Diezgan apmierinoši dzīvokļi par naudu

Rakstīts: 30 jūnijs 2017
Ceļošanas laiks: 1 — 15 jūnijs 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 4.0
Infrastruktūra: 7.0
Atpū tā s ar sievu jū nija pirmajā pusē . Nav pirmā dzī vokļ u viesnī ca, kuru apmeklē jam. Pirms TossaPark viņ i sanā ca labā k. Lai gan nav nekā superkritiska, ņ emot vē rā cenu zī mi (viņ i paņ ē ma pē dē jā brī ž a ekskursiju no Natalie Tours par 56 tū kstoš iem rubļ u bez ē dienreizē m diviem 15 dienas.
Istaba: studija, neliela platī ba, pieļ aujama diviem, un mums trī s bū s š auri. Gulta vienvietī ga, otrā - izvelkama, + dī vā ns. Viss vecs, matrač i neē rti. Spilveni ir neē rti. Vienu reizi mainī ta gultas veļ a. Skapī ir pā ris segas, kas noderē ja. Virtuve: viss darbojas, bet nepietiek trauku. Bez korķ viļ ķ a, bez glā zes, bez lielas salā tu bļ odas. Visu nopirka paš i (pē c 4 mā jā m ķ ī nietis tur veikalu ar visiem nepiecieš amajiem sī kumiem par zemā m cenā m) + trauku mazgā jamo lī dzekli, sū kļ us, salvetes. Par vannas istabu jautā jumu nav - vienkā rš i, bet viss strā dā , tī rs, bija dvieļ i. Vienī gais negatī vais bija tas, ka tualetes papī rs bija jā pē rk paš iem, kas beidzā s pē c 10 dienā m - ne 80 eiro centi, protams, ž ē l par 6 ruļ ļ iem, bet pats fakts par tā du sī kumu nomā c. tas ir visur manuprā t. Tosā . Durvju slē dzene ir veca, aizcirtā s, tā pē c nevajadzē tu atstā t istabu bez atslē gas. Kondicionieris strā dā ja pareizi.
Krieviski runā još s personā ls reģ istratū rā netika atrasts. Kontingents galvenokā rt ir pirmspensijas un pensijas vecuma eiropieš i, krievu tikpat kā nav, brī vdienā s uz jū ru ierodas spā ņ u pieplū dums.

Vispā r atpū ta Tosā ir ļ oti mierī ga, nesteidzī ga, nesteidzī ga. No diskotē kā m nav trokš ņ a, un pat vecpilsē tā viss norimst pē c pulksten 17:00, kad tū ristu pū ļ i, kas ieraduš ies ar laivā m no kaimiņ u Kosta Bravas pilsē tā m, dodas apskatī t vietē jo skaisto Villa Velha cietoksni. Veikali, kafejnī cas un restorā ni ir pietiekami. Cenu zī me visur ir dā sna. Tossa, mū suprā t, ar lielu pā rsvaru atpū tas kvalitā tes ziņ ā apsteidza gan Lloriet, gan Blanes, gan citas pilsē tas, kurā s atradā mies Kosta Bravā . Ļ oti jauka un draudzī ga vieta! Jū s nenož ē losiet, ka izvē lē sities Tossa de Mar. (Ja vien, protams, neplā nojat pavadī t laiku naktsklubos, kazino un restorā nos)
Liels viesnī cas pluss ir cena, lieliska pā rtikas veikala klā tbū tne blakus mā jā , tī ra un liela peldbaseina klā tbū tne, ja ī rē jat automaš ī nu, vienmē r varat atrast autostā vvietu (ī paš i parkā pusē ).
gadā viesnī cas nepilnī bas to neaizē noja, kopumā ar pā rē jo bija apmierinā ti.
P. S. Ja iespē jams, noteikti vajadzē tu noī rē t automaš ī nu. Ceļ i ir dziesma, gan maksas, gan bezmaksas (nedē ļ ā nobraucu 2000 un nepamanī ju), skaties visu pats bez raizē m un liekiem izdevumiem, un ainavas aiz loga (ī paš i lauku) bū s apbrī nas!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu