja manam vī ram ( viņ š ā tri pierada), un es teicu, ka tas noziegums ir slē gt balkonu, kad dzirdama viļ ņ u troksnis. Istaba maza, bet mā jī ga, tī ra, laba apdare, flī zes glī ti uzliktas, bez sā rņ iem. , izliekums (kā Ē ģ iptē un Turcijā , muļ ķ ī bas. ) Liela vannasistaba. Istabā ir 3 vienvietī gas gultas. Bē rns pirmajā naktī izkrita no gultas (pat nepamodā s, pamodā mies un nobijā mies, bija tā da rū koņ a, domā jā m, ka viņ š sev kaut ko salauza : ) Nolē mā m, ka negadī jums, tikai aizmiga, atkal nokrita. Vispā r no rī ta visas 3 gultas bija sastumtas kopā un viens naktsskapī tis aizgā ja uz otru pusi.
Vienvietī gā s istabas ir mazā kas. Ir viena liela gulta. Bet vannasistabā (un tualetē ) ir logs. Visas vienvietī gā s atrodas treš ajā stā vā .
Man ir tā da tradī cija - vienmē r nesu apkopē jā m konfekš u kasti un vienmē r satieku pirmajā atpū tas dienā , dodu konfektes, 2 eiro, saku, ka bē rnam ir alerģ ija (tā tieš ā m ir) un es palū gt kā rtī gi izmazgā t grī du. VIENMĒ R apkopē jas tikai laiza mū su istaba pilna ar š ampū niem, duš as ž elejas paliek pilnas, dvieļ us maina arī tad kad tie karā jas uz balkona- sausi (neuzskatu par vajadzī gu katru reizi mainī t diena), grī da vienmē r tiek mazgā ta un izsū kta. Koridorā mē s vienmē r sasveicinā mies un pasmaidā m - un tas ir ļ oti patī kami viņ iem un mums. Vispā r cilvē ciskais faktors, smaids, laipnī ba ir tava atslē ga uz labu personā la attieksme pret jums un jū su ē rtā uzturē š anā s.
Biju ļ oti apmierinā ta ar viesnī cu. Gatavojos atvaļ inā jumam kā rtī gi, ilgi lasu atsauksmes, pierakstu sev, jo kas vienam slikts tas citam labs. viņ iem viesnī ca slikta jo tur ir pilnī gs animā cijas un klusuma trū kums - raksta - gandrī z nomira no garlaicī bas - tā pē c dod vē rtē jumu 2, bet man piemē ram labi - vajag klusumu un nevajag animā ciju. Tā pē c lasi atsauksmes uzmanī gi Un atcerieties, kas vienam ir slikts, citam var bū t ļ oti labs!
Ieradā mies sezonas beigā s. Animā cija bija pa dienu pie baseina un vakarā katru dienu ļ oti interesanti viesmā kslinieku š ovi. Nevis tā s izrā des, kas parasti ir Turcijā un Ē ģ iptē (salī dzinu ar š ī m valstī m jo man ir tur daudzkā rt atpū tuš ies) - paš mā ju animatoru vai meiteņ u no Ukrainas mē mi joki un profesionā li daž ā du ž anru mā kslinieku priekš nesumi. Tomē r pē c flamenko š ova redzē jā m mū su animatoru un bē rnu priekš nesumus, viņ i rā dī ja deju, bija FORŠ I Kustī bas ir sarež ģ ī tas un deja ir iestudē ta perfekti, tā pē c mū su animatori ir lieliski!
Ē diens. Te vienkā rš i trū kst vā rdu. Ļ oti garš ī gi. Vienmē r esmu domā jis KURŠ ? uzdroš inā s rakstī t par labu pā rtiku, ka ir slikts, bet tagad saprotu kurš . Ar vī ru braucam biež i. Vī ram bija dā rgi piecinieki Meksikā un Japā nā , ir ar ko salī dzinā t.
Mē s tur satikā m vienu vecmā miņ u, kura pastā vī gi bija ar visu neapmierinā ta.
