BPM Lloret Hotel 4*– Atsauksmes

28
Novērtējums 4.610
№31 viesnīcas reitingā Kostabrava
3.3 Numurs
2.0 apkalpošana
3.3 Tīrība
4.3 Uzturs
3.7 Infrastruktūra
Viesnīca Santa Cristina atrodas 500 metru attālumā no tuvākās pludmales Lloret de Mar, 75 km attālumā. no Barselonas. Atklāšana notika 1970. gadā, pēdējā renovācija veikta 2018. gadā. Šī viesnīca ir piemērota gan ģimenes atpūtai pludmalē, gan pāriem.Vairāk →
аватар machixin
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s devā mies no Accord, "Vasaras brī vdienas zem Spā nijas burā m" tie, kas plā no š o tū ri, apsver iespē ju izvē lē ties citu viesnī cu, pat 3 dienas nebija iespē jams palikt š ajā postā! ! ! Viss vecs, ī paš i vannasistabā , ziepju nav, tikai 4 š ampū ni, vienam dvieļ i slikti izmazgā ti, nesapratā m vai vī ns vai asinis vai lū pu krā sa. … Tomēr ▾ Mē s devā mies no Accord, "Vasaras brī vdienas zem Spā nijas burā m" tie, kas plā no š o tū ri, apsver iespē ju izvē lē ties citu viesnī cu, pat 3 dienas nebija iespē jams palikt š ajā postā! ! ! Viss vecs, ī paš i vannasistabā , ziepju nav, tikai 4 š ampū ni, vienam dvieļ i slikti izmazgā ti, nesapratā m vai vī ns vai asinis vai lū pu krā sa. Kondicionieris ir atseviš ķ a saruna, labā k neieslē dziet, jo tas uzreiz sā k smirdē t pē c š arma. Baseina kā tā da nav, izņ emot to, ka tur ē rti peldē sies bē rni lī dz 6 gadu vecumam. Vannas istabā viss ir veci jaucē jkrā ni veca vanna veca tualete gandrī z nekad netiek noskalota, viss ir koka un nož ē lojams paš ā telpā ! Kā dreizē jais viesnī cas nosaukums "Evgenia" atgā dina par sevi uz atslē gu piekariņ a pie sienas dzī vokļ iem utt. Televizors bija nož ē lojams, uzreiz izslē dza, lai atbrī votos un uztaisī tu sev vismaz 2 rozetes, jo bija tikai viena. bezmaksas vienu istabā . Es gribē ju rakstī t daudz, bet pē c ceļ ojuma tas kaut kā nav tas pats uztraukums, es pieminē ju bū tisko! Vienī gais pluss bija labs ē diens, ļ oti garš oja, saka, ka virtuve mainī jusies pirms gada. Un daž iem tas bū s pluss krieviski runā još am administratoram. Tas principā arī viss, skaties tā lā k uz foto, tikai nebaidies ! ! !
Номер в целом. Убогий телевизор, который мы даже не включали. Очень крутая ручка которая держится на резинке и клее на другой дверце не было вообще! Аля замок... Сейф нерабочий вонь в шкафе ужасная дверь времен СССР видно сразу! Супер краны! Это жесть страшно было крутить их. Нерабочее биде! Кран над ванной который постоянно протекал.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ī viesnī ca ir stiept 2 * - nekas vairā k! Vecas mē beles, daļ ē ji saplī suš as, veca santehnika, ū dens netek, ne ziepes/ž eleja, ne š ampū ns. . nekā ! desa. Vakariņ as - kotletes, trī s veidu cepti kartupeļ i un bezgalī gi makaroni. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca ir stiept 2 * - nekas vairā k! Vecas mē beles, daļ ē ji saplī suš as, veca santehnika, ū dens netek, ne ziepes/ž eleja, ne š ampū ns. . nekā ! desa. Vakariņ as - kotletes, trī s veidu cepti kartupeļ i un bezgalī gi makaroni. Gaļ a - reizi nedē ļ ā , no augļ iem -arbū zi. Brokastī s un vakariņ ā s ir maz vietu, ar pilnu viesnī cas noslodzi knapi vietu pietika. Lī dz jū rai ir 10 min, kas ir raksturī gi, ir tikai 3* viesnī cas apkā rt, ti normā lā m viesnī cā m tā dā attā lumā no jū ras vairs netiek pieš ķ irtas vairā k par 3*. NEIESAKU nevienam, nepā rmaksā jiet naudu-dabū siet sliktu apkalpoš anu un sabojā tu garastā vokli ! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mums bija medusmē neš a ceļ ojums, to saņ ē mā m dā vanā , tā pē c nebija jā izvē las viesnī ca. Istabas ir š ausmu pilnas. Tur -3 un nevis 4 zvaigznes. Matrač i nemitī gi kustē jā s nost jebkurā pagriezienā , dvieļ i vienreiz tika nomainī ti uz netī riem, kā??? ? Par ko atstā jā m dzeramnaudu. … Tomēr ▾ Mums bija medusmē neš a ceļ ojums, to saņ ē mā m dā vanā , tā pē c nebija jā izvē las viesnī ca. Istabas ir š ausmu pilnas. Tur -3 un nevis 4 zvaigznes. Matrač i nemitī gi kustē jā s nost jebkurā pagriezienā , dvieļ i vienreiz tika nomainī ti uz netī riem, kā??? ? Par ko atstā jā m dzeramnaudu. par rozetē m es vispā r klusē ju, tas nebija tā pē c, lai telefonu uzlā dē tu. Paldies Dievam, skudru nebija. Ziepes netika mainī tas reizi divā s nedē ļ ā s. Nav skaņ as izolā cijas, varē ja dzirdē t, kā cilvē ki staigā pa kā pnē m un aizcirta durvis. Pirmā s divas naktis nebija iespē jams gulē t, vā cieš i kliedza. . . OOO brokastis ir atseviš ķ a tē ma 2 veidu desiņ as. . mums nebija pusdienas. . Vakariņ as joprojā m ir izvē le. . Kā ds tur sakars ar viesnī cā m, kurā s ir trī s *, lai gan bija olas un speķ is. varbū t kā dam tas ir normā li, bet ne par to paš u cenu !!! ! ! viņ i nā ca uz sā kumu viss jau bija auksts. Arī ē damistabā ir ļ oti maz vietu. Vakariņ ā s jū s nevarat dzert neko tikai par maksu, jū s pat nevarat dzert ū deni bez maksas. Personā ls neklausa, daž reiz vienkā rš i pagriezā s un aizgā ja, apmierinā ta bija tikai krievvalodī gā sieviete uz ielas bā rā...Labi, baseins ir mazs, vienkā rš i nopeldieties. Ī sā k sakot, es nevē los tur iet. . . Ja lidojat uz Spā niju, tad tur noteikti ne, lai nesabojā tu atvaļ inā jumu. Un tā pē c man ļ oti iepatikā s Loreta, vienī gais, ka nedevā mies uz centrā lo pludmali, bet tē rē jā m laiku un devā mies uz Fenalsu. Atrasts ī ss ceļ š.25 minū tes) Tur ir daudz labā k, klusā k un tī rā k. Man ļ oti patika Svē tā s Klatildes skaistuma dā rzi! ! ! Labā k bū tu braukt paš iem, pretē jā gadī jumā viņ i veltī ja ļ oti maz laika, visi neskatī jā s, pretē jā gadī jumā viņ i bū tu ietaupī juš i naudu) brī niš ķ ī ga piekraste) Mē s atgriezī simies vē lreiz, bet mē s paš i izvē lē simies viesnī cu)
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Vē lu vakarā iereģ istrē jā mies viesnī cā . Mums pasniedza aukstā s vakariņ as ar pā rpalikumiem – desu, tomā tu un kā postu salā tiem. Desa un tomā ts mierī gi gulē ja uz š ķ ī vja un gaidī ja, kamē r varē š u tos apē st. … Tomēr ▾ Vē lu vakarā iereģ istrē jā mies viesnī cā . Mums pasniedza aukstā s vakariņ as ar pā rpalikumiem – desu, tomā tu un kā postu salā tiem. Desa un tomā ts mierī gi gulē ja uz š ķ ī vja un gaidī ja, kamē r varē š u tos apē st. Tač u salā ti izrā dī jā s dzī vi un aktī vi kustē jā s pa š ķ ī vi tajos esoš o gliemež u dē ļ . Gliemež u skaits katram bija atš ķ irī gs, bet katram tā di bija. Ū deni mums tajā vakarā pasniedza karafes ar lauztiem kakliem un acī mredzot no krā na. Tomē r š ī bija vienī gā reize, kad tas tika iesniegts. Nā kotnē mums piedā vā ja iegā dā ties visus dzē rienus, arī vienu un to paš u ū deni. Ē diens ik pa laikam tika sabojā ts un nogulē ja uz paplā tē m 2-3 dienas, tad tas tika mainī ts. No augļ iem - zaļ ā s melones un skā bie arbū zi. Tas ir viss! Es ē du melones katru dienu. Tas vienkā rš i vienmē r bija svaigs. Katru dienu brokastī s olas. Piektajā dienā es gribu kū kot. Istaba nav tā da kā bildē s! Š is ir "superior" klases numurs pa ceļ am. Mē beles a la 80. PSRS. Gultas ir vienkā rš i saspiestas kopā un uz tā m visu laiku brauc matrač i. Spilveni ir tik plī š i, ka jā liek dū re zem galvas. Arī santehnika atstā j daudz ko vē lē ties. . Objektī vi Turcijā.4 * bija daudz labā ks gan situā cijas, gan ē diena ziņ ā . Istabas logi pavē rā s uz ceļ u. Naktī atvē rt nav iespē jams, jo tur ceļ š ir kalnup un maš ī nas visas ceļ as pē cdegā . Rū kš ana visu laiku ir elliš ķ ī ga. Telpā ir gaisa kondicionieris, bet tas ir ā rkā rtī gi vā jš , gandrī z nav jū tams. Pati pilsē ta bū tī bā ir Eurogelendzhik pilsē ta ar milzī gu skaitu krievu. Piemē rots tiem, kas nekur nav ceļ ojuš i. Jū ra patieš ā m ir ļ oti laba, bet tā vienkā rš i nav pā rpildī ta pludmalē , visi, protams, vē las pā ri savā m galvā m. Kopumā es neiesaku.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Tikko atbraucā m no Evgenia. Viesnī cai ir viens pluss tā s atraš anā s vieta. Ja nejū ti miasmas smaku, tad esi š eit. Problē mas ar santehniku, virtuvi un gaisa kondicionē š anu ir visur. Par to var uzzinā t pludmalē . ļ oti viegli, mū su kaimiņ i to izdarī ja. … Tomēr ▾ Tikko atbraucā m no Evgenia. Viesnī cai ir viens pluss tā s atraš anā s vieta. Ja nejū ti miasmas smaku, tad esi š eit. Problē mas ar santehniku, virtuvi un gaisa kondicionē š anu ir visur. Par to var uzzinā t pludmalē . ļ oti viegli, mū su kaimiņ i to izdarī ja. pludmale ir trako nams. Iedomā jies kā gulē si. Skudras bija redzamas tikai pie baseina, bet lielveikalā satikā m cilvē kus, kas meklē lī dzekli pret skudrā m. Vispā r nebaidies , cenas š ajā viesnī cā ir diezgan demokrā tiskas. Bū tu ž ē l maksā t divreiz vairā k, bet saņ emt to paš u. Ticiet atsauksmē m, visas Loretas viesnī cas ne ar ko neatš ķ iras viena no otras, nu, izņ emot daž us vide.