GHT Tossa Park Apart-hotel 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.710
6.5 Numurs
5.5 apkalpošana
5.5 Tīrība
7.0 Infrastruktūra
Mājīga un plaša apartamentu viesnīca atrodas netālu no Tossa de Mar centra, klusā dzīvojamajā rajonā, tikai dažu minūšu attālumā no pludmales un vēsturiskā centra. Piemērots tūristiem, kuri dod priekšroku lielāko daļu laika pavadīt ārpus viesnīcas. Kompakta platība, diezgan vienkārši numuriņi.Vairāk →
аватар Tropiks
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Skaņ as izolā cija ir ļ oti slikta, tač u tā da ir gandrī z visos dzī vokļ os un viesnī cā s. Bet viss pā rē jais bija lieliski. Š o viesnī cu nejauš i atradu internetā pē c atsauksmē m. Mē s devā mies uz pavisam citu viesnī cu un pilsē tu, bet nonā cā m š ajā brī niš ķ ī gajā pilsē tiņ ā . … Tomēr ▾ Skaņ as izolā cija ir ļ oti slikta, tač u tā da ir gandrī z visos dzī vokļ os un viesnī cā s. Bet viss pā rē jais bija lieliski. Š o viesnī cu nejauš i atradu internetā pē c atsauksmē m. Mē s devā mies uz pavisam citu viesnī cu un pilsē tu, bet nonā cā m š ajā brī niš ķ ī gajā pilsē tiņ ā . Lī dz pludmalei bija 500 metri - kā dam tas ir par daudz, bet mums gluž i normā li. Viesnī ca atrodas pilsē tas centrā . Jauka viesnī ca, visur tī rī ba, lieliska uzkopš ana. Reģ istratū ras darbinieki ir lieliski, runā angliski. Internets ir brī niš ķ ī gs, meitenes palī dz pieslē gties. Ē dieni, kā jau visur, Eiropas brokastis: kruasā ni un olu kultenis, 4-5 dzē rienu veidi, manuprā t, tas ir normā li. Varu ieteikt iet atpū sties tikai š eit, tā vienkā rš i ir debesu vieta.
аватар evstropov2007
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s ar sievu jū nija pirmajā pusē . Nav pirmā dzī vokļ u viesnī ca, kuru apmeklē jam. Pirms TossaPark viņ i sanā ca labā k. Lai gan nav nekā superkritiska, ņ emot vē rā cenu zī mi (viņ i paņ ē ma pē dē jā brī ž a ekskursiju no Natalie Tours par 56 tū kstoš iem rubļ u bez ē dienreizē m diviem 15 dienas. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar sievu jū nija pirmajā pusē . Nav pirmā dzī vokļ u viesnī ca, kuru apmeklē jam. Pirms TossaPark viņ i sanā ca labā k. Lai gan nav nekā superkritiska, ņ emot vē rā cenu zī mi (viņ i paņ ē ma pē dē jā brī ž a ekskursiju no Natalie Tours par 56 tū kstoš iem rubļ u bez ē dienreizē m diviem 15 dienas.
Istaba: studija, neliela platī ba, pieļ aujama diviem, un mums trī s bū s š auri. Gulta vienvietī ga, otrā - izvelkama, + dī vā ns. Viss vecs, matrač i neē rti. Spilveni ir neē rti. Vienu reizi mainī ta gultas veļ a. Skapī ir pā ris segas, kas noderē ja. Virtuve: viss darbojas, bet nepietiek trauku. Bez korķ viļ ķ a, bez glā zes, bez lielas salā tu bļ odas. Visu nopirka paš i (pē c 4 mā jā m ķ ī nietis tur veikalu ar visiem nepiecieš amajiem sī kumiem par zemā m cenā m) + trauku mazgā jamo lī dzekli, sū kļ us, salvetes. Par vannas istabu jautā jumu nav - vienkā rš i, bet viss strā dā , tī rs, bija dvieļ i. Vienī gais negatī vais bija tas, ka tualetes papī rs bija jā pē rk paš iem, kas beidzā s pē c 10 dienā m - ne 80 eiro centi, protams, ž ē l par 6 ruļ ļ iem, bet pats fakts par tā du sī kumu nomā c. tas ir visur manuprā t. Tosā . Durvju slē dzene ir veca, aizcirtā s, tā pē c nevajadzē tu atstā t istabu bez atslē gas. Kondicionieris strā dā ja pareizi.
Krieviski runā još s personā ls reģ istratū rā netika atrasts. Kontingents galvenokā rt ir pirmspensijas un pensijas vecuma eiropieš i, krievu tikpat kā nav, brī vdienā s uz jū ru ierodas spā ņ u pieplū dums.
Vispā r atpū ta Tosā ir ļ oti mierī ga, nesteidzī ga, nesteidzī ga. No diskotē kā m nav trokš ņ a, un pat vecpilsē tā viss norimst pē c pulksten 17:00, kad tū ristu pū ļ i, kas ieraduš ies ar laivā m no kaimiņ u Kosta Bravas pilsē tā m, dodas apskatī t vietē jo skaisto Villa Velha cietoksni. Veikali, kafejnī cas un restorā ni ir pietiekami. Cenu zī me visur ir dā sna. Tossa, mū suprā t, ar lielu pā rsvaru atpū tas kvalitā tes ziņ ā apsteidza gan Lloriet, gan Blanes, gan citas pilsē tas, kurā s atradā mies Kosta Bravā . Ļ oti jauka un draudzī ga vieta! Jū s nenož ē losiet, ka izvē lē sities Tossa de Mar. (Ja vien, protams, neplā nojat pavadī t laiku naktsklubos, kazino un restorā nos)
Liels viesnī cas pluss ir cena, lieliska pā rtikas veikala klā tbū tne blakus mā jā , tī ra un liela peldbaseina klā tbū tne, ja ī rē jat automaš ī nu, vienmē r varat atrast autostā vvietu (ī paš i parkā pusē ).
gadā viesnī cas nepilnī bas to neaizē noja, kopumā ar pā rē jo bija apmierinā ti.
P. S. Ja iespē jams, noteikti vajadzē tu noī rē t automaš ī nu. Ceļ i ir dziesma, gan maksas, gan bezmaksas (nedē ļ ā nobraucu 2000 un nepamanī ju), skaties visu pats bez raizē m un liekiem izdevumiem, un ainavas aiz loga (ī paš i lauku) bū s apbrī nas!
Вид из крепости Вилла Велья Стандартный студио Санузел в номере студио В номере В номере Отельный бассейн. Практически всегда было свободно Вид на корпус со стороны бассейна Вид из номера.Палатки сразу за территорией отеля на соседней улочке _ рынок по четвергам - и фермерские продукты (фрукты, овощи, сыры, колбасы - все высочайшего качества), и одежда с обувью(сплошной китайский ширпотреб)
аватар olga_garbarchuk
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Patika viesnī ca. Tī rs, jauks baseins, numuriņ i aprī koti ar virtuvī ti ar visu nepiecieš amo. Trū kst tikai fē ns istabā s. … Tomēr ▾ Patika viesnī ca. Tī rs, jauks baseins, numuriņ i aprī koti ar virtuvī ti ar visu nepiecieš amo.
Trū kst tikai fē ns istabā s.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vila Vella Tossa de Mar cietoksnis
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostabrava
Arhitektūra, Stats
Montgri pils
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostabrava
Arhitektūra, Stats