Turklā t arī manam tē tim nekas nepatika superdā rgajā pieciniekā , jo tur nebija pelmeņ u, kā postu zupas, pildī tu papriku, sā lī tu tomā tu, tā tad pierasts, bet padomju sanatorijā viņ am ļ oti garš o, un es biju š okā no tā ē diena. Es mī lu zupas biezeni, un ir tikai kā postu zupa vai nū deles. Tā pē c mū su vecā kiem un vecmā miņ ā m nepatī k daudz atvaļ inā jumā , kaut kas jauns, viņ iem nepazī stams.
Atvaļ inā jumā vecmā miņ ai nekas negarš oja! NEKO! Izbaudī jā m ē dienu-forele kū st mutē , katru dienu-garda grilē ta gaļ a, cū kgaļ a, vista, tī tars, pat ķ engura gaļ a, liellopa gaļ a, mī dijas, jamons, lielas garneles- tas viss bija Daudz gardu sieru, un cik gardi bija svaigi ananā si! Vī rs saka, kā Meksikā ! Sulī gs, salds. Katru dienu saldē jums ir mans mī ļ ā kais vaniļ as-š okolā des, zemeņ u, citronu (tas neskatoties uz to, ka es to nedaru) 'nepatī k saldē jums, bet ar prieku). Kā das kū kas! Kas attiecas uz olī vā m un olī vā m, es kā neskaitā mu olī vu daudzuma iznī cinā tā js un nevis olī vu cienī tā js, š eit es savā cu pusi š ķ ī vja olī vu un nogarš oju katru no tā m. pat mans vī rs treš ajā dienā (viņ š tā s varbū t ienī st) teica: "Nu vai tieš ā m TIK garš ī gi? Ļ aujiet man pamē ģ inā t. " Es pamē ģ inā ju un teicu, ka no visā m olī vā m, ko viņ š ē da, š ī s ir patieš ā m ļ oti garš ī gas. vispā r, ē diens bija lielisks.
Tomē r atgriezī simies (salī dzinā juma skaidrī bas labad) pie mū su pazī stamā s vecmā miņ as, ar kuru komunicē jā m un pret kuru man nekā nav, bet kurai ir savs skatī jums uz visu - ja nav tā , kā agrā k, tad slikti : )
Pagā juš ajā gadā viņ a devā s uz Izraē lu un viņ a teica, ka Izraē lā viss bija labā k, jo tur bija ledusskapis, bet š eit tā nav.
Es viņ ai saku, tev ir pilna pansija, kā pē c tev vajag ledusskapi? Tu badojies? Vienmē r saki, ka esi tik piesā tinā ts, ka izlaiž nā kamo ē dienreizi(viņ a gan vienmē r gā ja : ). Atbildes nebija.
Viņ ai te nepatika, kad atnā k uz restorā nu, paskatā s uz tavā m kartē m(izsniedz ierodoties), atzī mē un aicina pie galdiņ a. Var sē dē t citā vietā , ja ir tukš as vietas.
Kā du dienu mū su pazī stamā vecmā miņ a atnā ca viena un apsē dā s pie 4 cilvē ku galdiņ a. Viņ ai palū dza pā rsē sties. Viņ a apsē dā s pie cita galdiņ a, bet tas izrā dī jā s aizņ emts, lai gan saka, ka ir brī va(man liekas tikai nepamanī ju somu, kas tur stā vē ja, kā vē lā k teica administratore. ) Sieviete atgriezā s un teica, ka galds ir aizņ emts, bet mū su vecmā miņ a nobijā s, aizgā ja, neē da un visu dienu kurnē ja, ka Spā nija ir š ausmī ga valsts, briesmī gi, nekaunī gi cilvē ki un viesnī ca š ausmī ga. . . Kā patī k? Bē rnudā rzs. . . Restorā nā pilna vieta, nu, kas par problē mu, sē dies vē lreiz, kā rtē jo reizi, pirmais pasē dē ju nepareizā vietā , viens pie galda par 4, bet kā pē c vispā r visu?
Š ī vecmā miņ a arī teica, ka Izraē lā bija mī ksta gaļ a, bet te bija cieta. Uz ko mē s viņ ai teicā m, neņ em gaļ u uz grila, ņ em gulaš u, tas ir mī ksts. Izraē lā bija gulaš s un vista un mums visiem piemē ram nepatika SLIKTAS ATSAUKSMES-TĀ DAS KĀ š ī vecmā miņ a. Cilvē ki, kuri nekur nav braukuš i un pieraduš i pie noteiktā m lietā m-viņ ai nepatika biezzupas, jo ē d borš č u, vinegretu un marinē tus tomā tus. Nepatika, ka istabā nav tē jkannas. jo viņ a dzer daudz kafiju. Vienmē r nē sā jam lī dzi mazu puslitra tē jkannu-ļ oti ē rti. Š oreiz atkal paņ ē ma. Bija lieliski uzliet pilnu krū zi karstas tē jas, vē lu vakarā iziet uz balkona kad mazulis jau guļ , paskaties uz viesnī cu, uz jū ru un klausies viļ ņ u š alkoņ u.
Nevaru bū t saš utis, piedodiet, bet varbū t tas, kurš tagad lasa š ī s rindas, nekad nav pat aizdomā jies par to, KO viņ i raksta recenzijā s un ar ko ir neapmierinā ti. Galu galā es gribu objektī vu novē rtē jumu viesnī ca, personā ls, ē dinā š ana, istabas.
Cilvē ki!! ! Ak! Kas tev vē l dzī vē pietrū kst? Kā pē c tik daudz negatī visma?? ? visur un viss bū s slikti!
Vispā r tie, kas raksta sliktas atsauksmes, ir zinā ms cilvē ku kontingents. Es mē ģ inā ju tos atš ifrē t, izmantojot š ī s vecmā miņ as piemē ru...
Tā tad tas bija vienkā rš i lieliski.
Papildus ļ oti garš ī gajam, daudzveidī gajam ē dienam mani kā mammu pakļ ā va rotaļ u laukums.
Tie, kas lasa manas atsauksmes, zina, ka es lū dzu visus atvaļ inā jumā nofotografē t rotaļ u laukumus.
Neviens š eit (un ne tikai š eit: ) rotaļ u laukumu neaprakstī ja un nefotografē ja. Es bū š u pirmais.
Tā tad sā kš u nedaudz no tā lienes. Man ir mazs bē rns ar kuru daudz ceļ ojam. Tā kā ceļ ojam biež i, tad jū ra mums nav nekā ds brī nums un negribas sē dē t 24h uz jū ras. diena, paliek garlaicī gi. mū su bē rns nevar PASTĀ VĪ GI spē lē ties smiltī s, un spainis un lā pstiņ a viņ u neaizņ em uz visu dienu. Protams, kaut kā ds sarkasms te ir, bet man tikai vairā kkā rt rakstī ja kā pē c tev vajag rotaļ u laukums? Sē di uz JŪ RAS! Mē s sē ž am. Lielā ko dienas daļ u starp citiem : )
No rī ta no 8 (bē rns ceļ as 7) un lī dz pusdienā m, lī dz 12. Tad ejam gulē t. tad ​ ​ uz jū ru uz stundu, pusotru, bet tad, piedodiet, vajag, nē , TIKAI VAJAG rotaļ u laukumu!
Š eit vietne pā rspē ja visas manas cerī bas. Fotogrā fija internetā ir tikai daļ a no viena no daudzajiem slidkalniņ iem un ratiņ krē sliem.
Rotaļ u laukums ir nož ogots, pa nakti slē dzas(bet parasti bē rni naktī s guļ ). Liela teritorija. Vecā kiem daudz koku un soliņ u. Kalniņ š liels un Ļ OTI augsts. caurules. Bē rnam sā kumā pat bail kā pt tas (ļ oti augsts), un tad man tas tik ļ oti patika!
Ir arī.2 mā jas, vē l viens komplekss ar slidkalniņ iem mazā kiem bē rniem un smilš u kaste ar rotaļ lietu kaudzi: maš ī nas, lā pstas, spaiņ i.
Kur ir slidkalniņ i, tur ir mī ksta virsma.
Blakus atrodas 2 bē rnu mini kluba ē kas, liels rotaļ u laukums ratiņ krē sliem, velosipē diem, motocikliem un š ū puļ krē sliem.
Lejā ir vē l viens bē rnu klubiņ š , bet tas ir tikai tiem, kas pirka biļ eti tū risma aģ entū rā Thomas, tā mums teica Svetlana, proti, nav jau tā , ka krievus tur nelaida iekš ā , ja vā cieš i nepaņ ē ma iekost Tomasā , viņ us arī nelaida iekš ā , bet Svetlana laipni ieteica jebkurā laikā paņ emt atslē gas no istabas, kur viņ iem ir kā pš anas rā mji un batuti, bet mē s gā jā m pa gaisu. Tas viss atrodas uz -1 stā vs, iekš telpu baseina priekš ā .
Pie rotaļ u laukuma ir mini zoodā rzs. Manam puikam ļ oti patika bruņ urupuč i. Ir fazā ni, pā vi, papagaiļ i, daudz citi.
Teritorija ir ļ oti tī ra.
Kopumā tikai pozitī vā kā s atmiņ as no viesnī cas.
Tagad vē los nedaudz attā linā ties no viesnī cas apraksta un uzrakstī t, ka pē c daudz pastaigu pa Kaleljas un Pineda de Maras pilsē tā m, daudz fotografē jot tū risma objektiem (tas ir mans hobijs), atklā ju, ka ir daudz rotaļ u laukumu, un tie ir biež i sastopami.
Lielā kais un interesantā kais atrodas iepretim viesnī cai Españ a, pusstunda nesteidzī gā solī no Golden Tauras viesnī cas uz Calella pusi.
Mums arī ļ oti patika vieta netā lu no Pineda de Mar dzelzceļ a stacijas.
Ir ļ oti interesants liels auto ar griež amu stū ri un ā trumpā rnesumu sviru. Maš ī na ir gandrī z ī sta maza kravas auto izmē rā -puikas ir sajū smā ! Tā pat ir komplekss ar slidkalniņ iem, kā pš anas rā mjiem un š ū polē m.
Katrā rotaļ u laukumā ir strū klaka ar dzeramo ū deni. Ļ oti forš i. Mē s ar bē rnu to visu laiku dzē rā m, nekā das problē mas ar vē deru nebija.
Mū su viesnī ca bija vislielā kā ! Teritoriju vairs neredzē ju! Vakarā katrs balkons ļ oti skaisti izgaismots-pats balkonā nevar izslē gt gaismu-nav stipra, netraucē , bet kas tas par skaistumu! Ļ oti vienkā rš i un oriģ inā li izdomā ts! Labi darī ts!
Liels pluss ir tas, ka te ir iekš telpu baseins, lai gan bijā m tikai 1 reizi izklaidē ties. Mums baseini nepatī k, jo tur ir daudz balinā tā ju, bet ja nelej, tad bū s rotovī russ tā pē c mē s vienmē r peldamies jū rā .
Mums ļ oti paveicā s ar laikapstā kļ iem. No 27. septembra lī dz 8. oktobrim laiks bija +26, +28! slē gts, tā pē c izvē lē jos viesnī cu ar iekš telpu baseinu.
Reizi nedē ļ ā uz viesnī cu nā k tirdziņ š . Ir daudz interesanta: drē bes, CD, suvenī ri. Cenas ļ oti lē tas, bet lietas interesantas.
Cilvē ki ļ oti dzī vespriecī gi un pozitī vi. Nokļ uvā m kaut kā diem tautas svē tkiem. Cilvē ki tautastē rpos staigā ja pa pilsē tu un dziedā ja dziesmas, trenē jā s vakarā pie baseina un pat ne jū rā -ū denī ! Vai esat kā dreiz redzē juš i koris uzstā jas ū denī ? Apbrī nojami!! ! Vakaros spā ņ i sē ž kafejnī cā s vai staigā un dzied savas dziesmas. Tas nemaz netraucē , bet tieš i otrā di, uzsā tina ar pozitī vo, gribas izbaudi vienkā rš as lietas. Tā dos brī ž os saproti ka dzī ve ir skaista un ka vajag uz lietā m paskatī ties vieglā k, priecā ties par sī kumiem .
Bijā m uz Pinedas parku. Tur ir 2 rotaļ u laukumi. Mū su dē lam ļ oti patī k un tā pē c visur meklē jam jaunus laukumus kur kā pt, pabraukt ar slidkalniņ iem. Parks ļ oti zaļ š , mā jī gs, daudz soliņ u. Ir tualetes.
Ir ļ oti interesants dinozauru slidkalniņ š , kā pš ana.
Vienmē r pē rku zā les ā rzemē s - tur nekad nav viltojumu, un cenas biež i ir lē tā kas kā pie mums. Aptiekā un citos daudzos veikalos grī da iepatikā s - stikla š ķ ī vji grī dā ir interesanti noformē ti - pa tā du grī du ir prieks staigā t .
Ikvienam bū s ļ oti ē rti ierasties uz dzelzceļ a staciju Kaleljā un tur BEZ MAKSAS, pie ieejas stacijā , teltī paņ emt lī dzi pilsē tas karti un metro karti. Kartē ir viss, viss, viss.
Netā lu no Balmes viesnī cas paskaties kartē (var izmantot Google) ir liels Mercadona lielveikals, ja iet tā lā k, lielveikals Consum, un pie izejas no Pinedas lielveikals Corifur. Tur var nopirkt jamon, sulas, ā rprā tī gi garš ī gi jogurti stikla burciņ ā s (1 gab. maksā.25 rubļ us - Sanktpē terburgā tas maksā.120 rubļ us), rotaļ lietas, olī veļ ļ a - 90-100 rubļ i litru 1. ekstrakcijas.
Bijā m pā rsteigti, ieraugot, cik spā ņ i ir sportiski - daudzi brauc ar velosipē diem, skrien pa pludmali, veic vingrojumus uz speciā liem simulatoriem pludmalē .
Viesnī cā paņ ē mā m arī velosipē dus. Vī rs brauca ar dē lu bē rnu sē deklī tī , es viena. Priekam nebija robež u-brauc gar jū ru pa veloceliņ u-tā ds skaistums apkā rt! Tad iepeldē jā mies jū ra, noskatī jos kā viņ i makš ķ erē un tieš i mū su acu priekš ā makš ķ ere (ļ oti resna) vī rietis noķ ē ra lielu zivi ap pusotru kilogramu. Bē rna priekam nebija robež u!
Iepriekš ē jā reizē paņ ē mā m moci ar 2 stū ri, 2 pedā ļ iem, lielu sē dekli un priekš ē jo sē dekli bē rnam.
Bija ļ oti jautri braukt. Nevarē ju saprast, kā cilvē ki brauc ar 2 stū rē m, kas uzjautrinā ja manu vī ru : ) - Atklā š u noslē pumu : ) - viņ am ir tikai viena stū re : )
Protams aizbraucā m uz Barselonu. Mums ļ oti patika. Nopirkā m autobusa biļ etes uz Bas Turistik autobusu uz 2 dienā m par 30 eiro (1 diena-23 eiro). Ja ņ em biļ eti no metro, tad brauc ar vilcienu tur un atpakaļ š ī diena ir brī va!
Barselonā jū s varat doties laukumā ar velosipē du un pats braukt pa pilsē tu.
Laukumā kursē arī.2 autobusi - sarkans un zils.
Katram vairā ki marš ruti. Pē rkot biļ eti bez maksas tiek dota karte un austiņ as. Ļ oti ē rti.
Izkā pā m daž ā dā s pieturā s, paskatī jā mies, nobildē jā mies un iekā pā m citā lī dzī gā autobusā . Š ķ iet, ka ir miljons cilvē ku, bet rinda kustā s ļ oti ā tri un visi mē ģ ina sē dē t augš ā , un apakš ā autobusi ir tukš i. Neviens nezina š is un visi stā v rindā .
Uzmanī bu! Ļ oti noderī gs padoms! -
Var aiziet uz autobusu un redzē t noslogojumu - redzē siet ka autobuss lejā tukš s - palū gt apsē sties - ielaidī s un ar prieku brauks , paskatieties uz veselī bu. Jau pirmajā pieturā daudz cilvē ku izkā piet un tiksiet uz augš u. Mē s to visu uzzinā jā m vē lā k.
