Jautājums o Kostabrava

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
175 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Interesē grupu ekskursijas no Blanes, kur ir lētāk?
Pagaidām esmu atradusi tikai vietējo aģentūru Bus Plana, jau pa grupām meklēju FB, nezinu kur atrast ceļabiedrus uz īrētas mašīnas, lai varētu braukt kopā un apskatīt tuvākās pilsētas saviem spēkiem (mēs nebrauc ()
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
3 abonents  • prasīja 2018-09-186 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  11
аватар NatashaS
Kāpēc jums nepatīk vietējā aģentūra Bus Plana?
аватар camomille
Bus Plana kursē tikai Kostadoradā, savukārt Blanesa ir Kosta Brava. vismaz pagājušogad tā bija. ņem ielu aģentūrās, cenas apmēram vienādas visiem.
аватар NatashaS
Pēc tam apmeklējiet vietni https://www.novovira.net/ Viņiem ir birojs Lloret de Mar.
Un par ceļabiedriem ar īrētu automašīnu, man tā ir utopija. Automašīnas noma nav tik dārga, lai izpētītu apkārtni ar svešiniekiem.
аватар Nusia
NatašaS, uz jautājumu, kas tev neder, tu jau atbildēji kumelītei (paldies). Vispirms mēs rezervējām viesnīcas Kostadoradā, bet apstiprinājām tikai Blanesu. Tāpēc jau iepriekš meklēju informāciju, lai saprastu cenu politiku, jo Es gribu redzēt daudz. Kas attiecas uz "svešajiem", tad pagājušajā gadā tikām uzaicināti uz kādu uzņēmumu Grieķijā, lai brauktu pa salu – mums ļoti patika, daudz redzējām un maz iztērējām)).
Bet Blanes piedāvā individuālās ekskursijas 90 E/pers.
аватар camomille
Nusia, lūdzu, ņemiet vērā, ka ceļi lielākoties ir maksas.
Grupu ekskursijas maksā ap 40-50 eiro vienai personai. Ja paņem vairākus - saņem pieklājīgu atlaidi. Jūs varat patstāvīgi iegādāties biļetes uz Sagrada Familia vai akvāriju. No Blanesas uz Barselonu ir ļoti ērti doties ar vilcienu, kas pienāk tieši Katalonijas laukumā. No turienes ir tūlītēja piekļuve Ramblai, un Gotiskais kvartāls ir viegli sasniedzams.
аватар Nusia
Liels paldies, kumelīte, ka mazliet noskaidroji lietas. Iepazīstos arī ar novovira.net.
аватар camomille
Nusia, lūdzu))
neuztraucies. jūs noteikti atradīsit ielu aģentūru ar krieviski runājošām ekskursijām. ja ne Blanesā, tad kaimiņos Loretā noteikti (tādu ir daudz). visas ekskursijas, kas ved uz Barsu, iet caur Blanesu.
biļetes apskates objektiem var apskatīt Ticketbar (dažreiz ir atlaides). ja plānojat uzkāpt Sagradas tornī, rezervējiet biļetes iepriekš. Lifts paceļ ierobežotu cilvēku skaitu, tāpēc nepieciešams norādīt noteiktu apmeklējuma laiku un vietas var nebūt pieejamas.
аватар Nusia
kumelīte, aizgāju uz biļešu kasi, it kā viss skaidrs, bet kaut kā sarežģīti... Kā var precīzi izrēķināt vizītes laiku, vai vajag pasūtīt atrodoties kaut kur netālu no šīs vietas? Ir rakstīts, ka naudu neatdod, un ir bail lidot garām, viņi vēl nav bijuši valstī un viņu dzīves ritms vēl nav skaidrs.
аватар camomille
Nusia, elementāri var izrēķināt. tur nav nekā sarežģīta))) plānojām tā, ka vispirms dosimies uz Barcu ar apskates ekskursiju, lai nedaudz orientētos pilsētā, un tad paši dosimies uz Sagradu un akvāriju. Jā, bija nedaudz rupji, bet beigās viss izdevās.
Barcu var sasniegt ar autobusu vai vilcienu. viņu grafiks ir brīvi pieejams. pamatojoties uz to, un aprēķināt laiku. no Loretas braucām ar pirmo autobusu, kas atiet ap 6-00 (vai tas apstājas Blanesā, neatceros). braukt nedaudz vairāk par stundu. no autoostas līdz Sagradai gājām kādas 40 minūtes, bet pacēlāju rezervējām 9-30. rezervē kāpienu pulksteņa tornī uz 12 dienām, noteikti nenokavēsi. labāk uzkāpt Kaislību tornī - no tā paveras labāks skats. Jums jāiegādājas biļetes uz Sagrada katedrāles oficiālajā vietnē. Nav komisijas. Biļešu joslā viss ir ar komisiju. Tur ir jēga pirkt, ja ir atlaide biļetēm.
Lejupielādējiet savā tālrunī lietotnes Maps.Me un Travel Guide.Barcelona. viņi mums ļoti palīdzēja. Maps.Mi, ja to aktīvi izmanto, patērē daudz enerģijas. tāpēc dublējiet lietojumprogrammas divos tālruņos vai paņemiet strāvas banku.
аватар Nusia
kumelīte - paldies vēlreiz, varbūt šī informācija vēl kādam noderēs.
аватар camomille
veiksmi)
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kostabrava
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl