Surf-Mar 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 6.210
№28 viesnīcas reitingā Kostabrava
3.5 Numurs
4.0 apkalpošana
3.0 Tīrība
4.0 Uzturs
4.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pāri gājēju ceļam no pludmales, ar skatu uz jūru, tāpēc lielākā daļa numuru ir ar skatu uz jūru. Uzcelta 1975. gadā, renovēta 2016. gadā (dažas telpas un koplietošanas telpas). Viesnīca ir ideāli piemērota ekonomiskai ģimenes atpūtai ar bērniem.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vienmē r izvē los viesnī cu 1. lī nijā , pievē rš u uzmanī bu tam, ka ir smilš aina pludmale un, protams, cena ir iekļ auta manā kritē rijā . Izvē loties viesnī cu, liela nozī me bija arī atsauksmē m. Man š ajos svē tkos ir tikai viena pozitī va lieta. … Tomēr ▾ Vienmē r izvē los viesnī cu 1. lī nijā , pievē rš u uzmanī bu tam, ka ir smilš aina pludmale un, protams, cena ir iekļ auta manā kritē rijā . Izvē loties viesnī cu, liela nozī me bija arī atsauksmē m. Man š ajos svē tkos ir tikai viena pozitī va lieta. Vienī gais, kas man bija jā iegā dā jas, bija pludmales dvielis. Ē diens labs, daudzveidī gs ē diens, gaļ a, zivis, augļ i, dzē rieni. Š ajā viesnī cā var iegā dā ties ekskursijas uz Ž ironu un Barselonu.
аватар ntanko23_gmail.com
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s izvē lē jā mies viesnī cu pirmajā rindā , menedž eris palī dzē ja izvē lē ties un apmetā mies Surf-Mar 4 * viesnī cā . Ieradā mies 11 no rī ta, reģ istrē š anā s 13, bagā ž u atstā jā m, viņ iem bija tā ds serviss, gā jā m pastaigā ties, kad atgriezā mies, bijā m iekā rtojuš ies, viss kā rtī bā . … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies viesnī cu pirmajā rindā , menedž eris palī dzē ja izvē lē ties un apmetā mies Surf-Mar 4 * viesnī cā . Ieradā mies 11 no rī ta, reģ istrē š anā s 13, bagā ž u atstā jā m, viņ iem bija tā ds serviss, gā jā m pastaigā ties, kad atgriezā mies, bijā m iekā rtojuš ies, viss kā rtī bā . Viesnī ca atradā s pirmajā lī nijā , laba pludmale. Restorā ni, citas iestā des bija tuvu. Ekskursijā bija iekļ autas brokastis un vakariņ as - ē diens labs, garš ī gs, mums patika. Vienī gā piebilde, ka trauki ne vienmē r ir tī ri, reizē m starp š ķ ī vjiem sanā ca netī ri. Apkalpoš ana laba, jo bijā m ekskursijā , nā cā s pā rcelt brokastis uz pusdienā m - tas izdevā s bez problē mā m. Teritorijā bija peldbaseins, mini golfs. Bija animā cija, bet pludmalē pavadī jā m daudz laika, tā pē c tajā nepiedalī jā mies, neinteresē jā mies. Istabā nebija ledusskapja, bet tā laikam ir EKONOMIKAS istabas ī patnī ba), vannasistabā nebija ā ķ u, likā s tā ds sī kums, bet bija manā ms, jo nebija kur pakā rt dvieli vai lietas. Mē s devā mies ekskursijā no tū roperatora ANEX TOUR uz Barselonu, mums tas ļ oti nepatika, viss gā ja galos, bija maz laika, izbraucā m 12:00 un atgriezā mies arī.12:00.40 minū tes mē s stā vē jā m un gaidī jā m ekskursiju pie Sagrada Familia, š o laiku varē ja pavadī t pastaigā joties pa pilsē tu, un mē s vienkā rš i gaidī jā m. . . Un man patika ekskursija uz atrakciju parku PORT AVENTURA.