Nā kamajā dienā bijā m lieliski orientē juš ies. Par kuru marš rutu braukt, paš i izvē laties kartē un apskatā t, kas jums ir interesants. Apskatī jā m gandrī z visu, visos marš rutos! Jū s tiksiet izvadī ts cauri vairā kiem apskates objektiem, un mē s gribē jā s sajust pilsē tu, bū t daļ ai no tā s, elpot tā s gaisu mierī gā gaisotnē .
Lai to izdarī tu, iegā dā jieties ceļ vedi savā pilsē tā (jebkurā interneta grā matnī cā ) Es nopirku vairā kas, bet visvairā k man patika Dmitrija Krilova ceļ vedis un tam ir disks (var iegā dā ties bez diska), bet tas ir ļ oti forš i izlasi visu un paskaties video. Lasa un skatā s vienā elpas vilcienā . Viss ar neatkā rtojamu humoru. Izlasī ju ar lielu prieku. plā ns ceļ vedis, kas maksā no 250 lī dz 300 rubļ iem un vairā k - iesaku iegā dā ties š o ļ oti biezo, detalizē to ar disku par 600 rubļ iem. Pati ceļ vedis ir 4x biezā ks par pā rē jiem un pat disks !! ! Ticiet man, tas ir tā vē rts! (izrā dī jā s tieš ā reklā ma : ) Mani tik ļ oti interesē ja Spā nija, ka nopirku 4 ceļ vež i un vienkā rš i izmetu naudu, un es lasī ju š o kā daiļ literatū ras grā matu, tā pē c iesaku jums.
Barselona ir pasakaini skaista, daudzveidī ga, interesanta. Ļ oti interesanti veidotas mā ju slī pā s fasā des krustojumos labā kai redzamī bai. Ielas nav platas, bet nez kā pē c nav sastrē gumu, lai gan satiksme ļ oti intensī va!
Aizbraucā m uz Spā nijas ciemu. Biļ ete maksā.19eiro, bet ja ir biļ ete uz Bas Tourist, gandrī z visur ir atlaides un tā pē c sanā ca 14eiro. Patika. vispā rē ja attī stī ba, vajadzē ja bū t tur dā rgā ka biļ ete, ar austiņ ā m. Tad bū tu interesanti - tu uznā c (UZMANĪ BU! ) - ieliec austiņ as mā jā : ) un klausies - kas tā par mā ju, bet vienkā rš i staigā apkā rt, paskaties mā jas un viss - vē sturi jū s tā s nezinā t, tā pē c tas nav tik interesanti, bet skaisti.
Man ļ oti patika iet uz teleferike.
Tiesa gan, man bija š ausmī gi bail no augstuma - domā ju, ka bū š u traks no bailē m. Nezinu, kas ar mani notika, jo 2 reizes lē cu ar izpletni un nebaidī jos, bet te man bija tieš a panika, tā pē c mē s devā mies atpakaļ ar autobusu. Viņ š ir blakus teleferikam.
Nonā cā m pie Montjuic. Pastaigā jā m tur. Tur ir daž ā di š autenes, lielgabali. Puikas(un ne tikai)interesē . Skats uz ostu no turienes vienkā rš i superī gs!
Tad mē s ar vī ru paē dā m jamon kafejnī cā (kur Spā nijā bez tā ? ), Izdzē rā m glā zi baltvī na un devā mies pastaigā ties tā lā k. Tad kā pā m vilcienā un pē c stundas 10 minū tē m bijā m Pinedā .
No viesnī cas varat staigā t lī dz 2 stacijā m. Lī dz Calella (stacija netā lu no viesnī cas Volga) aizņ em 20 minū tes vai 15 minū tes.
Mani ļ oti interesē ja, pie kurā m viesnī cā m ir tuvā kā dzelzceļ a stacija. . Jau rakstī ju par viesnī cā m Volga un Promenade, atpakaļ Pinedā pavisam netā lu no Nostremar apartamenta dzelzceļ a stacijas, viesnī ca Stella un viesnī ca Montegut, 4 minū tes ejiet lī dz stacija.