Уютный и просторный апарт-отель расположен недалеко от центра города Тосса-де-Мар, в спокойном жилом квартале, всего в нескольких минутах от пляжа и исторического центра. Подходит для туристов, предпочитающих проводить большую часть времени отдыха вне отеля. Компактная территория, достаточно простые по оформлению номера.

Atrašanās vieta В 105 км от аэропорта Барселоны, в 42 км от аэропорта Жироны, в 500 м от центра городка Тосса-де-Мар.
Pludmales apraksts Пляж Playa de Tossa в 600 м. Это самый известный пляж Тосса-де-Мар. Он расположен в самом центре, рядом со средневековым замком и стеной Вила-Велья. Пляж в форме полумесяца занимает 385 метров. Спокойные чистые воды, все необходимые удобства. Он был награжден Голубым флагом, а National Geographic в 2013 году включил его в список «25 лучших пляжей мира».
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В апарт-отеле установлены круглосуточные торговые аппараты по продаже закусок, холодных и горячих напитков. По утрам за дополнительную плату в лаундже сервируется завтрак «шведский стол».

  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Гости могут поиграть в петанк, бадминтон и пинг-понг.
  • galda teniss
Telpu apraksts

5-этажное здание, 30 апартаментов и 49 студий.

  • vanna/duša
  • bidē
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi  FREE 
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • mikroviļņu krāsns
  • ledusskapis
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
Adrese Victor Català, 17, 17320 Тосса-де-Мар, Испания
Tālruņi: +34 972 340 986
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.