аватар anatoliy_tar
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cas atraš anā s vieta ir praktiski labā kā pilsē tā . Lī dz jū rai 50 metri. Uz veikaliem. lielveikalos. centrs, autoosta, diskotē kas un naktsklubi ar kā jā m lī dz 15 minū tē m. Numurs bija standarts nav lielā ks, bet viss ir pat furgons un bidē , televizors. … Tomēr ▾ Viesnī cas atraš anā s vieta ir praktiski labā kā pilsē tā . Lī dz jū rai 50 metri. Uz veikaliem. lielveikalos. centrs, autoosta, diskotē kas un naktsklubi ar kā jā m lī dz 15 minū tē m. Numurs bija standarts nav lielā ks, bet viss ir pat furgons un bidē , televizors. - nekā du ī paš u sū dzī bu. Viņ i teica, ka ekonomiskā s telpas ir sliktā kas. Teritorijā ir 2 baseini ar animā ciju, diezgan lieli, bet es pat negā ju --- urī nā nepeldē jos, ap baseiniem pat pa dienu ir sauļ oš anā s krē sli, skaidrs, ka tukš i rotaļ u laukumi. Ē dieni viesnī cā ir ļ oti pienā cī ga, bagā tī ga bufete. Ļ oti iesaku paņ emt vakariņ as ---- Spā nijā par 10 eiro no cilvē ka, tikai ā trā uzkoda un dzē riens. Vakariņ ā s (vismaz mums) dzē rieni nebija iekļ auti, ē dnī cas bā rā.1 glā ze ū dens maksā.2 eiro, bet mē s veikalā sulu nopirkā m 1.5-2 litrus par 1-2 eiro un tikko atvedā m lī dzi vakariņ as uz 2 nedē ļ ā m. neviens viesnī cā neteica ne vā rda pret. Pusdienā s lielveikalā paņ ē mā m lidl gaspač o + maize + mē rce + jamons + siers + vī ns + sula pa č etriem 10-15 eiro. Ledusskapis pie reģ istratū ras ir kopī gs - paņ emiet atslē gu reģ istratū rā un nolieciet vai paņ emiet savus produktus. Klimats ir ļ oti patī kams, pat dienas laikā nav jā skrien no kondicioniera uz kondicionieri un arī cepure nav vajadzī ga. Daudz koku, zaļ umu, puķ u, viss kopts. Gan viesnī cā , gan vispā r pilsē tā Krievijas pludmalē ne vairā k kā.15%, kas neapš aubā mi ir liels pluss. Atpū tniekus no bijuš ā s Padomju Savienī bas valstī m ļ oti patī kami pā rsteidza divā s nedē ļ ā s ne par sā rtumiem, ne par sā rtā m, ne noš ļ akstī tā m ietvē m, obosantiem stū riem un puķ u dobē m, ne piedzē ruš os kliegš anu un dziesmā m naktī s, es neesmu redzē jis atkritumus izmē tā tus nekur izņ emot atkritumu tvertnes, iespē jams, viņ i apmetas tuvā k mā jā m. (jo 2 nedē ļ as Kiprā , Grieķ ijā , Bulgā rijā to bija daudz). pilsē tā ir vietas, kur pastaigā ties. viss kopts visur ir soliņ i, ...
par cenā m ---- lielveikalā lē tā kie produkti Lidl maize no 1 eiro, sula no 0.8 eiro litrā , jamons no 1.5 eiro par 100 gramiem, siers no 4 eiro kilogramā , vī ns no 1 eiro litrā , minerā lū dens no plkst. 0.37 eiro par 1.5 l. Lē tā kais saldē jums McDonaldā ir 1 eiro. Kafejnī cas, bā ri, restorā ni, ā trā s ē dinā š anas izkā rtojumi 6-9 eiro, picas gabals 2-3 eiro, ū dens 2.5-3.5 eiro par puslitru.
Un pats galvenais, dodoties uz š o viesnī cu - JĀ SAPROT, KA TAS IR BUDŽ ETS 4. Kam vajag ī paš us priekus, paiet garā m.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
graces paldies par atpū tu no 2014. gada 3. lī dz 9. oktobrim 337. kab. Andrejs … Tomēr ▾ graces paldies par atpū tu no 2014. gada 3. lī dz 9. oktobrim 337. kab. Andrejs
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca kā dreiz bija trī s rubļ u banknote, pirms kā diem pieciem gadiem likā s, ka tā tika pā rveidota par č etriem, numuriņ i nebija visi izremontē ti, tikai daž i stā vi. Vispā r viesnī ca nekas, ē diens izcils, 20 metri no jū ras. … Tomēr ▾ Viesnī ca kā dreiz bija trī s rubļ u banknote, pirms kā diem pieciem gadiem likā s, ka tā tika pā rveidota par č etriem, numuriņ i nebija visi izremontē ti, tikai daž i stā vi. Vispā r viesnī ca nekas, ē diens izcils, 20 metri no jū ras. Galvenais pluss, protams, ir vieta, omulī gs lī cis ar miljonu zivju. Ņ em masku, nenož ē losi))) Un galvenais aprunā ts, ka bezmaksas internets ir tikai reģ istratū rā , un tad pilns ar sū diem. . . Ir maksas par 5 eiro dienā , tā arī strā dā . istabā , par to neko nevaru pateikt, neizmantoju.
Vairā k: ir krieviski runā još s personā ls, uzkopts katru dienu, lī dz lielam lielveikalam min. 5 kā jā m, ar bē rniem nav strū klakas, ja sē di viesnī cā (slidkalniņ š , š ū poles un baseins), lī dz autobusa pieturai ir kā super (vienā vietā ), lī dz centram ar kā jā m min 20…
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар lapanik
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sveiki. Es patieš ā m vē los uzrakstī t atsauksmi par š o briesmī go vietu. Lai neviens tur pat nebrauktu, lai nesabojā tu sev atvaļ inā jumu par LIELu naudu. Mē s esam ļ oti gatavi š im atvaļ inā jumam. Savā ca lī dzekļ us, lai dotos uz Spā niju. … Tomēr ▾ Sveiki.
Es patieš ā m vē los uzrakstī t atsauksmi par š o briesmī go vietu. Lai neviens tur pat nebrauktu, lai nesabojā tu sev atvaļ inā jumu par LIELu naudu.
Mē s esam ļ oti gatavi š im atvaļ inā jumam. Savā ca lī dzekļ us, lai dotos uz Spā niju.
Lidojums un transfē rs no Barselonas uz viesnī cu nebija viegls. Un uzreiz reģ istratū rā - man nozaga divas somas (mani novē rsa bē rns). Kurā bija gandrī z viss pā rpū lē iegū tais. Turklā t somas atradā s tieš i zem videonovē roš anas kameras, un nez kā pē c mans vī rs un citi kolonisti tika pā rcelti uz reģ istratū ras otru pusi (skaidrs, ka tajā bija iesaistī ts viesnī cas personā ls). Neviens pat nemē ģ inā ja uz kaut ko skatī ties. . . Uzreiz visi izlikā s, ka nezina krievu valodu (tad es nā cu pē c papildu atslē gas un mē ģ inā ju paskaidrot spā niski, bet viņ i mani pā rtrauca un lū dza runā t krieviski). Nu, viņ i teica, lai es eju uz policiju, un tur bija tas pats pū lis ar tā dā m paš ā m problē mā m.
Apmetā s istabā , kur bija tualete, nu ļ oti vecs modelis, tā du nekur neesmu redzē jis. Pus pilna ar ū deni. . . un tik tikko nomazgā jā s. Mē s (es, vī rs un bē rns) bijā m apmetuš ies zem bā ra, kurā vakarā sā kā s karaoke dejas. No rī ta mū s jau pā rcē la uz citu istabu ar skatu uz jū ru. Ē diens ir pretī gs, un grupai, kas ieradā s vē lā k, izdevā s izveidot neiedomā jamas rindas pē c ē diena. Nav ko barot bē rnu!! !
No izklaides bē rniem - dzelzs slidkalniņ š ar plastmasas ieslē gumiem. Un bija animatori, kas nodarbojā s tikai ar franciski runā još iem bē rniem, pā rē jie iesū cas! Viņ i pat nepievē rsa uzmanī bu mū sē jiem un aizveda krā sas, kad tie tika slē gti, lai gan mē s lū dzā m visu atstā t reģ istratū rā .
Mā jturī ba ir pretī ga!
Spā ņ u valodu labi nezinu, bet primitī vā lī menī ar saziņ u pietiek. Un tieš i tā pat pie mums pienā k viesmī lis, nozog manai draudzenei š ķ ī vi ar ē dienu un spā niski saka "KĀ CŪ KA! ! ! bet morā lais kaitē jums bija daudz aizvainojoš ā ks).
Ap baseinu nebija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu.
Visā visumā! ! ! Iesaku jebkuram tur aizbraukt! Atkritumi! Odze. . . Sū c!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vila Vella Tossa de Mar cietoksnis
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostabrava
Arhitektūra, Stats
Montgri pils
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostabrava
Arhitektūra, Stats

Отель расположен через пешеходную дорогу от пляжа, торцом к морю, поэтому большинство номеров имеют вид на море. Построен в 1975 году, реконструирован в 2016 году (некоторые номера и зоны общего пользования). Отель идеально подойдёт для экономичного семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Отель в 90 км от аэропорта Барселоны, в 30 км от аэропорта Жироны, в 1200 м от центра г. Льорет-де-Мар, в 50 м от пляжа.
Pludmales apraksts Пляж в 20 м от отеля. У бассейна шезлонги, зонтики, матрасы — бесплатно. Это второй по величине пляж Льорет-де-Мар. Расположен 10–15 минут хода от главного, центрального пляжа вдоль моря. Он чист, покрыт мелкими камушками и крупным песком. Вход в воду удобен, но временами обрывист — до 2–3 метров. Пляж Феналс гораздо спокойнее главного пляжа курорта, он менее многолюден.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В ресторане отеля сервируются блюда в формате «шведский стол». Из него можно любоваться великолепным морским пейзажем. По запросу для гостей приготовят упакованный ланч. Кроме того, в отеле установлены торговые автоматы с напитками и закусками. Сотрудники круглосуточной стойки регистрации отеля Surf Mar помогут обменять валюту и взять напрокат автомобиль. Парковка на территории отеля предоставляется за дополнительную плату.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Анимация для детей, детская дискотека.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Вокруг отеля разбит красивый сад. В нем обустроена детская игровая площадка. Гости могут сыграть в настольный теннис и бильярд в игровом зале. К услугам гостей этого современного отеля открытый бассейн с гидромассажной ванной, теннисные корты и площадка для игры в мини-гольф.
  • džakuzi
  • aerobika  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Один 5-этажный корпус: 88 economic room и 120 standard.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Ramón Casas,9, 17310 Льорет-де-Мар, Испания
Tālruņi: 00 34 972 365 362
Tīmekļa vietne: Surf-Mar
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.