Iepirkš anā s.
Mē s devā mies uz Mataro parku.
Mums ļ oti patika. Tas ir pusceļ ā uz Barselonu. Vilciena pietura saucas Mataro. Uz Mataro parku kursē autobuss numur 5. Izpā rdoš anas nebija, bet visas agrā s cenas ir daudz lē tā kas nekā Pē terburgā labi zinā mai, pasaulei zī moli.
Labā kā s lietas ir š ajā veikalā .
Uzmanī bu! Tur ir ļ oti grū ti samainī t 500 eiro. Š ā du naudu skaidrā naudā biež i neredz-visi maksā ar karti vai maziem rē ķ iniem. Vī ram nopirkā m jaku Massimo Duti par 190eur. Mums ir tā da pati maksā.450. Tā da cenu starpī ba! Vī rs aizmirsu pasi, bet bez Tax Free izrakstī ja, un paš i piedā vā ja. Kad iedeva 500eiro ilgi skatī jā s cauri drupinā ja, zvanī ja kā ds, tad pusstundu gaidī jā m maiņ as.
Pē c daž ā m dienā m vī rs atgriezā s Mataro parkā (iztē rē t atlikuš o naudu : )) Viņ š ieradā s Massimo Duti pē c krekliem un dž empera, viņ i viņ u ieraudzī ja, gandrī z apskā va, viņ i bija tik laimī gi, vī rs izvē lē jā s lietas un atkal izņ ē ma 500 eiro. smejies. Atkal ilgi meklē ja maiņ as. Saka rī t vē l atnā ksi? Viņ š : -Nē . Es eju prom.
Vispā r tur ir daudz veikalu, cenas iepriecina. Benetonā man nopirka kaš mira jaciņ u par smieklī gu izpā rdoš anas cenu 45eiro! Uz Ņ evska veikalā Cashmere and Silk kaš mirs maksā no 150eiro.
Ir tā ds veikals kā mū su Auchan (pat zī me ir tā da pati ar putnu, varbū t š is ir viņ u Auchan, nezinu) Ir preces, jamons daž ā da veida un cenas (no 10 eiro par 1 kg). Jamon nopirkā m par 15 eiro (par 1kg) un par 30 (salī dzinā jumam). Man patika abi. Lielu atš ķ irī bu nepamanī jā m.
Ir daudz drē bju ar multfilmas varoni "Maš ī nas"(puikas mammas mani sapratī s). Maš ī nas Cars 2 arī ļ oti lē ti. 4 auto komplekts 15eiro. Sanktpē terburgā viens 10eiro! In Vispā r, cenas tur ir smieklī gas. Sonijs bija sajū smā .
Ļ oti patika attieksme pret invalī diem. Viņ iem VISS ir nodroš inā ts! Visur ir uzbrauktuves, autobusos ir daudz vietas, lai droš i iebrauktu ratiņ krē slā .
Daž i cilvē ki ar invaliditā ti braukā pa pilsē tu ar š ā diem ratiņ krē sliem.
Blakus viesnī cai ir vilciena pietura. Tā kursē pa visu pilsē tu.
Rezumē jot gribē tos vē lreiz atgriezties pie cilvē kiem-viņ i ļ oti draudzī gi, mierī gi, dzī vespriecī gi. Tagad biež i brauksim uz Spā niju. Lidojums nav garš , ē diens izcils, apkalpoš ana vislabā kajā lī menī . recepcijas dizains, istabiņ as, vestibils nav svarī gs un nevajag vairā kus baseinus. Ja gribi izcilu ē dienu, servisu, brī niš ķ ī gu rotaļ u laukumu, varu droš i ieteikt Golden Tauras, tikai vasarā bū s nevis 3, bet 4 zvaigznes, cena celsies un gandrī z vienmē r ir pieturā , jo tur brauc daudz vā cieš u, angļ i brī vdienā s (un darba dienā s) autobusos - tas viņ iem ir ļ oti izdevī gi par cenu. Mē s satikā m vienu krievieti kura dzī vo Vā cijā jau 12 gadus. Viņ a stā stī ja ka atbrauca uz nedē ļ u un izmitinā š ana izmaksā jusi 150 eiro un 130 eiro par braucienu ar autobusu un par 140 atradusi lidmaš ī nu, bet pati baidī jusies tikt no Barselonas , tā pē c viņ a nolē ma braukt ar autobusu Tā das cenas viņ iem tur ir. Ja vē lies nokļ ū t Golden Tauras vasarā , rezervē februā rī Akcija - priekš laicī gai rezervā cijai bū s laba atlaide, pretē jā gadī jumā jū s vienkā rš i nevarē sit tur nokļ ū t.