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2 nedē ļ as. Pirmais no plusiem: 1. Viņ i barojas labi (mums bija brokastis un vakariņ as) - ir no kā izvē lē ties, pat ja jums nepatī k viss, lai gan gaļ a viņ iem kategoriski neizdevā s. 2. Netā lu no pludmales. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2 nedē ļ as. Pirmais no plusiem: 1. Viņ i barojas labi (mums bija brokastis un vakariņ as) - ir no kā izvē lē ties, pat ja jums nepatī k viss, lai gan gaļ a viņ iem kategoriski neizdevā s. 2. Netā lu no pludmales. Vienkā rš i aizmirstiet par 400 metriem, 2 reizes vairā k, bet joprojā m nav kritiski3. Netā lu atrodas lielveikals 4. Ir krieviski runā još s personā ls5. Cenu mī nusi: 1. Lielā kais mī nuss bija tas, ka mū su istabā nestrā dā ja tualete. Pieteicā mies paš i un caur gidu - bezjē dzī gi, smaida un mā j, visi sola, neko nedara. Pamatojoties tikai uz š o faktu - 4 zvaigznes ir joks2. Mazliet patā lu no autoostas - 203 min gā jiens ā trā solī . Dī vains konders - naktī knapi strā dā , smacī gi gulē t4. Mums ne vienmē r bija laiks iztī rī t istabu - apmē ram stundu atgriezā mies istabā atpū sties, pē c pusstundas istabene pieklauvē ja, mē s teicā m, ka viss ir kā rtī bā . Svē tku beigā s radā s aizdomas, ka tas darī ts ar nolū ku. Tā dē jā di bez tī rī š anas var sē dē t 3 dienas pē c kā rtas. 5. Klausā mī ba - ideā la. Var dzirdē t, kā du kanā lu skatā s, kurš ko runā uz ielas (arī tad, kad balkons ir aizvē rts)6. Manai gultai bija piesprā dzē tas kā jas, tā č ī kstē ja ar katru manu kustī bu7.2 krievu kanā li, lai televizors kaut ko rā dī tu, vispirms bija jā sū dzas reģ istratū rā , tad jā salabo antena 8. Trauku istabā nebija, bija jā pē rk viss9.8. punkta rezultā tā iegā dā tie š ķ ī vji kā du dienu pazuda no mū su istabas. Tos aizveda istabene nomazgā t un nez kā pē c neatgriezā s (bija jā meklē ), bet kā pē c viņ a tā darī ja mū su uzturē š anā s beigā s, nav skaidrs, gulē ja 2 nedē ļ as un vienmē r ir diezgan netī ras .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар lavid
‹ Viesnīca Verkhovina 1*
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Godī gi sakot, izvē loties viesnī cu, viņ i vadī juš ies tikai pē c cenas, tieš i tā pē c arī nokļ uvuš i š ajā viesnī cā , jo ar cenu 1000 eiro par trim tā ir tikai balle! Bijā m 5 cilvē ki, 2 ģ imenes. … Tomēr ▾ Godī gi sakot, izvē loties viesnī cu, viņ i vadī juš ies tikai pē c cenas, tieš i tā pē c arī nokļ uvuš i š ajā viesnī cā , jo ar cenu 1000 eiro par trim tā ir tikai balle! Bijā m 5 cilvē ki, 2 ģ imenes. Un tikai pē c ekskursijas iegā des viņ i sā ka lasī t atsauksmes: viņ i bija vienkā rš i š okē ti: kur mē s ejam?! ! ! Bija daudz negatī vu atsauksmju. Bet, mierinā jā m sevi, ka mums tomē r bū s jautri un labi, jo braucam labā kompā nijā , nevis sē dē t viesnī cā , bet paskatī ties uz Spā niju. Kad atbraucā m, iekā rtojā mies, apskatī jā mies - mums ļ oti patika š ī viesnī ca, un, ja nebū tu mans ceļ ojums uz Mā rsolu pē c mē neš a, kad jau var salī dzinā t, tad es tā pat kā visi citi draugi joprojā m pat apbrī notu. viņ u.
No plusiem: - ļ oti mierī ga vieta: tik mierī ga, ka nesapratā m, kā pē c saka: "Lloret nekad neguļ "))); - lielveikala "Caprabo" tuvums ar ļ oti pieņ emamā m cenā m un lielu preč u sortimentu; - tuvā kā pludmale pie pils: izpē tot visu pludmali, tikai š ajā vietā atradā m nomaļ u vietu pie akmeņ iem atpū tai un dzī vai zemū dens pasaulei, te pat ū denslī dē ji nira grupā s, ja nemaldos, uz 50.60 eiro, un virs tiem peldē jā mies ar maskā m bez maksas : daž ā das zivis, oktī nijas, jū ras ež i, kuriem tik ļ oti gribē jā s pieskarties, un pat mazi astoņ kā ji dū res lielumā starp akmeņ iem.
No mī nusiem: - restorā ns un ē dieni: ļ oti pieticī gi, vienmuļ i, it ī paš i brokastis un viss ar kamerā m, joprojā m nesaprotu: kā pē c viņ i š o atseviš ķ o telpu izveidoja tā du kā krieviem? Kameru ir vē l vairā k un kā ds no personā la pastā vī gi klā t, laikam labi pazī st krievus?
- nav vē rī gs, lai nedomā tu un nerunā tu sliktā k, darbinieki, vienalga: mē s teicā m, ka mū su istabā ledusskapis nedarbojas, nā kamajā dienā tas pazuda un vairs neparā dī jā s. Kā š is! Ir karsts, un laiž am ū deni, lū dzam kaimiņ us ledusskapī apgulties. Viņ i lū dza pā rcelt vakariņ as uz pusdienā m (mums bija HB), viņ i teica "Jā ", viņ i mū s pierakstī ja, mē s nā kam pusdienā s - mē s neesam sarakstā , esam š okā , mē s skrienam uz reģ istratū ru, viņ i saka, ka tu uzrakstī ja mums, atbildot - skat, tu esi no vakariņ ā m filmē ts, ir ieraksts, bet pusdienā s neviens neierakstī ja. ((tā tad neko nesanā ca, palika bez vakariņ ā m un bez pusdienā m.
- ceļ š uz jū ru: un tas izklausā s - 400 m lī dz jū rai - nav tā lu, bet neņ emot vē rā , vai tas ir no kalna lī dz kalnam, t. i. no jū ras kā rtē jo reizi doties uz viesnī cu - ī sti negribē jā s.
Kopā : ja, protams, jū s arī uzrā dī jā t gandrī z balles biļ eti uz š o viesnī cu - brauciet, pretē jā gadī jumā - labā k to nedarī t.
Почти весь основной ассортимент блюд на ужин ))) сам отель наши номера, на вид по-лучше чем в Вид с балкона, над входом в отель Аллея перед входом Весь ассортимент блюд на завтрак. Зато не поправишься ))) Вот что кроется под гордым названием:
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Divas nedē ļ as pavadī ju š ajā viesnī cā (Eugenia). 30.06. – 14.07. 2012. Neteikš u, ka tas bija sliktā kais notikums manā dzī vē , bet viesnī ca sabojā ja iespaidus par pā rē jo. Nezinu, kurš viesnī cai pieš ķ ī ris č etras zvaigznes, bet pat trī skā rš ā s, kuras, atzī stos, biež i neapmeklē ju, atstā ja vislabā ko iespaidu. … Tomēr ▾ Divas nedē ļ as pavadī ju š ajā viesnī cā (Eugenia). 30.06. – 14.07. 2012. Neteikš u, ka tas bija sliktā kais notikums manā dzī vē , bet viesnī ca sabojā ja iespaidus par pā rē jo. Nezinu, kurš viesnī cai pieš ķ ī ris č etras zvaigznes, bet pat trī skā rš ā s, kuras, atzī stos, biež i neapmeklē ju, atstā ja vislabā ko iespaidu. Mē ģ inā š u tā lā k izlases kā rtī bā aprakstī t, kas tieš i man nepatika. 1. Gaisa kondicionē tā js. Tā kā jū lijs ir vasara, un Loreta atrodas daudz tā lā k uz dienvidiem nekā Sanktpē terburga, manī problē ma ir pareiza gaisa kondicionē š anas trū kums. Iepriekš aprakstī ju š o problē mu Teztur tū roperatora aģ entam. Mani pā rliecinā ja, ka ar š o problē mu nebū s. . . Ierodoties vietā , saskā ros ar to, ka dzī voklis (termometra skala no 5 lī dz 30 grā diem) dzen karstu gaisu 1 metra attā lumā no ā rdurvī m. Kā es to varē ju izskaidrot personā lam (angļ u un vā cu valodas sajaukumā divas nedē ļ as krieviski runā još o personā lu reģ istratū rā redzē ju tikai divas reizes). Pē c pā ris stundā m atnā ca amatnieks un attē loja darbu - nomainī ja freonu. Pē c š ī s darbī bas gaisa kondicionieris sā ka vadī t gaisu istabas temperatū rā un bija iespē ja pietuvoties durvī m, lai justos zem ventilatora. Pā rē jā telpā joprojā m bija karsts, un pats galvenais – smacī gs. Blakus atvē rtajā m durvī m uz balkonu elpot bija nedaudz vieglā k. Kad tika lū gts tikt galā ar gaisa kondicionē tā ju, darbinieki beidzot pā rstā ja saprast angļ u valodu, sakot, ka viss strā dā labi un lieliski. Pē c sarunas ar citiem tautieš iem sapratu, ka tā nav mana istabiņ a, bet visas viesnī cas problē ma. 2. Bagā ž as glabā tuve. Viesnī cā ieradā mies 11-30, gids Tezturs stā stī ja, ka reģ istrē š anā s bija 12-00. Reģ istratū rā mums teica, ka reģ istrē š anā s pie viņ iem 13-00. Dī vaini, protams, bet izdzī vot var. Es lū dzu atvē rt bagā ž as glabā tuvi, lai reģ istrē tu savas somas un pastaigā tos pa pilsē tu. Reģ istratū ra bija ļ oti pā rsteigta, tač u pē c grupas reģ istrā cijas pabeigš anas (15 minū tes) un vē l pē c 15 minū tē m viņ a atrada kā du istabu otrajā stā vā . Pat 3 zvaigznē s es nesaskā ros ar š ā du problē mu. Turklā t kauns bija pusstundu tē rē t tā dā m blē ņ ā m, tad pā ris stundas pie kondicioniera. 3. Brokastis. Divu veidu sieri. Divu vai trī s veidu bezgarš ī gas desas. Š ķ iet, ka tas ir muslis, sula no koncentrā ta vai tē ja/kafija, tomā ti/gurķ i un augļ i (arbū zi un melones 50% gadī jumu bija bezgarš ī gi un negatavi, lī dz jū lija vidum situā cija kļ uva nedaudz labā ka). Pat pē c 4 dienā m atklā tais kakts, kurā varē ja atrast olu kulteni un desiņ as, nelaboja pieticī bas sajū tu, bet drī zā k pat brokastu nož ē lojamī bu. Sliktā kā s brokastis esmu redzē jis tikai Zviedrijā , Skavskas lidostas viesnī cā . Vakariņ as bija barojoš ā kas un daudzveidī gā kas, bet es tā s nesauktu par garš ī gā m. 4. Slikta skaņ as izolā cija. Dzirdams viss koridors, blakus telpas un istaba augš stā vā . 5. Tī ņ u grupas. Pats par sevi tas varbū t nav slikti, tač u š ausmī gā s skaņ as izolā cijas kompā nijā tā ir problē ma. Daudzas no š ī m grupā m ierodas vienu vai divas dienas un ne vienmē r pē cpusdienā /rī tā . Tā pē c, naktī ierodoties nā kamajai grupai, tas var bū t diezgan skaļ š . Un runa nav par jautrī bu, bet par koferu, skapju un citu lietu rū koņ u. Tā pat, ja vā cu pusaudž u grupa izī rē ja savas istabas, un viņ iem vakarā ir autobuss, tad visu dienu zā le izskatī sies kā klaidoņ u patvē rums, kurā visas tukš ā s vietas aizņ em guļ oš i pusaudž i. 6. Tī rī š ana. Uzreiz saku - atstā ju dzeramnaudu, viesnī cā nebiju rupjš ne pret vienu, un vispā r, un it ī paš i ā rzemē s, uzvedos pieklā jī gi. Visas divas nedē ļ as mū su istabā viņ i neaizvietoja izlietotā s