Aqua Hotel Aquamarina & Spa 4*– Atsauksmes

17
Novērtējums 7.510
№5 viesnīcas reitingā Kosta del Maresme
8.8 Numurs
9.3 apkalpošana
9.3 Tīrība
9.0 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Santa Susanna promenādē, netālu no kūrorta centra. Uzcelta 1989. gadā, pēdējais remonts veikts 2014. gadā (daļa no telpu fonda un koplietošanas telpas). Viesnīca ir lieliski piemērota aktīvai atpūtai.Vairāk →
аватар Kima1
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Istabā vecs remonts, skats no istabas uz bū vlaukumu, autostā vvieta. Es gribē ju pieklā jī gā ku attieksmi no personā la, Dubaijā un Ē ģ iptē viņ i ir daudz labā k pieklā jī gi. Virtuve bija lieliska, es neko nevaru pateikt, protams, pievienoju vairā k jū ras veltes. … Tomēr ▾ Istabā vecs remonts, skats no istabas uz bū vlaukumu, autostā vvieta. Es gribē ju pieklā jī gā ku attieksmi no personā la, Dubaijā un Ē ģ iptē viņ i ir daudz labā k pieklā jī gi. Virtuve bija lieliska, es neko nevaru pateikt, protams, pievienoju vairā k jū ras veltes. Viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , vajadzē ja š ķ ē rsot ceļ u, ē rti staigā t 5 minū tes, asfaltē ts ceļ š , tuvumā ir elektriskie vilcieni, kas brauc uz Barselonu. Neceri, ka š ī ir superluksusa viesnī ca, un tu viņ iem bū si super viesis, viņ iem ir pietiekami daudz tū ristu un eiropieš i tevi netiesā s.
аватар zvezda255
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki visiem, kas gaida atsauksmi par Aquamarine. Ir daudz ko teikt, bet es teikš u ī si: Viesnī cas priekš rocī bas: Personā ls, viesmī lī ba, tī rī ba, lielisks ē diens, baseina un bā ra letes tī rī ba. Personā la attieksme pret veciem cilvē kiem, cilvē kiem ar invaliditā ti. … Tomēr ▾ Sveiki visiem, kas gaida atsauksmi par Aquamarine. Ir daudz ko teikt, bet es teikš u ī si:
Viesnī cas priekš rocī bas:
Personā ls, viesmī lī ba, tī rī ba, lielisks ē diens, baseina un bā ra letes tī rī ba. Personā la attieksme pret veciem cilvē kiem, cilvē kiem ar invaliditā ti. animā cija nav uzmā cī ga.

Mī nuss: Spā nijā neizprotams ir viesnī cu jē dziens, kad no rī ta piedzeras š ampanieš a un vakariņ ā s aizrijies ar sauso pā rtiku. Un, protams, neatkarī gs faktors no viesnī cas-jū ras jū nijā izrā dī jā s +19.
Protams, nopeldē jā mies, bet pie +22 gaisa temperatū ras, ū dens +19 un vē ss vē jš , ū denī ī paš i neiekā psi.
Ļ oti labi ceļ vež i no manis??? ? travex vadī ja ekskursijas un stā stī ja tū ristiem, kur doties kā jā m.
Spā nija par sevi atstā ja ļ oti siltus iespaidus.
Paldies par visu
Панарамный вид с проезжей части
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jauka viesnī ca ar lielu un sakoptu teritoriju. Viņ iem ir daudz viesu, tač u tas netraucē visu uzturē t tī ru un kā rtī gu. Numuri ir plaš i, katru dienu uzkopti un diezgan kvalitatī vi. Ē diens garš ī gs, man vienmē r viss ir paticis. Daž as garš as bija ē stgribas, nemaz nerunā jot par ē dienu pasniegš anu. … Tomēr ▾ Jauka viesnī ca ar lielu un sakoptu teritoriju. Viņ iem ir daudz viesu, tač u tas netraucē visu uzturē t tī ru un kā rtī gu. Numuri ir plaš i, katru dienu uzkopti un diezgan kvalitatī vi. Ē diens garš ī gs, man vienmē r viss ir paticis. Daž as garš as bija ē stgribas, nemaz nerunā jot par ē dienu pasniegš anu. Personā ls ir apmā cī ts un draudzī gs, nekad nav rupjš . Biju ļ oti apmierinā ta ar savu izvē li.
аватар blondianna75
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cā paliekam otro reizi. Atpū tā mies ar diviem bē rniem un padzī vojuš u vī ramā ti, ieč ekojā mies 3os naktī , un neskatoties uz to, ka administratore reģ istratū rā slikti runā ja angliski, 10 minū š u laikā iekā rtojā s. … Tomēr ▾ Viesnī cā paliekam otro reizi. Atpū tā mies ar diviem bē rniem un padzī vojuš u vī ramā ti, ieč ekojā mies 3os naktī , un neskatoties uz to, ka administratore reģ istratū rā slikti runā ja angliski, 10 minū š u laikā iekā rtojā s. Istaba sastā vē ja no divā m istabā m, viss ir ļ oti kodolī gs, bez liekiem č okiem, bet tī rs un kluss, vakarā var droš i pasē dē t uz lielas terases ar skatu uz Santa Susanna kalniem un laukiem, numuriņ os ar izeju uz baseinu ir trokš ņ ainas . Ciemats mazs, vairā k paredzē ts pensionā ru un pā ru ar bē rniem atpū tai, lai gan ir viss nepiecieš amais, pludmale pā ri ceļ am ir paš valdī bas, ir problē ma ar ģ ē rbtuvē m, tā pē c viesnī cā bija jā velk peldkostī ms, ieeja ir maiga, rupjas smiltis, pludmale ir tī ra un nav pā rpildī ta. Tieš i ar vilcienu var nokļ ū t Barselonā (55 km), pietura netā lu no viesnī cas, pa pilsē tu kursē apskates vilciens, ar kuru par 3.5 eiro var izpē tī t apkā rtni. Ē diens ļ oti pieklā jī gs, izcili gaļ as un jū ras velš u ē dieni, viss ir pā rpilnī bā . Daž ā di augļ i un pienskā bes produkti, nekā du mā kslī go desertu, desu, homonu un sieru - viss uz vietas raž otais ir ļ oti garš ī gs un dabī gs. Bruts tika pasniegts no rī ta. Pirmie ē dieni gandrī z visi sastā v no aukstajā m zupā m, ir galdiņ i diabē ta slimniekiem, mums pietika ar puspansiju, jo pagā juš ajā reizē nolē mā m, ka trī s ē dienreizes dienā ir par daudz. Ē rti, ka ar puspansiju var izvē lē ties vai nu vakariņ as, vai pusdienas. Bija laiks ikdienas izbraucieniem un ekskursijā m, vienmē r bija laiks vakariņ ā m vakarā . Baseins mazs, matracis sauļ oš anā s krē slam 1 eiro, bet pie baseina atpū tā mies reti. Viesnī ca mums patī k, mē s tur atgriezī simies vē lreiz.
пляж Санта Сусанны
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s no 2. lī dz 14. augustam. Viesnī ca laba, atbilst 3* standartiem, ī paš i piemē rota tiem, kam nepatī k sē dē t uz vietas un daudz ceļ ot. Ļ oti apmierinā tas ar meitenē m reģ istratū rā , kuras runā krieviski, restorā nā ir arī krieviski runā još ie. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 2. lī dz 14. augustam. Viesnī ca laba, atbilst 3* standartiem, ī paš i piemē rota tiem, kam nepatī k sē dē t uz vietas un daudz ceļ ot. Ļ oti apmierinā tas ar meitenē m reģ istratū rā , kuras runā krieviski, restorā nā ir arī krieviski runā još ie. Visi ir ļ oti draudzī gi - Tatjana, Marjana, Liza, Anisa. Paldies viņ iem! Bet mē s vairs nebrauksim uz lī dzī gu viesnī cu - tomē r gribē tos klusā k, pirmā rinda. Mū su viesnī cā siestā nav iespē jams pietiekami izgulē ties - pie baseina dā rd mū zika, viesnī cā vispā r ir daudz cilvē ku, uz restorā nu ir milzī gas rindas. Lai to izdarī tu vakariņ ā s jā ierodas agri. Bet tas viss principā nenoteica mū su atvaļ inā juma kvalitā ti. Mums ļ oti patika Spā nija, grezna valsts, brī niš ķ ī gas ekskursijas!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2013. gada jū nijā mums bija ģ imenes atvaļ inā jums Aquamarina 3 *, ļ oti labā , tī rā un viesmī lī gā viesnī cā ! Recepcijā runā krieviski. Istabā viss vienkā rš i, galvenais tī rs un viss strā dā ! Animā cija ir brī niš ķ ī ga, strā dā studenti no Krievijas un Balarusijas! Garš ī gi un daudzveidī gi ē dieni, divas nodzī votā s nedē ļ as nevarē jā m nogarš ot visu ē dienu klā stu. … Tomēr ▾ 2013. gada jū nijā mums bija ģ imenes atvaļ inā jums Aquamarina 3 *, ļ oti labā , tī rā un viesmī lī gā viesnī cā ! Recepcijā runā krieviski. Istabā viss vienkā rš i, galvenais tī rs un viss strā dā ! Animā cija ir brī niš ķ ī ga, strā dā studenti no Krievijas un Balarusijas! Garš ī gi un daudzveidī gi ē dieni, divas nodzī votā s nedē ļ as nevarē jā m nogarš ot visu ē dienu klā stu. Opmants arī krievi, visi ļ oti draudzī gi! Viesnī cai ir ē rta atraš anā s vieta: blakus jū ra, franč u lielveikals, dzelzceļ a stacija, promenā de. Nekas netraucē , netraucē un netrokš ņ o! Salī dzinoš i tuvu Barselonai, Ž ironai, jū s nevarat doties ekskursijā , bet apmeklē t tos pats. Š o viesnī cu iesaku visiem, jo ​ ​ ī paš i tā pē c, ka dzī voš anas cena tajā nav augsta!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko atbraucā m no Spā nijas Aqua Hotel Aquamarine 3 pieauguš o un bē rna sastā vā . Izsakā m dziļ u pateicī bu viesnī cas personā lam par brī niš ķ ī go uzņ emš anu un restorā nu (ē diens un š ampanietis vienkā rš i super). … Tomēr ▾ Tikko atbraucā m no Spā nijas Aqua Hotel Aquamarine 3 pieauguš o un bē rna sastā vā . Izsakā m dziļ u pateicī bu viesnī cas personā lam par brī niš ķ ī go uzņ emš anu un restorā nu (ē diens un š ampanietis vienkā rš i super). Mē s jautā jā m cilvē kiem kaimiņ u viesnī cā s - viņ iem nav pietiekami daudz pā rtikas un pat nav saldē juma? Mū su viesnī ca bija vislabā kā , ekskursijas, gidi bija izcili (to bija daudz) Anisa, kura strā dā restorā nā un runā krieviski, ir vienkā rš i laba stipendiā te.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies ar ģ imeni no 2013. gada 4. maija lī dz 11. maijam. Viesnī ca pilnī bā atbilst deklarē tajam 3*-tī ra, pietiekami ē rta. Dvieļ i tika mainī ti pē c pieprasī juma, gulta ne reizi netika mainī ta, tomē r neprasī jā m. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar ģ imeni no 2013. gada 4. maija lī dz 11. maijam. Viesnī ca pilnī bā atbilst deklarē tajam 3*-tī ra, pietiekami ē rta. Dvieļ i tika mainī ti pē c pieprasī juma, gulta ne reizi netika mainī ta, tomē r neprasī jā m. Ē diens - nav slikts, vakariņ ā m - un jū ras veltes, un gaļ a, un zivis. Tač u biež i ienā ca prā tā - ē diena ir daudz, bet nav ko ē st. Kaut kā ne pā rā k garš ī gi. Viesnī cas atraš anā s vieta ir apmē ram 10 minū tes lī dz vilcienam, lī dz jū rai apmē ram 7 minū tes lē nā tempā . Bija diezgan forš i, tā pē c par baseinu nevaru teikt. Kas nepatī kami pā rsteidza - rindas pie restorā na. Dienā , kad ieradā mies vakariņ ā s, mē s aizstā vē jā mies gandrī z 40 minū tes, lī dz nonā cā m. Tiesa, rindas nav pastā vī gas, jā nā k agri vai vē lu un viss bū s ok. Reģ istratū rā strā dā krieviski runā još i darbinieki. Vispā r 3* viesnī ca, bet ne staru vairā k. Vai mē s tur brauksim vē l - nē . Ja jums ir nepiecieš ama viesnī ca nakš ņ oš anai, tad tas ir diezgan piemē rots. Pati Santa Susanna atrodas malā , viesnī cas stiepjas gar promenā di, piemē ram, kū rorta rezervā cija. Jā , brokastī s pasniedz š ampanieti! : )
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man patika gandrī z viss viesnī cā - un atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta, un jū ra ir netā lu - 5 minū tes ar kā jā m, un baseins, un ē diens. Netā lu atrodas liels Korenfort hipermā rkets (vī ns utt. par super zemā m cenā m !!!!! ! ! - iesaku). … Tomēr ▾ Man patika gandrī z viss viesnī cā - un atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta, un jū ra ir netā lu - 5 minū tes ar kā jā m, un baseins, un ē diens. Netā lu atrodas liels Korenfort hipermā rkets (vī ns utt. par super zemā m cenā m !!!!! ! ! - iesaku). Vienī gais - pā rā k daudz cilvē ku baseinā (trokš ņ aini). Var staigā t pa promenā di 2 km garumā! ! ! (kafejnī cas, veikali, suvenī ru veikali utt. ).
Kā bā zes viesnī ca Barcas apmeklē jumam - diezgan piemē rota, kā arī pludmales brī vdienā m - lielisks variants !! !
Atpū tieties ar prieku!
Spā nija ir skaista un interesanta valsts no vē sturiskā (arhitektū ras) viedokļ a!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmo reizi atvaļ inā jumā Spā nijā . Viesnī ca tika izvē lē ta pē c ceļ ojumu aģ entū ras ieteikuma. Viesnī ca atbilst savam statusam s *. Ē dinā š ana atbilst Eiropas 4 *, un turku un ē ģ iptieš u 5 *. Vienī gais negatī vais ir tas, ka bijā m futbola sacensī bu laikā starp bē rnu komandā m. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atvaļ inā jumā Spā nijā . Viesnī ca tika izvē lē ta pē c ceļ ojumu aģ entū ras ieteikuma. Viesnī ca atbilst savam statusam s *. Ē dinā š ana atbilst Eiropas 4 *, un turku un ē ģ iptieš u 5 *. Vienī gais negatī vais ir tas, ka bijā m futbola sacensī bu laikā starp bē rnu komandā m. Tā pē c viesnī cā bija daudz 10-14 gadus vecu futbolistu. Viņ i bija bez vecā kiem, tā pē c gulē t devā s ne agrā k par diviem naktī . Rezultā tā tas bija ļ oti skaļ š . Citā di par viesnī cu komentā ru nav. Santa Susana pilsē ta ir ļ oti maza. Tiem, kam nepiecieš ama pastā vī ga izklaide, labā k izvē lē ties ko citu. Bet no Santa Susana ir ļ oti ē rti doties daž ā dā s ekskursijā s. Netā lu atrodas arī Francija. Jū s varat iznomā t automaš ī nu un ē rti pā rvietoties.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен на набережной Санта-Сусанна, недалеко от центра курорта. Построен в 1989 году, последняя реновация прошла в 2014 году (часть номерного фонда и территория общего пользования). Отель отлично подойдёт для активного отдыха.

Atrašanās vieta Отель в 80 км от аэропорта Барселоны, в 35 км от аэропорта Жироны, в 150 м от центра туристической зоны г. Санта-Сусанна, в 150 м от пляжа.
Pludmales apraksts Пляж Platja de Santa Susanna в 100 м от отеля. У бассейна зонтики, шезлонги бесплатно, матрасы — платно. Санта Сусанна — один из наиболее старинных курортов в центре Коста дель Маресме. Он располагает потрясающим песчаным пляжем длиной в 2,5 километра, который протягивается вдоль всей курортной зоны. Песок — крупный, золотистого цвета. Море чистое, спокойное, лазурного цвета. Пляж награждён «голубым флагом».
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В ресторане отеля Aquamarina сервируется завтрак «шведский стол», а на обед и ужин подаются разнообразные блюда средиземноморской кухни. На территории отеля работает 3 бара.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини клуб (4-10 лет), макси-клуб (11-15 лет) с мая по сентябрь, анимационная программа для детей, детская дискотека.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В отеле работает оздоровительный фитнес-центр Aquamarina, который можно посещать за дополнительную плату. Здесь гости смогут воспользоваться бассейном с теплой морской водой, тренажерным залом и салоном красоты.
  • džakuzi
  • aerobika  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 545 номеров номер в 7-этажном корпусе.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
Adrese Avenida Del Mar, 16, 08398 Санта-Сусанна, Испания
Tālruņi: T: +34 937 678 060
F: +34 937 678 078
Tīmekļa vietne: Aqua Hotel Aquamarina & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.