Man ļ oti patika Spā nija un viesnī ca, un es ar prieku atgriezī š os š ajā viesnī cā vē lreiz!
Paldies visiem, kas izlasī ja lī dz galam. Atsauksmi uzrakstī ju vē l viesnī cā , no rī ta sē ž ot uz balkona un apbrī nojot saullē ktu, bet tad bija vairā k braucienu, daudz darā mā , nebija iespē jams lai nekavē joties pievienotu vietnei.
номер сингл наш пляж-крупный песок вид на территорию отеля с нашего балкона с 8 этажа если смотреть прямо детская площадка в отеле детская площадка в отеле детская площадка в отеле детская площадка в отеле холл отеля
аватар ZXcv1979
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ajā viesnī cā atpū tusies kā ģ imene ar bē rniem 8 un 1.5 gadus veciem. Viesnī ca pieklā jī ga, skaista. Ļ oti patika, iesakā m. Ē diens izcils, augļ u bija daudz. Restorā nā bē rniem var izvē lē ties 3 veidu krē sliņ us. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tusies kā ģ imene ar bē rniem 8 un 1.5 gadus veciem.
Viesnī ca pieklā jī ga, skaista. Ļ oti patika, iesakā m. Ē diens izcils, augļ u bija daudz. Restorā nā bē rniem var izvē lē ties 3 veidu krē sliņ us. Animā cija angļ u valodā . Ir TV ar krievu kanā lu. Recepcijā ir krieviski runā još a meitene .


VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен на набережной в Пинеда-де-Мар, в 50 метрах от пляжа, и занимает территорию площадью 25 000 квадратных метров. Отель построен в 1963 году, последняя реновация производилась в 2017 году. Отель состоит из четырёх 8-этажных корпусов, оборудованных 6 лифтами. Рекомендуем для широкого круга отдыхающих.

Atrašanās vieta Отель в 75 км от аэропорта Барселоны, в 38 км от аэропорта Жироны, в 300 м от центра города Пинеда-де-Мар, в 50 м от пляжа.
Pludmales apraksts Пляж Playa de Pineda de Mar в 50 м от отеля. Между пляжем и отелем есть автомобильная и железная дороги. У бассейна зонтики и шезлонги бесплатно, матрасы и полотенца — платно.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В ресторане отеля подают горячие и холодные блюда «шведский стол», включая разнообразную испанскую и интернациональную кухню. На территории отеля имеется снэк-бар, где предлагают напитки и легкие блюда в течение всего дня.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна с пресной водой (без подогрева): Pergola Infantil (12 кв.м), Cocos Infantil (64 кв.м), часы работы с 09:00-18:00. Мини-клуб для детей от 4-12 лет (с 01.05 по 30.09): часы работы с 10:30-12:30, с 14:30-16:00, с 22:00-23:00. Аренда детских колясок (платно; по наличию, количество ограничено). Анимационная программа для детей, детская дискотека.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Сотрудники экскурсионного бюро помогут организовать прокат велосипедов и предоставят информацию о Пинеда-де-Мар и окрестности. Отель расположен вокруг 3 плавательных бассейнов и садов. Мультикорт — теннис, футбол, бадминтон, волейбол, баскетбол.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • aerobika  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 440 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Passeig Marítim, 33, 08397 Пинеда-де-Мар, Испания
Tālruņi: Tel: (0034) 937671044
Fax: (0034) 937670270
Tīmekļa vietne: Golden Taurus Aquapark Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, баскетбол, футбол. В отеле есть аквапарк или горки. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.