ziepes un š ampū nu. Š o es nekur neesmu satikusi. Reizē m nā kot uz istabu pulksten 15-00, saskā ros ar faktu, ka istaba nav iztī rī ta. Man ir aizdomas, ka tas ir tā pē c, ka nemitī gā pā rvietoš anā s uz pusaudž u grupā m ir/vai ā rā no tā m, bet es nedomā ju, ka tai vajadzē tu bū t manai problē mai. Tač u apkopē jas ielido istabā reizē ar pirmo klauvē jienu, lī dz ar krievu/angļ u valodas nezinā š anu var bū t ļ oti grū ti ietī ties palagā vai dvielī , lai paskaidrotu, ka tā s nav vajadzī gas. Pā ris reizes tieš i š ā dā formā mani mē ģ inā ja aizsū tī t uz koridoru, lai pagaidotu 15 minū tes. . . 7. Skaitlis. Ļ oti mazs un š aurs, mazs neomulī gs balkoniņ š , nobruž ā ts mē beļ u un paš as telpas izskats. 2 no 3 kontaktligzdā m bija salauztas. TV neko nerā dī ja, lai gan tas nebija vajadzī gs. 8. Krieviski runā još s personā ls. Normā las, adekvā tas sievietes. 2 viesmī les - krievietes un 1 poliete vai baltiete (divreiz divā s nedē ļ ā s redzē ju reģ istratū rā ). Vispā r man nekad nav bijis problē mu iztikt bez krievu personā la, bet tā kā viņ u specializā cija nav uzņ emš ana, tad ikdienas problē mu risinā š anai viņ os nav lielas jē gas. Tā pē c, izvē loties viesnī cu, nekoncentrē jieties uz š o vienumu. 9. Baseini… Redzē ju tikai vienu no tiem no balkona. Maz ticams, ka to sauc par baseinu, drī zā k pieklā jī ga izmē ra vanna 2x2 metri, izskatā s nož ē lojami. 10. Atraš anā s vieta. Pludmales virzienā ir ē rti braukt lejup. Jū s varat staigā t 10 minū tē s. Bet no pludmales – ej augš ā kalnā . Kad ir karsts, tas nav patī kamā kais. 11. Ledusskapis. Tā nav istabā ! Var paņ emt par maksu 5 vai 10 eiro dienā . Ledusskapis ļ oti slikts, plaukti ir tikai uz durvī m. Dī vaini ir plauktu izmē ri - bundž as un pudeles tur neder. 12. Droš s. Kā jau daudzviet – par naudu. Jums tiek dota slē dzene, atslē ga un kvī ts. Viņ i ņ em depozī tu. Pirmo reizi man atteica atdot depozī tu bez č eka. 13. Uzņ emš ana. Ja tev tur vajag kaut ko pajautā t vai paņ emt atslē gu, bet reģ istratū ras darbinieks ir ar kaut ko aizņ emts, tad tev bū s jā gaida daž as minū tes, un nekas cits. 14. Internets. Tikai vestibilā telpas neķ er tī klu. Bet skudras, par kurā m daž i runā , mū su istabā nebija. ))
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Kā du dienu mē s atgriezā mies no viesnī cas ar piecu cilvē ku grupu. Viesnī ca ir vidē ja. Protams, no 4 zvaigž ņ u viesnī cas gaidī jā m vairā k. Istabā ir 2 gultas, televizors, naktsgaldiņ i, galdiņ š , balkons, fē ns vannas istabā - nestrā dā ja, nepatikš anas, maza vanna, izlietne, tualete. … Tomēr ▾ Kā du dienu mē s atgriezā mies no viesnī cas ar piecu cilvē ku grupu. Viesnī ca ir vidē ja. Protams, no 4 zvaigž ņ u viesnī cas gaidī jā m vairā k. Istabā ir 2 gultas, televizors, naktsgaldiņ i, galdiņ š , balkons, fē ns vannas istabā - nestrā dā ja, nepatikš anas, maza vanna, izlietne, tualete. Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, es saklā ju gultu, bet tas ir ā rkā rtī gi slikti. Gaisa kondicionieris darbojā s labi, balkons bija jauks. Ledusskapis un seifs istabā tiek apmaksā ti. Skudras nav redzē tas! Ē diens ir normā ls. Brokastī s olas, grauzdiņ i, kafija, tē ja, sulas, š ķ iņ ķ is un desiņ as, graudaugi, ievā rī jums, melone, arbū zs un dā rzeņ i. Vakariņ ā s divu veidu kartupeļ i, makaroni, rī si, divu veidu gaļ a, vista, divu veidu zivis, dā rzeņ i, deserts - saldē jums, pudiņ š , augļ i. Vakariņ as garš ī gas un sā tī gas! Nekā das animā cijas, reti diskotē ka. Ir divi baseini, viens lī dz ceļ iem, otrs lī dz viduklim, mazi bradā jamie baseini bē rniem. Ā rā samē rā kluss. Lī dz jū rai lejā no maza kalna 5 minū tes, lī dz galvenajai ielai ar visiem klubiem 10 minū tes Pludmale smilš aina, rupja smilš aina. Viss ir tuvu!! ! ! bet viesnī ca ir klusa. Atraš anā s vieta ir laba, bet 4 zvaigž ņ u viesnī ca varē tu bū t labā ka. Pie tā vairs neatgrieztos, bet nekā negatī va nepalika.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ar viesnī cu bijā m apmierinā ti. Apkalpoš ana bija lieliska, ē diens bija labs un garš ī gs. Brī niš ķ ī gs personā ls, numuriņ i, protams, pieticī gi, bet ē rti. Blakus ir lielveikals ar lē tā m pā rtikas cenā m, tā pē c neiesaku ņ emt viss iekļ auts, pietiek ar divā m ē dienreizē m dienā . … Tomēr ▾ Ar viesnī cu bijā m apmierinā ti. Apkalpoš ana bija lieliska, ē diens bija labs un garš ī gs. Brī niš ķ ī gs personā ls, numuriņ i, protams, pieticī gi, bet ē rti. Blakus ir lielveikals ar lē tā m pā rtikas cenā m, tā pē c neiesaku ņ emt viss iekļ auts, pietiek ar divā m ē dienreizē m dienā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vila Vella Tossa de Mar cietoksnis
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostabrava
Arhitektūra, Stats
Montgri pils
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostabrava
Arhitektūra, Stats

Отель Santa Cristina расположен в 500 метрах от ближайшего пляжа курорта Льорет-де-Мар, в 75 км. от Барселоны. Открытие состоялось в 1970 году, последняя реновация проводилась в 2018 году. Этот отель подойдёт как для семейного пляжного отдыха, так и для пар.

Atrašanās vieta Расстояние до международного аэропорта Жироны cоставляет 42 км, до аэропорта Барселоны — 92 км.
Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж в 600 метрах от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Открытый плавательный бассейн, терраса для загара, ресторан (международная кухня, шведский стол), лобби-бар, cнек-бар, бар у бассейна, круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, допускается размещение с домашними питомцами.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детские телеканалы.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
Izklaide un sports Общий лаундж/гостиная с телевизором
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 105 номеров категории Standart и Junior Suite.

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, фен, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, сейф, кондиционер, мини-бар, спутниковое ТВ, рабочий стол.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • apkure
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis $
  • balkons/terase
Adrese Roca Grossa, 2, 17310 Льорет-де-Мар, Испания.
Tīmekļa vietne: BPM Lloret Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.