Alegria Maripins 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 6.710
6.3 Numurs
8.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
8.7 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Malgrat de Mar pludmales kūrortā, Maresmes piekrastē, 65 km uz ziemeļiem no Barselonas. Kūrorta centrs atrodas 400 metru attālumā. Lieliska izvēle ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар Meltoma
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lidojums bija vē ls. Viesnī cā ieradā mies pē c vieniem naktī . Lidojā m no tū roperatora Tui, gide Svetlana mū s ar koferiem izlaida netā lu no kaimiņ u viesnī cas, normā li nepaskaidrojot kur jā meklē sava viesnī ca. nā cā s pa nakti klī st ar mantā m starp alejā m. … Tomēr ▾ Lidojums bija vē ls. Viesnī cā ieradā mies pē c vieniem naktī . Lidojā m no tū roperatora Tui, gide Svetlana mū s ar koferiem izlaida netā lu no kaimiņ u viesnī cas, normā li nepaskaidrojot kur jā meklē sava viesnī ca. nā cā s pa nakti klī st ar mantā m starp alejā m.
Reģ istratū rā piedā vā ja š ampanieti un iedeva 714. istabiņ as atslē gas, piedā vā jot arī "vē lā s vakariņ as restorā nā ", protams tur nekā nebija, un bija jau vē ls. Skats no balkona bija sā niski uz jū ru un kaimiņ u viesnī cas baseins, nav slikti, bet bija ē ka uz kuras jumta ir sū kņ u stacija, kura ir ļ oti trokš ņ aina. pastaigas ka pā rstā ja viņ u pamanī t.
Vē l viena ļ oti svarī ga piezī me par istabu, pē c daž ā m dienā m, no rī ta, istabā bija briesmī ga kanalizā cijas smaka. Vē dinā jā m pā ris dienas, nevarē jā m saprast, starp citu, no kurienes tā nā kusi. (vai nu kanalizā cija vai kondicionieris) Tad sū dzē jā mies Annai reģ istratū rā , viņ a ar noslē pumainu skatienu kaut ko pierakstī ja un teica, ka atbrauks meistars. Š o nevarē jā m pā rbaudī t, jo braucā m ekskursijā uz visu. dienā . Pē c tam smarž a bija viena, daž reiz vairā k, daž reiz mazā k.
Paņ ē mā m pilnas pansijas ē dinā š anu. Ē diens viesnī cā nav slikts, par to ir daudz rakstī ts, sā kumā vispā r bija brī niš ķ ī gi, bet tad viesnī cā iebrauca daudz cilvē ku un labā k bija ierasties uz atklā š anu restorā ns.
Tī rī š ana istabā bija ļ oti viduvē ja, bet paldies apkopē jai par uzdā vinā to lietussargu pludmalei. Paņ ē mā m dvieļ us pludmalei un seifu reģ istratū rā .
Krastmala tač u tiek remontē ta, bet tas netraucē ja un pirms mū su izbraukš anas atvē ra eju, kas ir tuvā k Maripinam. Pludmale laba, plata, bet trū kst pā rģ ē rbš anā s kabī ņ u un vienas tualetes, kas bija biež ā k slē gtas, bija nomā kta.
Pats Malgratas ciems ir mazs un raiti pā rtop par Santa Susanna. Mē s ar prieku daudz staigā jā m. Un protams vairā kas reizes bijā m uz Barselonu. Bet tas protams ir prieks un pavisam cits stā sts, tur var atgriezties daudzas reizes. Monseratas klosteris, skaistums ir neaprakstā ms.
Mums bija vē ls lidojums, gribē jā m pagarinā t istabiņ u, bet neviens mums to nepagarinā ja, jo viesnī ca ir pilna laika. Nolē mā m reģ istrē ties bagā ž as nodalī jumā un doties pastaigā pa Blanesu. Apmeklē jā m brī niš ķ ī gu botā niku dā rzs, skati uz jū ru un akmeņ iem tur ļ oti skaisti, pastaigā ju pa krastmalu. Blanes ir brī niš ķ ī ga pilsē tiņ a, ļ oti zaļ a un gleznaina.
Spā nija ir brī niš ķ ī ga zeme, mums ļ oti patika, noteikti atgriezī simies, bet domā ju, ka tā noteikti nebū s Malgrat.
аватар Ponaroshka
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca sā kas ar reģ istratū ru. Viesnī cā reģ istratū rā strā dā ne tikai krieviski runā još i darbinieki, kuri palī dzē s, pamudinā s, izskaidros, atrisinā s visus raduš os jautā jumus un problē mas. Tomē r jū su sveš valodu zinā š anu trū kums neļ aus viesnī cas personā lam ignorē t jū su jautā jumu. … Tomēr ▾ Viesnī ca sā kas ar reģ istratū ru. Viesnī cā reģ istratū rā strā dā ne tikai krieviski runā još i darbinieki, kuri palī dzē s, pamudinā s, izskaidros, atrisinā s visus raduš os jautā jumus un problē mas. Tomē r jū su sveš valodu zinā š anu trū kums neļ aus viesnī cas personā lam ignorē t jū su jautā jumu. Viesnī cā ir arī animatori, kuri arī runā vairā kā s valodā s, tostarp krievu valodā . Viņ i var izš ķ irt ne tikai jū su bē rnus, bet arī jū s. Kā du laiku jū s varat atstā t savus bē rnus animatoriem. Uzturoties viesnī cā , jū s varat izmantot visus viesnī cas pakalpojumus, tač u ne visi pakalpojumi ir bezmaksas. Š eit var iznomā t velosipē dus. Velosipē du, skrejriteņ u, kvadraciklu nomas atrodas pilsē tā , un cenas viesnī cā ir gandrī z vienā das. Ē damistaba. Kopē jais galds. Viss ir garš ī gi, daudzveidī gi, brī niš ķ ī gi. Tā tad, parametru kombinā cijas ziņ ā un vispā r Fergus Maripins viesnī ca ir ļ oti brī niš ķ ī ga, mums patika.
аватар mankovsky
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Saulaini sveicieni visiem Maripiņ a gribē tā jiem! Bija ģ imene 2 pieauguš ie, 1 bē rns 6 gadi - gandrī z pirms gada. Viesnī ca ir vairā k nekā pieticī ga, numuriņ i mazi. Mū su, acī mredzot, 2-vietī gajā istabiņ ā vienkā rš i ielika 3. … Tomēr ▾ Saulaini sveicieni visiem Maripiņ a gribē tā jiem! Bija ģ imene 2 pieauguš ie, 1 bē rns 6 gadi - gandrī z pirms gada. Viesnī ca ir vairā k nekā pieticī ga, numuriņ i mazi. Mū su, acī mredzot, 2-vietī gajā istabiņ ā vienkā rš i ielika 3. gultu, kuras dē ļ starp gultu un skapi vai galdu var iet tikai sā niski. Neesam skandā lu cienī tā ji, atstā jā m visu kā ir. forš i) . Pirmajā dienā bijā m ļ oti sarū gtinā ti, jo nā cā s ciest vē l 2 nedē ļ as. Vispā r jutos apmulsusi vī ra priekš ā savas mū ž ī gā s ekonomijas dē ļ . Bet visi pā rdzī vojumi pā rgā ja, tiklī dz nonā cā m lī dz jū rai - tas ir BRĪ NUMS! ! ! Pludmale atrodas pā ri ceļ am cauri pazemes pā rejai. Jū ra š ajā vietā ir kā okeā ns, uzreiz dziļ a (kas laikam nav ī paš i ē rti maziem bē rniem) Mē s visi labi peldam, tā pē c mums patika maskā dzenā t zivis. jū ra tī ra, biež i viļ ņ i. Pludmale 250km vienlaidu smilš u. Vari ilgi rakstī t cik ļ oti mī lu jū ru, un tagad arī Vidusjū ru.
Paņ ē mā m HB pā rtiku, vidē ji, izsalcis neaiziesi-lieliska izvē le. Vakariņ ā s dzē rieni apmaksā ti. Vakarā animā cija bē rniem, 2x nedē ļ ā , deju grupa 3 meitenes un puisis ir š edevrs ! ! ! dejas (atvainojos par tautoloģ iju), ū dens aerobika no rī tiem un vē l kaut kas.
Izbraucā m apskates ekskursijā + akvaparks + strū klakas - kā rtē jo reizi pā rliecinā jā mies, ka pū lis nav priekš mums. Ja ir pasū tī jums ar angļ u vai spā ņ u valodu, nopē rc vilciena biļ eti un brauc.
Kopumā atpū ties ar prieku un nepievē rš uzmanī bu kā dā m neē rtī bā m, patī kama uzturē š anā s. Atgrieztos vē l, diez vai š ajā viesnī cā .


iemiesojums overaleks
Mēs lidojam 7. jūnijā. Lūdzu, kas tur ir bijis, jautājumi. Kā es saprotu, viesnīcai ir 3 ēkas. Vai ir iespējams uzreiz pēc reģistrēšanās prasīt istabiņu konkrētā ēkā, palūgt stāvu (augstāku, piemēram), ar skatu uz pilsētu vai jūru? Ja jā, kurā ēkā būtu labāk palikt? Jau iepriekš paldies par atbildēm un padomiem!
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен на пляже курорта Мальграт-де-Мар, на побережье Маресме, в 65 км к северу от Барселоны. До центра курорта — 400 метров. Отличный выбор для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Аэропорт Жирона — Коста-Брава находится в 28,8 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Терраса, упакованные ланчи, круглосуточная стойка регистрации, услуги по продаже билетов, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, доставка прессы, семейные номера.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Караоке, шоу фламенко.
  • galda teniss
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 195 номеров.

Istabās

Во всех номерах отеля ALEGRIA Maripins есть кондиционер и собственный балкон с видом на море, горы или бассейн. Среди прочих удобств телевизор со спутниковыми каналами и собственная ванная комната.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • ledusskapis $
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
Adrese Passeig Marítim, 20-22, 08380 Malgrat de Mar, Barcelona
Tālruņi: (+34) 902 811 049
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).